Dodaj do ulubionych

ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ

29.06.05, 17:24
ludzie.....piszcie coś:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: --- Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:33
      Ja idę, ale co ci to da? Ile masz punktów, bo myślę, że mało ludzi napisze Ci
      wyniki, skoro sama się nimi nie podzieliłaś:( Idziesz na lekarski?
      • indjanka Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 29.06.05, 17:34
        proszę bardzo - 177 z rozszerzeń - lekarski, może teraz???:))
        • Gość: ?? Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:35
          wojskowy-148
          • indjanka Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 29.06.05, 17:37
            Kurcze....dziwi mnie, dlaczego na temat Łodzi nikt nic nie pisze....a o innych
            AM sporo...:)
    • Gość: mała Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:38
      Ja też idę na lekarski i zastanawiam się, czy test kompetencji może jeszcze
      dużo zmienić. Czy jeśli np. ja mam 180 pkt, a ktoś 175 i powidzmy ja dostanę z
      tego testu 0 pkt., a ktoś inny 3pkt, czyli bedzie miał 178, to kogo przyjmą?
      Chodzi mi o to, czy ważny jest ten test, czy chodzi tylko o same punkty...?
      Pozdro:)
      • indjanka Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 29.06.05, 17:40
        Nikogo tam tak naprawdę nie interesuje ile miałaś z testu a ile z matury,
        interesuje ich tylko suma , po dodaniu tych punktów....
    • Gość: demolkaaa Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.crowley.pl 29.06.05, 17:42
      chodzi tylko o punkty, nawet jeśli uzyskasz 0 z testu abedziesz miec więcej
      łacznie punktów niż osoba która uzyskała 10 pkt to przyjma Ciebie.
      • Gość: demolkaaa Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.crowley.pl 29.06.05, 17:46
        troche to gramatycznie dziwnie brzmi ale sie spieszę.Pozdrawiam
        • Gość: hmm Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 17:48
          Ja na medycynę nie idę, ale mam dwójke znajomych-jeden ma 170 pkt., a druga
          kumpela 189. Wszystko zależy od szczęścia:) Mam też kumpla, który uzyskał tylko
          110 pkt., a mimo wszystko jakoś sie nie załamuje. Twój wynik jest więc całkiem
          dobry:) Mówię oczywiście o wydziale lekarskim. Pozdrawiam!
          • superminiek Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 29.06.05, 20:34
            Witam. Mnie tez denerwowalo w zasadzie ze nikt nie pisze o UM...wiele razy
            zaczynalem watek odnosnie tej sprawy/// na forum chyba liczy sie jakas
            pseudorenoma i nikt "obcy", nowy i cichy chocby nawet zaczal jakikolwiek watek
            to odpowiedzi nie dostanie - wielki minus tego forum. Apropo kolegi/
            kolezanki "hmm" czy jakos tak :D - ja mam mniej niz ten kolega z 110 ale ja
            przeciwienstwie do niego troche sie juz zalamalem... cuda sie nie zdarzaja ale
            chociaz zwiedze Lodz bo jestem z daleka :D CO do testu - rektor itd nie jest
            imbecylem, nie bedzie wierzyl w same wyniki matur ( moge sie mylic ) Tak czy
            siak ja mysle, ze wynik z testu bedzie wielokrotnoscia przez ktora nalezalo
            bedzie pomnozyc wynik z matur...generalnie nie wiem czy tak bedzie ale byloby
            to uczciwie/ jakby to bylo gdyby osoba ktora ma 240 w sumie a nagle z testu ma
            0............. UM by sie osmieszylo. Pozdrawiam
            • indjanka Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 30.06.05, 20:10
              Mnie się wydaje, że ogólnie panuje taka tendencja, że jeżeli ktoś ma poniżej
              200 pkt to woli się nie przyznawać..... Chwalą się tylko CI najlepsi i stąd
              czytając forum może człowieka ogarnać panika...."jak się dostanę skoro WSZYSCY
              mają powyżej 200 pktów...". Ja tego nei rozumiem. SKończyłam bardzo dobre l.o.
              specjalizujące się w bardzo dobrych biologiczno - chemicznych klasach. Mój
              wynik - 177 jest średni. Dodam, żę to l.o. , które skończyłam manajlepsze
              wyniki jeśli chodzi o moje miasto. W innych liceach np. liceum A - wynik 160
              pktów był 2gim wynikiem w szkole, w liceum B - 170 był to pierwszy wynik. A nie
              są to złe szkoły.... MYślę, że próg , od któreg ludzie będa przyjmowani będzie
              znacznie, znacznie niższy niż tutaj jest pisane...

Jeśli chodzi o to, co pisałeś a propos testu. Z tego co ja się orientuję,
              rektor będzie patrzał tylko na sumę (matura + test) ...

pozdrawiam
              • konwalia86 Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 30.06.05, 21:57
                Hm... to mi wygląda indjanko na .. 1 l.o., czyżbym się myliła? Ja dodam, że
                również chodziłam do jednego z lepszych liceów, drugiego w naszym mieście,
                gdzie nie było ani jednej klasy o takowym profilu. Sama ukończyłam mat-fiz, ale
                poradziłam sobie mimo wszystko bardzo dobrze:) Nie chcę tu pisać swojego
                wyniku, ale ja jestem z niego zadowolona, myslę, żę powinien wystarczyć na UM,
                ale czas pokaże... Osobiście uważam, że z ilością punktów około 180, czyli taką
                jaką masz, powinnaś się dostać. Są ludzie, a nawet ich rzesze, którzy maturę
                zdali gorzej.

Ja w każdym razie jestem dobrej mysli i chociaż Cię nie znam, mam nadzieję, że
                spotkamy się na studiach:) Pozdrawiam!
                • indjanka Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 30.06.05, 23:54
                  dzięki za dobre słowa:))

Nie nie jestem z 1 l.o. Dodam, że jestem z województwa śląskiego:)
                  A Ty - Łódzkie?
                  pozdrawiam:))
            • Gość: justyna200 Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:09
              ja ide na farmacje mam 130 p i wielka nadzieje ze wystarczy..
              • Gość: pio Stomatologia :D elo elo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:38
                Ja mam 200 pkt dokładnie 76 biola 80 chem i 44 fiza i mówia mi ludzie znający
                temat ze mam duze szanse i wiadomo ze na 55 indeksów pierwsze 20 to ludzei
                którzy maja 210-240 a reszta to normalni:P pozdro ludzie!:D a co do testu to
                jest wielka zagadka;P Pozdro Odpisujce
                • Gość: Ania Re: Stomatologia :D elo elo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:28
                  mam tyle samo punktów co ty. Boje sie po tym co tu czytam,ze to zamało...
    • Gość: śmieszni jesteście Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:54
      śmieszni jesteście buhahaha
    • indjanka someone else? 30.06.05, 16:00
      idzie ktoś jeszcze?
      • Gość: superminiek Re: someone else? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.06.05, 16:18
        No ja jeszcze ide.....mam marne szanse ale nie poddaje sie. DonKichot ten byl w
        takiej sytuacji.....moja walka z wiatrakami to walka z UM :D we will se
        Przeczytaj moj post wczesniejszy i napisz co o tym myslisz. Pozdrawiam
    • indjanka hmmm?? 30.06.05, 23:56
      Z tego , co się orientuję na lekarski jest 3,5 osoby , a na wojskowo lekarski 5.

A ile w ogóle osób przyjmują na poszczególne wydziały? 100, 200??
      • konwalia86 Re: hmmm?? 01.07.05, 11:26
        Ja jestem z łódzkiego. Na lekarski jest 160 miejsc, a na wojskowy cos około 50
        z kawałkiem:) Pozdro!
        • indjanka Re: hmmm?? 03.07.05, 13:48
          Czy w tej liczbie zawierają się studenci wieczorowi, ile oni stanowią?
          pozdrowionka:)
    • indjanka 4,1 SUPER 01.07.05, 15:13
      WIECIE CO TO JEST PO PROSTU SKANDAL:((
      ZADZWONIŁAM DZIŚ PO RAZ 10 NA UMED I CO????? NA LEKARSKI - 4,1!!!!!!
      JUŻ NIE 3,5 JAK BYŁO TYDZIEŃ TEMU.....
      A TERMIN BYŁ DO 31 MAJA

TO JEST PO PROSTU ŚMIESZNE....
      • Gość: konwalia86 Re: 4,1 SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:41
        No to pieknie, jeszcze ten ołówek na teście predypozycji i wszystko
        jasne.Cholera, tylko skoczyć z balkonu!!! Cały rok nauki czuję, że pójdzie na
        marne...:(
        • Gość: aaa Re: 4,1 SUPER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:04
          też wydaje mi się że ten ołówek na egazminie jest po to aby dostały się właściwe osoby, w końcu b3 łatwo zmazać i nikt nic nie może udowodnić.
          • Gość: mała Re: 4,1 SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:30
            To jest poprostu przegięcie, rzekoma liczba 3,5 podskoczyła nagle do 4,1:( Czy
            te info są na 100% sprawdzone? A może oni spojrzeli na tych zagranicznych, a
            oni mają przecież osobne miejsca... Co do testu, w sumie może on zmienić tylko
            10 pkt, więc jak ktos ma bardzo dobry lub bardzo zły wynik, to i tak nic mu on
            nie pomoże.
            • Gość: dominika Re: 4,1 SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:22
              To zaskakujace bo ja tez jade na egzamin do Lodzi i z zawiadomienia ktore
              otrzymalam wynika ze mam wziac dlugopis lub pioro a nie jakis olowek 3B :)
            • Gość: indjanka Re: 4,1 SUPER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:27
              Owszem, są to sprawdzone informacje.
              Najpierw do dziekanatu zadzwoniłam ja, następnie pół godziny później moja Mama
              i powiedziano ------>>>>> 4,1!!!!
              Sami dzwońcie i zobaczycie:))
              • Gość: mimi Re: 4,1 SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:34
                Szkoda, bardzo szkoda, ale i tak te 0,6 kandydata nic już znaczącego nie
                zmieni. Jak myslicie, jakich wyników możemy sie spodziewać najwiecej, tzn. jaki
                mógłby byc przykładowy próg dostania się? ja aż drżę, bo wcale nie mam
                rewelacyjnej ilości punktów, a zdaje na lekarski do Łodzi.:(
                • Gość: indjanka Re: 4,1 SUPER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:42
                  boję sie myśleć.....marzę o prog 160-170....jak myślicie, realne??:((
                  • Gość: xxxxx Re: 4,1 SUPER IP: *.net 01.07.05, 21:22
                    ja ide do Łodzi i mam 182 i z mojej szkoły idzie tam 5 osób wyniki od 219 do 158
                    mamy wszyscy nadzieję
                    • Gość: ww Re: 4,1 SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:07
                      Ja także mam nadzieję,że progo beda koło 170, warto pomarzyc, boję sie tylko o
                      staromaturzystów i ewentualne dojścia za łapówki:( Zobaczymy...
                      • indjanka Re: 4,1 SUPER 01.07.05, 23:32
                        170......jejku chyby bym była najszczęśliwszym człowiekiem na Ziemi
                        ale naprawdę sądzę, że to realne...

