Dodaj do ulubionych

Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu

IP: *.141.udn.pl 14.07.05, 22:07
Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu. Bedzie super dyskoteka. Jaka nazwe
proponujecie dla lokalu?
Obserwuj wątek
    • Gość: KR! Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:43
      Nie używajmy w RAdomiu terminów w stylu dyskoteka od 16 lat mówi sie klub
      muzyczny , a co nazwy moze REWOLUCJA!!!!
      • Gość: siara Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:21
        A dlaczego rewolucja?Najlepsze BAŁAGAN!!
        • Gość: v Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.udn.pl 15.07.05, 16:16
          Kloob moozyczno aktobatyczny ŁYSY DRES
      • piotr.radom Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu 15.07.05, 23:57
        No zdecydowanie lepiej brzmi klub od dyskoteki.A może tak "Club BonVivant".
      • Gość: ... Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:03
        ja proponuje nazwę KUPA CHOŁOTY bo i tak same menelstwo tam się bedzie
        zbierac... ;/ nigdzie nie mozna sie w radomiu kulturalnie pobawic... ;/
    • Gość: marcysia Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.udn.pl 15.07.05, 16:17
      Może MARYCHA
    • Gość: :-) Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 16:20
      " MEVA " !!!!
      • Gość: sdfgf Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:30
        rewolucja jest dobre .. ciekawe czy bedzie adekwatne; D
    • Gość: :-) Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 16:28
      ewentualnie " RISK " albo " GALAXY "
      mam tez nazwe swojej przyszlej szkoly jazdy...jak mi cos innego do glowy nie
      przyjdzie...:-)
      • Gość: A-Z POLSKIE NAZWY CWOKU IP: 212.219.242.* 15.07.05, 16:46
        GDZIE MEISZKASZ W POLSCE CZY .....?
        • Gość: :-) Re: POLSKIE NAZWY CWOKU IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 18:52
          nie bylo specyfikacji co do jezyka, w jakim ma byc nazwa PALANCIE

widac, ze mieszkasz/mieszkales(las) w Polsce...
          • Gość: vvv Re: POLSKIE NAZWY CWOKU IP: *.udn.pl 15.07.05, 20:11
            RÓŻOWY PALANT dobra nazwa.
            • Gość: KR! Re: Klub Muzyczny Rewolucja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:18
              klub Muzyczny Rewolucja może okazać sie rewolucją na radomskim rynku rozrywki!
              • Gość: l i l a b a j hmmmmmmmm taaaaaaaaaaa....... IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 20:31
                to moze, ale nie musi chwycic
              • gladiator.ek Re: Klub Muzyczny Rewolucja! 15.07.05, 22:19
                Gość portalu: KR! napisał(a):

> klub Muzyczny Rewolucja może okazać sie rewolucją na radomskim rynku
                rozrywki!

KR! skoro tak tęsknisz za rewoltą to idź na całego "REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA "
                to dopiero byłbaby nazwa-gigant:)))
                P.S. odpowiedx tylko dla KR!
                • Gość: KR! Re: Klub Muzyczny Rewolucja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:42
                  Kolego z Kielc ty to siedź w swoim ukochanym kinie moskwa i słuchaj ,,
                  wybitnych '' kielceckich byłych I sekretarzy KC PZPR!To rozrywka dla twojej
                  inteligencji!
                  • gladiator.ek REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA 16.07.05, 12:09
                    Gość portalu: KR! napisał(a):

> Kolego z Kielc ty to siedź w swoim ukochanym kinie moskwa i słuchaj ,,
                    > wybitnych '' kielceckich byłych I sekretarzy KC PZPR!To rozrywka dla twojej
                    > inteligencji!

KR! Witaj w klubie:)))
    • Gość: WIDMO82 Re: Tak, a gdzie? w bajce ? :) IP: *.internet.radom.pl 15.07.05, 21:01
      mozecie mnie oswiecic gdzie ten lokal powstaje? :) chyba przespalem albo
      kampania promocyjna ma byc niespodzianka i o klubie cale miasto dowie sie jak
      upadnie :)
      • Gość: KR! Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:29
        Ja słyszałęm , ze jakiś w zakładach metaolowych ma być , ile sal i ile wjazd ,
        tego nie wiem tylko nie dyskoteka a profesjonalny klub muzyczny ze sceną i
        koncertami np. KULT, T-Love, Lady Pank i inni!Cos na wzór np. Akademii w
        rzeszowie czy Graffiti w Lublinie!Tego w Radomiu brakuje!
        • Gość: miejscowy Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.radom.pl 15.07.05, 22:18
          może DRESSKOTEKA "PROVINTZIA" ?
          • Gość: KR! Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:22
            Ludzie może sie powtarzam ale nie mówcie dyskoteka a Klub Muzyczny wprowadzmy
            jakieś nową jakosć w radomskiej rozrywce!
            • Gość: widmo82 Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.internet.radom.pl 15.07.05, 23:05
              ty chyba sam ten klub muzyczne bedziesz otwierac, nikt nie potwierdza tej ploty :)
              • Gość: KR! Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:20
                Ja nie napisałem , ze wiem kto go otwiera ale chodzą słuchy , ze bedzie w
                zakładach metalowych w jakiejs starej hali!Chciałbym żeby był na super poziomie
                ze sceną i fajną atmosferą , dla młodych ambitnych Radomian!
                • Gość: l i l a b a j jesli ma byc nowa potancowka... IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 10:50
                  ...to niech to bedzie RADOMIENZA
                • Gość: l i l a b a j to moze... IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 10:53
                  ...PIRAMIDA ?
                  • Gość: ona50 Czy tylko dla młodzieży ?Pora pomyśleć o IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.05, 11:38
                    dojrzałych . Chociaż nie, bo wtedy należąłoby nazwać "Korupcja i kłamstwo "
                    • Gość: KR! Re: Czy tylko dla młodzieży ?Pora pomyśleć o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:40
                      Uczestnicy forum powstaje prawdopodobnie nowy klub muzyczny w RAdomiu i trzeba
                      wymyśleć nazwę ja zaprponowałem REWOLUCJA a wy wszystko sprowadzacie do jakiejś
                      szarej rzeczywistości typu łobuzesrtwo , korupcja!Wiecej luzu na tym forum!
                • Gość: bee Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:32
                  A starsi ambitni też się załapią?
                • Gość: Michał Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:01
                  To prawda beda otwierac nowa dyskoteke na 1905roku zaraz za nowo powstało halą
                  na przeciwko WKU wiem bo jakis czas temu tam pracowałem i widziałem wnetrze
                  tego klubu
    • bywalec3 Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu 16.07.05, 13:10
      SŁUCHAJCIE W RADOMIU I TAK SIE NIE OSTANIE ŻADEN KLUB WSZYSTKIE STARE DZIATKI
      ZARAZ SIĘ BĘDĄ SKARŻYĆ. LEPIEJ STĄD UCIEKAĆ
      • bywalec3 Re: PEDALSKI KLUB 16.07.05, 13:14
        MOŻE "PEDALEX" TAKIEGO KLUBU JESZCZE NIE BYLO I JESZCZE TAKIEGO NIE
        ZAMKNĘLI.PRZECIEŻ WSZYSCY URZĘDNICY TO PEDA.. WIĘC NIE POZWOLĄ ABY ZAMKNĘLI IM
        KLUB(POLI..A)
        • Gość: l i l a b a j Re: PEDALSKI KLUB IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 13:25
          eeeeeeetam, to juz lepiej nazwac ten klub DODATKOWA FORSA, co by urzednicy
          przez male "u" dbali o niego...
      • bywalec3 Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ 16.07.05, 13:21
        DLACZEGO PRZECIEŻ URZĘDASY ZAMYKAJĄ KLUBY I DYSKOTEKI :
        1)łapówki( za małe jak ich siurki)
        2) wszystkie corki tych sku... tam sie puszczają(znam przypadek wysoko
        postawionego faceta ze straży poż ktorego córka dawala za prochy w de ja vu i
        co raz dwa zamknęli chociaż przez rok gaśnice były dobre to zaraz po tym
        incydencie nie i "zamknięte" cowy na to?
        • Gość: l i l a b a j Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 13:28
          jesli to co piszesz to prawda, to chodzcie zahipnotyzujemy corke marszalka
          sejmu polskiego, ktora by dawala... (yuch !a fe! a fuj!) w sejmowych kuluarach
          • bywalec3 Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ 16.07.05, 13:43
            prawda prawda ku..szon byl z niej niezly. im więcej kasy tym większa potencja
            i siurek w buzi
            • Gość: l i l a b a j Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 13:45
              ciekawe... aczkolwiek podatne na ozywiona dyskusje i krytyke...
              • Gość: A ja wiem! To znów Glass. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.07.05, 11:27
                Ten lokal otwierają właściciele hotelu Glass i mieszczącej sie tam speluny
                Impreium. Będzie to pewnie takie same badziewie jak ich wszystkie
                przedsięwizięcia. Acha, ostrzegam potencjalnych pracowników tej firmy, radzę
                się mocno zastanowić zanim podejmiecie tam pracę!!!!!!!!!
                • Gość: A ja wiem! To znów Glass. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.07.05, 11:29
                  Sorry za literówkę. Chodzi oczywiście o Imperium w hotelu Glass.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka