Gość: ja IP: *.udn.pl 29.05.05, 20:59 gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? za ile? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: L Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? IP: *.internet.radom.pl 29.05.05, 22:54 o. ja tez chcialbym wiedziec, jednak nie licze na taka ekstrawagancje w tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dredman Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 01:04 no to was zdziwie!!!! w zadnym zakladzie fryzjerkim w Radomiu nei zrobia wam rewelacyjnych dredow..za pierwszzym razem robilem dredy do pol plecow i byly okey..potem ogolilem sie na lyso!! gdy wystarczajaco zapuscilem wlosy zrobilem sobie dredy do pasa..rewelacyjne trzymaja sie mocno popsrotu malina!!!dredy zawsze robilem u mojej kolezanki co do kontaktu to napiszcie czy jestescie zdecydowani wtedy poza forum podam wam jej namiary co do ceny to ona sama decyduje!!!POZDRO..daje 100% zadowolenia z dredoof!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:10 a ja tak z ciekawości. Czy osoby noszące dredy myją głowę? Czy mozna je robić na czystej głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swuj Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:41 witam mozesz podeslac jakis maial do niej swuj@interia.pl wlasni sie zastanawiam nad dredami i jestem juz zdecydowany dredy rokbi szydelkiem i tez je tak zakancza jesli moje wlosy sa wystarczajace dlugie mysle ze juz w te wakacje bede je miał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dre Dre Dreadlocks galore! IP: *.182.49.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.10.13, 20:19 Leaving long hair to its own devices by not brushing or cutting the hair will encourage it to tangle together as it grows, leading to twisted, matted ropes of hair known as dreadlocks. Ya man! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:57 salon fryzjerski Kleopatra przy Okulickiego Odpowiedz Link Zgłoś
pankapelusz dredy 07.10.13, 12:20 w salonach fryzjerskich robią okropne dredy nie umieja tam robic a do tego strasznie drogo lepiej napisz do tego gościa robi naprade naprawde świetne dredy 23larwa23@gmail.com zrobił mi i moim znajomym tez robił i każdy jest bardzo zadowolony i gościu też bardzo spoko POLECAM nizej email do niego 23larwa23@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
pankapelusz Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? 07.10.13, 12:21 w salonach fryzjerskich robią okropne dredy nie umieja tam robic a do tego strasznie drogo 23larwa23@gmail.com lepiej napisz do tego gościa robi naprade naprawde świetne dredy zrobił mi i moim znajomym tez robił i każdy jest bardzo zadowolony i gościu też bardzo spoko POLECAM nizej email do niego 23larwa23@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dre Dre Dreadlock are cool, man! IP: *.146.201.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.10.13, 12:20 Dreadlock are cool, man! Dig it? Odpowiedz Link Zgłoś
artysta21 Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? 20.02.15, 15:37 W Warszawie i Wrocławiu polecam:www.dredy.pl Najdłużej w Polsce kręci dredy i ma bardzo przystępne ceny . Odpowiedz Link Zgłoś
jasio_kowalczykover Re: gdzie w Radomiu mozna zrobic dredy? 25.02.15, 18:50 Podobno od dredów można mieć wszy :) Odpowiedz Link Zgłoś