tylko...właśnie te przekręty...w łodzi się zdarzało...
                        • Gość: --- Re: 4,1 SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 11:41
                          Oby, oby, ale boję się, że może być bardzo dużo wyników około 200, poza tym
                          zostaję staromaturzyści oraz ci, co się przeslizgną sposobem niestety:( Dla
                          reszty może się liczyć szczęście:(
    • Gość: ktosik prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:28
      Prawda jest przykra, ja jednak liczę, żę nie bedzie tak źle. Fakt, że boję się
      tych progów od 200 pkt., ale chyba mało będzie ludzi z takowymi wynikami, czyli
      powyżej owej granicy...? A jak Wam poszło kandydaci na lekrski do Łodzi? Ile
      macie punktów? Pozdrawiam wszystkich:)
    • indjanka Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 02.07.05, 16:35
      Słuchajcie kto się orientuje

ile przyjmuja kandydatów z podziałem na wieczorowe i dzienne??
      • Gość: bogusz Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.makolab.pl 02.07.05, 23:16
        Ale mieliście pisać wyniki, a nie dyskutować:]
        Ja mam z rozszerz.:
        biol: 72
        chem: 63
        fiz: 42

Co daje w sumie 177 i mam nadzieję się dostać:]
        A może ktoś idzie na fizjoterapię:> Piszcie!
        • indjanka Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ 02.07.05, 23:53
          no ja tyle samo, kurcze też mam nadzieję!! nie ma innej wersji!!:))
          • Gość: Antek Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 12:17
            Ja ide do Gdańska, mam cienkie wyniki z rozszerzen i juz wiem ze sie nie
            dostane, ale co tam - wpłaciłam więc złozyłam swiadectwo.
            B-56 CH-43 F-22 RAZEM=121
            JEST KTOŚ KTO MA TAK SŁABE WYNIKI JAK JA?
            • Gość: superminiek Re: ŁÓDŹ MEDYCYNA - IDZIE KTOŚ? NIE KASOWAĆ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 03.07.05, 12:35
              Ja mam jeszcze gorsze.....ale co tam, moze jakis cud nastapi
              • Gość: falstart kandydaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:11
                Dzisiaj dzwoniłam do rektoratu i niestety na lekarski jest 4,2 kandydata na
                miejsce...Jakie obstawiacie progi? Piszcie swoje wyniki, tzn. liczbe punktów,
                please...ja i tak już nie mam szans.
                • konwalia86 Re: kandydaci 04.07.05, 14:24
                  Indjanka, może podasz swoje gg, to sobie pogadamy, bo w sumie zdajemy na ten
                  sam wydział i może spotkamy sie na studiach...?
                  • Gość: superminiek Apropo testu....pomocy!!!!!!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 04.07.05, 15:54
                    Potrzebuje pomocy - nie jestem z Lodzi, nie znam tego miasta a bede pisal razem
                    z Wami zapewne ten test. Czy ktos z dobrym sercem moglby poswiecic mi troche
                    czasu i pokazac Lodz albo chociaz pomoc mi dotrzec na miejsce pisania testu?
                    Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc, samemu glupio pojsc a jezeli i tak by sie
                    ktos nudzil albo chcial pomoc to byloby fajnie. Licze na jakas odezwe w tej
                    sprawie. Pozdrawiam!
                  • indjanka Re: kandydaci 04.07.05, 16:43
                    wysyłam juz na pocztę Twoją:)
    • indjanka gdzie piszecie?? 04.07.05, 16:47
      bo ja na Rzgowskiej , na ginekologii, na auli w budynku A

pisze tam ktoś:)?

pozdrawiam
      • Gość: dominika Re: gdzie piszecie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:13
        na Uniwersytecie Łodzkim na Wydziale Prawa ul Lindleya
        • Gość: superminiek Re: gdzie piszecie?? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 04.07.05, 18:23
          Ja tez. Moze dasz mi nr gg to pojdziemy tam razem. Byloby napewno latwiej i
          milej :D Pozdrawiam
          • konwalia86 Re: gdzie piszecie?? 04.07.05, 19:14
            Ja pisze na Linleya, w auli Wydziału Prawa. Jeśli ktoś z przyszłych kandydatek
            na lekarki także tam ma wyznaczony egzamin, możecie pisać mi na pocztę numer
            gg, to pogadamy:) Kto wie, możę spotkamy się na studiach:) Pozdrowionka!
            • indjanka Re: gdzie piszecie?? 04.07.05, 19:20
              Konwalio odezwij się do mnie na gg:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka