Dodaj do ulubionych

Dzień bez samochodu

20.09.05, 18:51
Myślę, że przejażdżka skończy się około 19.15 po zapraszamy do klubu KATAKUMBY
gdzie min. odbędzie się premiera filmu z XXIV Masy Krytycznej, pokaz zdjęć
rowerowych oraz występy zespołów reggae. Wejście 5zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: a dzień bez samochodu - POMYŁKA! albo sabotaż!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 21:06
      kogoś pogięło!!
      • Gość: smerf Re: dzień bez samochodu - POMYŁKA! albo sabotaż!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:11
        Gość portalu: a napisał(a):

> kogoś pogięło!!

---
        • Gość: Student transportu Re: dzień bez samochodu - POMYŁKA! albo sabotaż!! IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 20.09.05, 21:22
          Nie ma co się unosić ciemny lud trzeba edukować:
          www.22wrzesien.org :-P
          Oczywiście też przyjadę!
    • Gość: mrad Re: Dzień bez samochodu IP: 193.111.144.* 21.09.05, 11:02
      podczas mego pobytu na stażu we Francji zorganizowano wycieczkę rowerową- nie
      zgłosili się tylko studenci z "czarnej afryki" poniewaz rower dla nich to symbol
      przynależności do dna społecznego, w Radomiu szczególnie wśród władz
      miasta,nauczycieli i wykładowców zwłaszcza z ochrony środowiska rower to ciągle
      symbol najniższej klasy,dla przykładu Wrocław ma 250 km tras rowerowych, pomijam
      Amsterdam a Radom?-jak odwrócisz tabelę to będzie na czele-szacunek dla tych co
      codzienie jadą rowerami do pracy, na zakupy itp.
      • ana_nke Re: Dzień bez samochodu 21.09.05, 11:45
        Dlaczego wtedy, kiedy jest Masa, musze byc na geografii, a kiedy jest DbS to
        musze byc chora? Rower górą. Byłam już na kilku masach krytycznych, film z
        jednej wlasnie sciagam, ale... mam nadzieje ze mnie na nim nie bedzie ;)
        Aczkolwiek i tak chętnie obejrzę. Respekt dla wszystkich, co przejadą jutro
        przez Radom. A własciwie.. nie tylko jutro.
        • Gość: REJF1 Re: Dzień bez samochodu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 14:36
          Witam

Oj bedzie się dzialo w tym tygodniu - bedzie ;-) Najpierw w czwartek EDBS potem
          w piątek kolejna MASA a po masie impreska w kumbach-kata ;-). Jak my to
          wy3mamy :> Oczywiście obecnośc obowiązkowa, dobre humory polecane a wszelkiego
          rodzaju sprzęt hałasująco-naglasniający mile widziany!
          Do zobaczenia pod fontannami - czwartek i piątek

Darz bór
          Rafin
          • Gość: REJF1 Re: Dzień bez samochodu - SPROSTOWANIE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 14:54
            Witam

Oj pokręcilo mi się troszkę, za co przepraszam bałdzo wszystkich
            zainteresowanych. Chyba żle spojrzałem w kalendarz - EDBS jest oczywiscie w tym
            tygodniu (czwartek 22-09-2005), natomiast MASA standardowo w piątek 30-09.
            Pozostałe "ustalenia" oczywiście bez zmian.

Darz bór
            Rafin
            • pitagor Re: Dzień bez samochodu - SPROSTOWANIE 21.09.05, 15:16
              Spotkanie w KATAKUMBACH oczywiście po przejeździe 22 września od godziny 20.00
              do białego rana :-)
    • Gość: Rider :) Re: Dzień bez samochodu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.09.05, 19:22
      Kocham rower, kocham rowerzystów, nie ma nic piękniejszego jak przejażdżka
      rowerem w szczególności z udziałem tak licznej grupy. :*:*:*:*:*:*:*:*:*rower
      • Gość: ana_nke Re: Dzień bez samochodu IP: 193.111.144.* 21.09.05, 19:37
        nie dołujcie mnie już...
        Wyślę Wam brata w zastępstwie..Tymczasem pójdę chociaz popatrzec na
        rowerek...Przejedzcie jutro przez Michałow, to chociaz na Was popatrze ;)
        • Gość: Feministka Re: Dzień bez samochodu IP: *.pl 21.09.05, 19:59
          Napisaliśmy o Was na naszej stronce:
          www.zieloni.org.pl
          Pozdrawiam!
          Elżbieta Jagiełło
          www.jagiello.zieloni2004.pl
    • Gość: Seb Re: Dzień bez samochodu IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 22.09.05, 07:31
      To już dziś :-))))))))))))))))))))
    • Gość: szybkaosa Jak to tylko jedna impreza? IP: *.infoplus.com.pl 22.09.05, 08:37
      Interia - Wydarzenia 22-09-2005
      motoryzacja.interia.pl/news?inf=668644
      "W wielu z nich zostaną zamknięte dla ruchu samochodowego główne ulice i place,
      a kierowcy, na podstawie dowodu rejestracyjnego, będą mogli za darmo podróżować
      komunikacją miejską.
      We Wrocławiu w czwartek wszyscy mieszkańcy będą mogli jeździć komunikacją
      miejską nie płacąc za bilet.
      W Radomiu odbędzie się finał konkursu na ekologiczny pojazd zbudowany przy
      wykorzystaniu konstrukcji roweru lub hulajnogi."
      • pitagor Re: Jak to tylko jedna impreza? 22.09.05, 09:13
        > W Radomiu odbędzie się finał konkursu na ekologiczny pojazd zbudowany przy
        > wykorzystaniu konstrukcji roweru lub hulajnogi."

jakieś szczegóły?
        szkoda, że dopiero dziś o tym mówią i szkoda że tylko Interia.

> Jak to tylko jedna impreza?

tiny.pl/q41f
        miasta.gazeta.pl/radom/1,48201,2886200.html
        a poza tym jeszcze impreza w KATAKUMBACH ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka