Dodaj do ulubionych

RUSZA CZARNA OWCA

06.08.05, 00:13
Wreszcie rusza dziś klub Czarna Owca w miejscu dawnego Deja Vu, ale to dziwne
w naszym mieście, że jeden klub zamykają a drugi może wtedy dzialać. Byo Deja
Vu zamknęli otworzyli Royala, teraz zamykają Royala otwierają Czarną Owcę
Obserwuj wątek
    • Gość: ania_ Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 00:22
      wszystko w tym radomiu jest dziwne :/
    • Gość: PAMPERA Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.08.05, 06:59
      IDE Z KAZDYM O ZAKLAD ZE ROYALA NIE ZAMKNA! MILICJANT MA DOBRE UKLADY I WIE
      KOMU ILE... (POWIEDZIEC).
    • Gość: sarna Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 11:21
      ja i tak nie chodze po tych wszystkich klubach wiec mi to obojetne czy zamkna
      royala czy nie.
    • Gość: Zenek bąbelek Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: 193.16.239.* 06.08.05, 13:51
      Niech nie zamykają royala ważne że będą w radomiu dwa kluby. HURRA
    • Gość: Royalmen Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:36
      Zajrzymy zajrzymy zobaczymy ten nowy wystój
    • Gość: RADOMIAK RULEZ Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:44
      No wreszcie będzie można pobujać się przy dobrych djeach. Ponoć mają
      ambitniejsze plany muzyczne
      • Gość: ech Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: 82.139.8.* 06.08.05, 16:52
        plany planami a życie i tak potoczy się swoim torem (czytaj, za miesiąc lokal znowu opanują dresy i po ambitnej muzyce)
        • Gość: KR! Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:57
          Też słyszałem ze maja ambitne plany muzyczne w deja vu grali gwiazdy sceny
          muzycznej m.in Dj Matush z Warszawy ambitny młody Dj,Dj Levy z klubu Ground
          Zero z Warszawy, Dj-ka Kayla Moore z Bytomia,Dj K3 - rezydent klubu Manhattan w
          Bełchatowie czy Dj Hazel z warszawy!Mam nadzieję zę w nowym klubie CZARNA OWCA
          tez będzie dużo gwiazd ja bym chętnie posłuchał dj glasse,dj adamus,noviki i
          wielu innych moze tam będą też mam nadzieję organizowane jakies koncerty hiphop
          może rock, ciekawe czy jets tam scena?Czas wszystko pokaże brawo dla łaścicieli
          za zmianę decyzji o wystroju wnętrza stary wystrój był słaby w stylu
          francuskim1Życzęś sukcesów , fajnych imprez i zeby ten Klub był NR.1 w Radomiu
          jeśli chodzi o poziom muzyczny,ludzi i wystrój!
    • Gość: Kaśka Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 12:46
      No i jak tam jest ?
      • Gość: olo Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:25
        Całkiem spoko. Byłem w sobotę, ledwo mnie wpuścili (bardzo mocna selekcja, nie
        wejdziesz nawet w butach sportowych , wstęp od 20 lat. Muzuka na dobrym
        klubowym poziomie no i te wizualizacjw...
      • Gość: tola Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: 82.139.8.* 09.08.05, 09:50
        sporo ochroniarzy...całkiem fajne miejsce do potańczenia zwłaszcza na piętrze
        dla kogoś kto nie lubi techno
    • Gość: ccccc Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:37
      Czy dziewczyny trez musza miec skonczone 20 lat???A 18 -tek nei wpuszczają????
    • komuszek Re: RUSZA CZARNA OWCA 09.08.05, 00:01
      Jest fajnie , a nawet trochę więcej niż fajnie. Wystrój się zmienil muza w
      porządku, tylko żeby nie bylo tak monotonnie jak w Deja Vu I Royalu. Selekcja
      kulturalna mojego brata nie wpuścil taki duży koleś ale tak milo że hej.
      Ogólnie tak trzymać. Więcej takich klubów w Radomiu
    • Gość: Ania Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:44
      Było bardzo dobrze, ale muszą trzymać poziom, żeby dresy nie opanowały lokalu
      jak Deja Vu. A propos zna ktoś nowego menadżera?
    • Gość: minos Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:48
      www.klubczarnaowca.pl/
      A czy to prawda ze w lokalu bylo w sobote i niedziele ok. 15 osób???????

Jak ma tak byc to ja dziekuje za take balety.......
      • Gość: DJCOCO Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.172.udn.pl 09.09.05, 16:58
        Kurde no czekam aż w radomiu powstanie a Czarna Owca ma warunki zaprosili byście kiedyś tam polskich ambitnych DJ: Carla Roca, Diana d'Rouz, Chris Da Break, Gogo, Poziom X, Angelo Mike, Thorn, Sonic Trip nio przeciesz są warunki ku temu sala spora 2 pientra ci DJ nie są drodzy a mysile że w Radomi wiele osub by wolała usłyszeć tych DJ niż np. Krisa czy DJ Hazela i cały ten Manieczkowy skłat przeciesz to jest kibel :)
        • Gość: DJCOCO Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.172.udn.pl 09.09.05, 17:01
          W poście powyrzej chodzi mi o Klub z prawdziwą muzyką techniczną :)
        • Gość: bleeee Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.udn.pl 09.09.05, 17:02
          naliczylam w twoim wpisie didżeju koko chyba z 8 bledow ortograficznych.
          Poniewaz nie lubie sie bawic z głąbami unikam takich miejsc jak Czarne Owce i
          Royale.
          • Gość: DJCOCO Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.172.udn.pl 09.09.05, 17:07
            Mam dyslekcje i dysgrafie :D nio i niestety robie błendów bardzo dużo :)
            Ja to wsumie tam niechodze ale chciał bym zeby w radomi była jakaś impreza z prawdziwą techniczną nutką. A pozatym już niedługo Time Warp w Czechach i Mayday PL nio właśnie podal 1 cześć lineup :)
    • Gość: obronca Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:07
      A nie pomyslałas moze mądralo że mozesz miec do czynienia z dyslektykiem, gdzie to co pisane nie jest odzwierciedleniem tego co ma ten ktos do powiedzenia??? Twoja wypowiedz nasuwa mi tylko jedno zdanie: jestes ograniczona i tyle!!!
      • Gość: DJCOCO Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.172.udn.pl 09.09.05, 17:19
        Masz w 100% racje obronca DIEKI za obrone :)
        • Gość: madrala Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.udn.pl 09.09.05, 17:33
          teraz co drugi uczen na dysleksje i dysgrafie. taka moda. wiem cos o tym, bo
          jestem nauczycielka
          • Gość: au Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.09.05, 22:36
            moze: DYSKOGRAFIE?
            • Gość: dfxvgd Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:02
              w royalu muzyka za bardzo z eskomatu.. w owcy raz bylem i bym zostal do konca
              gdyby ludzie byli, ale to lokal jeszcze nie na radom, wlasnie apropo: zaczeli
              juz tam ludzie chodzic ?
              • Gość: zxc Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 02:21
                przyjdz i zobacz jak się dostaniesz
                • Gość: jo Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:07
                  ile razy bylem tak normalnie wchodze, ... o co chodzi ?
    • Gość: mmmmmm Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:10
      a dzis za darmo????duzo ludzi przychodzi????Októej jest start?
      • Gość: a Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:51
        dzis albo za darmo albo za 5 zl

wczoraj bylo ludzi srednio ale za to super bylooo ...:))
        wiec i 10 zeta mozna dac
    • Gość: mmmmmmm Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:47
      5 zeta to w roYALU sie daje w nieziele - to wiem :))))

A nie ma gó..arstwa??Bo to m nie razi szczerze mówiac , prawda ze od 20 lat wjazd??

A czemu byłło super??Jakis DJ dobry czy cos ???
      • Gość: paRkieT jesT moj:P Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:49
        tzn jak ja ide na disko to bawie sie ze znajomymi, dlatego mi nigdy nie
        przeszkadzalo ze obok jakies laski z dresami sie obsliniaja.

nio i wczoraj sie mocno wybawilam dlatego mowie ze super,

0golnie to ludzie wygladajacy jak ludzie:D:)) a nie jak buraki w pasiaki:D
        Tydzien temu byl dj, a wczoraj to roznie- ja tam wole jak jest taka rozna
        muzyka fdlatego mi sie podobalo

w sobote ma byc jakis dj i ja tez planuje byc oczywiscieD:D:D:)
    • Gość: tralaalal Re: RUSZA CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 00:10
      jutro gra ten dj czy juz gral? bo nie wiem jaka muzyka bedzie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka