bluto 01.10.05, 14:56 czy ktoś z forumowiczów korzysta z konta Gmail? można założyć konto z zewnątrz czy trzeba dostać zaproszenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzesiek Re: Gmail IP: *.52.udn.pl 01.10.05, 15:51 Konto dziala bezproblemowo. Niestety nie mozna zalozyc (poki co) bez zaproszenia. Mam jeszcze kilka zaproszen wiec jak cos to piszcie djhering@gmail.com pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Gmail IP: *.233.udn.pl 01.10.05, 16:09 A co to takiego? Nie wszyscy maja o tym pojęcie. Może coś bliższego. Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Re: Gmail 01.10.05, 18:12 Gmail to skrzynka pocztowa prowadzona przez Google, o pojemności ok. 2,5 GB, oferuje dodatkowo kilka udogodnień m.in. wirtualny dysk (można przechowywać tam dane jak na dysku). Założyć skrzynkę można jedynie dostając zaproszenie od kogoś kto już ma skrzynkę Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Gmail IP: *.233.udn.pl 01.10.05, 18:55 Dzięki. to jest to co nas czeka. Wirtualny dysk, na którym można przechować ogromne ilosci danych np. filmów, mp3, zdjęć itp. Nie mogę sie doczekać kiedy dostanę takie cacko(tzn. zaproszenie). Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Re: Gmail 02.10.05, 10:49 Nie ekscytuj się kolego, z tego co wiem wirtualny dyst udostępniany przez google jest dość mały, kilka do kilkunastu MB, poza tym weź pod uwagę szybkość transferu. to raczej będzie dobre do przechowywania kopii zapasowych ważnych dokumentów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .L Re: Gmail IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 02.10.05, 11:14 jak ktos lubi flasha to polecam inne konto mailowe, bez dysku ale z kalendarzem obsluga rss: www.goowy.com Odpowiedz Link Zgłoś
stratoos Re: Gmail 02.10.05, 13:23 dysk ma tyle co pojemnosc konta, czyli ok. 2450 MB. Limit jedengo pliku to 10MB. Odpowiedz Link Zgłoś