IP: *.dami.com.pl / 172.16.2.* 02.09.02, 10:59
Witam

Co myslicie o tym, zeby pomoc Dami ulepszyc oferte programowa, wysylajac
pytania/prosby/petycje o dolaczenie programu TVN24 do oferty?

mrk
Obserwuj wątek
    • Gość: Pello Re: TVN24 IP: *.radom.pl 02.09.02, 12:32
      Pamiętam, że ta sprawa już była przez kogoś poruszana w Dami. Odpowiedź była
      taka, że Dami nie zgadzało się dołączyć do swojej oferty programowej z dwóch
      przyczyn: cena, jaką zarządało TVN za program była wygórowana oraz lada chwila
      miała TVP otworzyć odrębny darmowy program informacyjny. Ciekawy jestem jaki
      jest obecny pogląd Dami na tą sprawę. Wiadomo, że TVP 3 nie stał się programem
      takim, jakim go zapowiadano. A co do ceny....????
      • Gość: Zetoxa Re: TVN24 IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.09.02, 15:49
        ... ja molestuję DAMI od kilku miesięcy w sprawie TVN-24, niestety, odpowiedź
        jest cały czas taka sama; za drogo.
        • isoxazolidine Re: TVN24 02.09.02, 17:59
          W sieci Krakowskiej jakis czas był TVN24. Niestety jakis wymóżdżony geniusz
          zamienił go na..... niepokalanów2.
          Gratulacje dla lotnej krakowskiej inteligencji.
          • Gość: GregorY Re: TVN24 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 06:57
            z TVN24 mógłbym jeszcze poczekać, niech DAMI kupi za te pieniądze więcej mydła
            dla swoich serwisantów. Wczoraj jechał taki windą w moim bloku: ludzie! co za
            smród!!!! Rozumiem, że fizyczny, ale, cholera, codzienne mycie należy nie do
            obowiązku ale nawyku....
            • jassp Re: TVN24 03.09.02, 08:02
              Gość portalu: GregorY napisał(a):

Wczoraj jechał taki windą w moim bloku: ludzie! co za
              > smród!!!! Rozumiem, że fizyczny, ale, cholera, codzienne mycie należy nie do
              > obowiązku ale nawyku....

W mojej windzie DA(no)MI "spotakać" jeszcze gorsze zapachy niż feromony
              montera, zresztą potrierdziła się stara prawda, że "kablowanie" zawsze bardzo
              strasowało.
              • martica Re: TVN24 03.09.02, 19:06
                tak jest, ale to przeciez kablowka polsatu i solorza. nie da 24, bo zabral 7.
                szkoda, bo moja ulubiona kropke mi przeniesli na nieludzka godzine na normalnym
                tvn - ie, a na 24 jest o 20. 15. bardzo zle, jesli nie bedzie 24, bo tvn to
                najlepsza stacja na rynku...
                • Gość: rrrrrrwwwwttttt Re: TVN24 IP: *.radom.pilickanet.pl 04.09.02, 15:18
                  POPIERAM!!
    • Gość: wakarpl Re: TVN24 IP: *.server.ntl.com 04.09.02, 19:01
      BAMI - dajcie TVN 24 prosimy (na razie ) :-)
      • isoxazolidine Re: TVN24 04.09.02, 22:22
        Dami ....
        Dami, ale po kieszeni abonentom - i to cała dewiza tej telewizji.
        A o TVN24 chiba trza zapomniec....
        :-((
    • Gość: Kuba TVN24 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 13:43
      Teraz jest odpowiedni moment na to ,zeby upominac sie o tvn24. Zabrali w koncu
      aryciekawe kanaly pakietu "polsat cyfrowy" :-) (On, Ona, Junior, Relaks) A
      chyba Dami za nie cos tam placily. Zamaist tej chaly TVN24!!!
      • isoxazolidine Re: TVN24 07.09.02, 14:49
        Otóż to.
        • tomek_d Re: TVN24 07.09.02, 18:58
          Żeby nam zwyłego TVN-u nie zbrali. Polsat (wykupił większość udziałów w Dami)
          tępi konkurencję. A może by tak do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów?
          • isoxazolidine Re: TVN24 07.09.02, 20:32
            Albo na piwko - i nie ogladac kiepów.

A propos - dzisiaj o 22.30 na TVN leci Gulczas ...
            • Gość: a Re: TVN24 IP: *.radom.pilickanet.pl 08.09.02, 13:03
              Super...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka