Dodaj do ulubionych

Radomiak przed drugim meczem barażowym o utrzym...

IP: 213.25.173.* 20.06.05, 17:50
a mnie nie bedzie:-( niestety nie mogę ale będę śledził na necie. może to
nieładnie liczyć na słabe punkty gorzyc ale jednak strata bramkarza moze byc
kluczowa. oby. Zdzierajcie gardła za Zielonych az do zdarcia strun głosowych
(jak mnie sie to stało po meczu z koroną )
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronin Czy ta Sroda bedzie dniem Glorii i Chwaly???? IP: *.aei.ca 20.06.05, 18:24
      Za kilkanascie godzin bedziemy swiadkami ostatniego i zarazem najwazniejszego
      spektaklu pilkarskiego. Zreszta w calej rundzie wiosennej kazdy mecz byl
      wazny i byl swego rodzaju batalia ale ten srodowy mecz jest meczem o byc albo
      nie byc na zapleczu ekstraklasy!!!!!!!
      To musi byc madrze taktycznie rozegrany pojedynek. Od poczatkowego gwizdka
      arbitra, Radomiak musi zmasowanymi atakami szturmowac bramke Gorzyc. Atakowac
      i strzelac i wtedy napewno cos wpadnie.....Do przerwy pilkarze MUSZA sobie
      zapewnic komfort psychiczny w postaci kilkubramkowej przewagi. Jezeli kilka
      bramek uda sie strzelic pilkarzom Radomiaka do przerwy, to druga odslona
      powinna byc gra o utrzymanie wyniku i powinna byc uwazna gra w obronie z
      jednoczesnymi kontratakami. Zycze z calego serca zwyciestwa Zielonym bo Radom
      zasluzyl sobie na swego przedstawiciela w gronie II-ligowcow. Wspaniala
      radomska publicznosc dopomoze Radomiakowi w odniesieniu sukcesu!!!!! Srodowe
      zwyciestwo bedzie uwienczeniem pracy trenera Broniszewskiego, ktory obiecal,
      ze doprowadzi Radomiaka do meczow barazowych i tak sie stalo. Ale,
      zeby "postawic kropke nad i" to srodowy mecz musi byc batalia zwycieska bo
      inaczej stac sie nie moze. Hej Zieloni, do boju!!!!! Nie tylko Radom patrzy
      na Was ale caly swiat!!!/tzn kibice Radomiaka rozrzuceni po calej kuli
      ziemskiej/.
    • Gość: mk niestety jak wojtek nie jedzie to ja tez nie... IP: 157.158.160.* 20.06.05, 18:37
      Nasza delegatura porusza sie zasadniczo razem. DO BOJU ZIELONI
      • Gość: RKS1910 Re: niestety jak wojtek nie jedzie to ja tez nie. IP: *.udn.pl 20.06.05, 19:32
        Wojtek a czemu nie będziesz ??? bez napinki bo widze,że wy jesteś kibicem
        Radomiaka dobrym
        MK A CZEMU OD WOJTKA ZALEZY TWOJE PRZYJSCIE NA STRUGA KAZDE GARDŁO JEST
        POTRZEBNE AHA TEN RR CZY MARIUSZ2 NIECH JUZ TU NIE PISZĄ!!!
        • Gość: Mariusz 2 Re: niestety jak wojtek nie jedzie to ja tez nie. IP: *.radman.pl 20.06.05, 19:39
          Bedę chciał to napisze co myslę i mi nie zabronisz. Po co wogóle ta napinka.
          Każdy ma swoje zdanie i nie musi ono być identyczne z twoim. Mimo to pozdrawiam
          wszystkich. Wszyscy na mecz.
          • Gość: Agnieszka.W Wojtek i mk an mecz musze was poznać:)))))))) IP: *.udn.pl 20.06.05, 19:46
            Olewać jak już pisałam takich jak Mariusz2
            RKS1910 za twoje myslenie brawi i tez cie chce poznac jak fanatyczka Radomiaczka
            • Gość: UlalalaRADOMIAK WSZYSCY NA STRUGA ej WSZYSCY NA STRUGA!!! IP: *.udn.pl 20.06.05, 20:41
              NIE MA WYJĄTKÓW WSZYSCY NA MECZ PIIIIIIIIIIIIIIII PRACE PIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
              DZIEWCZYNĘ WSZYSCY NA MECZ NAJAWZNIESZY BO JAK NIE WYGRAMY T ZNÓW POLECIMY NA
              KILKA LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: mk odpowiedz jest prosta.Wojtek jest zmotoryzowany IP: *.devs.futuro.pl 20.06.05, 22:31
              a ja MUSZE byc w pracy w srode.a ze mamy na Struga 250 kilometrow to jest
              duuuzy problem. pociag mam o 9 rano i o 16.45 wiec odpada.musielismy wybierac i
              pojechalismy do Gorzyc (300km w jedna strone)wiec musicie wybaczyc. ale bede
              dzownil do Maldiniego na mecz. Agnieszka? kim jestes?chetnie Cie poznamy.
              pozdrawiam wszystkich logicznie myslacych
              • Gość: Agnieszka.W Re: odpowiedz jest prosta.Wojtek jest zmotoryzowa IP: *.udn.pl 20.06.05, 22:35
                AHA mk to teraz rozumiem i pozdrawiam obyśmy wygrali jak myślisz wygramy?
                poznamy sie jak znasz Maldiniego trenera Sokoła Przytyk
            • Gość: Mariusz 2 Powyższy wpis bez komentarza IP: *.radman.pl 20.06.05, 23:36
              • Gość: MK wpis Mariusza2 bez komentatrza IP: *.devs.futuro.pl 21.06.05, 07:54
        • Gość: wojtek Re: niestety jak wojtek nie jedzie to ja tez nie. IP: 213.25.173.* 21.06.05, 09:01
          mieszkam na slasku i raz ze urlop kolejana sroda ( widzew, korona) byłem na
          meczu w gorzycach i moja narzeczona a za chwile zona w koncu sie wkurzy mk tez
          mieszka na slesku. w miare mozliwosci jestem na meczach w tym sezonie z tego co
          dobrze licze to na 9 a dochodza jeszcze mecze reprezentacji wyjazdowe rowniez
          Pozdrawiam
    • Gość: Agnieszka.W Re: Radomiak przed drugim meczem barażowym o utrz IP: *.udn.pl 21.06.05, 00:12
      Słuchajcie o której będą otworzone kasy aby mozna było kupić sobie bilet.
      A co ci sie nie podoba w powyższym poście co załujesz,że ciebie nie chce poznać.
    • Gość: munio Re: Radomiak przed drugim meczem barażowym o utrz IP: *.chcg3.il.core.com 21.06.05, 04:49
      jestem z wami
    • Gość: MUNIO Re: Radomiak przed drugim meczem barażowym o utrz IP: *.chcg3.il.core.com 21.06.05, 04:51
      jestesmy z wami ---kibice z Chicago
      • Gość: mk znam Maldiniego wiec sie poznamy IP: *.devs.futuro.pl 21.06.05, 07:54
        WYGRAMY!!! OCZYWISCIE
        • Gość: Trendy Z takim składem aby przegrać, to trzeba się bardzo IP: 217.17.35.* 21.06.05, 08:40
          ale to bardzo starać się aby przegrać, z nawet "gryzącymi ziemię" Tłokami.
          "MK" ja też muszę wyżej postawić "rozum", czyli wybrać pracę, niż "porywy
          serca", które podpowiada, że ja, jako zagorzały kibic Radomiaka powinienem być
          na tym, jakże ważnym dla Radomiaka i całego miasta, meczu. Oby tylko nasze orły
          i sokoły złapały "nerwa" i zechciało się Im trochę przyłożyć do oddawanych
          strzałów i tak wogóle, aby każdy z kibiców będąc na stadionie był zadowolony z
          Ich gry i co chyba najważniejsze - skuteczności, tej, której zabrakło w
          Gorzycach podczas pierwszego meczu. Ronin pozdro, nie zamartwiaj się tak tam na
          obczyżnie. Radomiak wygra i będziesz miał kolejny rok na pisanie tekstów, w
          których pomimo wielu, jak piszesz już lat pobytu "na obczyźnie", popisujesz się
          nienaganną polszcyzną, której niekiedy brakuje piszącym tu na forum, a
          mieszkającym nieprzerwanie w Polsce. Radomiak do boju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Zielony Re: Z takim składem aby przegrać, to trzeba się b IP: 213.17.170.* 21.06.05, 11:00
            Oby tylko nasze orły
            >
            > i sokoły złapały "nerwa

hehe chyba raczej "Gołębie" :))))
        • Gość: Maldini Re: znam Maldiniego wiec sie poznamy IP: *.udn.pl 21.06.05, 09:49
          mk a powiem Ci,że warto Age poznać tylko co na to Twoja OLa:) żartowałem
          obym tylko dobre wiadomości miał dla Ciebie i Wojtka w środowy wieczór.
          • Gość: wojtek Re: znam Maldiniego wiec sie poznamy IP: 213.25.173.* 21.06.05, 10:43
            NASZ RADOMIACZKU KLUBIE KOCHANY! WYGRASZ 3:0 A MY POCHLAMY!!
            • Gość: Gela Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:11
              oj pochlamy, kasy sa 3 godziny przed meczem
              • Gość: Maldini Cena po 14zł rozumiem? 3godz. to dobrze ze tak IP: *.udn.pl 21.06.05, 11:38
                wcześnie :) bo kolejki będa długaśne bo karnet już jest nieważny:)
            • Gość: Maldini Wojtek 1-0 w ciemno bierzemy? :) IP: *.udn.pl 21.06.05, 11:35
              A co jak nie jak TAK!!! bieri bieri 1-0 i tyle!!!
              • Gość: wojtek Re: Wojtek 1-0 w ciemno bierzemy? :) IP: 213.25.173.* 21.06.05, 12:57
                pewnie ze bierzemy! jest juz terminarz 2 ligi mecze tylko w weekendy oj fajnie
                ta liga sie zapowiada oby z RADOMIAKIEM - WIDZEW ŁKS JAGIELLONIA ŚLĄSK ZAGŁĘBIE
                LECHIA KSZO KATOWICE RUCH POLONIA BYTOM - to ci najbardziej atrakcyjni rywale
                szkoda zeby nie było RKS - u dlatego tzrba wygrać
                • Gość: Ronin 1:0 to ryzyko, tak 2:0 lub 3:1..... IP: *.aei.ca 21.06.05, 13:09
                  Bo zawsze jakas glupia bramka moze wpasc dla Tlokow i co wtedy? To
                  bezpieczniej, zeby Radomiak na poczatku meczu juz cos strzelil i jeszcze na
                  dokladke..... Mysle, ze Broniszewski odpowiednio druzyne zmotywuje aby grali
                  tak jak kibice tego oczekuja?. Oby.
                  • Gość: Mariusz 2 Kasy IP: *.radman.pl 21.06.05, 13:54
                    Słyszałem, że kasy mają być otwarte od 14:00. Jednak jak dzwoniłem do klubu
                    nikt nie potwierdził mi tej informacji. Co do meczu to moim zdaniem trzeba
                    przede wszystkim przypilnować obrony. Z przodu powinno cos wpaść do siatki, ale
                    pod warunkiem, że linia pomocy będzie grała normalnie a nie w "chodzonego" tak
                    jak to miało miejsce w Gorzycach. Tłoki nastawią się na kontry napewno.
                    Radomiak musi pierwszy strzelic gola to mecz wtedy się potoczy jak trzeba.
                    Wszyscy na mecz. Dobry doping powinien nieco sparaliżować poczynania Tłoków
                    grających przy niskiej frekwencji u siebie. Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: qwew Wynik 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 16:09
      1:1,wynik podobno już ustalony.....
      • Gość: Maldini Re: Wynik 1:0 RONIN pisałem w ciemno IP: *.udn.pl 21.06.05, 16:16
        bo taki daje pozostanie 2 ligi.
        Wojtek masz rację takie kapela i z jakimi kibicami patrz LECHIA,GKS
        KATOWICE,POLONIA BYTOM,WIDZEW,ŁKS,JAGIELONIA,ŚLĄSK WROCŁAW a na derser HEKO
        buhahah żartowałem z tym deserem
        • Gość: RKS1910 Re: Wynik 1:0 RONIN pisałem w ciemno IP: *.udn.pl 21.06.05, 22:28
          Radomiak gol Radomiak gol Radomiak gol Radomiak gol gol gol gol gol
          Nigdy więcej 3 ligi!!!!!!!!!!!!!!!11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka