Dodaj do ulubionych

PLATFORMA OBYWATELSKA Radom

IP: *.udn.pl 28.05.05, 10:17
Witam.

Czy nowi czlonkowi sa mile widziani u Panstwa ?
Czy uwazacie, iz mlode osoby sa... niepotrzebne Wam "starym wyjadaczom" ?

Ze sami sobie dobrze radzicie we wszystkich sprawach i mlode charaktery nie
sa mile widziane?
Mowie o PO, nie mowie o Mlodych Demokratach.
Mam 22 latka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.udn.pl 28.05.05, 12:06
      Najpierw skończ jakieś studia a potem politykuj.
      • Gość: Ewa Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.udn.pl 28.05.05, 12:40
        a ty myslisz ze te wszytskie co tam siedza maja studia? moze sie ucza... ale
        lepiej jak ktos ma 20 czy 22 lata i studiuje, a nie ma 40 i jest po ogolniaku !
        • Gość: Adam Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.udn.pl 28.05.05, 13:02
          Dlaczego lepiej?
          • Gość: wiertło Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.05.05, 22:00
            A ja jestem po podstawówce i co placforma nie przyjmuje jak jezdem zdolny?
            A kto w Radomiu przyjmuje na platzforme,podaj nazwiska z Radomia!!!
            Czekam.
        • Gość: franz Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 15:12
          Jak w piosence: "Obejrzałem dwa seriale, nic nie zrozumiałem, ale wiem, chcę
          zmienić świat". Strzeżmy się.
      • olo1033 Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom 28.05.05, 15:19
        Gość portalu: sara napisał(a):

> Najpierw skończ jakieś studia a potem politykuj.

>>>>>>> dobra i słuszna rada dla kogoś kto ma 22 latka i już myśli o
        politykowaniu.Pamiętaj młody obywatelu że polityka wciąga jak papieros i
        narkotyk i wyjść póżniej z niej jest ciężko bo staje sie nałogiem.W okół nas są
        politycy którzy nie widzą życia bez niej,lecą tam gdzie ich wiatr
        zawieje,zmieniają partie a nawet poglądy,zmieniają oblicze i barwy jak
        kameleony,kiedyś byli aktywnymi członkami PZPR i wrogami kościoła a dziś noszą
        baldachim i siedzą w pierwszym rzedzie ławek kościelnych ...oto obraz polityka
        polskiego....Dobrze tobie radzą a ja dodam "ucz się ,ucz nauka to potęgi klucz
        >>"
    • Gość: gołąb(ek) Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.05.05, 22:05
      "Polityka to gó.." - mawiał Churchill.
      A ja dopowiem: w wydaniu radomskiego PO, które zbratało się z poskomunistami
      dla paru srebrników tylko niektórych ich członków to gorzej niż g.wno!!!
      Wędzonka ile zarobiłeś na radomskim szpitalu?!!!
      • Gość: Obywatel Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 18:33
        ... Twój nick zdradza Twoje sympatie polityczne, ale żeby politykować radzę
        pokazać, że dajesz sobie radę z samym sobą.
        Wycie z tłumu albo anonimowe wypowiedzi są w modzie ostatnio.
        Dla tych którzy rzeczywiście chcą coś wokół siebie zmienić droga jest otwarta,
        ale procedura jest taka, że trzeba najpierw dać coś z siebie.
        Nie ma naboru do PO - w obecnej chwili tak jak w PiS-ie przed wyborami za dużo
        farbowanych gołąbków węszy wokół Platformy... Ale zapraszam na spotkania PO w
        biurze p.Ewy Kopacz - mile widziane są osoby wiedzące co chcą zmienić a nie
        populistyczni krzykacze...
    • Gość: gołąb(ek) Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.05.05, 20:54
      Jeżeli PO chce coś zmieniać niech zacznie zmieniać od siebie!
      Na forum ogólnopolskim bardzo cenię dzialania marszałka Tuska również jako
      osobę.ale to jest wszystko!!!
      Zbyt duzo macie Wędzonych niż Tusków.
      I dlatego PO mi NIE ODPOWIADA!!!
      • Gość: Obserwator Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.udn.pl 30.05.05, 20:59
        ale byl przetarg, wedzonka najlepsza mial oferte wiec wygral. ma warunki do
        konsetrwacji sprzetu ityd. wiec jest ok.
    • Gość: nie(PO)rozumienie Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 10:44
      Tylko zapomniałeś dodać, że gdy Wędzonka wygrywał przetarg dyrektorem był Kotas.
      Czy mam zapytać z jakiej partii był (jest) Kotas? Chyba jest to zbędne. Z PO!!!
    • Gość: KIBIC Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.dc.dc.cox.net 31.05.05, 14:34
      Nie jestem mlody dlatego mlodym moge radzic. Mnie sie nie podoba to, ze PO nie
      jest oficjalna paria polityczna ale platforma. Ludzie PO to ludzie, ktorzy boja
      sie nazwac partia. Co za dziwolag? Cala ta polska PRAWICA to dziwolag wiec
      glosuj na ludzi a nie na partie prawicowa, ktorych wlasciwie nie ma. Jak sie
      polityk odroznia pozytywnie od LEWICY i PD to wtedy glosuj na niego. Do partii
      wstap gdy bedzie miala partyjny status, nazwe i demokratyczne wybory, a nie
      liderow, ktorzy mysla za ciebie i ci rozkazuja!
      • Gość: aga Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.internet.radom.pl 01.06.05, 06:46
        wielka partia w radomiu nie ma nawet 180 członków ale ile stanowisk
        • Gość: Gość Re: PLATFORMA OBYWATELSKA Radom IP: *.udn.pl 01.06.05, 07:44
          A ile ilu jest członkow w PiSie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka