Dodaj do ulubionych

Park LEŚNICZÓWKA

IP: *.00a.radom.pilicka.pl 22.06.05, 13:36
Czy nie wydaje Wam się, że Leśniczówka to bardzo miłe miejsce aczkolwiek
ostatnio baaardzo zaniedbane.
Dlaczego miasto dba tylko o Park Kosciuszki ?
Obserwuj wątek
    • Gość: WIDMO82 Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.internet.radom.pl 22.06.05, 16:27
      miasto dba o park kosciuszki? jakos pewniej spaceruje mi sie po lesniczowce a
      nie po parku kosciuszki. zapytasz czemu? Mniejsze ryzyko ze zostane postrzelony
      przez jakiegos ptaska. daaawno temu widzialem akcje strazakow stracajacych
      gniazda a teraz smierdzi po deszczu a jak nawet nie ma deszczu to szybko trzeba
      przebiegac przez park idac np do kosciola
      • jdk Re: Park LEŚNICZÓWKA 22.06.05, 16:30
        Mam wrazenie, ze miasto ogolnie malo dba o parki.

Zwlaszcza Stary Ogrod jest w oplakanym stanie, nie wspominajac o
        bezpieczenstwie...
    • Gość: lipa Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:08
      Kiedyś w Leśniczówce była niska zieleń i było bardzo sympatycznie. Od kiedy
      zaczęto się opiekować parkiem nasadzono bez sensu lip i innych dużych drzew.
      Jest poprostu ohydnie. Do tego należy dodać zdewastowane oświetlenia, brak
      opieki nad resztkami żywopłotów i zaniedbanie koszenia traw. Bryndza......
    • Gość: Przyszły Mundurowy Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.udn.pl 22.06.05, 22:02
      Może i miłe ale w jakiej okolicy ja wleśliczówce wysiedziałem się prawie cały
      rok w sumie jestem tam nawet znany. i martwi mnie jedna rzecz kiedy kibice
      radomiaka wracają z meczu. powyrywane kosze i potłuczone lampy parkowe. APELUJE
      DO WŁADZ MIASTA RADOMIA w imieniu mieszkańców tego i tak marnego miasta O : to
      aby wreście zwiękrzyła się tam liczba patroli policji i straży miejskiej a nie
      jak do tej pory 2 lub 3 strażników (jeden bruby jak ciele) lub policjantów raz
      na tydzień lub MIESIĄC... co będzie dalej
    • Gość: Ewelina Re: Park LEŚNICZÓWKA IP: *.00a.radom.pilicka.pl 23.06.05, 12:10
      Macie rację! Moim zdaniem, w pobliżu basenu Orka jest za dużo wysokich drzew.
      Jest wręcz mroczno! Ktoś powinien usuwać te przerośnięte krzewy i konary. A
      obowiązkowo kosić trawy !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka