Dodaj do ulubionych

Fajne miejsce na wakacje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:01
Chcę gdzies wyjechać na tydzień. Napiszcie o super miejscach w Polsce.
Podajcie namiary. Może ktoś też skorzysta.
Obserwuj wątek
    • Gość: KR! Re: Fajne miejsce na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:15
      Mielno najlepsze miejsce w Polsce na wakacje!Polecam wszystkim mieszkańcom
      Radomia!Z Radomia najkrótszą trasa jest 535 km , miejscowośc cudowna!Mieszka w
      mniej 1700 osób ma status gminy , pełno ludzi super na wakacje!Namioty w cenie
      5-10 zł od osoby!Jedyny minus to kwatery najtańsza w Mielnie kosztuje 45 zł to
      jest straszne ale tam drogo!Nazywana jest ,,Polską Ibizą" 7 dyskotek : Miami,
      Troll , Energy , Orion , Coco Bombo , Bajka , Coller!Pełno radomian tam jeżdzi
      ja tam byłem 2 razy coś niesamowitego spotkałem pełno ludzi z całej Polski
      polecam wszystkim na wakacje tylko Mielno!
      • Gość: Spoko Re: Fajne miejsce na wakacje IP: 82.139.8.* 02.08.05, 21:35
        Dario !
        • Gość: olek Re: Fajne miejsce na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:11
          Znacie adresy na Helu.
          • Gość: Ada do Edy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:34
            Napisz coś więcej o miejscu, którego szukasz. Czy jedziesz z małymi dziećmi? Czy
            atrakcje typu disco Cię interesują? itp.Mogłabym Ci coś polecić na wyjazd rodzinny.
    • Gość: Ada Re: Fajne miejsce na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:10
      www.galeon.net.pl
      Wejdź na tę stronę i zadzwoń pod któryś z podanych numerów. Coś Ci znajdą
      ciekawego. Są wiarygodni.
      • Gość: prawdziwa Ada Re: Fajne miejsce na wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 23:02
        Niestety brak logowania daje się we znaki.Ktoś użył mojego nika-pewnie sam galeon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka