Dodaj do ulubionych

Air Show w Radomiu

20.07.02, 09:43
Czy ktoś się orientuje, jaka jest dokładna data Air Show w Radomiu w tym roku?
Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: Air Show w Radomiu IP: *.dami.com.pl / 172.16.0.* 20.07.02, 13:50
      7-8 września b.r. vide: www.rdaom.pl
      • ula_ Re: Air Show w Radomiu 21.07.02, 11:26
        Gość portalu: jot napisał(a):

> 7-8 września b.r. vide: www.rdaom.pl
        Dzięki.
        • ula_ Re: Air Show w Radomiu 21.07.02, 17:46
          Jeszcze jedno pytanko, może ktoś zna odpowiedź:)
          Czy Frecce Tricolori będą w tym roku?
          • ula_ Re: Air Show w Radomiu 22.07.02, 23:49
            Nie wiecie czy będą, czy nie wiecie kim są?
            Więc podpowiem:
            Frecce Tricolori to jedyny na świecie zespół, który występuje w powietrzu w
            dziesiątkę. I robią to naprawdę nieźle. Jeśli ktoś z Was był w ubiegłym roku na
            Air Show, to widział. Frecce wystąpili na końcu, byli gwoździem programu! Było
            na co popatrzeć, aż dech zapierało w piersiach, ech, co tu dużo mówić, trzeba
            być, żeby zrozumieć...
            I tylko by na nich popatrzeć - warto iść.
            Ale z tego co wiem, to 7 i 8 września szykuje się podobna impreza w Anglii,
            więc nie jestem pewna co chłopaki wybiorą.
            • Gość: K Re: Air Show w Radomiu IP: *.server.ntl.com 22.07.02, 23:59
            • Gość: Karol Re: Air Show w Radomiu IP: *.server.ntl.com 23.07.02, 00:00
              Ula, a tak z ciekawosci - skad jestes?
              • ula_ Re: Air Show w Radomiu 23.07.02, 06:39
                Gość portalu: Karol napisał(a):

> Ula, a tak z ciekawosci - skad jestes?
                Z Gorzowa Wlkp.
                W Radomiu byłam jeden raz, właśnie na Air Show, w ubiegłym roku.
                I tak się zaczęła moja przygoda z odrzutowcami :))
                Będę u Was gościem co roku, dopóki ta impreza bedzie się odbywała, wrażenia są
                nie do opisania...
                A czy ktoś z forumowiczów był na Air Show?
                • Gość: jdk Re: Air Show w Radomiu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.07.02, 09:53
                  Hej ula - milo przeczytac takie wypowiedzi!

Zapraszamy do Radomia zawsze i cieszymy sie, ze przynajmniej cos (Air Show) Ci
                  sie podoba.

Z tego co wiem, to sporo forumowiczow bylo na Air Show - nie odzywaja sie moze
                  z powodu wakacji? (mozesz poszukac jakies stare watki na forum)

Sam bylem 2 lata temu - w zeszlym roku niestety sie nie udalo. Tez byli
                  Francuzi, ale nie wiem, czy Ci sami.

Poza tym zobacz, bo nie jestem pewien, ale chyba juz istnieje strona
                  internetowa tegorocznego Air Show. (sproboj: www.air.radom.pl)

Zobacz tez m.in.:

www.irc.radom.net/?nr=88
                  www.radom.pl/aktual/aktual9996.html
                  • ula_ Re: Air Show w Radomiu 24.07.02, 02:30
                    Gość portalu: jdk napisał(a):

> Sam bylem 2 lata temu - w zeszlym roku niestety sie nie udalo. Tez byli
                    > Francuzi, ale nie wiem, czy Ci sami.
                    Jak Francuzi to nie ci sami, Frecce Tricolori to Włoski team :)
                    No i wyszło na to, że nie widziałeś tego, co najlepsze :)

> Zobacz tez m.in.:
                    < www.irc.radom.net
                    Dzięki serdeczne, tego jeszcze nie znalazlam w sieci :)
                    A i odpowiedź już znam, czekamy na odpowiedź od Włochów :)
                    Oby przylecieli, oby przylecieli .......
                    ;))

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że się gdzieś miniemy na Air Show :)
                    Ula
                    • ula_ Re: Air Show w Radomiu 15.08.02, 22:58
                      Czy już wiadomo czy Frecce Tricolori będą?
                      Nie widziałam ich w spisie :(
                      • Gość: Radomir Re: Air Show w Radomiu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 21:51
                        Niestety, już wiadomo, że Włochów nie będzie. Mało tego, nie będzie żadnego
                        zachodniego zespołu akrobatycznego. Ale i tak przyjedź :-)
                      • Gość: Tomek Re: Air Show w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 16.08.02, 22:02
                        ula_ napisała:

> Czy już wiadomo czy Frecce Tricolori będą?
                        > Nie widziałam ich w spisie :(
                        >
                        • isoxazolidine Re: Air Show w Radomiu 18.08.02, 20:31
                          spoko, spoko. Air Show był, jest i bedzie. Moze w tym roku nieco cieniej, ale
                          przeczekamy to i za rok damy czadu. Kto mógł przewidziec ze słowacy zbankrutuja
                          a ukraincy narobią bigosu z pokazami u siebie ...
                        • ula_ Re: Air Show w Radomiu 19.08.02, 13:59

Ja chcę "dziesiątkę"!!!! :)
                          > Ula możesz jeszcze napisać jak Ci się podoba w samym Radomiu.
                          Radomia nietety nie zwiedziłam, bo spotkała mnie przykra niespodzianka w
                          postaci złodziei na stacji Besso, przy ul. Warszawskiej.
                          Okradli nasz samochód precyzyjnie, w ciągu 2 minut. Policjanci byli
                          zdziwieni "to pani nie wie, że w Radomiu na stacjach kradną?!"
                          Ale mimo wszystko wspominam mile swój pobyt i na pewno przyjadę na Air Show.
                          Jak zobaczysz blondynkę średniego wzrostu, w okularach przewciwsłonecznych,
                          spodniach "Bomber" i brązowej skórze - to ja! :)
                          Co niektórzy komentowali mój wygląd jako "patrz, pilotka" ;)))
                          A, no i lornetkę posiadam na stanie :) Też mi ukradli, ale mam drugą ;)
                • Gość: RADEK Re: Air Show w Radomiu IP: *.citicorp.com 05.09.02, 18:19
                  JA OD 10 LAT JEŻDŻE NA SALONY I POKAZY TO WCIĄGA !!!!!!
          • Gość: RADEK Re: Air Show w Radomiu IP: *.citicorp.com 05.09.02, 18:18
            SORKI ALAE NIE SAM JESTREM ZAWIEDZIONY PA !!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka