Dodaj do ulubionych

KR!- Geniusz z Radomia!

03.08.05, 20:02
KR! Przed napisaniem kolejnego postu skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

P.S. Ale Was pokarało takim forumowiczem:))) Ja przynajmniej czasem coś
trzeźwo napiszę. Pozdrawiam Radom, w którym przezyłem kiedys wspaniałe(...)
chwile
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:04
      Chłopak KR! ma bardzo kulturalne i inteligentne posty kosi tych ludzi z KIelc
      choć czasami przesadza w tych swoich opiniach!
      • Gość: jurek Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:06
        Bardzo madry chlopak, serio jego posty są tak proste...tak banalne,ze az
        boli :) ja tez wam wspolczuje takiego mieszkanca.
        • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:08
          Pisze prawdę na forum a to ludzi boli szczególni tych z czerwonego miasta
          Kielce!Pseudointeligenci z Kielc macie swoje forum piszecie bzdury na tym!Ja
          reprezentuje poziom o którym ludzie z Kielc mogą pomarzyć moje posty są
          wyważone i na poziomie!
          • Gość: jurek Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:20
            szkoda,ze malo kto Ciebie szanuje.
    • Gość: OK Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.client.dsl.net 03.08.05, 20:17
      KR! jest w porzadku.
      • gladiator.ek Re: KR!- Geniusz z Radomia! 03.08.05, 20:28
        Skad tyle pewności u ciebie, wspaniały KR! ze jesteś na poziomie, jesteś
        sensowny, inteligentny--samo juz to swiadczy że nie jest z Toba całkiem OK.
        szkoda,że nie czytasz postów ludzi z radomia wyśmiewających Cię. Prawdę mówiąc
        nie widziałem większego pajaca na żadnym forum. tzrymaj się , czekamy na
        dostarczenie kolejnej nam rozrywki:)))
        Pozdrawiam z przeklętych, czerwonych, zapyziałych, czerwonych, komuszych,
        beznadziejnych, aczkolwiek wojewódzkich Kielc:)))
        • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:34
          radomianie są na poziomie a Ci dziwni obcy ludzie na tym forum z Kielc
          zaśmiecaja ten wątek!Zawsze jakis oszołom sie znajdzie z Radomia co mnie
          wyśmieje ale 90 % ludzi an forum wie że to co piszę ma sens i jest prawdą!Boli
          Cię to że nie lubie Kielc i piszę prawdę o tej scyzorykowej prowincji oj cofnij
          sie do tego WUML-u wrócimy wtedy do dyskusji brak Ci argumentów na poziomie!Np.
          w Radomiu są 3 kina a w Kielcach 2 w Radomiu mieszka 227 tyś. osób a w Kielcach
          208 tyś. Radom ma prawa miejskie od 1360r. a Kielce od 1364r.!Wazne wydarzenie
          historyczne związane z Kielcami brak a Radom to 1505 i 1976r.!Co odpowiesz na
          te argumenty nieuku z kieleckiego WUML-u!
          • Gość: Janek Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:35
            Tez potwierdzam KR! robi bardzo dobrą robotę na tym forum ma bardzo ciekawe
            posty i prowadzi ciekawe dyskusje zdarzaja mu sie błedy ale nie myli sie ten co
            nic nie robi!
            • gladiator.ek Re: KR!- Geniusz z Radomia! 03.08.05, 20:42
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> Tez potwierdzam KR! robi bardzo dobrą robotę na tym forum ma bardzo ciekawe
              > posty i prowadzi ciekawe dyskusje zdarzaja mu sie błedy ale nie myli sie ten
              co
              >
              > nic nie robi!

KR! i janek, czyli jedna i ta sama osoba, która musi potwierdzac swoje
              posty:))) po raz kolejny powiało od Ciebie wielką kulturą:)))--to widac ,
              słychać i czuć--"nieuku po radomskim WUMLU" :))))
          • grigori_z_radomia KR! prawdziwy Radomianin! 04.08.05, 09:55
            KR. Nie daj sie prowakować. Niech samozwańczy Gladiatorek - histeryk z
            zapyziałych, czerwonych a teraz takze jak się okazało rasistowskich (skandal z
            pierwszoligową od niedawna Koroną)Kielc, wygłasza swoje wielkie patetyczne
            przemówienia. Olej go tak jak ja to zrobiłem. Zabieraj głos w naprawdę ważnych
            sprawach. Każdy z nas wie jak było przez 'tamte lata'. Trzymaj się. Pozdrawiam
            Grigori.
          • Gość: Vic Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.netcontrol.pl 04.08.05, 17:44
            Drogi kolego, czy Ty masz jakiś kompleks?... Zadziwia mnie twa zażartość w
            dyskusji. Czy Ty chcesz komuś koniecznie udowodnić swoją wyższość? Nawet jeśli
            takowa istnieje, to przesłania ją twoja pycha. Zejdź na ziemię człowieku i
            znajdź sobie coś lepszego do roboty niż przechwalanie się sensownością swych
            wypowiedzi, (które dużo na tym tracą...)
            Pozdrowienia z RADOMIA KR!
        • Gość: ??? Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:43
          ty gladiator to chyba jestes ostatnia osoba co by mowila ze on jest
          nienormlany, ty taki sam jestes !! wszcynasz to niepotrzebne klotnie zawsze,
          jakies nie wiadomo skad fakty informacje podajesz,( naprzyklad o jakis glupich
          monetach zaczynasz watek i sie podniecasz ze kielce sa a radomia nie) bez
          sensu, kogo to obchodzi,( ale tobie ie chodzi o te monety tylko o to zeby
          wszczac kolejna klotnier i poklocic sie ze radom jest gprszy od kielc, a noi na
          koncu standardowo piszesz ze ty bardzo lubisz radom, ze masz tu w h ...
          znajomych i wgole przezyles tu wspaniale chwile, pier .. sie w banie pajacu !!
          przeczysz temu co piszesz, skoro wiazesz takie wspaniale wspomnieia z radomiem
          i tak glo lubisz to po h ... zaczynasz jakies tematy i jedziessz na radom
          ostro ? ciesz sie tym wojewodzctwem poki czas, bo chyba niedlugo zniknie co ?
          ciekawe gdzie wtedy bedziesz na forum siedzial ? a moze sie do radomia
          przeprowqadzisz, i pozniej po kielcahc bedziesz jechal? co ? no ale tam tesz
          bedziesz mowil ze bardzo lubisz i tak dalej ... jeb ... jestes GLADIATORZYNO !!
    • Gość: wesoła Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:43
      Nawet jeśli KR! gada głupoty to jest to nasz KR! i nasze głupoty. Zauważyłam,
      że często ma inne zdanie niż ja ( przeważnie w sprawach komuszych) ale to
      człowiek, który nikomu nie ubliża. A swoją drogą skoro są tu ludzie i z Kielc i
      z Radomia to może ktoś mi wreszcie wytłumaczy od czego zaczął się ten głupi
      konflikt? Czy ktoś jeszcze pamięta? bo może nie warto.
      • gladiator.ek Re: KR!- Geniusz z Radomia! 03.08.05, 20:47
        Gość portalu: wesoła napisał(a):

> Nawet jeśli KR! gada głupoty to jest to nasz KR! i nasze głupoty. Zauważyłam,
        > że często ma inne zdanie niż ja ( przeważnie w sprawach komuszych) ale to
        > człowiek, który nikomu nie ubliża. A swoją drogą skoro są tu ludzie i z Kielc
        i
        >
        > z Radomia to może ktoś mi wreszcie wytłumaczy od czego zaczął się ten głupi
        > konflikt? Czy ktoś jeszcze pamięta? bo może nie warto.

Jeśli uważasz ,że nikomu nie ubliża to poczytaj jego posty adresowane do mnie---
        wieje "wielką kulturą'. Konflikt istnieje jedynie w Radomiu, w ludziach którzy
        szukaja niepowodzen Waszego Miasta--łątwiej zrzucić winę na kogos niż się do
        czegos przyznac i zacząć sensownie myślec.
        • Gość: KR! Re: Kielce najbardziej skrzywdziły Radom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:51
          Najbardziej Radom skrzywdziły Kielce pisałem o tym wielokrotnie na forum!To
          miasto wyrosło i wybiło sie tylko i wyłacznie na plecach miasta Radom!
      • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:49
        Ja nikogo nieobrazam bo jestem z innej gliny mam inne poglady niz niektórzy tu
        na forum ale nie dam sobie zamknąć ust!Jakis kacyk z WUML-u z kieleckiej
        pipydówy w stylu gladiator.ek to moze sie wpisywać gdzie indziej!Jako osoba
        tolerancyjna szanuję poglądy innych ludzi i piszę dużo prawdy tu na forum co
        bardzo boli tych z Kielc , ale to przeciez jak mawiał wielki polski poeta
        kompleksy to się leczy!Pozdro dla całego RAdomia m.in dla Janka dzięx ziomke za
        poparcie , każdy sie czasami myli sztukę jest wyciągać z tego wnioski!
        • gladiator.ek Re: KR!- Geniusz z Radomia! 03.08.05, 20:50
          Gość portalu: KR! napisał(a):

> Ja nikogo nieobrazam bo jestem z innej gliny mam inne poglady niz niektórzy
          tu
          > na forum ale nie dam sobie zamknąć ust!Jakis kacyk z WUML-u z kieleckiej
          > pipydówy w stylu gladiator.ek to moze sie wpisywać gdzie indziej!Jako osoba
          > tolerancyjna szanuję poglądy innych ludzi i piszę dużo prawdy tu na forum co
          > bardzo boli tych z Kielc , ale to przeciez jak mawiał wielki polski poeta
          > kompleksy to się leczy!Pozdro dla całego RAdomia m.in dla Janka dzięx ziomke
          za
          >
          > poparcie , każdy sie czasami myli sztukę jest wyciągać z tego wnioski!

To jest naprawdę chore pozdrawiać samego siebie(KR, Janek)
          • Gość: Janek Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:51
            KR! jestem z Tobą nie daj sie tym ludziom z Kielc!
        • Gość: kk Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:06
          eee KR! najczesciej gadasz od rzeczy
          twoje posty sa strasznie nadete i wydumane a tak sumie strasznie banalne
        • Gość: @ Re: KR!- Dyktator z Radomia! IP: 213.199.233.* 04.08.05, 09:20
          wstyd mi, uwazasz ze nie obrazasz, to Twoje subiektywne zdanie, to ze pare osob
          pisze wyzej ze masz racje to tez subiektywna wypowiedz mieszkanca miasta
          Radomia, ja patrzac obiektywnie i stwierdzam ze przynosisz wstyd WIELKI wstyd,
          przypominasz mi dyktatora z Białorusi - Lukaszenke
    • Gość: KIBIC Re: KR!- Geniusz z Radomia! TO PRAWDA IP: *.dc.dc.cox.net 04.08.05, 16:23
      Uwzgledniajac wiek KR! nalezy uznac, ze jest utalentowany. Wroze mu polityczna
      kariere. Uczy sie szybko a jego postawa ma ogromny sens.

To co pisze o atakujacych go i innych towarzyszy z Kielc ma gleboka racje, oni
      sa nie na poziomie. To dziwne, ze nie znajdzie sie ani jeden obiektywny
      kielecki dyskutant!

KR! ma wiele optimizmu czege brakuje wielu ludziom z Radomia tutaj na Forum.
      Generalnie KR! robi dobra robote, gratuluje i bede mu pomagal.

KIBIC_RADOMSKI
      • Gość: keraj Re: KR!- Geniusz z Radomia! TO PRAWDA IP: 213.199.193.* 04.08.05, 16:50
        pragne ci przypomniec Kibicu ze z niejakim KR probowalo rozmawiac wielu
        dyskutantow na poziomie, nie chodzi tu o mnie, a wtedy "utalentowany" jak go
        nazwales bral nogi za pas i nie podchodzil do dyskusji, wiec jak mozna ja
        wogole podjac

fakt ze ma wiele optymizmu, domniemam ze ma ulozona rodzine i nie brakuje mu
        niczego stad jego optymizm

nie bede negowal roboty KR ale niech zajmie sie wylacznie Radomiem (ale trudno
        mu to przychodzi)
        • Gość: KIBIC Re: KR!- Geniusz z Radomia! TO PRAWDA IP: *.dc.dc.cox.net 04.08.05, 18:50
          Uwazam, ze mozesz byc dyskutantem na poziomie, ale przyjales stanowisko
          lewicowe, ze Wojewodztwo Swietokrzyskie to najlepsze z mozliwych rozwiazan dla
          Kielc oraz nie uznajesz zadnych pretensji Radomia w stosunku wladz kieleckich,
          kiedy Radom i Kielce byly razem. To Cie dyskwalifikuje jako obiektywnego
          dyskutanta. Nawet jezeli te "pretencje" bywaja wyolbrzymiane, sa to fakty ktore
          nalezy sobie powiedziec, uznac gdyby takie przypadki mozna zidentifikowac i isc
          dalej.

W Kielacach panuje powszechna opinia, ze Woj. Swietokrzyskie to dobra rzecz.
          A wiadomo, ze nie wiadomo. Ludziom sie wydaje ale przeciez sa jeszcze interesy
          nie tylko Kielc ale i okolic. Wszystko przy tym jest dalej podejrzane, ze Kielce
          znow "wykorzystuja" wojewodztwo do rozwoju miasta kosztem regionu. Dlatego
          nalezy sluchac innych glosow dowodzic, ze jest inaczej a nie klocic sie stajac
          twardo, ze sie ma racje KIELECKA!
    • leclaire Re: KR!- Geniusz z Radomia! 04.08.05, 16:24
      Zastanawiam się dlaczego gladiator.ek dopuszcz do takiego obniżenia poziomu. W
      dajęc się w dyskusje z idiotą ryzykujesz, że ciebie też ocenią podobnie. Zostaw
      go w spokoju. Jeśli jego wypowiedzi mają być kulturalne, wyważone, jeśli on
      jest przykładem błyskotliwości, sprytu, zasobów wiedzy, oczytania to nie ma co
      się dziwić, że Radom chyli się ku upadkowi. Chołbując jakiejś niewytłumaczalnej
      agresji wobec Kielc KR klasyfikuje się na równi z tymi kretynami ze stadionu
      Korony. całe szczęście, że to tylko margines. Jeszcze nigdy nikt nie zbudował
      nic dobrego kierując się agresją i brakiem poszanowania dla drugiego człowieka.
      Czytając posty Kr widzę tylko to. Nie można z nim prowadzić dyskusji, bo swoich
      tez nie może udokumentować żadnymi faktami. A mówił kiedyś stary góral, że
      będzie Polska aż po Ural... To właśnie jest KR. Do poważnych forumowiczów -
      odpuście sobie KR, bo nie warto. Myślę, że mimo wszystko Radom ma wielu
      mieszkańców na odpowiednim poziomie, by walczyć o lepszy los dla nich samych i
      całego sympatycznego miasta
      • gladiator.ek Re: KR!- Geniusz z Radomia! 04.08.05, 16:40
        Tego co odpisuję KR!(czy KR!-etynowi---jak kto woli) nie traktuj powaznie.To
        jest sposób na ciągnięcie łącha, on sam sie coraz bardziej pogrąża. Pomijając
        kielce, na które KR! slini sie z zazdrości ostatnio poruszył inne miasto z
        którym jestem związany jakos tam--wałbrzych.Otóż, wchodzący powoli w okres
        prosperity, a przynajmniej wyraźnie wyciągajacy się z marazmu gospodarczego
        Wałbrzych ma według mojego idola KR! aż 90% bezrobocia:))))--przyrównał to do
        Radomia dodając komus otuchy:)))
        marwi fakt, ze uzurpujący sobie monopol na mądrość KIBIC, który nie radził
        sobie w kraju i ponoć ze strachu poleciał za ocean popiera bardzo
        inteligentnego inaczej KR! , czyli jednym słowem wzmaga u niego rasistowskie
        zachowania i nienawiść do przeciwników. wstyd Panie Kibicu. na szczęście nie
        jesteście we władzach radomia , a nie daj Boze Polski, bo bysmy mieli dzięki
        Wam zsowietyzowany propaganda kraj---fuj...

Pozdrawiam Radom
        • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 18:58
          Z Kielcami nie da sie dyskutować a ten absolwent WUML-u gladiator.ek istny
          przykład I sekretarza syn milicjanta z Kielc zachowuję się ponizająco na tym
          forum!a co do Wałbrzycha byłem tam 3 razy , jadąc do Pragi tak i sie
          zatrzymałem czytałem tez o tym mieście tam bezrobocie wyższe niz w Radomiu i
          sie ga około 32% a w Radomiu 27% , posłem z wałbrzycha jest m.in Marek dyduch
          teraz olewany w SLD!Mam poglądy jakie mam chce coś zrobić dla Radomia mam 20
          lat studiuję po za Radomiem i widze jeżdząc po Polsce dużo rzeczy a swoja
          wiedzą dzielę sie tu z mieszkańcacmi radomia na forum!Mam pomyśł na pewne idee
          słucham ludzi i opinii innych , dziekuje wszystkim tym , którzy postanowili
          mnie bronić!mam już na koncie około 300 wpisów na tym forum wciągu 4 miesięcy
          działąlnosci!Pozdrawiam wszystkich tych dla których Radom coś znaczy!
    • olo1033 Re: KR!- Geniusz z Radomia! 04.08.05, 20:30
      Dajcie chłopu się wyżyć przecie to geniusz jakiego nie było na naszym
      forum.Daję mu jedną radę aby przyhamował z obelgami i chamstwem i wypowiadał
      się konkretnie na temat.Pewno jest młody a nastawiony jest tylko na
      krytykaństwo i vetowanie podobnie jak największy 2 metrowy
      poseł z LPR.
      • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:47
        Roman Giertych jest okay choć są dużo lepsi od niego politycy na prawej stronie
        sceny politycznej!
        • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:02
          Nigdy w życiu nie myślałem , że ja skromny wysoki ciemnowłosy chłopak 20 letni
          z Radomia doczekam sie postu na mój temat na stronie gazety Radom!Zapewniam
          moich przeciwników moja aktywnośc na forum to dopiero początek , chcę jak
          najwięcej dobrego zrobić dla mego ukochanego Radomia!
          POzdrawiam tych wszystkich dla , których Radom coś znaczy!
          • Gość: Barbara Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:01
            Jak możesz napisać, że nikogo na tym forum nie obrażasz. Jak nie masz
            argumentów to wyzywasz od komuchów,scyzorków z czerwonych Kielc.A może już czas
            zakończyć antagonizmy między Kielcami a Radomiem.Byłby to pierwszy krok do
            zrobienia czegoś dobrego dla Radomia.Pozdrawiam Kielce.A tak na marginesie co
            ma do Twoich wypowiedzi Twój wygląd zewnętrzny.Czyżby to była reklama?
            • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:39
              To nie prawda oni tez mnie wyzywaja a chyba nie zaprzeczysz , ze kielce to
              czerwone miasto!Mi też sie marzy zakończenie wojny z Kielcacmi i tych całych
              antagonizmó ale nie wiem czy to kiedyś nastąpi oni z Kielc musilei by przejść
              metamorfozę o 180 stopni w swojej postawie!
            • Gość: KIBIC Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.dc.dc.cox.net 05.08.05, 18:04
              Ty naprawde jestes Wesola bo napisalas:
              "Jak nie masz argumentów to wyzywasz od komuchów,scyzorków z czerwonych Kielc."

Od kiedy prawdziwi komunisci obrazaja sie na slowo Komuna. Jak to nie pasuje to
              przestac gadac, pisac, i robic jak komunisci. Wtedy bedzie OK. A jak naprawde
              ktos jest inny to te okreslenia go nie dotycza wiec o co sie obrazac. Dobry
              przyklad:"Ja sie nigdy nie obrazam, zle wyjasniam, jak ktos sie myli."

Jezeli chodz o slowo scyzorykow to zgadzam sie jest bardzo niefortunne, to tak
              samo jak nazywac ludzi niewinnych warcholami, jak to robili i robia miloscnicy
              realnego socjalizmu.

"Czerwone Kielce" to po czesci racja gdy sie ma na uwadze postepownie elit
              kieleckich. Powtarzam chyba nigdy nie dojdzie do porozumienia miedzy Radomiem a
              Kielcami jak ONI sa przy wladzy albo maja duzy wplyw na wladze. Bo nie chca sie
              przyznac do kreciej roby jaka wykonywali na polecenie I sekretarza. Teraz to
              wstyd a dla NICH to w dalszym ciagu duma. Taka jest moja dzisiejsza ocena i
              moge sie mylic.
        • Gość: kk Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:48
          hehehe twoje wypowiedzi to niemalże kopia Romana G. :]
          jak dla mnie to nie za dobrze to o tobie swiadzczy .. ale to tylko moje skromne zdanie
          • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:38
            Ja nic nie mam do Romana Giertycha nie jestem jego fanem ale nic złego mi nie
            zrobił reprezentuje okreslone poglady z którymi ja sie nie zgadzam ale potrafi
            dyskutować na poziomie choć czasami za to obrywa słynny już tekst wielkiego
            opozycjonisty Władysława Frasyniuka do Giertycha ,, zamknij sie pan" w radio
            zet!Z LPR nie lubię tylko Wrzodaka , który tak lży KOR , i JAcka Kuronia ,
            który tyle dobrego zrobił dla Radomia!
            • Gość: Barbara Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:56
              Drażni Cię "zamknij się pan" a "spadaj dziadu" to co -landrynka? Coś się tak
              przyczepił do Kielc, w Twoim mniemaniu "czerwonych".Człowiek, który nie potrafi
              uszanować poglądów innych, iść na kompromis niczego w życiu nie osiągnie.Żyj po
              swojemu i daj żyć innym.Pozdrawiam
              • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:23
                Nie uczepiłem sie Kielc co mnie to zakompleksione czerwone historycznie miasto
                obchodzi ,koleżanko Barbaro jesteś z Radomia i wiesz że w 1976r. Kielce
                najgłosniej krzyczały ze swoimówczesnym ISekretarzem KC PZPR na Radom zamiast
                trzymać kciuki za radomskich robotników!Gdyby nie polityka i okupacja Radomia
                przez Kielce to dziś moje ukochane miasto miałoby 300 tyś. mieszkańców ,
                Uniwerystei lotnisko oraz wiele innych inwetsycji!
                • Gość: kk Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:29
                  az spytam na jakim uniwerku studiujesz i co ?
                  • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:35
                    Studiuję na Uniwersytecie po za Radomiem ale nie chcę tu pisać na forum jaki to
                    Uniwerek , jest bardzo wysoko w rankingach!A moje poglądy to lata zainteresowań
                    historii i wosem oraz zwykłą historia i obserwacja rzeczywistość ja np. 100 w
                    roku jestem w podróży!Zapraszam do dyskusji!
                    • Gość: kk Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:03
                      tylko nie mów że UJ bo zmienie uczelnie :P
                    • Gość: mm Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:02
                      Ciekawe, czy na tym "Uniwersytecie" uczą ,że "poza Radomiem" pisze się łącznie.
                      Do nauki synu!
                • gladiator.ek Re: KR!- Geniusz z Radomia! 05.08.05, 15:39

> Nie uczepiłem sie Kielc co mnie to zakompleksione czerwone historycznie
                  miasto
                  > obchodzi ,koleżanko Barbaro jesteś z Radomia i wiesz że w 1976r. Kielce
                  > najgłosniej krzyczały ze swoimówczesnym ISekretarzem KC PZPR na Radom zamiast
                  > trzymać kciuki za radomskich robotników!Gdyby nie polityka i okupacja Radomia
                  > przez Kielce to dziś moje ukochane miasto miałoby 300 tyś. mieszkańców ,
                  > Uniwerystei lotnisko oraz wiele innych inwetsycji!

A nie możesz nakłąniac radomian ,żeby robili więcej dzieci? Przeprowadzić jakąś
                  akcję przebijania prezerwatyw w kioskach i aptekach?--przeciez na pewno
                  byłbys "za" sadząc po Twoich pogladach i wypowiedziach. Od razu zacznie się
                  demograficzny boom w Radomiu.A zcy nie zauwazyłeś ,że Radom najbardziej się
                  rozwinął za czasów "okupacji" :))) kieleckiej. Przecież tak wychwalacie okres
                  powojenny i czasy do "czerwca 1976" ,że wtedy najwięcej się w Radomiu dział,
                  najwięcej powstawało----i było to za czasów tejże okupacji--poczytaj i zapoznaj
                  się z historia własnego miasta bo to wstyd jako mieszkańcowi jej nie znać.

--------------------------------------------------------------------------------
                  • Gość: KR! Re: KR!- Geniusz z Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:51
                    Ale Ty gadasz bzdury okupacja to okupacja , w tamtym okresie Radom tak jak
                    teraz był na dużo wyższym poziomie niż Kielce!Mimo to nie pwostał u nas
                    uniwerek , lotnisko!Ja znam lepeij historie niz Ty kolego i troche więcej
                    kultury na tym forum!Co WUML ma wakacje to Ty już wariujesz?Gadasz straszne
                    bzdury to ze wzrosłą w tym okresie liczba ludnosci to co z tego ale ludziom
                    żyło sie 3 razy gorzej niż teraz!Naucz sie korzystać z pracy ksiażek!
    • Gość: andrzej Re: KR! to świr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:48
      KR to facet dobrze p..........y na mózg.
      Ciekawe, że nie zauważył tej oto przewagi Radomia nad Kielcami, że pacjenci
      Krychnowic mają dostęp do Netu, czego pozbawieni są ich koledzy z Morawicy.

• Gość: Marek Re: KR! to świr IP: 195.116.245.* 05.08.05, 16:00
        Tak myślałem, że to Krzysiu Rębosz, ale jego ojciec siedzi w Pińczowie i nie
        urodził się w Radomiu, tylko Iłży.
        • Gość: KR! Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:07
          Mój nick KR! - nie wiążę się z moimi imicjałamai to pewein skrót od moich
          idoli , a ja od 4 pokoleń jestem zwiazany z Radomiem!Zapraszam do rzeczowej
          dyskusji!
          • Gość: @ Radomianie, czy wstydzicie sie osobnika KR IP: 213.199.193.* 05.08.05, 16:35
            ... który bezczelnie kompromituje Radom
            • Gość: iga Re: Radomianie, czy wstydzicie sie osobnika KR IP: *.internet.radom.pl 05.08.05, 16:44
              KR jest w porządku ,to Wy dajecie się wkręcać!
              • Gość: @ Re: Radomianie, czy wstydzicie sie osobnika KR IP: 213.199.193.* 05.08.05, 17:05
                ja bynajmniej wstydze sie tego co on robi na tym forum, to taki gosc co jak
                narozrabia i spiernicza, a pozniej trzeba sprzatac, jesli uwazasz ze to co on
                robi jest ok, to wcale nie jest to smieszne
          • Gość: Marek Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! IP: 195.116.245.* 05.08.05, 16:55
            Jak go widziałemna meczu to tylko nawijał że tym ch... z kielc nie należy się
            taki stadion (zresztą racja). Ale nie wiedziałem zeon takie poważne tematy
            porusza. bez matury cięźko. A z tymi studiami to faktycznie nie wyszło bo
            trzeba mature zdać najpierw. Ale ubaw
            • Gość: KR! Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:52
              Jak byś czytał uważnie to byś pewnych głupot tu nie pisał na mój temat czy na
              temat Radomia!Po maturze to Ty jesteś ze swoim tokiem rozumowania ja już
              tłumaczyłem że studiuje po za Radomiem niestety przez głupotę władz bo w
              Radomiu nie ma uniwerku , ale bedzie i Kielce w tym nie przeszkodzą!
          • gladiator.ek Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! 05.08.05, 17:56

> Mój nick KR! - nie wiążę się z moimi imicjałamai to pewein skrót od moich
            > idoli , a ja od 4 pokoleń jestem zwiazany z Radomiem!Zapraszam do rzeczowej
            > dyskusji!

Chodzi Ci o (K)ielecki (R)egion?--on jest Twoim Idolem? To rozumiem.
            Ja jednak obstawiam KR-etyna z KR-ychnowic.:))
            • Gość: KR! Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:59
              Syn milicjanta ma rózne skojarzenia jako absolwent WUML-u interpretacja
              właściwa!Mój skrot to moja sprawa wiążę sie z moimi idolami nie musze się
              nikomu tłumaczyć!
              • Gość: KR! Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:00
                Gladiator.ek skończ wstydu i zejdź z tego forum twoja argumentacja jest żałosna
                tak jak ta interpretacja skrótu , którą opisałem!
                • Gość: marek Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! IP: 195.116.245.* 05.08.05, 18:05
                  Krzychu daj spokuj z tymi chamami. Jaki wynik z górnikiem?
            • Gość: @ Re: KR! to uczestnik forum dyskusji! IP: 213.199.193.* 05.08.05, 18:05
              Ksysiu Rutkowski moze
    • Gość: XXX Re: do KR! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:04
      KR!, ale że zrobiłeś karierę to pewne!
      • Gość: @ Re: do KR! IP: 213.199.193.* 05.08.05, 18:07
        kariere malointeligentnego Kompromitatota Radomia !
        • Gość: XXX Re: do KR! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:12
          No cóż, Każdy robi na swoją miarę. KR! uspokój się już, bo cała Polska będzie z
          nas się śmiała!
          • Gość: Marek Re: do KR! IP: 195.116.245.* 05.08.05, 18:18
            Ja wciąż obstawiam że kr to mój kumpel krzysiek rebosz z ul sienkiewicza
            • Gość: @ Re: do KR! IP: 213.199.193.* 05.08.05, 18:21
              student uniwerku (z Krakowa chyba) 19 lat
            • Gość: XXX Re: do Marka IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 18:43
              Też taki stuknięty jest?
              • Gość: Marek Re: do Marka IP: 195.116.245.* 05.08.05, 18:57
                Nic nie wiem zeby sie leczył ale w szkole to on asem nie byl. drażni mnie że
                się jakimś studentem nazywa i wymondrza!
                • Gość: Marek Re: do Marka IP: 195.116.245.* 05.08.05, 19:23
                  Zaraz wam coś kr odpisze bo mnie przed chilom opie...ił. Ale ubaw.
                  • Gość: @ Re: do Marka IP: 213.199.193.* 05.08.05, 19:35
                    lepiej niech juz nic nie pisze i niech nie Kompromituje Radomia, kolega w
                    Płocku rozpowiada i zaczynaja czytac to forum, i sie smieja
                    • Gość: Barbara Re: do Marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:45
                      Ludzie może on jest nawiedzony i ma wizje,że będzie uniwerek.Niech nam powie
                      kiedy i jak to zrobi.
                      • Gość: Barbara Re:Powyżej to nie do Marka tylko do KR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:47
                      • Gość: KR! Re: do Marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:49
                        Uniwersytet im.Jana Kochanowksiego będzie w Radomiu zobaczycie!Móiwsz BArbara
                        ze jesteś z Radomia niby a nie wierzysz w soje miasto słabo to o Tobie
                        świadczy!
                        • Gość: Barbara Re: Do KR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:51
                          A jak Ci się zdaje ,że to takie proste.Pstryknąć palcem i już.Myśl realnie.
                          • Gość: KR! Re: Do KR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 20:54
                            Nie wspólnymi siłami całego miasta wszystkich mieszkańców miasta RAdom i całego
                            środowiska akademickiego a i należy wybrać ludzi z Radomia będących za
                            uNiwerkiem1Mimo różnic poglądowych pozdrawiam!
                            • Gość: Barbara Re: Do KR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:07
                              Młody człowieku daj sobie spokój z tym uniwerkiem.Tylko się ośmieszasz.Myślisz,
                              że tylko Ty chcesz aby powstała u nas jakaś nowa uczelnia? Pwenie tego chcą
                              wszyscy ale to nie takie proste jak Ci się zdaje.Wydaje Ci się jak pokrzyczysz
                              o tym na forum to odniesie to jakiś skutek.Odpuść to sobie.Pozdrawiam.
                              • Gość: Barbara Re: Do KR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:09
                                Ty, a może Ci to obiecał Kaczyński, ze jak zostanie prezydentem to będzie u nas
                                uniwerek i dlatego tak za nim agitujesz.
                        • Gość: mm Komromitacjo Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 12:10
                          jeśli jesteś taki oczytany, to na pewno wiesz, że aby powstał uniwersytet muszą
                          być spełnione warunki odnośnie infrastruktury uczelni, liczby naukowców,
                          uprawnień do nadawania stopni naukowych. W Radomiu nie da się tego osiągnąć
                          przez co najmniej 15 lat, szczególnie, gdy Politechnika będzie miała równie
                          wybitne władze, cz teraz i po 1. września. Polecam lekturę słownika
                          ortograficznego
                          • Gość: KR! Re: Komromitacjo Radomia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:17
                            Dlaczego nie da się osiągnąć co Ty piszesz!Wiem dokładnie jakie muszą być
                            warunki spełnione aby był u nas Uniwersytet im. Jana Kochanowskiego!Nie zgadzam
                            się że w ciągu 15 lat sie nie da tego osiągnąć!Ten uniwerek już dawno powinien
                            powstać nie będę pisał przez kogo nie powstał ale to juz historia!Ja jednak
                            wierzę że on powstanie!
    • Gość: KIBIC Do KR! I jego KRYTYKOW. IP: *.dc.dc.cox.net 05.08.05, 21:59
      Panie oraz Panowie czy Wam nie wstyd?

TAK JAK PRZEWIDYWALEM TYLKO WATKI AGRESYWNE MAJA PRAWO DO ZYCIA NA TYM FORUM!
      JESTES WIELKI KR! BO POZWALASZ LUDZIOM SIE ROZLADOWAC. TO TEZ DOBRZE, ZE
      POMAGASZ IM ROZLADOWAC STRES, W PRZECIWNYM RAZIE WYLADOWYWALIBY SIE NA CZLONKA
      RODZINY ALBO NA KOGOS W PRACY CZY SZKOLE.

Taki niewinny watek:
      Ludzie zróbmy coś dla Radomia! Do KR! i innych,

ktorzy dobrze mysla o Radomiu.

Widzisz KR! nic nie bedzie zrobione.
      Abys nie wiem jakie madre haslo rzucil, nic z tego nie bedzie. Ja tutaj na Forum
      mam ponad 3 lata doswiadczenia I wiem, ze tylko mozesz sobie pokrzyczec na tym
      Forum i odpierac ataki ludzi, ktorzy tutaj swoja agresje wyladowywuja...

TYLKO nas dwoch zainteresowal. Ci ludzie nie maja ani pojecia ani ochoty
      cokolwiek zrobic dla Radomia, ale ochote wysmiac kazdego kto DOBRZE MYSLI O RADOMIU.

NAWET
      List
      PREZYDENTA NIE WZBODZIL TAKIEGO ZAINTERESOWANIA JAK TWOJA OSOBA, CIEKAWE CO?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=26449812
      Re: list - no to JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ ....Prosze sie ustosunkowac do
      ponizszych postulatow, moze sie wiecej Panu Prezydentowi wiecej wyjasni dlaczego
      sa tacy co narzekaja.

Re: Czego nam brak w Radomiu - RAZ JESZCZE

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=26072739

PROBLEMY czy PROGRAM dla RADOMIA?

Atualizujemy PROGRAM i myslimy o glosowaniu!

JESIEN 2004 a co dzisiaj ?

WLADZA

- Mądrego prezydenta Radomianina oraz KOMPETENTNEGO DYREKTORA OD EDUKACJI

- Rozumu i samokrytyki powiązanej z samozadowoleniem naszych władz -interes
      miasta najważniejszy /dotyczy wszystkich radnych i zarządu miasta/

- W Radomiu brakuje dobrego gospodarza, który by potrafił czerpać dla miasta
      pieniądze z funduszy unijnych.

- restrukturyzacja urzedu miejskiego, odchudzic, uproscic, otworzyc na "klienta"
      Autor: jdk
      - Fundusze z UE (45) Gosc: zyga
      - Województwo radomskie (97) isoxazolidine

OBYWATELE

- Lobbingu na rzecz miasta
      - Ludzi z inicjatywą i entuzjazmu obywateli
      - Pokory i oraz Szacunku i miłosci do blizniego
      - W Radomiu brakuje ludziom rozumu oraz ZDROWEGO ROZSĄDKU
      - Organizacje Pozytku Publicznego (20) jdk

WSPOLPRACA REGINALNA/WALKA Z BEZROBOCIEM/INVESTYCJE

- wylaczenia Warszawy z Mazowsza, scislejsza wspolpraca z Plockiem, Siedlcami i
      Ciechanowem, aktywnemu uczestniczeniu w dzialaniach regionu mazowieckiego,
      wspolpraca z Kielcami Autor: jdk

- pozbyc sie spolek komunalnych: Administratora, Radpecu, MPK i pozostalych,
      jako zrodla korupcji, marnotrastwa publicznych srodkow i kumoterstwa Autor: jdk

PRACA, MIESZKANIA, ORAGANIZACJE

- MIEJSC PRACY oraz - więcej mieszkań
      - Organizacji w której obywatele mogą sie zrzeszac i z nia identyfikować
      - Docenienia osiągnięć tych, którym się tu udało i rozpropagowania tego
      - Dom dziecka (23) Gosc: anty
      - Produkty Radomskich Producentów (37) isoxazolidine
      - RADOMSKIE BEZROBOCIE !!! (27) Gosc: patriot

KOMUNIKACJA/TRANSPORT

- Dobrej i szybkiej komunikacji ze stolicą
      - Plaskich przynajmniej dwupasmowych ulic
      - Tramwaju
      - Przystanku kolejowego na Gołebiowie
      - Wiat przystankowych na peryferiach miasta
      - Zajac sie lotniskiem Autor: jdk
      - Remont E-77 i tras kolejowych Warszawa-Radom Autor: jdk
      - Scieżki rowerowe Autor: isoxazolidine
      - Droga i parking (24) Gosc: Markus
      - Dworzec linii podmiejskich (20) Gosc: vcvc
      - MPK: (22) Gosc: tutejszy
      - LOTNISKO (cz. II) (33) isoxazolidine
      - Obwodnica poludniowa - budowac czy nie? (33) Gosc: tasmociag
      - Obwodnica Poludniowa (74) Gosc: Arti24

WIZERUNEK MIASTA

- Dobrego wizerunku miasta – odrestaurowanie starówki
      - Porzadku publicznego na odpowiednim poziomie i smietników (poza centrum)
      - Centrum (20) Gosc: marek
      - Konserwator (28) Gosc: PITAGOR
      - Konserwator zabytków (19) Gosc: kk
      - Plac Malgorzatki (19) Gosc: zzzz
      - Plac Konstytucji 3 Maja (43) Gosc: esteta
      - REWITALIZACJA MIASTA KAZIMIERZOWSKIEGO (113) Gosc: marcin
      - Park pod nowy sad (22) Gosc: liga republikanska

NAUKA/SZKOLNICTWO

- Biblioteki raczej nowoczesnej i bogato wyposażonej
      - Uniwersytetu Radomskiego
      - restrukturyzacji Politechniki Radomskiej, podniesienia jej rangi,
      zaangazowania w projekty lokalne, w rozwoj lokalnej spolecznosci Autor: jdk
      - Szkoła Muzyczną Autor: isoxazolidine
      - Szkola jezyka angielskiego (24) Gosc: Maja
      - SZKOLA MUZYCZNA W RADOMIU - KRONIKA BUDOWY (47) Gosc: WP
      - UNIWERSYTET RADOMSKI (65) Gosc: ziom
      - Uniwersytet w Radomiu(19) ireklu

KULTURA, ROZRYWKA

- Wszystkiego co jest związane z rozwojem duchowym i artystycznym!
      - Miejsc do ciekawego spędzania wolnego czasu /doobre dyskoteki itp./
      - Imprez na ogólnopolskim poziomie
      - Dobrych koncertów rockowych i hiphoppowych.
      - Alternatywnego teatru
      - Filharmonii
      - Nowoczesnego zadaszonego Amfiteatru
      - Podniesienia rangi kulturalnej miasta w oparciu o teatr, muzea, nowe muzeum
      sztuki wspolczesnej Wajdy, nowe kino wieloekranowe Autor: jdk
      - Multikino (19) Gosc: Basset

SPORT, OPOCZYNEK, ZDROWIE

- Nowoczesnego stadionu sportowego
      - Kompleksu basenów
      - ogrodu botanicznego
      - ZOO
      - Ławek (na Ustroniu)
      - ścieżek rowerowych. Autor: isoxazolidine
      - Miasto ogródków piwnych (23) Gosc: gosc
      - Ogródki piwne (26) Gosc: Arti
      - Ogródkowi piwne (35) Gosc: ks
      - Parking przy deptaku? (22) Gosc: psotek
      - Sciezki Rowerowe (19) Gosc: z Michalowa
      - Radomski Szpital Specjal... (24) Gosc: sm

NIE DAJ BOZE ABY CZASEM COS SIE PRZPADKIEM ZREALIZOWALO TAK JAK RADOMIAK W
      DRUGIEJ LIDZE.

On byl w tym PROGRAMIE i juz go nie ma. Dlaczego dzieci nie ma, dlaczego?
      A jak nie zgadniecie to zapytajcie sie tatusia!
      • Gość: Janke Re: Do KR! I jego KRYTYKOW. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:09
        Radom ma ciekawych uczestników forum!
    • prezydent6 Re: KR!- Geniusz z Radomia! 07.08.05, 07:33
      jaki on z Radomia ? nadaje z sieci Wydawnictaw Jedność KIELCE !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka