Dodaj do ulubionych

II liga: Radomiak - Widzew 2:3

IP: *.154.udn.pl 11.09.05, 20:39
jedyny wniosek jaki mi sie nasuwa mozna okreslic slowami: nie ma sianka - nie
ma granka. Druzyna z ponoc najlepsza obrona w II lidze traci na wlasnym boisku
trzy bramki i tylko dzieki Galczynskiemu nie wiecej. Napastnicy nie istnieli a
srodek pola calkowicie odpuszczony. Jak tak dalej sie bedzie dzialo to
bedziemy miec powtorke sprzed roku
Obserwuj wątek
    • Gość: miszczu II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:41
      brawo RTS !! pierwsza liga czeka,oby to była oznaka lepszej formy i oby było
      juz tylko lepiej !
    • Gość: tomasz Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.udn.pl 11.09.05, 21:30
      III liga III liga Radomiak szkoda było wychodzic na boisko spacerki urzadzały a
      nie grały a moze sprzedały mecz poprostu sprzedawczyki :)
      • Gość: Mk qrwa i *uj z tym!!przyklad katowickiej Gieksy IP: *.devs.futuro.pl 11.09.05, 21:52
        pokazuje ze spadek nie musi oznaczac konca. MAM W DUPIE WSZYSTKICH TYLKO
        RADOMIAK LICZY SIE!!!!!!!
        • Gość: mk ale sie zdenerwowalem):Ronin!tez pozdrawiam i powo IP: *.afraid.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 07:37
          dzenia w nowej pracy.
          • Gość: Ronin Re: ale sie zdenerwowalem):Ronin!tez pozdrawiam i IP: *.aei.ca 13.09.05, 01:33
            Dziekuje MK!!!!!!!!!!!!!! Ja Ci juz chyba kiedys pisalem, ze mam takie same
            inicjaly? Na imie mam Marian a nazwisko na K.........
            Trzymaj sie,
    • Gość: Radomiak!! Radomiak!! IP: *.udn.pl 11.09.05, 22:13
      jeszce raz Radomiak!!
    • Gość: Mariusz 2 Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 11.09.05, 22:17
      Bronkowi gratulujemy wyników. Takiego cyrku to już dawno nie widziałem. Ktoś
      wreszcie za to dziadostwo ( Bronek i jego pupilki ) musi się wziąc. Duda,
      Osipowicz do pogonienia. Terlecki dużo do sędziego krzyczy ( żółta kartka jak
      najbardziej słuszna, na miejscu sędziego też bym dał ). Bronek swoimi
      treningami umiejętnie niszczy potencjał Brzyskiego, Cieciury, Barzyńskiego,
      Gałczyńskiego też zniszczy bo przecież miejsce dla Grzanki musi się znaleźc. Za
      dużo w Radomiaku mamy obecnie "gwiazdorstwa". Mi osobiscie w Radomiaku brakuje
      Iwanowskiego, Grzyba, Szarego, bo ci co przyszli na ich miejsce to są
      conajmniej o klasę gorsi.
      • Gość: ... Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.udn.pl 11.09.05, 22:23
        hehehe. sodowka uderzyla radomskim pupilkom do ufarbowanych glupich lbow!
    • Gość: Mirek z Florydy Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.mia.bellsouth.net 11.09.05, 23:25
      Ludzie, zrobcie cos, przeciez na to nie mozna patrzec!!!!
      • Gość: Green Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.udn.pl 12.09.05, 00:36
        Panu Broniszewskiemu należałoby już podziękować. Zrobił co miał do zrobienia.
        Sprowadzając swoich pupili liczy na to aby jak najwięcej wyciągnąć z Radomiaka.
        Jak zarząd nie pójdzie po rozum do głowy i nie podziękuje Broniszewskiemu i
        jego ekipie to może być koniec piłki w Radomiu. Piłkarze oraz trener mają
        wysokie kontrakty a ich podejście do pracy jest olewające. Jak tak dalej
        pójdzie to Radomiak będzie grał przy pustych trybunach (bo kto będzie płacił za
        pseudogrę).
    • Gość: Mirek z Florydy Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.mia.bellsouth.net 12.09.05, 00:29
      Mozna miec samych Lubanskich, Bonkow, Dudkow i wszystkich jakich tylko chcecie
      w druzynie i tez gowno!!!!. Im dokladnie wisi gdzie graja, troche szmalu
      dzisiaj, moze troche jutro i tyle. Jak nie bedzie druzyny z chlopakow
      przywiazanych do Radomia, zawsze bedzie trzecia, czwarta liga. Zapytajcie tych
      wszystkich prezydentow i vice prezydentow tak strasznie zaangazowanych w sport
      w Radomiu , co mozna zrobic zeby te pieniadze co przepieprzaja na Terleckich i
      jemu podobnych przeznaczyc na takich co moze za kilka lat beda grali, moze nie
      w drugiej jeszcze lidze, ale za to z sercem i dla Radomiaka!!!!!!!!. To sie o
      pomste do nieba wola aby to towarzystwo rozgonic, im nigdy nie bedzie zalezalo
      zeby wygrywac, bo i po co, po co im to potrzebne, moze tylko klopot byc jak
      zaczna wygrywac. Patrze na te nazwiska w druzynie i az mnie oczy szczypia, nie
      moge tego nawet dobrze przeczytac, sami rdzenni Radomianie, dzisiaj w Radomiaku
      a jutro na Litwie czy gdzie indzej. Nie mam nic przeciwko Litwie, bron Boze,
      ale nie tedy droga, jak tak dalej to za rok trzecia liga, potem czwarta i tak
      dalej. Ludzie , ci odpowiedzialni za ten balagan, przejzyjcie na oczy,
      przeznaczcie te pieniadze na biedne dzieci a nie ta grupe pseudopilkarzy co to
      niby potrafia grac, ale tylko jak im zaplaca, jak nie, to maja to w dupie.
      Wiem , ze w zyciu licza sie pieniadze, ja tez zyje w takim kraju, gdzie tylko
      szmal sie liczy, ale mysle , ze troszeczke tej lokalnej milosci i przywiazania
      liczy sie troche wiecej i mozna dac z siebie troche serca.Czekam na nastepny
      tydzien, jak przegraja, wiecej na ten temat nie napisze. Mialem to rozszerzyc
      i przeslac jako felieton do ktorejs lokalnej gazety ale serce mnie boli i nie
      chce mi sie wiecej juz pisac!
    • Gość: Ronin Radomiak sobie jaja robi z kibicow..... IP: *.aei.ca 12.09.05, 02:05
      albo jak to ktos tu chyba slusznie zauwazyl, ze "jak nie ma sianka to nie ma
      granka". To przykre ale prawdziwe.
      To co bedzie dalej z Radomiakiem? Skad klub wezmie kase na gaze dla pilkarzy.
      Stary i powracajacy jak bumerang temat.
      Nie ma sponsora strategicznego to tak sie dzieje jak sie dzieje.

Nie zagladam czesto na ta strone bo zmienilem prace i pracuje na II-ga zmiane i
      ostatnio sporo mam godzin nadliczbowych - to tak gwoli wyjasnienia dla stalych
      forumowiczow, ktorzy znali mnie z czestych moich postow.
      Pozdro dla MK, Maldiniego,Wery,Rks1910,Radbala,T@T i innych wiernych kibicow
      Radomiaka, ktorym nie obojetny jest los naszego kochanego klubu!!!!!
    • Gość: kibic Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: *.wss.com.pl 12.09.05, 08:25
      Przykre jest tylko to że zieloni przeszli obok meczu. Widzew nie był lepszy ale
      wygrał bo zawodnikom chciało się trochę pobiegać. Nie dziwię się że
      wielu "nowych" emerytów w radomiaku ich dotychczasowe kluby bpuszczają darmo,
      ba nawet zarabiają bo nie muszą im płacić za siedzenie na ławie w drugiej
      drużynie? Obawiam się że jeszcze jeden taki mecz i ostatni sponsor KIBICE też
      powiedzą dziękujemy
      • Gość: Gela miało byc zielono było czarno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:35
        nie pomogła zmiana koszulek, wielkie dzieki dla wyborczej która
        jak zwykle pokazała obiektywizm i mentalnie przygotowała na ten blamaż
        opisując srodowy trening naszego "klubu seniora"
        a w kwestii meczu, to młodzież z widzewa po kilku faulach odebrała chęci do
        walki i gry połowie naszej drużyny, może to i lepiej bo im wczesniej Bronek cos
        zmieni tym lepiej
    • Gość: Edek Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: 195.8.101.* 12.09.05, 08:50
      A w KOZIENICACH i MAZOWSZU grają nasi piłkarze i przyjemnie popatrzeć na ich
      zaangażowanie i wyniki. 2 i 3 miejsce i nie ma sianka!!!
    • raa2 Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 12.09.05, 09:00
      Nieczesto wypowiadam sie na tym forum, moje krytyczne uwagi na temat trenera i
      jego pseudozawodnikow zawsze przyjmowane były przez wypowiadajacych sie w
      dyskusji , - jako wrogie i skrajnie pesymistyczne ,niestety mam wątpliwą
      satysfakcje, ze moje uwagi dotyczące trenera Broniszewskiego i jego zacięznej -
      grupy zmęczonych emerytow pilkarskich - byly trafne !!! .
      Nie mozna w dalszym ciągu - rzucac slow na wiatr i manić tych kilku tysiecy
      kibicow,ktorzy ziawiaja sie na kazdym meczu na stadionie Radomiaka, - poprostu
      ich nie można oszukać , oni są najbardzej obiektywnymi sędziami poczynań
      drużyny na boisku - panie Broniszewski, czego dowodem są aktualne opinie na
      forum po meczu : - Radomiak - Widzew.
      • Gość: ureuliuszek RAA2 popatrz na swój jadar przegrał do 11 i 12 IP: *.udn.pl 12.09.05, 11:28
    • Gość: geminus Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 IP: 212.244.63.* 12.09.05, 12:18
      Łatwo się ogrywa zespoły w lidze okręgowej i zabiera punkty na które amatorzy z okręgówki ciężko pracują.Tak panie Wachowicz i spółka do roboty i nie obrazajcie się za krytykę (słuszną)w prasie
    • feniks220 Re: II liga: Radomiak - Widzew 2:3 12.09.05, 15:21
      mam wrazenie ze pan Stepien byl na innym meczu niz ja,wystarczy wejsc na strone
      Widzewa a tam dowiadujemy sie ze Radomiak nie byl taki kiepski i Widzew cieszy
      sie ze udalo im sie wygrac.Panie Stepien proponuje isc na stadion i na wlasne
      oczy ogladac mecze a nie zbierac informacje od sfrustrowanych.... i tu wlasnie
      nie wiem od kogo pan stepien zbiera informacje
    • Gość: nikt taki skoro jest tak źle... IP: *.ohp.pl / 212.160.154.* 13.09.05, 09:36
      ciekawe, nie widziałem meczu, ale odnoszę wrażenie, że dziennikarze GW to
      malkontenci do kwadratu. Tym z Łodzi tez się nie podobało, ale...

poczytajcie:
      miasta.gazeta.pl/lodz/1,35137,2911183.html?as=1&ias=2
      • Gość: Maldini mk,wojte,Ronin pozdrawiam IP: *.udn.pl 13.09.05, 12:22
        Są już pierwsze konsekwencje sobotniej klęski Jezioraka Iława. Przypomnijmy, że
        iławianie w spotkaniu III ligi na własnym boisku przegrali aż 0-6 ze Stalą
        Głowno.

Zarząd klubu w tej sprawie wydał specjalne oświadczenie:

W związku z kompromitującą postawą zawodników w meczu ze Stalą Głowno, na mecz
        III ligi z Wigrami Suwałki w dniu 17 września 2005 r. (sobota, godz. 16:00)
        kibice będą mieli wstęp wolny. Koszty organizacji meczu poniosą piłkarze.

- Tutaj nawet nie chodzi o wynik, lecz o postawę zawodników w tym spotkaniu. A
        konkretniej, o kompletny brak zaangażowania - wyjaśnia Kazimierz Paluszewski,
        dyrektor iławskiego klubu. - Musimy szanować i kibiców, i sponsorów, stąd taka
        decyzja.

moze by tak w Radomiaku zrobić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka