Dodaj do ulubionych

UMCS RADOM!!!

IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:11
hej! co sadzicie o tej uczelni, o wykladowcach i o ludziach tam studiujacych? ja studiuje na pierwszym roku i bardzo mi sie podoba! ludzie sa super! wykladowcy-jak narazie wydaja sie sympatyczni, a poza tym uczelnia ma wysoki, ogolnopolski poziom :) czy ktos tam studiowal/lub studiuje? :) podzielcie sie swoimi wrazeniami :) gorace pozdrowionka! :)
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: UMCS RADOM!!! 12.10.05, 08:57
      już pisałem chyba ze sto razy.
      poszukaj w starych watkach.
      generalnie opinie o tej placowce mam jak najgorszą.
      ale powodzonka!
      • Gość: Janek Re: UMCS RADOM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 14:16
        Uniwersytet im. Jana Kochanowksiego w Radomiu natychmiast!!!
        • Gość: l i l a b a j Re: UMCS RADOM!!! IP: *.server.ntli.net 12.10.05, 14:17
          KR! is that you?
    • Gość: Heniek z lasu Re: UMCS RADOM!!! IP: *.128.udn.pl 12.10.05, 20:01
      Pewnie studiujesz w dodatku Polonistykę lub Dziennikarstwo... Zresztą to jest
      mało istotne. Ale jeśli tam jest wysoki poziom to właśnie go zaprezentowałaś
      panienko. "Na razie" pisze się oddzielnie...
      • Gość: gf Re: UMCS RADOM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:20
        Niestety jedyna foram darmowego humanizmu tutaj "Jedzcie dorsze g..no gorsze"
    • Gość: kolo Re: UMCS RADOM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:31
      tak sie sklada, ze tez tam studiuje i uwazam ze jest to najlepsza uczelnia w
      naszym pieknym miescie.
      a mzonki o radomskim uniwersytecie sa wyssane z palca(minimalnie kwestia
      kilkudziesieciu lat).nawet jesli by powstal to nie oszukujmy sie poziom bylby
      niezbyt wysoki. a umcs to jednak umcs. na swiadectwie nie jest napisane ze
      kolegium w radomiu.pozdrawiam wszystkich studentow umcs radom!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka