Dodaj do ulubionych

Najlepsze posady

IP: *.92.udn.pl 21.08.05, 21:45
Proszę o podawanie ( Waszym zdaniem) najintratniejszych posad w miescie. Ja
zgłaszam WORD na Borkach. Jego szef startuje na posła z listy PSL. Jego
zastepca zaś startuje na senatora z listy PO.
Jeszcze pare lat temu pierwszy nosił paczki po schodach w biurowcu "Łucznika"
do siedziby KRUZ-u. Drugi podawał piwo w barze na Ustroniu.
Jak widać na państwowym mozna zrobić i kasę i kariere polityczną.
Obserwuj wątek
    • Gość: tola Re: Najlepsze posady IP: 82.139.8.* 22.08.05, 11:26
      w zarządzie spółki państwowej lub w społdzielni mieszkaniowej - wielka kasa za
      nic
      • Gość: czerwony baławan Re: Najlepsze posady IP: 193.111.144.* 22.08.05, 15:35
        a ja uważam, że w SANEPIDZIE. Moze kasa niewielka..ale jaki prestiż?. Na hasło
        SANEPID nawet bakterie i inne mikroby chowają się, i drżą ..... To się nazywa władza
        • Gość: bon bel Re: Najlepsze posady IP: 82.139.8.* 22.08.05, 16:10
          Minie się wydaje,że najlepsze posady są w UM.Zatrudnionych jest 600 ludzi.A
          Radom idzie na dno.Przybywa tylko miejsc rozrywki(raczej poniżej przeciętnej).A
          stanowisk pracy jak ubywało,tak ubywa.Czyli,że tych których wybraliśmy nic nie
          robią.A pieniądze biorą.Zapytam.Czy to prawda?Aby dostać się do Pana Prezydenta
          Marcinkowskiego trzeba pisać podanie?
          • Gość: pikan Re: Najlepsze posady IP: 82.139.8.* 23.08.05, 14:17
            a mnie się wydaje że w ZUSie kiedyś szef handlował papiersami na Korei dziś nie
            byle kto!!
            • Gość: jej Re: Najlepsze posady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:09
              RTBS Administrator- Fajnie jest i jaka władza!!!
              • Gość: ius lex Re: Najlepsze posady IP: *.komtech.com.pl 23.08.05, 15:19
                i jak ma byc dobrze, kiedy "profesjonaliści" idą do parlamentu i magistratu
                dzięki nam wyborcom. Mam nadzieję że w przepadku Radomia aktualne wybory
                parlamentarne i samorządowe potweirdzą prawdziwość powiedzenia "raz cygan
                przejdzie przez "wieś""
    • Gość: pracus Re: Najlepsze posady IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.08.05, 12:49
      Niezle posadki i wysokie gaze maja wyzsi oficerowie w wojsku i policji. Jednak
      WORD przebija wszystkich! NIK powinien te instytucje skontrolowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka