Dodaj do ulubionych

czy zaakceptujemy rządy PiS

IP: 82.139.46.* 04.10.05, 23:14
po dzisiejszej "prosto w oczy" z Marcinkiewiczem zastanawiam się, czy jesteśmy w stanie jako społeczeństwo zaakceptować "zamordyzm" rządów PiS. przepraszam, że okrteśliłam może zbyt mocno, ale przypomniano mi czasy stalinowskie, gdy podsłuchiwano na każdym kroku, gdy jeden donosił na drugiego, gdy trzeba było mówić szeptem, gdy władza była "władzą" a nie "trokami od kaleson", ale pamiętajmy, że stalinizm też się skończył i pozostawił jedynie przykre doświadczenie, może nam tego potrzeba, by pisizm runął jak stalinizm.
Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Re: czy zaakceptujemy rządy PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:25
      Będą to rządy tymczasowe gdyż PiS pójdzie śladami AWS i tak skończy jak ona a
      Kaczyński będzie Marianem II.
      • Gość: mag Re: czy zaakceptujemy rządy PiS IP: *.96.udn.pl 06.10.05, 12:15
        Nowy premir jest mi nieznany i budzi uczucia zaciekawienia i raczej
        obojetności.Jego wąskie usta budzą odrobinę obaw - ale nie oceniam po pozorach.
        Natomiast Ziobro, Wasermam, Kaczyńscy są mi znani od dawna i nie mam złudzeń -
        będzie żle.
        • olo1033 Re: czy zaakceptujemy rządy PiS 06.10.05, 12:34
          >>>>>góra z górą nigdy się nie zejdzie ale PO z PiSem napewno się zejdzie i
          będzie prawdziwy POPIS,ale myślę że nie przez 4 lata.
          • Gość: hahaha Re: czy zaakceptujemy rządy PiS IP: *.bzmw.gov.pl / 194.30.179.* 06.10.05, 12:44
            a macie jakieś problemy z tą akceptacją? wg mnie ten kto się obawia tych rządów
            może mieć coś na sumieniu. macie guzik do powiedzenia skoro wasza opcja
            polityczna przegrała wybory. teraz jest czas czyszczenia kraju ze śmieci.
            pozdrawiam wszystkich przestraszonych. krwawy pisowiec. hahahhahahahahahahahaha
            • Gość: mag Re: czy zaakceptujemy rządy PiS IP: *.96.udn.pl 06.10.05, 13:27
              To
              > a macie jakieś problemy z tą akceptacją? wg mnie ten kto się obawia tych
              rządów>
              > może mieć coś na sumieniu. macie guzik do powiedzenia skoro wasza opcja
              > polityczna przegrała wybory. teraz jest czas czyszczenia kraju ze śmieci.
              świad

Nic nie mam na sumieniu "hahaha", a ten się śmieje kto się smieje ostatni.
              I tu się zdradziłeś - wszyscy inaczej myślący to śmieci, należy z nich oczyścić
              kraj. To już skądś znamy. Już wiem - poglądy PISU niczym nie różnią się od tych
              rasistowskich od BUBLA. Nasze kamienice...itd. Kiedy to sobie uświadamiam to
              ciarki mnie przechodzą.
              • Gość: pinochet Re: czy zaakceptujemy rządy PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.10.05, 13:43
                jak masz sumienie czyste to czego się boisz czasy represji mimo czystego
                sumienia już mamy poza sobą. Nie jest przypadkiem wmawianie innym rzeczy
                nielogicznych Jak będzie pożyjemy zobaczymy.
    • Gość: bartek Re: czy zaakceptujemy rządy PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.10.05, 13:39
      a na jakiej podstawie tak sądzisz ? Wydaje mi sie że lektur gazetowych
      nieprawdaż?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka