Gość: malibuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:43 co to lata i robi tak duzo szumu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PITAGOR Re: co to lata? IP: *.ats.pl 16.08.05, 15:18 Ja obstawaiam Tytusa, Romka i A'tomka. Pewnie lecą slajdolotem do krainy nonsensu. Odpowiedz Link Zgłoś
katyana Re: co to lata? 16.08.05, 16:22 Rany, ale bajki wciskacie.... przecież to wróble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: co to lata? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:29 Jak to, nie wiecie? To czarownice lecą na sabat na Łysą Górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: co to lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:41 __gó..arstwo i gnojstwo jest ostatnio na forum ...to co zaśmieca forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: co to lata? IP: *.server.ntli.net 16.08.05, 17:03 wesola tam wszystko wie na ten temat, bo jest zalozycielka fanklubu Lysa Gora, w zakladaniu klubow jest generalnie dobra, gorzej z ich konsekwentnym kultywowaniem i prowadzeniem - taki jej psi zapal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: co to lata? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:21 zapomniałam dodać, że na pierwszej miotle leci Lilabaj. Znowu zaczynasz swoje przedstawienie psychopatko? powinnaś zauważyć, że nie zwracam na ciebie uwagi i robić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: co to lata? IP: *.server.ntli.net 16.08.05, 17:33 sorry, ale to nie w mojej glowie roi sie od wymyslow nie z tej ziemi... i nie pisz, ze jestes z wenus bo to obraza szanujace sie kobiety nie wiem jakiej miotly potrzeba by wymiesc stad takie smieci jak ty, jestes widac jak bakteria - niewidoczna, ale jest i szkodzi (nie pierwsza i ostatnia, niestety) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: co to lata? IP: *.server.ntli.net 16.08.05, 17:20 szkoda tylko, ze te kluby zaklada w swojej glowce... - taka mania przesladowcza Odpowiedz Link Zgłoś
72pp Re: co to lata? 16.08.05, 17:45 autor postu zadał chyba proste pytanie "co to lata?" . Ale widze że masz wielkie problemy ze zrozumieniem treści i zaczynasz kolejną nikomu nie potrzebną pyskówke . Od dłuższego czasu przyglądam sie forum i widzę że starasz sie być osobą którą musi być wszędzie widać i słychać. Twoje reposty kompletnie czasami nie na temat można zobaczyć wszędzie. Wszystkim na około wytykasz ich wady , kompletnie nie widząc swoich . Zastanów się nad tym co robisz. Myślenie nie boli. Pozdr M Wiem że teraz zacznie się atak na mnie ale nie obchodzi mnie to jest to mój jedyny post do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: co to lata? IP: *.server.ntli.net 16.08.05, 18:19 nie trzeba byc geniuszem i mieszkac w radomiu, zeby sie domyslic, ze wiadomo co lata (nawiasem piszac, bardzo glebokie pytanie), ale trzeba byc trollem internetowym i..., zeby tak jak wesola i reszta baranow pedzacych za nia robic przytyki i aluzje do bogu ducha winnej dziewczyny, ale to w koncu jest radom... gdzie mnie widac wszedzie? gdzie mnie slychac? o jezu, czyzby znowu jakis oszolom? dziwne tylko, ze "spicie" jak trzeba naprawde interweniowac, ale kto szuka kozla ofiarnego to go zawsze znajdzie widze, ze masz problemy ze wzrokiem, chyba za dlugo siedzisz przed tym kompem wiem jakie mam wady, bo je mam na pewno, ale o mnie juz ty sie martw, zajmij sie soba, nie zalezy mi na tym zebys odpisal/a powoli zaczyna mnie denerwowac widok swojego nicka w niektorych watkach, bo dochodze do wniosku, ze nie bylo warto sie udzielac, skoro i tak zawsze sie znajdzie jakis oszolom, ktory zinterpretuje cos nie tak jak powinien, ale czego sie mozna bylo spodziewac po internetowym forum, radomskim zwlaszcza najlepsza obrona jest atak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: co to lata? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:36 Dzięki, 72pp. Ja już więcej nie zareaguje na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: co to lata? IP: *.server.ntli.net 17.08.05, 01:10 jak boga kocham, trudno mi bedzie nie reagowac na Twoje glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spectre Re: co to lata? IP: 82.139.8.* 16.08.05, 20:15 Wystarczy nawet niewinny watek a już niejaka ,,lilibaj,, potrafi wszystko zepsuć. Może naprawde należy ignorowac wszystko to co napisze(moim zdaniem) rozkapryszone dziewcze bogatych rodziców ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b a j l i l a Re: co to lata? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.08.05, 00:17 co zepsuć ? jakiś ograniczony zadaję durne pytanie to czemu dziwic się głupim odpowiedziom? co to lata ? - wióry - bo głupa strugają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: co to lata? IP: *.server.ntli.net 17.08.05, 01:08 przesledz idioto wszystkie posty w tym watku to zrozumiesz i sie dopatrzysz zarzewia konfliktu, chyba ze sam masz konflikt na zwojach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: co to lata? IP: 193.111.144.* 17.08.05, 00:52 Zakończcie tą pyskówkę Jeśli chodzi o odpowiedź to trenują 2 zespoły akrobatyczne "ORLIKI" i " Biało czerwone Iskry" i stąd ten szum w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axel Re: co to lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 07:04 ____ufo-ludki z kosmosu ,będzie inwazja na Radom i okolice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j :-) IP: *.server.ntli.net 17.08.05, 10:56 kobieca intuicja podpowiada mi, ze przylecialy by ciebie axel uphowadzic(aih- show to tylko przykhywka), przepuscic przez maszynke do miesa a na koncu zaplodnic, ino patrzec jak ci brzuch uhosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b a j l i l a Re: :-) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.08.05, 13:21 A ja cię uspokoje axel śpij spokojnie oni porywają tylko ludzi inteligentnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: co to lata? IP: 82.139.8.* 17.08.05, 19:07 Pewnie głupota jest już lżejsza od powietrza i lata jak gołębica. Odpowiedz Link Zgłoś