Gość: Fan IP: *.udn.pl 08.07.05, 10:12 Poseł Nałęcz jest wizytówką Radomia. Wyrobił się w gadce podczas prac w komisji śledczej badającej sprawę Rywina. Jest OK. Jego opinie sa wyważone, bez zbędnej zadymy są głoszone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syn pułku Re: poseł Nałęcz jest OK IP: *.udn.pl 08.07.05, 13:30 Cała lewica jest OK, uczciwa, prawdomówna, nieskorumpowana, propolska itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:41 W 2001 roku obiecał powstanie uniwersytetu im. Jana Kochanowskiego w Radomiu , przez 4 lata nic nie zrobił a mógł ten uniwerek pomóc w jego powstaniu był wicemarszałkiem sejmu , teraz nie chce startować z Radomia , ucieka do Płocka! Mam nadzieję że mieszkańcy Płocka go nie wybiorą i nie będzie ich kompromitował tak jak Radom w latach 2001 - 2005! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.udn.pl 08.07.05, 16:12 Cwaniaczek. Najpierw zwiał do SDPl a teraz z Radomia gdzie się skompromitował zwiewa do Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:34 A najgorsze , że on nie widzi w tym wszystkim problemu ucieczkę do Płocka nazywa powrotem do żródeł( ja sie pytam jakich żródęł jak on nie jest z Płocka , a nie jest tym bardziej z Warszawy czy z Radomia) i jeszcze uważa to za normalne zachowanie polityka.On zachowuję sia jak były poseł ziemi radomskiej Piotr Nowina Konopka , który twierdził , ze nie jest posłem radomskim tylko polskim! Ten uniwersytet poseł Nałecz strasznie zrobił był wicemarszałkiem sejmu , mógł wiele a nie zrobił nic dla Radomia , wielokrotnie od 4 lat słucham jego wypowiedzi w Radio Zet w programie Moniki Olejnik o 9.05 w niedzielę w audycji ,, siódmy dzień tygodnia" i powiem szczerze że na 4 lata to miał moze 3 mądre wypowiedzi!Udaje tam wielkiego speca a uniwerku obiecanego ponad 11200 mieszkańcom , którzy na niego głosowali nie umie załatwić!Znaczy nie nieumie a nie chce po prostu!Strasznie sie zachowywał przez 4 lata żadnego wniosku w sprawie Radomia w sejmie i regionu nie podniósł , tylko obraża wszystkich dookołą szczególnie polityków z prawicy!Moim zdaniem taki człowiek nei ma prawa zasiadać w sejmie z żadnego miasta , w Radomiu nikt by go nie wybrał mam nadzieję , że meiszkańcy Płocka go nie wybiorą do sejmu , bo w przeciwnym razie przez 4 lata do 2009r. będą się wstydzić swego posła Tomasza Nałęcza!Na plecach Radomia i głosów jego mieszkańców wybił się do wielkiej polityki , i terazz ucieka do Płocka!A tak wogóel to on startuje teraz z SDPL a nie swej ,, ukochanej " Unii Pracy!Panie Nałęcz dość kompromitacji , czas odejsć z polityki , mam prosbę niech pan nie kandyduje z Płocka do sejmu a zajmie sie swą ukochaną historią na Uniwersytecie Warszawskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Nie glosujcie nigdy na posła Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:57 Poseł Nałęcz w sejmie na pewno już nie zasiądzie tak sie skompromitował , szkoda gadać rzeczywiscie i jeszcze pociągnie na dno całe SDPL a on szefuje też komitetowi Borowskiego , on też nie am szans na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.w. Re: poseł Nałęcz jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:35 Takiego lizusa to szukać tylko w szkole wśród dzieci.Niby historyk ale historii to on raczej nie zna. Precz z komuną, ludzie opamiętajcie się!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Nie głosujcie na Nałęcza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 15:42 Nie głosujcie na Nałecza czyli nie będzie problemu tego pana na tym forum!Ja jednak śmiem zaryzykować stwierdzenie , ze jest on poseł Nałecz jednym z najgorzej pracujących posłów z 460 w tym sejmie! Odpowiedz Link Zgłoś