Gość: jacle IP: 81.15.184.* 18.09.02, 07:37 Wszystkie znaki mają ten sam rozmiar.Trzeba patrzeć na znaki a nie jeżdzić na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon76 Re: Rusza remont kolejnego odcinka IP: *.durrpol.pl / 192.168.0.* 18.09.02, 08:05 To prawda, kierowcy nie patrzą na znaki. Prosty przykład skrzyżowanie ulic Wernera, Malczewskiego, koło rogatki. Jak nie ma tam włączonej sygnalizacji to ludzie jadący od Malczewskiego do Warszawskiej i odwrotnie zatrzymują sie żeby ustąpic pierwszeństwa pojazdom jadącym z Wernera i KellesKrauza. Nietrzeba reorganizacji ruchu, zeby się przekonać że kierowcy nie patrzą na znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Rusza remont kolejnego odcinka 18.09.02, 13:49 Wazne ze modernizacja E7 wreszcie ruszyła :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_d Re: Rusza remont kolejnego odcinka 18.09.02, 19:46 isoxazolidine napisał: > Wazne ze modernizacja E7 wreszcie ruszyła :-)) Jak nam w przyszłym roku wyremontują ten dworzec PKP no to zapraszać turystów tylko! Morze Domaniowskie --> 5km ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GregorY Re: Rusza remont kolejnego odcinka IP: *.visp.energis.pl 19.09.02, 07:08 Gość portalu: egon76 napisał(a): Prosty przykład > skrzyżowanie ulic Wernera, Malczewskiego, koło rogatki. Jak nie > ma tam włączonej sygnalizacji to ludzie jadący od Malczewskiego > do Warszawskiej i odwrotnie zatrzymują sie żeby ustąpic > pierwszeństwa pojazdom jadącym z Wernera i KellesKrauza. Ja mam inne doświadczenie. Jakiś czas temu jadący Kelles Krauza - Wernera gówniarz przy wyłączonej sygnalizacji o mało mnie nie skasował. Też zaćmienie znaków albo pomroczność jasna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che Re: Rusza remont kolejnego odcinka 'siódemki' IP: *.internet.radom.pl 21.09.02, 09:11 jak się nic w mieście nie robiło to było źle, jak się robi to też jest źle.Ludzie narzekaja na remont 7 ki a ile wzceśniej było skarg na tę drogę? Odpowiedz Link Zgłoś