Gość: DJ IP: *.141.udn.pl 14.07.05, 22:07 Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu. Bedzie super dyskoteka. Jaka nazwe proponujecie dla lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR! Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:43 Nie używajmy w RAdomiu terminów w stylu dyskoteka od 16 lat mówi sie klub muzyczny , a co nazwy moze REWOLUCJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:21 A dlaczego rewolucja?Najlepsze BAŁAGAN!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.udn.pl 15.07.05, 16:16 Kloob moozyczno aktobatyczny ŁYSY DRES Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.radom Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu 15.07.05, 23:57 No zdecydowanie lepiej brzmi klub od dyskoteki.A może tak "Club BonVivant". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 00:03 ja proponuje nazwę KUPA CHOŁOTY bo i tak same menelstwo tam się bedzie zbierac... ;/ nigdzie nie mozna sie w radomiu kulturalnie pobawic... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcysia Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.udn.pl 15.07.05, 16:17 Może MARYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 16:20 " MEVA " !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfgf Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:30 rewolucja jest dobre .. ciekawe czy bedzie adekwatne; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 16:28 ewentualnie " RISK " albo " GALAXY " mam tez nazwe swojej przyszlej szkoly jazdy...jak mi cos innego do glowy nie przyjdzie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Z POLSKIE NAZWY CWOKU IP: 212.219.242.* 15.07.05, 16:46 GDZIE MEISZKASZ W POLSCE CZY .....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: POLSKIE NAZWY CWOKU IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 18:52 nie bylo specyfikacji co do jezyka, w jakim ma byc nazwa PALANCIE widac, ze mieszkasz/mieszkales(las) w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: POLSKIE NAZWY CWOKU IP: *.udn.pl 15.07.05, 20:11 RÓŻOWY PALANT dobra nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub Muzyczny Rewolucja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:18 klub Muzyczny Rewolucja może okazać sie rewolucją na radomskim rynku rozrywki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j hmmmmmmmm taaaaaaaaaaa....... IP: *.server.ntli.net 15.07.05, 20:31 to moze, ale nie musi chwycic Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek Re: Klub Muzyczny Rewolucja! 15.07.05, 22:19 Gość portalu: KR! napisał(a): > klub Muzyczny Rewolucja może okazać sie rewolucją na radomskim rynku rozrywki! KR! skoro tak tęsknisz za rewoltą to idź na całego "REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA " to dopiero byłbaby nazwa-gigant:))) P.S. odpowiedx tylko dla KR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Klub Muzyczny Rewolucja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:42 Kolego z Kielc ty to siedź w swoim ukochanym kinie moskwa i słuchaj ,, wybitnych '' kielceckich byłych I sekretarzy KC PZPR!To rozrywka dla twojej inteligencji! Odpowiedz Link Zgłoś
gladiator.ek REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA 16.07.05, 12:09 Gość portalu: KR! napisał(a): > Kolego z Kielc ty to siedź w swoim ukochanym kinie moskwa i słuchaj ,, > wybitnych '' kielceckich byłych I sekretarzy KC PZPR!To rozrywka dla twojej > inteligencji! KR! Witaj w klubie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDMO82 Re: Tak, a gdzie? w bajce ? :) IP: *.internet.radom.pl 15.07.05, 21:01 mozecie mnie oswiecic gdzie ten lokal powstaje? :) chyba przespalem albo kampania promocyjna ma byc niespodzianka i o klubie cale miasto dowie sie jak upadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:29 Ja słyszałęm , ze jakiś w zakładach metaolowych ma być , ile sal i ile wjazd , tego nie wiem tylko nie dyskoteka a profesjonalny klub muzyczny ze sceną i koncertami np. KULT, T-Love, Lady Pank i inni!Cos na wzór np. Akademii w rzeszowie czy Graffiti w Lublinie!Tego w Radomiu brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.radom.pl 15.07.05, 22:18 może DRESSKOTEKA "PROVINTZIA" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:22 Ludzie może sie powtarzam ale nie mówcie dyskoteka a Klub Muzyczny wprowadzmy jakieś nową jakosć w radomskiej rozrywce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo82 Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.internet.radom.pl 15.07.05, 23:05 ty chyba sam ten klub muzyczne bedziesz otwierac, nikt nie potwierdza tej ploty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:20 Ja nie napisałem , ze wiem kto go otwiera ale chodzą słuchy , ze bedzie w zakładach metalowych w jakiejs starej hali!Chciałbym żeby był na super poziomie ze sceną i fajną atmosferą , dla młodych ambitnych Radomian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j jesli ma byc nowa potancowka... IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 10:50 ...to niech to bedzie RADOMIENZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j to moze... IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 10:53 ...PIRAMIDA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona50 Czy tylko dla młodzieży ?Pora pomyśleć o IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.07.05, 11:38 dojrzałych . Chociaż nie, bo wtedy należąłoby nazwać "Korupcja i kłamstwo " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Czy tylko dla młodzieży ?Pora pomyśleć o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:40 Uczestnicy forum powstaje prawdopodobnie nowy klub muzyczny w RAdomiu i trzeba wymyśleć nazwę ja zaprponowałem REWOLUCJA a wy wszystko sprowadzacie do jakiejś szarej rzeczywistości typu łobuzesrtwo , korupcja!Wiecej luzu na tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:32 A starsi ambitni też się załapią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Właśnie gdzie ten klub? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:01 To prawda beda otwierac nowa dyskoteke na 1905roku zaraz za nowo powstało halą na przeciwko WKU wiem bo jakis czas temu tam pracowałem i widziałem wnetrze tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec3 Re: Powstaje nowy lokal muzyczny w Radomiu 16.07.05, 13:10 SŁUCHAJCIE W RADOMIU I TAK SIE NIE OSTANIE ŻADEN KLUB WSZYSTKIE STARE DZIATKI ZARAZ SIĘ BĘDĄ SKARŻYĆ. LEPIEJ STĄD UCIEKAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec3 Re: PEDALSKI KLUB 16.07.05, 13:14 MOŻE "PEDALEX" TAKIEGO KLUBU JESZCZE NIE BYLO I JESZCZE TAKIEGO NIE ZAMKNĘLI.PRZECIEŻ WSZYSCY URZĘDNICY TO PEDA.. WIĘC NIE POZWOLĄ ABY ZAMKNĘLI IM KLUB(POLI..A) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: PEDALSKI KLUB IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 13:25 eeeeeeetam, to juz lepiej nazwac ten klub DODATKOWA FORSA, co by urzednicy przez male "u" dbali o niego... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec3 Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ 16.07.05, 13:21 DLACZEGO PRZECIEŻ URZĘDASY ZAMYKAJĄ KLUBY I DYSKOTEKI : 1)łapówki( za małe jak ich siurki) 2) wszystkie corki tych sku... tam sie puszczają(znam przypadek wysoko postawionego faceta ze straży poż ktorego córka dawala za prochy w de ja vu i co raz dwa zamknęli chociaż przez rok gaśnice były dobre to zaraz po tym incydencie nie i "zamknięte" cowy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 13:28 jesli to co piszesz to prawda, to chodzcie zahipnotyzujemy corke marszalka sejmu polskiego, ktora by dawala... (yuch !a fe! a fuj!) w sejmowych kuluarach Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec3 Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ 16.07.05, 13:43 prawda prawda ku..szon byl z niej niezly. im więcej kasy tym większa potencja i siurek w buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: ZAMKNIJ MNIE ZANIM MNIE OTWORZĄ IP: *.server.ntli.net 16.07.05, 13:45 ciekawe... aczkolwiek podatne na ozywiona dyskusje i krytyke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja wiem! To znów Glass. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.07.05, 11:27 Ten lokal otwierają właściciele hotelu Glass i mieszczącej sie tam speluny Impreium. Będzie to pewnie takie same badziewie jak ich wszystkie przedsięwizięcia. Acha, ostrzegam potencjalnych pracowników tej firmy, radzę się mocno zastanowić zanim podejmiecie tam pracę!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja wiem! To znów Glass. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.07.05, 11:29 Sorry za literówkę. Chodzi oczywiście o Imperium w hotelu Glass. Odpowiedz Link Zgłoś