Dodaj do ulubionych

poseł Nałęcz jest OK

IP: *.udn.pl 08.07.05, 10:12
Poseł Nałęcz jest wizytówką Radomia. Wyrobił się w gadce podczas prac w
komisji śledczej badającej sprawę Rywina. Jest OK. Jego opinie sa wyważone,
bez zbędnej zadymy są głoszone.
Obserwuj wątek
    • Gość: Syn pułku Re: poseł Nałęcz jest OK IP: *.udn.pl 08.07.05, 13:30
      Cała lewica jest OK, uczciwa, prawdomówna, nieskorumpowana, propolska itd. itp.
      • Gość: KR! Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:41
        W 2001 roku obiecał powstanie uniwersytetu im. Jana Kochanowskiego w Radomiu ,
        przez 4 lata nic nie zrobił a mógł ten uniwerek pomóc w jego powstaniu był
        wicemarszałkiem sejmu , teraz nie chce startować z Radomia , ucieka do Płocka!
        Mam nadzieję że mieszkańcy Płocka go nie wybiorą i nie będzie ich kompromitował
        tak jak Radom w latach 2001 - 2005!
        • Gość: V Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.udn.pl 08.07.05, 16:12
          Cwaniaczek. Najpierw zwiał do SDPl a teraz z Radomia gdzie się skompromitował
          zwiewa do Płocka.
          • Gość: KR! Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:34
            A najgorsze , że on nie widzi w tym wszystkim problemu ucieczkę do Płocka
            nazywa powrotem do żródeł( ja sie pytam jakich żródęł jak on nie jest z
            Płocka , a nie jest tym bardziej z Warszawy czy z Radomia) i jeszcze uważa to
            za normalne zachowanie polityka.On zachowuję sia jak były poseł ziemi
            radomskiej Piotr Nowina Konopka , który twierdził , ze nie jest posłem
            radomskim tylko polskim! Ten uniwersytet poseł Nałecz strasznie zrobił był
            wicemarszałkiem sejmu , mógł wiele a nie zrobił nic dla Radomia , wielokrotnie
            od 4 lat słucham jego wypowiedzi w Radio Zet w programie Moniki Olejnik o 9.05
            w niedzielę w audycji ,, siódmy dzień tygodnia" i powiem szczerze że na 4 lata
            to miał moze 3 mądre wypowiedzi!Udaje tam wielkiego speca a uniwerku obiecanego
            ponad 11200 mieszkańcom , którzy na niego głosowali nie umie załatwić!Znaczy
            nie nieumie a nie chce po prostu!Strasznie sie zachowywał przez 4 lata żadnego
            wniosku w sprawie Radomia w sejmie i regionu nie podniósł , tylko obraża
            wszystkich dookołą szczególnie polityków z prawicy!Moim zdaniem taki człowiek
            nei ma prawa zasiadać w sejmie z żadnego miasta , w Radomiu nikt by go nie
            wybrał mam nadzieję , że meiszkańcy Płocka go nie wybiorą do sejmu , bo w
            przeciwnym razie przez 4 lata do 2009r. będą się wstydzić swego posła Tomasza
            Nałęcza!Na plecach Radomia i głosów jego mieszkańców wybił się do wielkiej
            polityki , i terazz ucieka do Płocka!A tak wogóel to on startuje teraz z SDPL a
            nie swej ,, ukochanej " Unii Pracy!Panie Nałęcz dość kompromitacji , czas
            odejsć z polityki , mam prosbę niech pan nie kandyduje z Płocka do sejmu a
            zajmie sie swą ukochaną historią na Uniwersytecie Warszawskim!
            • Gość: wyborca Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:57
              Poseł Nałęcz w sejmie na pewno już nie zasiądzie tak sie skompromitował ,
              szkoda gadać rzeczywiscie i jeszcze pociągnie na dno całe SDPL a on szefuje też
              komitetowi Borowskiego , on też nie am szans na prezydenta!
    • Gość: b.w. Re: poseł Nałęcz jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:35
      Takiego lizusa to szukać tylko w szkole wśród dzieci.Niby historyk ale historii
      to on raczej nie zna. Precz z komuną, ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!!!
      • Gość: KR! Re: Nie głosujcie na Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:42
        Nie głosujcie na Nałecza czyli nie będzie problemu tego pana na tym forum!Ja
        jednak śmiem zaryzykować stwierdzenie , ze jest on poseł Nałecz jednym z
        najgorzej pracujących posłów z 460 w tym sejmie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka