Gość: mino IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.05, 04:19 piw.internetdsl.pl/wiersz/transformacja_www_giertych_stop_kom_pl.swf ps. co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smerf Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:31 przypomina mi się film "koń który mówi "- tylko nie wiem dlaczego?Mój telewizor automatycznie się wyłącza jak na ekranie jest to zdjęcie i nie tylko to -ale i inne wybrane podobne do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józziek Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.udn.pl 22.09.05, 13:15 tylko potraficie obrażać. I co to ma być ???klapa wideoklip porąbanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1 Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:18 dobre!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:19 doskonałe!rzeczywiście prawdziwe oblicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkl Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.05, 22:39 zadziwiajace podobienstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziguzig Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: 82.139.43.* 25.09.05, 10:53 Ja nie wiem, przecież chyba dobrze zarabiał w tych Adams Family, to jeszcze do pilityki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derwisz Śmieszny jesteś mino. IP: *.udn.pl 25.09.05, 16:16 Rzuciłeś temat i sam ze sobą prowadzisz konwersacje.Ty pewnie nia masz lusterka w domu?Boisz się patrzeć?Pewnie padłbyś na zawał gdybyś spojrzał i zobaczył czerwonego karła.A jednak czerpiesz z kapitalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: do derwisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:11 nie denerwuj się i nie krzycz o czerwonych karłach-przecież osoba z portretu wzoruje się na narodowych socjalistach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: prawdziwe oblicze Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:18 zobaczy cała Polska już w kilka dni po wyborach a ci co głosowali na LPR przejrzą na oczy ale będzie już za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.09.05, 21:56 jak dla mnie klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leb Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.09.05, 03:42 a to maly hitlerek z niego, juz myslalem ze nie dostal mandatu poselskiego ...a tu pech .....znowu on......moze bedzie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z debilami Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:19 Tyle że taka "transformacje" można zrobić z KAZDYM i do każdego substytutu.Nawet twoje foto można przekształcic w piekny w sposób w krowi ryj...przypomnijcie sobie tylko teledyski Michaela Jackosa.Ale cóż ciemnota cieszy sie ze wszysteki:) Glosowaliscie jak chciała TV i macie POPiS - pierwsze dni po wyborach i już ukladanki , przepychanki i niejasności.A jeszcze wczoraj w TV mówili że na zmiany podatkowe w 2006r. nie mamy co liczyc , conajwyzej na planowana od dawna podwyzke akcyzy na papierosy i paliwo buehueh:) Odpowiedz Link Zgłoś