Dodaj do ulubionych

OBOP: SLD POZA SEJMEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 23:35
Platforma Obywatelska wciąż ma przewagę nad PiS, jednak dystans maleje. SLD
poza Sejmem - takie są wyniki ostatniego sondażu "Rzeczpospolitej" przed
niedzielnymi wyborami.

Co prawda PO nadal cieszy się największym poparciem (34 proc.), jednak nie ma
już tak znaczącej przewagi nad PiS (29 proc.) jak jeszcze dwa tygodnie temu.
Wówczas partię Tuska i Rokity popierało 35 proc. Polaków, zaś ugrupowanie
braci
Kaczyńskich - 26 proc.
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: OBOP: SLD POZA SEJMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 00:30
      SLD ma za to zdecydowana przewagę w aresztach sledczych i więzieniach.
      Zwłaszcza że niktorzy penitencjariusze tych przybytków przywykli do glosowania
      na 24 ręce
      • Gość: edi Re: OBOP: SLD POZA SEJMEM IP: *.udn.pl 24.09.05, 00:47
        według sondaży publikowanych w Faktach TVN i WIADOMOŚCIACH TVP SLD spokojnie
        przekracza 5 %.W związku z powyższym głosuję na WIKIŃSKIEGO
        • Gość: krzysztof Re: OBOP: SLD POZA SEJMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 07:01
          To oczywiste - wszystkie liczące się ośrodki badań dają SLD grubo ponad 5%.
          Głosuję również na WIkińskiego.
          • Gość: ja Re: OBOP: SLD POZA SEJMEM IP: *.udn.pl 24.09.05, 12:26
            tez zaglosuje na Marka Wikinskiego
    • Gość: stefan Re: OBOP: SLD POZA SEJMEM IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.09.05, 09:26
      Oficjalne dane przekazane o 24 przez TVN24 34% PIS 29 %PO dalej Chamoobrona,
      LPR i cała reszta. A więc PIS wyprzedza PO
    • Gość: gucio Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:53
      OBOP- mówi nieprawdę
      • Gość: Korecki Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.09.05, 13:16
        Ja dzisiaj słyszałem wydaje mi się z wiarygodnego żródła, że w Radomiu wygra
        jednak PIS
        • Gość: ryś ochudzki Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: 82.139.41.* 24.09.05, 15:34
          niebawem mam urodziny i najlepszym prezentem było by dla mnie żeby nikt z SLD
          nie wszedł do sejmu ani senatu. Poprostu żadna czerwona gnida nie została p-
          osłem. Gorzej jest z tym ze np z PO RADOM startują starzy towarzysze PZPR.
          Towarzysz NESKA m.in
          • Gość: kropa Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:09
            Pewnie wygra PiS, ale to tym bardziej oddam głos na SLD i Wikińskiego. Niech
            przynajmniej Radom, będzie godnie reprezentowany.
            • Gość: udu Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:34
              Samoobrona,LPR i SLD będą mieć lepszy wynik niż w sondażach.
              Wies ma wyższą frekwencję a SLD żelazny elektorat.
              • Gość: kirk Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 22:18
                Chyba nigdy wcześniej nie manipulowano ąż tak bardzo sondażąmi.
          • Gość: Weterynarz Re: Rysiu, ofiaruję ci tubkę szarej maści .... IP: 80.48.245.* 25.09.05, 08:59
            ,a twój uroczysty Geburtstag, bś sobie mendy na mózgu wyleczył, te czerwone
            i te czarne oraz szarobure...Dla komfortu przewentyluj przy okazjo makówę na
            3 -dniowych rekolekcjach !!!
          • Gość: Danka Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.09.05, 11:36
            Zgadzam się z Toba
            • Gość: tygrys Re: OBOP: SLD W SEJMIE ..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.09.05, 16:36
              Koło 10% pewnie będa mieli czyli o 10 za dużo
    • Gość: adam OTO CZŁOWIEK DOSTAŁ STRONKĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 07:50
      www.obecnoscboga.oz.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka