Dodaj do ulubionych

Sportowe imprezy weekendu

IP: *.radom.pilicka.pl 09.09.05, 13:19
WIDZISZ CHLOPIE CO ZROBIŁEŚ?OPISAŁEŚ CHŁOPAKÓW W GAZECIE A DZIĘKI OFIARZE
KONOPCE,WYDRZE,ZAWADZKIEMU,GÓRSKIEMU,RELIDZE I NOWICKIEMU WYSTARTOWAŁ ZESPÓŁ
W LIDZE.TERAZ MASZ TYLKO 7:0 A PILICA ZAGRA W DWIE CYFRY.PAMIETAJ CHŁOPIE
KASA TO NIE WSZYSTKO!PROSIŁEŚ OFIARE O ZEBRANIE CHŁOPAKÓW A NIE NAPISAŁEŚ W
ECHU ŻE BYŁ TRENEREM I NIE POZWOLIŁ SOBIE NA WTRĄCANIE SIĘ TOBIE I RĘDZI W
SKŁAD I ZMIANY?NIE NAPISAŁEŚ CHŁOPIE ŻE WSZYSCY GRAJĄ DLA OFIARY I JEDLIŃSKA
A NIE DLA CIEBIE?BO NIKT NORMALNY NIE BEDZIE GRAŁ U CIEBIE! WY.... NA
KLEPISKO W BIERWCACH!!! WYNOŚ SIĘ Z JEDLIŃSKA!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukasz RKS Re: Sportowe imprezy weekendu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:15
      Tylko Radomiak. Mam nadzieje nie inaczej jestem o tym przekonany, że chłopaki
      pokażą na co ich stać i przejadą jak czołg po Widzewie. Nalezy im się to, a
      poza tym kibice mają juz dosyc remisów i przegranych we wspaniałym stylu.
      Pozostaje tylko jedno pytanie. Jak sie spisze sędzia zawodów, czy okaże się
      bohaterem czy jak czesto ostatnio bywało antybohaterem tego spotkania.
      osobiscie jednak uwazam, że chłopaki pokażą kto rządzi na własnym podwórku i w
      sportowej rywalizacji zdobędą komplet punktów. Pozdro dla wszystkich kibiców
      NASZEGO RADOMIACZKA
      • Gość: ofiar-WON Re: Sportowe imprezy weekendu IP: *.udn.pl 09.09.05, 14:22
        ofiara, ty frustracie, przestan sie tu wyzywac i wynos sie z tego forum! mozesz
        mydlic oczy ale tylko ym co nie znaja sytuacj iw klubie. ja akurat dobrze wiem
        ze to ty i te twoje przydupasy przyczyniliście sie do zniszczenia zespolu!
        • Gość: kibic bujaj sie przydupasie hernika IP: *.radom.pilicka.pl 10.09.05, 11:43
          gó.. wiesz mule.jesteś taki sam jak rędziua włazisz w dupe hernikowi.może
          jeszcze laske mu robisz?musisz być taki sam prosty chłop jak hernik i
          rędzia.wiesz mule ile hernik dał kasy w tym sezonie?200 zł na obiad bo wszystko
          płaci jedlińsk!bujaj sie mule do hernika!!!!!!!!!!
          • Gość: obs Re: bujaj sie przydupasie hernika IP: *.udn.pl 10.09.05, 20:18
            nie podejmuje z Toba dyskusji,nie bede sie znizac.
            • Gość: kibic Re: bujaj sie przydupasie hernika IP: *.radom.pilicka.pl 12.09.05, 06:33
              juz sie znizyles bo wchodzisz hernikowi po palcu do dupska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka