Dodaj do ulubionych

Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:23
Czy w tym Radomiu jest realne znaleźć gdzieś pracę sezonową? Mam 17
lat,jestem energicznym chłopakiem i chciałbym bardzo pracować, może ktoś zna
jakieś oferty? A może mi ją da? mój e-mail joey007@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu? IP: 80.249.4.* 03.06.05, 15:22
      Jak się nie boisz fizycznej pracy to zrób rundkę po hurtowniach napojów, latem
      mają więcej pracy i czasem potrzebują pracowników na wakacyjne miesiące.
      • Gość: qw Re: Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu? IP: *.radom.net / *.tkdami.net 03.06.05, 19:33
        kiedyś Pilicka Telefonia zatrudniała stuentów do wpisywania danych do kompa.
        • Gość: ? Re: Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.06.05, 11:14
          a cos wiecej ?
          • Gość: ja Re: Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.06.05, 12:47
            a ja w hurtowniach to nic nie znalazlem.. pytalem i nic
    • Gość: elea Re: Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu? IP: 62.233.138.* 04.06.05, 17:01
      jak to gdzie hurtownia książek czyli akwizycja volumen kiedyś na ul piotrówka
      ul lubelska a teraz może gdzie indziej
      • Gość: patyczak Re: Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu? IP: *.udn.pl 04.06.05, 17:29
        "7 dni Radomkie" potrzebowało młodych do sprzedania gazet na mieście.

Redakcja jest na Rwańskiej
      • Gość: ja Re: Gdzie znaleźć pracę sezonową w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:24
        Teraz też na Lubelskiej. Nie polecam. Są nieuczciwi. Ogłaszają, że potrzebują
        pracownika do biura.Podczas rozmowy tel. paniusia potwierdza to, a na miejscu
        dowiadujesz się, że to akwizycja. Beee!!!
    • Gość: elea do ja IP: 62.233.138.* 06.06.05, 13:09
      masz absolutną rację jeden syf to oszuści ja się tylko dziwię ze pip ich nie
      ściga tyle lat już kłamią oszukuja i sprzedają rzeczy z chin kiedyś mieli na
      ul. langiewicza kolegow tamci sprzedawali perfumy jak ten pan Dariusz W może
      tak klamać ludzi i tak nie uczciwie z nimi postępować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka