Gość: Bartek IP: 217.96.6.* 03.09.02, 14:32 Co to jest, że dziś cały Radom jest zasyfiony jakimś dymem? Od Michałowa przez centrum aż po Ustronie śmierdzi spalenizną. Co się pali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pello Re: Coś się pali? IP: *.radom.pl 03.09.02, 16:00 Może to smog? Ale wieje, to może coś jednak się pali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Coś się pali? IP: *.dami.com.pl / 172.16.2.* 03.09.02, 16:37 Dzwoniłem około 15-tej do inspekcji ochrony środowiska. Jakaś zdziwiona pani powiedziała, że oni nic nie wiedzą i dopiero ode mnie się dowiedziała, że coś śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_d Re: Coś się pali? 04.09.02, 12:17 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Co to jest, że dziś cały Radom jest zasyfiony jakimś dymem? Od Michałowa > przez centrum aż po Ustronie śmierdzi spalenizną. Co się pali? wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=292911&kat=1342 To wyjaśnia sprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: Coś się pali? IP: *.dami.com.pl / 172.16.2.* 04.09.02, 14:41 Teraz już wszystko, no może prawie wszystko, wiadomo. Cała ta sytuacja to wielka kompromitacja radomskich mediów i urzędów. Słuchałem do wieczora lokalnych stacji radiowych - nic. Dzisiaj czytam "radomskie" gazety - nic. Jeszcze dzisiaj ok. 12-tej jakaś pani z Wydziału Zarządzania Kryzysowego Urzędu Miejskiego mocno zdziwiona o co chodzi -"...u mnie na osiedlu nic nie śmiedziało..." Dopiero dzisiaj, kiedy zaśmierdziało warszawiakom, sprawa się wyjaśniła i nagłośniła. Urzędnicy! Dziennikarze! Ruszcie d..y zza swoich biurek i pociągnijcie nosami! Jeśli wczoraj nie czuliście smrodu to nic dziwnego, że gościom z zagranicy nasz kraj kojarzy się ze smrodem a Wy jesteście zdziwieni o co im chodzi. A śmierdziało wczoraj od samego rana... Odpowiedz Link Zgłoś
jdk Re: Coś się pali? 05.09.02, 10:16 Podobno pala sie torfowiska na Ukrainie, w efekcie czego pol Polski jest zadymione. Teraz widac, ze jestesmy globalna wioska :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_d Re: Coś się pali? 07.09.02, 18:51 jdk napisał: > Podobno pala sie torfowiska na Ukrainie, Powinni tam wysłać naszych strażaków na pomoc! :) A nie, nasi są w Czechach. :P Odpowiedz Link Zgłoś