Dodaj do ulubionych

22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w rad...

IP: *.radom.pl 06.10.05, 19:41
A czy zwierzchnicy ZUS czyli pani Pierzchalska i obecny pan dyrektor kóry był
jej zastępcą poniosą jakięs konsekwencje???? Bo to się chyba brak nadzoru
nazywa????????????/!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaras Druga tura złodziejaszków IP: *.udn.pl 07.10.05, 03:24
      Mojej znajomej jedna z pań w urzędzie za rente zaśpiewała 5.000 PLN ale za
      jakis czas bo na razie jest afera i trzeba poczekać az przycichnie!!!!!!!!!1
      Jeszcze jednych nie zamknęli a już próbują kraść drudzy! Czy na prawdę Radom to
      miasto złodziei?
    • Gość: gosc21 Po operacji klatki,pustak z Radoma klatkę naciskał IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.pl 07.10.05, 11:52
      dziennikarze z PR 3 Trójki, bardzo prosili mnie o kontakt z ojcem, bo nie mogli
      sobie wyobrazić, że po założeniu klemr na żebrach po operacji serca po 4
      miesiacach zdarzył się gość, który ze śmiechem na ustach mówił "a Pan jest
      przecież prawie zdrowy!!!" i zaczął opierać się na lerzącym ojcu przy badaniu
      klatki!!!
      • Gość: mirka sprawa rozwojowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:36
        Kto wie coś więcej? Kto już wyszedł a kto siedzi?
        • Gość: xxx Re: sprawa rozwojowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:56
          Ostatnio słyszałem, że Prokopczyk jest już na wolności. Pewnie wkrótce będzie
          orzekał.
      • Gość: marrek Re: Po operacji klatki,pustak z Radoma klatkę nac IP: 193.111.144.* 10.10.05, 13:31
        A jaki to ma związek z korupcją w ZUS-ie?
        • Gość: łatwo Re: Po operacji klatki,pustak z Radoma klatkę nac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:30
          Trudno pisze, że nie dostała. Trzeba było dać - wtedy dostałaby, a i związku z
          korupcją nie trzeba byłoby daleko szukać.
          Pzdr.
    • dolly8 Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r 07.10.05, 20:15
      Idąc Twoim tokiem myślenia to powinniśmy również żądać zamknięcia dyrektora
      szpitala, w którym pracowały panie przygotowujące odpowiednią dokumentację
      itd... chyba czysta głupota
    • Gość: rencista Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:36
      Dużo tych "przypadków" w ZUSie. To jest brak nadzoru a że cicho w związku z tym - no cóż, takie życie.
    • Gość: bezrobotny Re: Kiedy ZUS odda renty tym, którzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 12:53
      ... nie dali łapówki? Czy gazeta coś wie na ten temat?
      • Gość: dociekliwa Re: Kiedy ZUS odda renty tym, którzy... IP: 193.111.144.* 10.10.05, 10:21
        Ja to bym tak sprawdzila wszystkie te osoby ktore pobieraja renty na dzieci,ze
        wzgledu na ich stan zdrowia. Dzieci maja po 22, 24 latek,pracuja,studjuja,sa
        zupelnie zdrowe,a mamuski ich nadal sa na rencie w zwiazku z ich chorobami.To
        jest poprostu smieszne
        • Gość: trudno Re: Kiedy ZUS odda renty tym, którzy... IP: *.udn.pl 10.10.05, 11:33
          prawda znam taki przypadek. Mnie niestety nie dali chociaż dwukrotnie sie
          starałam a mam ciężką chorobę mięsni.Czy ktoś zwróci mi,kasę i upokorzenie bo
          trzeba przyznać, że to towarzystwo było bardzo chamskie.
          • Gość: pacjent 2 Re: Kiedy ZUS odda renty tym, którzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:42
            Czy może ktoś wie, dlaczego w radomskim zus orzekają psychiatrzy w chorobach
            np. ginekologicznych. Wydają orzeczenia nie badając. Kiedy skończy się ten cyrk?
            Każdy pacjent powinien w zawiadomienu otrzymać informację dotyczącą
            specjalności lekarza, który będzie go "niby badał". W Radomiu chyba klęska
            urodzaju dotknęła psychiatrów.
            Prokopczyk rzeczywiście na wolności
            • Gość: gama kolejny lekarz zatrzymany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:03
              Chirurg - Jan P.
              Można o tym przeczytać na stronie internetowej Echa Dnia.
    • Gość: Klewki Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.05, 19:43
      A ja dla przykładu postawiłbym zarzuty dyrekcji za brak nadzoru przez co
      działali na szkodę firmy. To samo powinno spotkać "apolityczną" dyrekcję WORD.
      • Gość: zzz Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:36
        No właśnie, co robili wtedy zwierzchnicy???
    • Gość: g Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r IP: *.radom.pl 15.10.05, 00:10
      o i 23 też będzie
      • Gość: optima Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r IP: *.udn.pl 18.10.05, 14:49
        pewnie siedzą i chlają wódę.
    • Gość: Leon Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r IP: *.orange.pl 18.10.05, 17:35
      Może teraz przyjżeć się Pani W.
      • Gość: Abudabi Re: 22. osoba podejrzana w aferze korupcyjnej w r IP: *.proxyplus.cz / *.crowley.pl 19.10.05, 08:42
        A może przyjrzeć się trzeba majątkom Naczelników?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka