Dodaj do ulubionych

Gazeta.pl/Radom.........

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.06.05, 13:19
Mam podstawowe pytanie:

--czy wy dziennikarze w gazeta.pl/radom tak mało zarabiacie że nie chce się wam nic robić dla tego miasta?
--jezeli nie potraficie to sie zwolnijcie i dajcie sprawdzić się innym
jesteście po prostu słabi .... nie macie ambicji i honoru...
--jesteście po prostu leniami.....

--całymi dniami leżą stare artykuły na stronie internetowej Gazeta.pl/radom

--zdjęcia ,które oglądam regularnie są beznadziejne ---to mało powiedziane

--w mieście które ma ok.230tys. mieszkańców nic sie nie dzieje...szok!!!!!

--dziennikarze są chyba z patologicznych rodzin bo widzą tylko patologie
w swoich artykułach i audycjach

--sukcesów w naszym mieście nie ma....następny szok!!!!!!!

--ja chyba żyję w innym świecie ....zupełnie innym od świata radomskich
dziennikarzy...którzy mielą w kółko te same tematy -Sońta,Nita,Wróbel,Fałek
Banasiewicz,Marcinkowski,Gołąbek,Wendzonka,Włodarczyk...itp. i nic nowego poza beznadzieją...i beznadziejną dyskusją o niczym przepraszam zapomniałem
o ciągłej inicjatywie "zbierania śmieci ,selekcji śmieci o RAPPECu i TPD z
dożywotnim panem Wolskim --w TPD nikogo innego poza nim nie ma??????....
a przecież w Radomiu są ludzie młodzi i nimi sie zajmijcie ich zapraszajcie
do dyskusji a nie te stare polityczne "repy" którzy załatwiają dla siebie
i swoich kolesi ciepłe posadki
Obserwuj wątek
    • Gość: kto? Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.udn.pl 25.06.05, 13:26
      a kto ma tam pisać? przecież w gw pracuja albo ludzie z niepełnymi studiami,
      lub np. po archeologi, awf, ekonomii itp. przecież oni nawet nie jeżdża na
      materiały, tylko wszystko na telefon.
      • Gość: rozmówca Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.udn.pl 26.06.05, 08:00
        To prawda. Sam rozmawiałem z nimi kilka razy i zawsze przez telefon. Tylko
        fotograf przyjechał.
      • Gość: non journal Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.radom.pl 26.06.05, 08:50
        A co mają stydia do dziennikarstwa? Mistrzowie pióra w światowym
        dziennikarstwie często nie mieli studiów w ogóle a dobry dziennikarz po
        studiach dziennikarskich to rzadkość. Z tym się trzeba urodzić. I jeszcze
        jedno, ilu polityków w Radomiu skonczyło studia politologiczne, bo z tego co
        wiem to dwóch, na ponad setkę. Przejrzyjcie ich biografie w GW.
        • Gość: unc Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 09:21
          hahahahahaha. kompromitujesz sie niejurnalisto:)))))
          • Gość: non journal Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.radom.pl 27.06.05, 22:06
            Non journal tzn nie dziennik patałachu, a czym ja się tak kompromituję, tym,że
            o faktach piszę?
    • Gość: ja Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.udn.pl 26.06.05, 08:33
      Czyli nie tylko mnie sie tak wydawalo. Moze ktos z tym cos w koncu zrobi. Z
      szacunku dla czytelnikow i forumowiczow
    • Gość: sponsor Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.udn.pl 26.06.05, 09:38
      Ja chciałbym wrócić do potrąconego tu tematu TPD. Sponsoruję czasem tę
      organizację, ale nie wiem na co wydawane są moje pieniądze. Może dziennikarze
      Gazety sprawdzą kto i ile daje i na co tą kasę pan Wolski wydaje. Ja wiem,że są
      kontrole, ale jednocześnie wiem że na TPDowskich koloniach i obozach bywają
      dzieci rodziców których stać aby za ten pobyt zapłacić. Hasło: biedne dzieci
      otwiera wiele drzwi i portfeli. Ja na ten cel nie żałuję pieniędzy. Ale co
      pewien czs otrzymuję niepokojące wiadomości,że te pieniądze nie są dobrze
      wydawane. Proszę gazetę o wnikliwe monitorowanie akcji letniej i innych działań
      TPD. Swoją drogą ta nazwa źle mi się kojarzy z czasów socjalistycznych, kiedy
      to zamykano szkoły prywatne i ich lokalach zakładano szkoły TPDowskie. Może czs
      zmienić skompromitowaną nazwę organizacji wspierającej dzieci.Zbyt to wszystko
      upolitycznione i ciągle ściśle związane z lewicą.Kiedy wpłacam na Caritas śpię
      spokojnie, kiedy po długich namowach wpłacę na TPD mam wątpliwości. Spróbujcie
      je rozwiać.
      • Gość: modaronix Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.06.05, 10:41
        ...zauważcie jakie jest lekceważenie forumowiczów przez osoby z gazety.pl....

Można o nich mówić wytykać im błędy a po nich to sływa jak" woda po kaczorze".

Zero reakcji ....

Nic ich to nie obchodzi ...może trzeba to samo wysłać do redakcji w Warszawie?
        Może to dopiero spowoduje jakąś reakcję?

Po raz kolejny przypominam że to MY jesteśmy podmiotem ich pracy a nie przedmiotem o którym jak chcą to kiedyś coś może naskrobią....opluwając nas
        bo nic innego nie potrafią...
        • Gość: wielo.......... Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.06.05, 20:04
          ...może będą jakieś nowe propozycje?.......
      • Gość: Włodzimierz Wolski Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 10:56
        Osobiście związany jestem z TPD od 1992r. z czasami socjalistycznymi niewiele
        mam wspólnego , a już napewno nie zamykałem szkół prywatnych .....
        Natomiast jeśli chodzi o kolonie jest zwykłym kłamstwem stwierdzenie , że
        jeżdżą na nie dzieci z " bogatych" domów.
        Zawsze organizujemy kolonie bezpłatne dla uczestników , a dzieci na wyjazd
        kwalifikuje nie TPD tylko MOPS i są to dzieci z rodzin o bardzo niskich
        dochodach.
        Z polityką mam tyle wspólnego , że lubię tygodnik "Politykę" i artykuły Janiny
        Paradowskiej.
        pozdrawiam Włodzimierz Wolski
        • over Re: Gazeta.pl/Radom......... 28.06.05, 11:11
          Ostatnio widziałem Wolskiego w Posacie i TVP jak komentował sprawy związane z
          problemami dziećmi i robił to bardzo dobrze.
          Jeśli zapraszają go telewizje ogólnopolskie kiedyś nawiasem mówiąc widziałem go
          w programie tvn " Pod napięciem" to facet zna się na tym co robi.
          Jednak innym problemm jest zawiść różnego rodzaju nieudaczników na tym forum ,
          którzy się realizują poniżając innych.
          • Gość: miks Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.06.05, 20:54
            ...to chyba nie był atak na pana Wolskiego tylko pytanie czy TPD jest jednoosobową organizacją i nikt tam więcej nie pracuje, a jak pracuje to czemu tych ludzi nie przedstawić na forum prasowym czy telewizyjnym...
    • Gość: gaetamo Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: 82.197.43.* 29.06.05, 08:01
      Trochę racji masz co do tematów i ciągle tych samych osób. Tylko, że zauważ: w
      TV jak o terroryźmie to zwykle jest P. Dziewulski itd... Takich przykładow jest
      więcej. To nie tylko tak w Radomiu. Co do lenistwa to zanim stawiasz zarzut
      sprawdź bo może się okazać, że pracują więcej niż Ty. Skąd wiesz czy powodem
      nie jest minimalne zatrudnienie w redakcjach? Aha abyś nie myślał, że pracuję w
      Gazecie: nie jestem dziennikarzem. pozdrawiam
      • Gość: pinki Re: Gazeta.pl/Radom......... IP: *.radom.pl 29.06.05, 08:38
        Co z tego że więcej pracują jak nie widać efektów tej pracy.
        Całymi dniami a nie raz tygodniami "leżakują" te same artykuły i zdjęcia na głównej stronie gazety.
        ...i tylko tyle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka