Dodaj do ulubionych

kto jeżdzi w weekendy do Lublina od paźdz.?

19.09.05, 14:10
Poszukuję osob dojeżdzających w weekendy do Lublina - np. studentów studiow
zaocznych.
Od października rozpoczynam studia na KUL-u i nie mam połączeń z Radomia do
Lublina w godzinach porannych-na 8:00 musze być na uczelni.
Jeśli ktoś dojeżdza bardzo proszę o kontakt tu na forum lub na e-mail
Dziękuję z gory :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: wesoła Re: kto jeżdzi w weekendy do Lublina od paźdz.? IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:18
      Dlaczego rozpoczynasz nowy wątek o tym samym? przecież założyłaś już jeden i
      nawet Ci odpowiedzieli.
      • lusia023 a przeszkadza Ci to? 19.09.05, 14:21
        odpowiedź jaką uzyskalam nie pomogła mi i nadal mam problem a w tej chwili moje
        pytanie brzmi inaczej niż wcześniejsze
        • Gość: wesoła Re: Lusia023 IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:32
          Trochę mi przeszkadza, inaczej bym nie pisała. Ludzie potrafią czytać i z
          Twojego pierwszego wątku też widać o co Ci chodzi. Moja rada, za pierwszym
          razem pojedz dzień wcześniej i przenocuj w hotelu. Na miejscu zorientujesz sie
          kto dojeżdza z Radomia i problem masz z głowy. Nie radzę szukać na forum
          towarzystwa obcej osoby, szczególnie z samochodem to nie jest
          bezpieczne.pozdrawiam
    • Gość: Osóbka Re: kto jeżdzi w weekendy do Lublina od paźdz.? IP: 82.139.8.* 19.09.05, 16:12
      Dojeżdżam do Lublina od roku. Połączenie teraz trochę się zmieniło. Więcej
      informacji na www.pks.radom.pl , www.pkp.pl , www.bptour.pl . Najwcześniejszy
      autobus PKS jest ok. 6.30 (jakiś nowy), i 7.10. Pociąg o 5.55. Co do noclegów
      nie polecam hoteli tylko akademiki są o wiele tańsze i bliżej uczelni (nie wiem
      jak z akademikami KULu). Miejsce powinno się zawsze jakieś znaleźć. Pozdrawiam
      i miłego studiowania:)))
      • lusia023 Re: kto jeżdzi w weekendy do Lublina od paźdz.? 19.09.05, 17:47
        Osóbko
        dziękuję Ci bradzo za pomoc.W takiej sytuacji jedyne co mi pozostaje to
        akademik bo pociągiem boje się po ostatnich doswiadczeniach kilku znajomych
        studentów-połamanae nogi, wyrzucenie z pociagu itp.a niestety ten autobus o
        6:30 nie dowiezie mnie na 8:00 na uczelnie :-(
        Pozdrawiam serdecznie
        Lusia
    • Gość: Osóbka Re: kto jeżdzi w weekendy do Lublina od paźdz.? IP: 82.139.8.* 19.09.05, 16:12
      Dojeżdżam do Lublina od roku. Połączenie teraz trochę się zmieniło. Więcej
      informacji na www.pks.radom.pl , www.pkp.pl , www.bptour.pl . Najwcześniejszy
      autobus PKS jest ok. 6.30 (jakiś nowy), i 7.10. Pociąg o 5.55. Co do noclegów
      nie polecam hoteli tylko akademiki są o wiele tańsze i bliżej uczelni (nie wiem
      jak z akademikami KULu). Miejsce powinno się zawsze jakieś znaleźć. Pozdrawiam
      i miłego studiowania:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka