Dodaj do ulubionych

dr Ananicz

08.06.05, 12:18
czesc dziewczyny :) czy ktoras z was zna i moze cos powiedziec o dr Aleksandrze Ananiczu? wiecie moze jakie preferuje metody "walki" z nadżerką? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kolaa Re: dr Ananicz IP: *.internet.radom.pl 08.06.05, 15:58
      ja wiem tylko ze to swietny specjalista;]
      • Gość: ja Re: dr Ananicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:43
        A według mnie najgorszy, sama się przekonałam.I więcej do niego nie pójdę!!!
        • Gość: xxx Re: dr Ananicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:52
          Brak słów. Jest biegłym w sądzie. Uzdrowił mnie na życzenie kolegi. Postąpił
          bardzo nie uczciwie. Jeśli podobnie zachowuje się lecząc to zdecydowanie nie
          polecam.
    • Gość: Panda Re: dr Ananicz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.06.05, 21:23
      Z czegoś przecież musiał wybudować tą potężną chałupę,
      którą posiada.Napewno z marnych pensji lekarzyny-konowała.
      • Gość: Anka Re: dr Ananicz IP: *.udn.pl 08.06.05, 21:56
        Fakt. Chałupa jest imponująca. Największa na całej wsi!
        • Gość: nfz Re: dr Ananicz IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.06.05, 23:40
          A gdzie można ją obejrzeć?
          • Gość: (B)Ania Re: dr Ananicz IP: 217.17.35.* 09.06.05, 07:44
            Boczna (pierwsza w prawo) od ul Perzanowskiej.
            • Gość: gosia Re: dr Ananicz IP: *.udn.pl 09.06.05, 09:12
              wypalanka
            • Gość: 12a5 Re: dr Ananicz IP: *.radom.pilicka.pl 09.06.05, 13:12
              Prowadził mnie przez całą ciąże i było ok. Kiedy rodziłam nie było go w
              szpitalu, mąż do niego zadzwonił i powiedział ,że będzie w kontakcie z
              lekarzami prowadzacymi poród.......Poród skończył się cesarką nad ranem i
              zaraz do nas przyszedł i mi wytłumaczył dlaczego musiał być cesarka choociaż
              cała ciąża przebiagała bez zarzutów i nawt cesarki nie brałam pod uwagę.
              Najgorsze u Ananicza jest czekanie w kolejce pomomo że jestś umowiona na 18 do
              gabinetu jak dobrze pójdzie wejdziesz około 20 . I to jest najgorsze , gdy będę
              z druga dzidzią w ciąży to już do niego nie pójdę. Co do nadżerki to polecam
              zamrażanie azotem. Miał z 6 lat temu i na razie jest ok. Nawet po ciąży się nie
              odnowiła.Robiła mi ją dr Krawczyk Krupa na Chrobrego w Wojskowej przychodni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka