Gość: ruda IP: *.radom.pl 09.08.05, 00:08 Zapraszamy jak co piatek na koncert!!!! zagra ORACABESSA !!!!!!! miejsce: Jack Rocks ul. 11 listopada 99f data: piatek (12 sierpnia) czas: 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:46 Bywam bardzo często w Jack Rock's !! Polecam i dołanczam sie do Rudej: zapraszamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaruda Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: 82.139.8.* 09.08.05, 17:02 a ja jeszcze tam nie byłam:) wstęp płatny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pl 10.08.05, 09:03 wstep wolny:) do zobaczenia w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pl 12.08.05, 14:20 Przypominam o koncercie... :) zapraszamy!! a swoja droga... duzo tych anek rudych hehehe:) do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iron Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 12.08.05, 22:50 jestem gwiazdor mam na imie ajron,i ch..a strugam se a kazda panna go ssie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 13:05 koncert rewelacja , fajne chłopaki, tym bardziej ze byłam tam pierwszy raz !!! zabrakło Alice tea , pozdrawiam inne wariatki ktore tez potrafia sie bawic ! czy jeszcze gdzies zagracie? pozdrawiam mo-nika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: 193.111.145.* 18.08.05, 14:19 daj spokój! Taką małą glizdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sinsemilla Man Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pl 18.08.05, 13:45 Kto wystapi w ten piatek - jutro?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vafel Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:28 koncert był przedni , slyszalem ze w katakumbach sie szykuje sztuka . kiedy kiedy kiedy? pozdrawiam. i czy zamiast takich kretynskich komentarzy napiszcie cos obiektywnego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo8 Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.ceti.pl 18.08.05, 20:42 ajron stara szmata na scenie robi wariata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slash Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:25 orracabessa jest po prostu do dupy.żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde Re: KONCERT ORRACABESSA w Jack Rocks!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 11:32 bylam na chwile-na scenie jakis grubas co spiewac nie umie skakal jak pileczka i darl sie juseksi-kurde co to ma byc??!!!-zmiencie wokaliste!!! Odpowiedz Link Zgłoś