Dodaj do ulubionych

prawdziwe oblicze giertycha:)))))))))))))

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.05, 04:19
piw.internetdsl.pl/wiersz/transformacja_www_giertych_stop_kom_pl.swf
ps. co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: smerf Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 08:31
      przypomina mi się film "koń który mówi "- tylko nie wiem dlaczego?Mój telewizor
      automatycznie się wyłącza jak na ekranie jest to zdjęcie i nie tylko to -ale i
      inne wybrane podobne do tego.
      • Gość: józziek Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.udn.pl 22.09.05, 13:15
        tylko potraficie obrażać. I co to ma być ???klapa wideoklip porąbanych ludzi.
        • Gość: ja1 Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:18
          dobre!! hehe
    • Gość: mal Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 22:19
      doskonałe!rzeczywiście prawdziwe oblicze
    • Gość: jkl Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.09.05, 22:39
      zadziwiajace podobienstwo :)
      • Gość: ziguzig Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: 82.139.43.* 25.09.05, 10:53
        Ja nie wiem, przecież chyba dobrze zarabiał w tych Adams Family, to jeszcze do
        pilityki...
        • Gość: Derwisz Śmieszny jesteś mino. IP: *.udn.pl 25.09.05, 16:16
          Rzuciłeś temat i sam ze sobą prowadzisz konwersacje.Ty pewnie nia masz lusterka
          w domu?Boisz się patrzeć?Pewnie padłbyś na zawał gdybyś spojrzał i zobaczył
          czerwonego karła.A jednak czerpiesz z kapitalizmu.
          • Gość: mal Re: do derwisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:11
            nie denerwuj się i nie krzycz o czerwonych karłach-przecież osoba z portretu
            wzoruje się na narodowych socjalistach
    • Gość: lew Re: prawdziwe oblicze Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:18
      zobaczy cała Polska już w kilka dni po wyborach a ci co głosowali na LPR
      przejrzą na oczy ale będzie już za póżno.
    • Gość: zajcew Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.09.05, 21:56
      jak dla mnie klasa!
    • Gość: leb Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.09.05, 03:42
      a to maly hitlerek z niego, juz myslalem ze nie dostal mandatu poselskiego ...a
      tu pech .....znowu on......moze bedzie weselej.
    • Gość: precz z debilami Re: prawdziwe oblicze giertycha:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:19
      Tyle że taka "transformacje" można zrobić z KAZDYM i do każdego substytutu.Nawet
      twoje foto można przekształcic w piekny w sposób w krowi ryj...przypomnijcie
      sobie tylko teledyski Michaela Jackosa.Ale cóż ciemnota cieszy sie ze
      wszysteki:) Glosowaliscie jak chciała TV i macie POPiS - pierwsze dni po
      wyborach i już ukladanki , przepychanki i niejasności.A jeszcze wczoraj w TV
      mówili że na zmiany podatkowe w 2006r. nie mamy co liczyc , conajwyzej na
      planowana od dawna podwyzke akcyzy na papierosy i paliwo buehueh:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka