Gość: Ewelina IP: *.00a.radom.pilicka.pl 22.06.05, 13:36 Czy nie wydaje Wam się, że Leśniczówka to bardzo miłe miejsce aczkolwiek ostatnio baaardzo zaniedbane. Dlaczego miasto dba tylko o Park Kosciuszki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WIDMO82 Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.internet.radom.pl 22.06.05, 16:27 miasto dba o park kosciuszki? jakos pewniej spaceruje mi sie po lesniczowce a nie po parku kosciuszki. zapytasz czemu? Mniejsze ryzyko ze zostane postrzelony przez jakiegos ptaska. daaawno temu widzialem akcje strazakow stracajacych gniazda a teraz smierdzi po deszczu a jak nawet nie ma deszczu to szybko trzeba przebiegac przez park idac np do kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Park LEŚNICZÓWKA 22.06.05, 16:30 Mam wrazenie, ze miasto ogolnie malo dba o parki. Zwlaszcza Stary Ogrod jest w oplakanym stanie, nie wspominajac o bezpieczenstwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:08 Kiedyś w Leśniczówce była niska zieleń i było bardzo sympatycznie. Od kiedy zaczęto się opiekować parkiem nasadzono bez sensu lip i innych dużych drzew. Jest poprostu ohydnie. Do tego należy dodać zdewastowane oświetlenia, brak opieki nad resztkami żywopłotów i zaniedbanie koszenia traw. Bryndza...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły Mundurowy Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.udn.pl 22.06.05, 22:02 Może i miłe ale w jakiej okolicy ja wleśliczówce wysiedziałem się prawie cały rok w sumie jestem tam nawet znany. i martwi mnie jedna rzecz kiedy kibice radomiaka wracają z meczu. powyrywane kosze i potłuczone lampy parkowe. APELUJE DO WŁADZ MIASTA RADOMIA w imieniu mieszkańców tego i tak marnego miasta O : to aby wreście zwiękrzyła się tam liczba patroli policji i straży miejskiej a nie jak do tej pory 2 lub 3 strażników (jeden bruby jak ciele) lub policjantów raz na tydzień lub MIESIĄC... co będzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.00a.radom.pilicka.pl 23.06.05, 12:10 Macie rację! Moim zdaniem, w pobliżu basenu Orka jest za dużo wysokich drzew. Jest wręcz mroczno! Ktoś powinien usuwać te przerośnięte krzewy i konary. A obowiązkowo kosić trawy ! Odpowiedz Link Zgłoś