Gość: dość IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.08.05, 20:22 langoski, skarpeta, pyrcioch, nita trudno te nazwiska pisać nawet dużą literą, czy w 250 tyś. miescie naprawdę nie ma kogo już wybrać ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A niech to.... Re: Józef Nita i In-Grid IP: 82.139.8.* 29.08.05, 22:33 To dlatego zabiorą nam Air Show do Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskar Re: Józef Nita i In-Grid - FILM !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:48 jesli ktos chce zobaczyc film z wyczynami pana Nity to zapraszam na ponizsze strony: forum.radom.pl/ bartek.radnet.pl/ingrid/ Przezyjcie to jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielo Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.00a.radom.pilicka.pl 06.09.05, 09:54 Jaka żenada dajcie spokój wapniaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: Józef Nita i In-Grid IP: 193.111.144.* 30.08.05, 01:01 Ma wersje do alkoholu :))) Na AirShow siedzial i pil piwo przez caly dzien na trybunie dla VIPow :) A potem w dami chwalil catering:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.radom.pilicka.pl 30.08.05, 07:21 Gościo łże.Taki profesor szkoły wyższej.Bez odrobiny honoru i godności.Dobry przedstawiciel zgraii Radomianie Razem .Do czego ma awersje i jakie ciągoty to najlepiej wiadomo w urzędzie.Wstyd i standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulu Gula Piknik wyborczy Nity IP: 82.139.8.* 30.08.05, 10:59 Za nasze pieniądze Nita zorganizował piknik wyborczy swojego ugrupowania. In Grid była płaszczykiem kiełbasy wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Piknik wyborczy Nity IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.05, 18:13 Zulu Gula powiedz, bo nie wiem o piknik wyborczy jakiego ugrupowania chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eagle Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 09:07 hmmmm, sądząc z powyższych wypowiedzi to można pomyśleć, że w Radomiu to sami abstynenci mieszkają. Chyba ktoś tu miał jakieś problemy z zaliczeniem przedmiotu albo sądząc ze sposobu wypowiedzi to polibudę oglądał tylko z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zim Józef Nita + In-Grid = obciach IP: *.lan / *.radom.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 13:01 Żenua. Po prostu lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Bezpłatne szkolenia IP: 83.238.97.* 30.08.05, 13:03 W najbliższym czasie odbędą się trzy bezpłatne szkolenia kampanii ,,Sięgnij po Euro” Pana Dariusza Jesiotra na temat pozyskiwania funduszy z Unii Europejskiej. Poniżej podajemy terminy szkoleń: 3 WRZEŚNIA 2005 godz. 10.00 – KOZIENICE – Sala Konferencyjna Urzędu Miasta i Gminy ul. Parkowa 5 godz. 14.00 – RADOM – Dom Kultury ,,Borki” ul. Sucha 2 godz. 17.00 – RADOM – Klub Środowisk Twórczych ,,Łaźnia” ul. Żeromskiego 52 Serdecznie zapraszamy na BEZPŁATNE szkolenia!!! Więcej informacji na www.jesiotr.pl Wykorzystaj szansę jaką daje Ci Unia Europejska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.05, 13:19 Aweresje do alko to on ma na pewno, ale dopiero po sobotnim koncercie... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BW Wersja audiowizualna :-) IP: *.ats.pl 30.08.05, 13:55 ... do ściągnięcia stąd: www.skocz.pl/jozek_show lub jeśli nie zadziała - link bezpośredni: bartek.radnet.pl/ingrid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesio Re: Wersja audiowizualna :-) IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 30.08.05, 19:22 No to niezły scenariusz ułożył pan z Ingrid Panie Prezydencie - więcej takich, a w Radomiu powstanie niezły kabaret ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zażenowany Re: Wersja audiowizualna :-) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.05, 22:36 Obejrzałem film z koncertu In-Grid i jestem przekonany, że to była ordynarna prowokacja. TO NIE BYŁ PA PREZYDENT NITA !!!!!!! Tego formatu człowiek nigdy by się tak nie zachował. Dodatkowo te krótkie rękawki koszuli do garnituru, to jest zupełnie niemożliwe u tego znanego z dobrgo gustu i elegancji Pana Prezydenta Józefa Nity. Przecież to nauczyciel akademicki, on by się tak nigdy nie zachował. To było faksymile Pana Prazydenta Nity, a nie oryginał. Jestem mocno zażenowany tą nikczemną prowokacją. SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@g Re: Wersja audiowizualna :-) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.05, 22:46 " Jestem mocno zażenowany tą nikczemną prowokacją. SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Skandal? Nita nawalił sie jak bąk i poszedł na całość. Dał czadu. prawie każdy z władz naszego miasta to gazer .Widziałem ich kiedyś na obradach rady miejskiej w lokalu zastępczym. Niejaden miał problem z trafieniem w drzwi.Opróznili ładnych parę buteleczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zażenowany Re: Wersja audiowizualna :-) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.08.05, 23:28 Ależ to nie mógł być Pan Prezydent Józef Nita, to była bezczelna prowokacja. Zresztą on sam stwierdził w wywiadzie, że nie pije, no może czasem jakiś toast tylko wzniesie. Raz jeszcze z całą mocą stwierdzam: TO NIE BYŁ PAN PREZYDENT JÓZEF NITA, TO FAKSYMILE, A NIE ORYGINAŁ. Jako lojalny obywatel miasta Radomia zgłaszam stanowczy protest przeciwko tej bezprecedensowej prowokacji na koncercie In-Grid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja rudzka Re: Wersja audiowizualna :-) IP: 82.139.8.* 30.08.05, 23:55 To była odbitka ksero, a ta nie może być dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wersja audiowizualna :-) IP: *.infoplus.com.pl 31.08.05, 00:00 Nie zciemniaj... podgrzewasz temat, pisząc kolejne posty ( IP mówi samo za siebie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiscoDancer Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.08.05, 00:12 Jestem w głębokim zdumieniu, nie spodziewałem się że dr Józek jest jeszcze w stanie mnie czymś zaskoczyć. I musze stwierdzić z podziwem, że jest z niego o wiele lepszy tancerz niż nauczyciel akademicki. Właściwie powinien się zastanowić nad zmianą zawodu, bo to co dotychczas robi mija się z jego powołaniem - scena to jest to!!! Medialny człowiek, nic dodać nic tu ująć. Nawet na wykładach (nie wspominając o egzaminach) zawsze robił dobrą minę do złej gry gdy zadawaliśmy mu różne pytania bądź odpowiedzi padające z naszych ust wprowadzały go w istne zdumienie (można było jedynie wyczytać ze spojżenia - o czym ty do mnie mówisz człowieku). Hah, ciekawe czy teraz w Urzędzie Miejskim po wprowadzeniu norm ISO, zarządzi obowiązkowe szkolenie w zakresie tańca i śpiewu? Oby tak dalej, Radomianie - Razem stworzymy niezły cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 31.08.05, 01:50 Bedziemi mieli MOLO w Radomiu za naszą kasę brawo! wice-prezydenci brawo Generał Czy ktoś zna tego gościa co z "Nitką" "Ingritką" na scenie występował w żółtej koszulce na ramiączka? czy to Dzidek Najmrodzki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: Józef Nita i In-Grid IP: 82.139.8.* 01.09.05, 01:05 Oj ludzie...Czy Wy czasem nie przesadzacie :>?? A czy Nicie nie wolno sie piwa napic, pobawic na imprezie :>?? Co z tego, ze jest przedstawicielem naszej "wladzy"?? Nikogo tym nie zamordowal. Dajcie sobie spokoj i nie szukajcie taniej sensacji ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsrerwator Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.09.05, 08:58 Aneczko, napić sie piwa i bawić sie można oczywiście, ale: 1. Pan Prezydent Nita jest człowiekiem publicznym i ma to swoje plusy dla niego, ale również ma i munusy. Jednym z tych minusów jest to, że taka osoba publiczna nie może się publicznie pokazywać "pod wpływem" i tak sie zachowywać. 2. To co sie stało na scenie podczas koncertu: pijane tańce i śpiewy z In-Grid, to jeszcze pół biedy i myślę, że to jeszcze byłoby do wytrzymania. Natomiast późniejsze kłamliwe tłumaczenia się Prezydenta Nity to już jest skandal. Okazało się bowiem, że człowiek, który pełni tak ważne funkcje i podejmuje w naszym imieniu ważkie nieraz decyzje publicznie kłamie i mataczy. To skreśla go jako człowieka uczciwego i godnego zaufania jakim powinna być osoba na takim stanowisku. A uczciwy facet zachowałby sie odważnie i przyznał sie do tego, że sie trochę za bardzo "wyluzował". Kto wie, czy to nie przyspożyłoby mu jeszcze sympatii. Wszak pokazałoby ludzką twarz Prezydenta. 3. I jeszcze jedno, jeżeli Pan Prezydent Nita obiecuje publicznie jakieś inwestycje w Radomiu (molo), to jest chyba niepoczytalny. A to już zaczyna sie robić niebezpieczne! Chociaż były już wcześniej tego typu obietnice składane publicznie. Chyba 2 lata temu Pan Prezydent Marcinkowski obiecał "Łaźni" sprzęt nagłaśniający. Powiedział to przez mikrofon na scenie Sali Koncertowej podczas koncertu laureatów poezji śpiewanej (dokładnej nazwy imprezy nie pomnę). Do tej pory "łaźnia " sprzętu nie otrzymała. Takich "kwiatków" w radomskich urzędach i publicznych instytucjach jest pewnie więcej i już myślę z obawą jakaż to będzie nowa ekipa po wyborach. Bo każda kolejna opcja "wykazuje sie" po jakimś czasie podobnymi skandalami i skandalikami. Brrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Józef Nita i In-Grid IP: 217.96.36.* 01.09.05, 10:45 Proponuję powołać Komisję Śledczą Rady Miasta do oceny zachowania Józefa Nity na koncercie In-Grid. Na przewodniczącego proponuję Radnego Langowskiego, na członków Sońtę, Pyrcioha, i radną Wróbel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorki Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:12 dupa a ten gdzie sie nity broni to sam to napisal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 09:59 Przeciez ten pijak wychlal morze wodki na airshow.Nie nadazali butelek zmieniac.A to ze dotarl na koncert to zaluga zandarmerii,ktora musiala go wyprosic z lotniska.Sam sie nie domyslil ze po pokazach jest ono terenem stricte wojskowym.Albo za bardzo mu sie podobala darmowa popijawa(za nasze pieniadze oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Józef Nita i In-Grid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:37 Ahahahahahahah,O NIE MOGE,to bylo lepsze niz wszystkie kabarety razem wziete:D hahahahahahaha,prawie sie posikalem jak to obejrzalem,i wiem jak to nazwac jednym slowem: PATOLOGIA:) ps.wiadomo niech sie napije,niech mu tam zaszumi w glowie,no ale na calosc to on moze tylko w teleturnieju isc.. JESZCZE RAZ POLEW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Józef Nita i fabryka broni... 06.03.14, 02:07 ... a konkretnie jej prezes - Tomasz Nita. Jakieś pokrewieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś