Dodaj do ulubionych

TECHNO FORUM RADOM

IP: *.172.udn.pl 09.09.05, 10:15
Zapraszam na forum posiwieconemu szeroko rozumianej muzyce elektronicznej, znajdziecie tam: Mp3, Sety, Wideo, Informacje o
planowanych imprezach wyjazdach, tracklisty, humor i wielw wiele wiecej.

W NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI BENDĄ ORGANIZOWANE WYJAZDY NA EVENTY W POLSCE I ZAGRANICĄ.

ZAPRASZAM SERDECZNIE DJCOCO :)
Obserwuj wątek
    • Gość: DJCOCO Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.172.udn.pl 09.09.05, 10:17
      majer12.freecoolsite.com/phpbb2/index.php
    • Gość: 3xNIE Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.udn.pl 09.09.05, 13:18
      jak można słuchać takiej słabej muzy???
      • Gość: DJCOCO Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.172.udn.pl 09.09.05, 16:22
        Można i wcale niejest ona słaba, przenikające mnie dziwieki muzyki elektronicznej coś pieknego :) Słucham już muzyki Technicznej, Elektonicznej sporo czay już nio i wiem że ta muzyka ma dusze :)
        • Gość: M@G Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.09.05, 17:49
          3XNIE popełniasz fatalny błąd. TO NIE JEST MUZYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          To cos to nawet nie wiadomo jak nazwać - kicz, szmira, dziadostwo?
          • Gość: Dj_matys Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.udn.pl 10.09.05, 00:56
            MORDA PSIE TO JEST WYPAS MUZA
            • Gość: M@G Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.09.05, 09:14
              Typowa wypowiedz TECHNO-DEBILA.
          • Gość: bts Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.udn.pl 10.09.05, 11:30
            jesteś śmieszny kolego. powiedz mi czego ty słuchasz a ja zacytuję twoją wypowiedź: kicz, szmira, dziadostwo...
            musisz być bardzo ograniczony skoro nie wiesz że o gustach się nie dyskutuje. jemu się podoba - ok, tobie nie - też ok ale nie pisz głupot w stylu: kicz, szmira, dziadostwo.
        • Gość: Dj_matys Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.udn.pl 10.09.05, 10:24
          a czemu tak myslisz? poprpstu mowie co mysle o techno bo przy tym da sie bawic
          • Gość: DJCOCO Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.172.udn.pl 10.09.05, 14:37
            DO M@G
            Wole słuchać muzyki technicznej niż jakiegoś PANKU czy METALU gdzie jakiś grajek harczy do mikrofonu i kreci włosami. Słuchasz takiej muzyki luz mi to nie przeszkadza :) wiec ty mugł byś nie krytykować tego co ja słucham. Znam ludzi słuchających muzyki technicznej co są modrzejś i kultralniejś od ciebie :). A byłeś kiedyś na prawdziwej imprezie gdzie była grana muzyka elektroniczna. Ale niemówie tu a jakimś badziewnym Maliszewie pojeć sobie na MAYDAY, SOUNDTROPOLIS, TIME WARP wtedy sie przekonasz i zobaczysz jak jest pieknie :)
            • Gość: DJCOCO Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.172.udn.pl 10.09.05, 14:38
              majer12.freecoolsite.com/phpbb2/index.php
            • Gość: M@G Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.09.05, 23:33
              do DJCOCO: juz jadę tylko wpadne w drgawki żeby poczuć atmosferę
              • Gość: M@G Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.09.05, 23:47
                DJCOCO gdzie jesteś? Czyżbyś zaćpał na techniawce? Ty mój idolu muzyki z
                młockarni rodem. Jak tam kompozycje na poziomie remizy strażackij z Sierpuchowa?
                • Gość: Woodstock fucker Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:50
                  M@G to jedz tylko najpierw sie umyj.
                  • Gość: DJCOCO Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.172.udn.pl 16.09.05, 15:58
                    M@G a ty pewnie sie zapiłeś winkami za 3zł hahah Powiedz czego ty słuchasz Panku, Rocka, a może Mandaryny hahaha
                    • Gość: DJCOCO Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.172.udn.pl 16.09.05, 15:59
                      Zapraszam wszyskich na majer12.freecoolsite.com/phpbb2/index.php powolutku sie rozkrecamy :)
                      • Gość: Dziadzia Re: TECHNO FORUM RADOM IP: *.172.udn.pl 25.09.05, 16:09
                        Fajnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka