Dodaj do ulubionych

Przed meczem Lecha z Pogonią

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:23
Jeżeli ktoś myśli o grze w zakładach bukmacherskich prze internet to mam
pewną propozycje do takich ludzi jak otrzymać 40zł dla mnie i dla ciebie.
Jezeli jesteś zainteresowany pisz luubit@o2.pl lub gg:5618510
Obserwuj wątek
    • Gość: juras Najlepszy byłby remis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:25
      • piterek13 PApież umiera piłkarze grają!!!!!!!! no co jest?? 01.04.05, 20:52
        • Gość: r papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co jest? IP: *.chello.pl 01.04.05, 21:26
          itp itd....

ze tez sie ziemia nie zatrzymala
          • Gość: JA Re: papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.05, 21:30
            powinna była!!!
            • Gość: ladny0 Re: papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 02.04.05, 03:14
              a jak bedzie jeszcze umieral 2 tygodnie to znaczy ze zycie ma sie zatrzymac.
              bez przesady u mnie w usa nikt z tego powodu nie robi jakis wyglupow
              • Gość: ladniejszy Re: papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.04.05, 07:35
                no prosze, wydawalo sie, ze to ty jestes w usa, a okazuje sie ze usa jest u
                ciebie...
              • Gość: polo Re: papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 09:00
                To nie wygłupy !!!Badz szczesliwy u siebie w usa a nam zostaw nasze sprawy!!
                Jakbys nie wiedział kim był Papież to informuje ze był miedzy innymi POLAKIEM i
                tez kochał piłke i nie tylko
              • Gość: mtw Re: papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.05, 10:32
                Bo u Ciebie w usa są same wygłupy...
                • Gość: ladny0 Re: papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.04.05, 16:54
                  wlasnie pokazujecie swiatu szopke
                  przypominam ze on jeszcze zyje i proponuje wam zamiast wysiadywac w kosciolach
                  i tracic tam czas poczytajcie biblie przynajmniej to was zblizy do boga
                  i zyjcie normalnym dniem . nie pierwszy taki czlowiek umiera
              • Gość: _nin_ Re: papiez umiera a inni robia zwykle rzeczy? co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:15
                bo mieszkasz w takim burakowatym spoleczenstwie, naucz sie szacunku
                chlopczyku...
          • Gość: marcy Nic nie rozumiesz. IP: *.devs.futuro.pl 01.04.05, 21:45
            Nic.
            • Gość: czlowiek Re: Nic nie rozumiesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:47
              módlmy się...
    • Gość: Krakus Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:26
      Jeżeli Listkiewicza nie stać na przełożenie kolejki zróbcie to prezesi.
      • Gość: Wi(L)k To skandal, że PZPN nie odwołał wcześniej meczu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:29
        W ogóle pomysł żeby w sytuacji, gdy cała Polska, cały świat przygotowuje się na
        najgorsze, kiedy na równoległych stacjach telewizyjnych już są podawane
        informacje o krytycznym stanie papieża, to ten pomysł o rozegraniu spotkania
        był skandalem! I skandalem jest to, żeby kibice sami musieli przerywać mecz,
        który już wcześniej powinien być odwołany przez PZPN! Jak również cała kolejka
        ligowa na wszystkich szczeblach! Przez szacunek dla papieża, który walczy o
        życie! BRAWO DLA KIBICÓW W POZNANIU, BRAWO DLA ARBITRA ZDUNKA!
        • Gość: ja Re: To skandal, że PZPN nie odwołał wcześniej mec IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 02.04.05, 08:45
          To po cholere ci kibice poszli na ten mecz. Tak w ogóle to Papież umiera już od
          80 lat. Bo życie to nic innego jak umieranie. Proponuję, żeby teraz nie grać w
          piłkę dopóki Papież nie umrze, czyli..... no właśnie kiedy to będzie???????????
        • Gość: Arek Re: To skandal, że PZPN nie odwołał wcześniej mec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.05, 11:32
          Jaki cały świat? Bez magalomanii. Co najwyżej cały swiat katolicki, wiec to
          jakieś 10% świata, a i tak "zamarła w bezruchu" tylko Polska.
          • Gość: niezapowiedziany Re: To skandal, że PZPN nie odwołał wcześniej mec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:36
            np. wszystkie gminy zydowskie w Polsce odwolaly swoje imprezy. nie odbeda sie
            bale purimowe, ktore sa elementem swieta zydowskiego. czyli jednak mozna. i za
            to ich doceniam, bo WCALE nie musieli - to jest inna religia. a kibice i
            pilkarze... no coz. maja prawo tez robic inaczej. ale widac roznice.
    • Gość: krzychu Bukmacherstwo to strara kasy, a internetowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:26
      ... jest w Polsce nielegalne.
    • Gość: Piotrek Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.n.net.pl 01.04.05, 19:31
      Dla mnie ten mecz dzisiaj nie ma sensu, w dniu kiedy umiera Papież mozna sobie
      odpuścic te tanie igrzyska
    • Gość: Goc(L)aw & Bródno Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:32
      (L)egia Zawsze Z Pogonią
      • Gość: d Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:58
        no wlasnie, mogliby se podarowac dzis granie..
      • Gość: spolegliwy Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.05, 19:59
        sluchajcie , musialem tu przyjsc i to powiedziec. co te capy w tej polskiej TV
        robia z tym biednym Wojtyla to sie w glowie nie miesci. Niech WRESZCIE zamilcza
        i dadza temu staremu czowiekowi W SPOKOJU umrzec.Nie moze tak byc , ze tylko ja
        tak na to reaguje.
        • Gość: d Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 20:05
          nie tylko Ty, ale z drugiej strony pamietaj, ze to tylko Polacy maja takie
          szczegolne podejscie do Papieza, to znaczy boja sie glosno powiedziec, ze
          umiera, a na przyklad cnn od wczoraj mowi to glosno. ale zgoda, ze jak
          najwiecej powinno byc ciszy, a nie tego medialnego szumu
        • Gość: the Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:04
          nie tylko ty..ale polska to kraj hipokrytów... a po drugie portale dzis nie
          puszczaja wypowiedzi "nie po linii"
        • leszek.zory Re: Przed meczem Lecha z Pogonią 01.04.05, 22:15
          zgadzam się ze spolegliwym,
          od 15 nie widziałem w tv nic innego niż papież !

a nie sory ... raz była pół minutowa pogoda
          • betty42 Re: Przed meczem Lecha z Pogonią 01.04.05, 23:21
            i ty jesteś Polakiem? Tfu!!!!
            • Gość: komuch Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: 80.50.35.* 01.04.05, 23:40
              betty42 napisała:

> i ty jesteś Polakiem? Tfu!!!!
              -------
              Zapomniałaś dodać moherowy berecie po tfu,jeszcze: Aby cie piekło i ty debilu.
              Żałuję,że urodziłem się w Oszołomowie, tfu!!!
            • Gość: spolegliwy Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.04.05, 23:41
              jak dla ciebie jest taki wyznacznik polskosci to nie chce nalezec do ttwojej
              grupy.a na polskosc to ,na szczescie , ty betty42 nie masz wylacznosci.
    • Gość: tomw Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: 195.245.217.* 01.04.05, 20:15
      odwolajcie ten mecz!!!!!!!!!
      • Gość: kibol Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: 80.50.35.* 01.04.05, 23:44
        Gość portalu: tomw napisał(a):

> odwolajcie ten mecz!!!!!!!!!
        Nie odwoływać tego meczu!!!!
    • Gość: kibic Mogli by przerwac i odpuscic ten mecz IP: *.vaxxine.speede.com 01.04.05, 20:39
    • Gość: piter Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:03
      sport to walka kombinacje to szajka wynik jest konsekwencją gry $
    • Gość: andy bez przesadyzmu... IP: *.udn.pl 01.04.05, 21:03
      nie popadajmy w skrajności. to moze wszyscy przestanmy pracowac a dzieci sie
      uczyc. a przerwanie meczu w jego trakcie to spora przesada.
      • Gość: ghort Re: bez przesadyzmu... IP: *.icpnet.pl 01.04.05, 21:05
        choć kibicowalem lechowi żądam walkowera...to jest śmieszne...skoro tak sie
        przejmowali smiercia Papieza to po co poszli na ten stadion buraki.
        • Gość: ja Re: bez przesadyzmu... IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 01.04.05, 21:12
          ty lepiej załóż dres i idź na spacer
          • Gość: adam Re: bez przesadyzmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:43
            zgadzam sie bez przesadyzmu jest nas wiecej
            • patpul Re: bez przesadyzmu... 02.04.05, 09:18
              Was znaczy kogo? Katloli? A od kiedy zyjemy w kraju wyznaniowym, ze macie
              wszystkim dyktowac co maja robic? Mlotek i ladowac sie miedzy oczy lepiej, moze
              sie Wam nastawi troche pod kopula... Zaloba miesiac przed i tak przez 5 lat...
              Najlepiej, jak pisal przedmowca, niechby wszystko w naszym Katolandzie teraz
              stanelo... Ech...
          • Gość: poyeby Moze jeszcze metro stanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 18:27
            I moze oglosmy amnestie dla wszystkich wiezniow skoro umiera Papiez. Kurva, co
            jest grane? Ludzie! Umiera czlowiek o wielkich zaslugach ale takie durne i na
            pokaz zachowanie to jakas farsa. Jestesmy badz co badz swieckim krajem a nie
            Zakonem NMP. Poiebalo........... POIEBALO...
        • Gość: hegemon® ALE DLA KTOREJ ZE STRON MIALBY BYC WALKOWER? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:25
          bo chyba nie dla Lech'a??
          • Gość: Miki Re: ALE DLA KTOREJ ZE STRON MIALBY BYC WALKOWER? IP: *.aster.pl 01.04.05, 21:36
            Dyskusja o walkowerze byłaby jak najbardziej nie na miejscu.
      • Gość: Luk Re: bez przesadyzmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:19
        nie popadajmy w przesadyzm??? tak!! ale co jest przesadą??? czy kogoś obchodzi
        teraz los skórą obciagniętego balonika? czy kogoś teraz obchodzi czy komuś
        dopiszą w śmiesznej tabelce 3 czy 14,5 punkta? "...niektórzy plakali" - każdy
        ma prawo płakać w takiej chwili.
      • Gość: KKS LECH Re: bez przesadyzmu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 01:38
        Jestes idiota i baranem !Bylem na tm meczu i wierz ze wiekszosc , poza takimi
        wynalazkami jak ty , byla za przerwaniem meczu , gramy kilkadziesiat spotkan w
        roku przegrywamy , wygrywamy , gramy lepiej gorzej , ale ktos tak wyjatkowy jak
        JAN PAWEL II zasluguje na to zeby pilka zeszla na dalszy plan, mimo tego ze
        jestem ateista potrafie docenic co ten czlowiek zrobil dla świata i dla
        Polski , jezeli tego nioe rozumiez i probujewsz porownac Papieza do
        zawodow "ostatniej potrzeby" to jestes idiota !!!

Pogon - Dzieli nas wiele łączy jedno szacunek do Wielkiego Czlowieka -
        Szaczunek dla Was ( ps jezeli mecz rozegraja od 1 minuty mam nadzije ze Piatek
        wbije sobie samoboja )
        • Gość: Forr Re: bez przesadyzmu... IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 11:48
          A jak szedles na mecz to nie wiedziales jaka jest sytuacja ?
          I co sie zmienilo ? Bo faktycznie nic, daliscie sie wpuscic w plotek made by
          Italy i tyle. Albo nie rozpoczynac wcale albo skonczyc mimo wszystko. Gdyby
          plotka byla prawda wystarczylo przerwac mecz na minute ciszy. Potem go spokojnie
          dokonczyc i rozpoczac zalobe
    • Gość: MKs mógł wygrać Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.x / *.x-com.pl 01.04.05, 21:06
      Reakcja mająca wyrazić szacunek okazała się debilna.
      • Gość: ghort Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.icpnet.pl 01.04.05, 21:12
        jestem kibicem lecha ale powinien byc walkower. Pogon ten mecz wygrała i tyle.
        Wstyd. Nie usprawiedliwiajmy tego jakims glupim smsem z informacja o smierci
        PApieza bo on żyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: maju duuuży szacunek dla kibiców Lecha IP: 212.14.54.* 01.04.05, 21:14
      • Gość: PPP Szacunek? Spiker zrobił skandal. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.04.05, 12:07
        Jak można nie potwierdzone informacje rozsiewać? Ciekawe czy byłby taki szybki
        gdyby Lech prowadził? Pewnie by poczekał do przerwy cwaniak ... zwolnić
        plotkarza.
    • Gość: kibic Madra i ludzka decyzja PZPN-u....dziekuje IP: *.vaxxine.speede.com 01.04.05, 21:15
      • Gość: aaa Re: Madra i ludzka decyzja PZPN-u....dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:18
        Wróciłem z meczu. Kibice w ciszy rozeszli się do domu. Wspólnie - także kibice
        Pogoni - byli za takż decyzją.
        • Gość: bercik przerwany mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:31
          dziwię się niektórym wypowiedziom że ktoś umiera a inni nie pójdą do pracy. Nie chcę w tak poważnej chwili użyć pewnych określeń ale skoro odwołano mecze serie a to dlaczego nie można tego zrobić u nas.Dziękuję kibicom przerwanego meczu za poważne potraktowanie tej niewątpliwie smutnej sytuacji.Mam nadzieję że sympatycy polskiej ligi docenią powagę sytuacji i uszanują naszego największego POLAKA jakim jest JAN PAWEŁ II
    • Gość: Miki BARDZO WIELKI SZACUNEK IP: *.aster.pl 01.04.05, 21:21
      A także bardzo duży szacunek dla sędziego Krzysztofa Zdunka, który przerwał
      mecz oraz piłkarzy Pogoni, którzy zamiast protestować ( bo prowadzili ) stanęli
      na środku razem z piłkarzami Lecha i sędziami tego meczu i pomodlili się.
      Uważam, że bieżąca kolejka powinna być przełożona. Może brakować będzie
      terminów, bo już jedna kolejka została odwołana, ale TO JEST NIEISTOTNE.
      NORMALNIE BY TEN MECZ MNIE INTERESOWAŁ, ALE NIE DZISIAJ.

ŁĄCZĘ SIĘ ZE WSZYSTKIMI, KTÓRZY MODLĄ SIĘ ZA PAPIEŻA.
      • Gość: szczupak Re:SZACUNEK DLA KIBICOW I PILKARZY IP: *.chello.pl 01.04.05, 21:26
        Brawo
        • Gość: maajk79 Byłem na meczu i... IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 01.04.05, 23:23
          i... nie mogło być innej decyzji, umiera największy z ludzi a wszystko inne
          jest nieważne i małe...

pogrążony w modlitwie i bólu Kibic Kolejorza
          • Gość: DANIEL aaa Nie interesuje mnie minuta, ani wynik maczu IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 00:45
            Byłem na meczu!!! Za decyzję dziekuję wszystkim, także kibicom Pogoni, pikarzom
            itp.
            Ale kto podał taką kłamilwą inforację, kto zagrał na uczuciach POLAKÓW!!!
      • Gość: illuminatus Re: BARDZO WIELKI SZACUNEK IP: 80.48.21.* 01.04.05, 21:43
        Szacunek szacunkiem. Tylko czy to nie jest wywyższanie jednych ludzi nad innych?
        W czym papież jest lepszy od bezdomnego? O jego śmierci nawet nikt by się
        zastanawiał. Moim zdaniem mecze powinny być dokończone!
        • Gość: Miki Re: BARDZO WIELKI SZACUNEK IP: *.aster.pl 01.04.05, 21:49
          Nad moją śmiercią też by się nikt nie zastanawiał. Może poza moimi znajomymi,
          przyjaciółmi i rodziną.
          A Papież był jak rodzina dla całego katolickiego świata. I taki moment wprawia
          w zadumę każdego człowieka wiary katolickiej. I skoro do takich wniosków doszli
          piłkarze, kibice, PZPN, Canal+ i wszyscy odpowiedzialni za organizację tego
          meczu, to nie pozostaje nic innego, jak tylko uszanować tą decyzję. I ja ją
          szanuję, mało tego, uważam, że jest ona jak najbardziej właściwa.
          • Gość: szczupak Re:ILUMINATUS ZASTANOW SIE NAJPIERW NAD SOBA IP: *.chello.pl 01.04.05, 22:39
            Najpierw pomysl,potem pisz.Ale najlepiej nic nie pisz
        • Gość: Daniel Re: BARDZO WIELKI SZACUNEK IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 00:38
          Biłem brawo odjeżdżającym kibicom Pogoni, dziękuję piłkarzom Pogoni, są
          ważniejsze potrzeby ludzkie niż ligowe punkty. Jestem kibicem LECHA, wstyd mi
          jeżeli są nimi andy, ghort, adam itp.

Bliższe mi są opinie:
          miki
          A także bardzo duży szacunek dla sędziego Krzysztofa Zdunka, który przerwał
          mecz oraz piłkarzy Pogoni, którzy zamiast protestować ( bo prowadzili ) stanęli
          na środku razem z piłkarzami Lecha i sędziami tego meczu i pomodlili się.
          Uważam, że bieżąca kolejka powinna być przełożona. Może brakować będzie
          terminów, bo już jedna kolejka została odwołana, ale TO JEST NIEISTOTNE.
          NORMALNIE BY TEN MECZ MNIE INTERESOWAŁ, ALE NIE DZISIAJ.

ŁĄCZĘ SIĘ ZE WSZYSTKIMI, KTÓRZY MODLĄ SIĘ ZA PAPIEŻA.

i... nie mogło być innej decyzji, umiera największy z ludzi a wszystko inne
          jest nieważne i małe...

maajk79
          pogrążony w modlitwie i bólu Kibic Kolejorza
      • Gość: michał Re: BARDZO WIELKI SZACUNEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:38
        W takich chwilach nieważne są podziały...jest ważna wspólna myśl za wielkiego
        człowieka...i nie tylko przewodnika duchowego..ale filozofa i tego który łączył
        ludzi...Ja nie jestem wielkiej wiary..ani nie jestem katolikiem...ale modlę się
        gorąco za zdrowie tego człowieka bo na to zasługuje...bo żył dla nas całe swoje
        życie...poświęćmy mu ten dzień naszego życia jeżeli nie stać nas było na więcej.
        Dziękuję kibicom..sędziom i piłkarzom...w obliczu takiej sytuacji nic nie jest
        ważne...
        Justyna Pochanke powiedziała... że prawdopodobnie to najważniejsze wydarzenie
        XXI wieku...i miała rację...bo mało co będzie ważniejsze od tego...
        Nie płaczmy...wspominajmy go śmiejąc się...wspominając jego dobroć i śmiech...
    • qwardian Re: Przed meczem Lecha z Pogonią 01.04.05, 21:23
      Właśnie wracam z tego meczu. Kibice włącznie ze mną zażądali przerwania meczu.
      Piłkarze i organizatorzy zastosowali się do tego. Piękny gest kibiców Pogoni
      Szczecin. Zrobili ze zniczy i świec piękny kształt krzyża. Wszyscy opuścili
      stadion w milczeniu i skupieniu. Przedtem odśpiewano hymn polski. Dziękuję
      drodzy kibice. Jestem zawsze z wami.
    • Gość: kto wien ten wie Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 01.04.05, 21:33
      Cały Tarnów trzyma kciuki za Jana Pawła II !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: GIEKSIARZ [*][*][*][*] IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 01.04.05, 21:33
      SZACUNEK DLA KIBICÓW LECHA I POGONI ZA DECYZJE O PRZERWANIU MECZU I DLA WŁADZ
      PZPN ZA ODWOŁANIE KOLEKI LIGOWEJ W PRZYPADKU ŚMIERCI PAPIEŻA.POKAŻMY ŻE
      JESTEŚMY CAŁYM SERCEM Z NASZYM RODAKIEM PAPIEŻEM JANEM PAWŁEM II KTÓRY BYŁ
      NAPRAWDĘ WIELKIM CZŁOWIEKIEM.PRZYKRO TO STWIERDZIĆ ALE POWIEDZMY SOBIE SZCZERZE
      ZE DRUGIEGO TAKIEGO CZŁOWIEKA NIE TYLKO W POLSCE ALE TEZ NA ŚWIECIE NIE BĘDZIE
      JUŻ NIGDY!!!!!!ZAPALMY ZNICZ DLA UCZCZENIA JEGO PAMIĘCI [*]
      • Gość: CWKS Legia MASZ RACJE! JAKAS TAM PILKA MNIEJ WAZNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:14
        Naprawde w takich chwilach malo istotne czy pilkarz w niebieskiej koszulce
        kopnie szmacianke w lewo, a moze w prawo, pod nogi pilkarza w koszulce
        czerwonej. WIELKI SZACUNEK DLA LECHA - kibic CWKS Legia
        • Gość: marcy Re: MASZ RACJE! JAKAS TAM PILKA MNIEJ WAZNA IP: *.devs.futuro.pl 01.04.05, 22:19
          Szacunek dla kibiców wygrywajacej przecież Pogonii i Lecha - to oni wymusili
          ta decyzje. Kibic wiecej rozsadku ma czasem niz niejeden oficjel...
    • Gość: Mario Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:34
      Decyzja o przerwaniu meczu jak najbardziej słuszna.
      Nie dopatrujcie się w tym jakichkolwiek podtekstów bo to jest poniżej krytyki.
      • Gość: klo KIBICE POGONI I LECHA IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 21:41
        ZACHOWALI SIĘ PIĘKNIE. SZACUNEK DLA POGONI I LECHA. NIC NIE JEST WAŻNE GDY
        UMIERA NAJWIĘKSZY POLAK - PAPIEŻ JAN PAWEŁ 2. NIC NIE JEST WAŻNE.
        • Gość: misiek Zachowali się OK IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 01.04.05, 22:03
          Nie lubię Lecha Poznań, ale muszę przyznać, że zachowali się ok.
          TYLKO LECHIA GDAŃSK!!!!
    • vox.mortis JEST TYLKO JEDEN CZŁOWIEK NA ŚWIECIE, 01.04.05, 21:42
      ... KTÓRY MOŻE TAK WPŁYNĄĆ NA POSTAWĘ KIBICÓW NA MECZU ...
      DZIĘKUJĘ WAM KIBICE.
    • Gość: marihuana KOCHANY PAPIEŻ IP: 62.233.190.* 01.04.05, 21:47
      Pieknie kibice i pilkarze, należy mieć wiare, że papież wciąż żyje. NIECHAJ BÓG
      SKRÓCI MU CIERPIENIE I ZOSTAWI GO NA JESZCZE.
      • Gość: d Re: KOCHANY PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:52
        respekt dla wszystkich, ktorzy zachowali sie odpowiednio do chwili. a kolejke,
        niezaleznie od przyszlych informacji, oby dobrych, powinni odwolac, jak we
        wloszech
    • Gość: d Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:54
      prosze skasowac tego palanta "co jest"!!! dzis jestem za cenzura!!!
    • Gość: czlowiek Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:55
      popatrz w lustro i pomysl, ze rowniez za CIEBIE czloweiku Chrystus umarl na
      krzyzu
    • Gość: co jest Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:58
      Prosze wymiencie co on takiego zrobil dobrego, a ja wam od razu odpowiem
      • Gość: d Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:59
        mam nadzieje, ze nikt Ci nie odpowie, bo bylo by to bez sensu, jak tego nie
        rozumiesz, to znaczy, ze jestes zalosny
        • Gość: czloweik Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:01
          Człowieku "CO JEST" - za Ciebie tez sie pomodle
          • Gość: ludz Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: 80.50.35.* 01.04.05, 23:53
            Gość portalu: czloweik napisał(a):

> Człowieku "CO JEST" - za Ciebie tez sie pomodle

Papież też się modlił np. o pokój w Iraku i co? I jakoś zwierzchnik jego nie wysłuchał. A modlić się dla waszego dobrego samopoczucia, proszę bardzo, kościołow nie brakuje.
            • Gość: marcy Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.devs.futuro.pl 02.04.05, 00:04
              Super, że zezwalasz na modlitwę. Dziękuję w imieniu modlących się. Nie drwij z
              wierzących.
            • Gość: Daniel Jesteś malutki IP: *.icpnet.pl 02.04.05, 01:14
              nigdy nie byłeś na meczu, nie zrozumiesz tej dzisiejszej jedności kibiców
              Pogoni i Lecha. Szacunek dla gości.

TVN34 - kłamliwe świnie!!!!!!
      • Gość: piter Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 22:01
        Nikt sie do ciebie nie odezwie pytaniem. Odejdz
      • Gość: ja Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 02.04.05, 08:59
        no właśnie nic nie zrobił, tylko fanatykom religijnym się wydaje, że on jest
        lepszy od innych ludzi. Prawda jest taka, że to jest zwykły polityk, który
        musiał sporo kombinacji odwalić, żeby dojśc na ten fotel na którym siedzi.
        Ludzie jakoś dziwnie zapominają, że to zwykli ludzie wybrali Wojtyłę na
        Papieża, im się wydaje że to Bóg go powołał buahahahaha!!!
    • Gość: piter Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.05, 21:59
      Kimkolwiek jestes. Odejdz. Nie pisnij wiecej slowem
    • Gość: tomo Re: Przed meczem Lecha z Pogonią IP: *.dawmar.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:03
      dlaczego remis?skoro wygywała pogon,zaczac od 37 min jak podczas weczu Realu w
      styczniu gdzie było 1-1 i dogrywano 7 minut

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka