Dodaj do ulubionych

Chcę jasności stanowiska: czy Pyrcioch jest w PiS?

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.05, 13:34

Widziałem, że pisze tu wiele osób blisko związanych z PiSem. Proszę o jasną i
klarowną odpowiedź ponieważ to będzie miało dla mnie ogromne znaczenie przy
oddawaniu głosów w wyborach parlamentarnych. O ile w wyborach prezydenckich
takich wątpliwości nie mam (moim kandydatem jest Lech Kaczyński) o tyle
napewno nie zagłosuję na PiS jeżeli trzyma w swoich szeregach pachołka
Marcinkowskiego. Kto mi zagwarantuje, że wszystko co zostanie uzgodnione w
PiSie nie wynosi i nie przekazuje Marcinkowskiemu? Nikt!
Dlatego moje pytanie jest jak najbardziej zasadne.

Obserwuj wątek
    • Gość: Cygan Re: Chcę jasności stanowiska: czy Pyrcioch jest w IP: *.udn.pl 05.06.05, 14:14
      Oczywiście,że jest w PIS.Ostatnio był nawet na posiedzeniu Zarządu partii.Była
      też Marzanna Wróbel.Ostatnio zastanowiło mnie to,dlaczego Pyrcioch oprowadza
      się z Gutem [radnym i Radomianie Razem] i wprowadza go na salony PISu.Jak
      będzie tak dalej,to Suski u mnie wiele straci.
    • Gość: laura Re: Chcę jasności stanowiska: czy Pyrcioch jest w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:34
      ..to pacholek prezydenta..uczestniczy w zebraniach koalicji i ..wchodzi mu w
      tylek/Klakier!!!!!
      • Gość: x Re: Chcę jasności stanowiska: czy Pyrcioch jest w IP: *.udn.pl 05.06.05, 18:16
        A ci związkowcy z Solidarności nauczycielskiej co tam robią?
        • Gość: TSA Re: Chcę jasności stanowiska: czy Pyrcioch jest w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.06.05, 18:34
          Którzy? Jak ich widziałeś to mów smiało.
          • Gość: heja Re: Chcę jasności stanowiska: czy Pyrcioch jest w IP: *.udn.pl 06.06.05, 00:18
            No ten Stępikowski tam się kręci, zamiast spraw nauczycieli pilnować, bo to z
            ich składek ma pensję i to niezłą.
    • Gość: ? PYRCIOCH - WSTYD DLA PiSu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:23
      Po co go jesscze trzymacie?Mało wam jeszcze dowodów na jego dwulicowość?Nawet w
      piśmie świętym jest napisane że nie mo.zna dwóm panom służyć.Niech wybiera: PiS
      albo Marcinek?
      • Gość: J-25 Re: PYRCIOCH - WSTYD DLA PiSu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:23
        Cóż poglady miewam konserwatywne. Powiem szczerze nie mam jednak zamiaru
        głosować ani na PiS, a juz napewno na PO, oczywiście do chwili gdy chłopcy nie
        zrobią porzadku we własnych radomskich szeregach i będą zachowywać się tak w
        radzie jak p. Pyrcioch, Wędzonka czy p. Karpeta-Zych. Po raz pierwszy
        najprawdopodobniej nie pójdę na wybory.
      • Gość: Edek Re: PYRCIOCH - WSTYD DLA PiSu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:01
        To jest człowiek chory na władzę i znający się na wszystkim. Pójdzie tam, gdzie
        będą korzyści.
        Bezpartyjny, Unia Polityki Realnej, PiS, a teraz gdzie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka