Dodaj do ulubionych

II tura wyborów w Radomiu i regionie

23.10.05, 21:51
No to zaczyna się faszyzm w polskim wydaniu. Karłowata kaczka prezydentem
eeech.
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr spokojnie cycu.....wyluzuj.... IP: *.radom.pilicka.pl 23.10.05, 22:12
    • Gość: franek Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie IP: *.chi-05.cvx.algx.net 23.10.05, 23:21
      rotwill przysnaj sie jestes koszerny i boisz sie bo Kaczor nie jada tego
      koszernego g... prawda? Nareszcie ktos z jajami.
      • Gość: irek Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie IP: *.internet.radom.pl 24.10.05, 08:32
        Gość portalu: franek napisał(a):

> Nareszcie ktos z jajami.
        chyba z mikrojajami w tak nikczemnym ciałku karzełka.
    • Gość: ewa Re: Platforma zamienia sie w Rozwazny Radom, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 01:03
      tylko patrzeć, jak zrobią alians z SLD SDPL i innymi dziwnymi stworkami, którzy
      będą chcieli się dostać do rad jako 'rozwaznie razem'

Czy w związku z nowym kursem politycznym: Wędzonka, Korpetta i Różycki zaczną
      chodzić do koscioła, pokazywać się na obiadach u proboszcza?

Walka o Samorządy już sie rozpoczęła!
    • Gość: JARAS STARCY i NIEUKI DOKONAŁY WYBORU IP: *.udn.pl 24.10.05, 07:59

Dane nie kłamią. Na faszyzujacego karaczana głosowali ludzie po 60 roku życia
      i o wykształceniu podstawowym i zawodowym. Więc juz widać czyj jest prezydent .
      PREZYDENT BIEDOTY. Każdej władzy potrzebny jest świat biznesu jako zaplecze
      finansowe i tych ludzi się nie rusza. Komu więc dokopie Kaczor? KACZOR DOKOPIE
      BIEDOCIE a więc GŁUPKOM GRATULUJEMY WYBORU!!!!
      • Gość: aaa PREZYDENT WSZYSTKICH POLAKÓW IP: *.udn.pl 24.10.05, 08:38
        Ale się JARAS, wyluzuj to bedzie również twój prezydent. Chorzy umysłowo
        również będą podlegac temu prezydentowi.Ty również.
        • atomm Wstyd mi... 24.10.05, 08:41
          za takiego prezydenta...
          niestety 40 lat komunizmu zrobilo swoje...
          i niewyksztalcona wiocha wybrala nam prezydenta...
          • Gość: kamil Re: Kaczyński powalił jasnogród IP: *.udn.pl 24.10.05, 08:47
            Ja mam wyższe wykształcenie ty nie ja głosowałem na Kaczyńskiego a ty jesteś
            komuchem ot co.
            • fnx1 Re: Kaczyński powalił jasnogród 24.10.05, 09:22
              > Ja mam wyższe wykształcenie ty nie ja głosowałem na Kaczyńskiego a ty jesteś
              > komuchem ot co.

To zabawne, że elektorat dwóch PRAWICOWYCH kandydatów będzie się teraz
              przerzucał epitetami typu KOMUCHU!!! Jesteście śmieszni. Nie potraficie
              przyjąć , że nie trzeba być KOMUCHEM aby mieć inne zdanie. Mnie osobiście
              dołowało w tej kampanii to, że musiałbym głosować za kandydatem , który być
              może zrobi dobrze Polsce... ale mnie osobiście zaszkodzi. Co człowiek powinien
              brać pod uwagę wybierając prezia??? Swój interes czy interes ogółu? No głupi w
              końcu nie jestem. I uważam, że Kaczyński został wybrany przez biedotę
              (emerytów, rencistów), która dała się uwieść jego pseudo-socjalnemu programowi.
              Co z niego zostanie zrealizowane to się dopiero przekonamy. Do tej pory
              wydawało mi się, że najbliższe 4 lata są dla Polski stracone. Ale mogę się
              mylić. Może prawica pokaże jak się rządzi aby Polska rosła w siłe a ludziom się
              żyło dostatniej... Ciekawe... Bo jak prawica będzie się żarła między sobą to
              już czas umierać... albo może uciekać?
            • Gość: NICK Re: Kaczyński powalił jasnogród i powaliło Kamila IP: *.udn.pl 24.10.05, 11:08

Pewno fest wyższe masz. Jakies studium językowe w Skierniewicach albo cos
              skoro na Kaczyńskiego głosujesz! I jak wyzywasz ludzi od komuchów to musisz
              wiedzieć że dla wielu jesteś "faszysta" czyli tyzw. "hitlersyn"
      • Gość: Ewa Re: STARCY i NIEUKI DOKONAŁY WYBORU IP: *.udn.pl 24.10.05, 20:13
        O wiarygodności danych uzyskanych z sondaży właśnie się przekonaliśmy :
        sondażowo zwycięski Tusk przegrał aż o 8%. Tyle warte są Twoje dane.
      • Gość: Nobody Dlaczego Kaczynski zdecydowanie wygral w USA ? IP: *.stat.gov.pl 25.10.05, 09:08
        Czyzby Polacy mieszkajacy w USA nie mieli okazji zapoznac sie ze zbawczym i
        wspalnialym liberalizmem gospodarczym i gospodarka prawdziwie rynkowa?
        Czyzby amerykanska Polonia byla glupia i otumaniona obietnicami socjalnymi
        Kaczynskiego?
        Czyzby byli przedstawicielami ciemnogrodu i polskiej zasciankowosci?
    • Gość: jas fasola Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.10.05, 09:11
      Tym wszystkim, którym nie podoba się nowy prezydent i nazywają go np.
      cytuję "karłowatą kaczką" przypomnę jedne z wcześniejszych wyborów, kiedy
      wybierano między Wałęsą i Kwaśniewskim. Wtedy większość była zachwycona
      Kwaśniewskim (wygląd zewnętrzny i elokwencja), nie zwracała uwagi na jego
      przeszłość, to co sobą reprezentował. Liczyło się, że Wałęsa to nie
      wykształcony "oszołom"... i co z tego wyszło - dzisiaj widać... - korupcja i
      złodziejstwo "czerwonych" na każdym kroku... Więc ludzie zanim cokolwiek
      powiecie 2 razy się zastanówcie... I przyjrzyjcie się przed wyborami co każdy
      kandydat sobą reprezentuje... (patrz obłuda - ślub kościelny przed wyborami, po
      dwudziestu paru latach małżeństwa i spotkanie z abp. St. Dziwiszem pod
      publiczkę... - jakoś tego nikt nie zauważa???)
      • fnx1 Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie 24.10.05, 09:24
        ... I przyjrzyjcie się przed wyborami co każdy
        > kandydat sobą reprezentuje... (patrz obłuda - ślub kościelny przed wyborami,
        po
        >
        > dwudziestu paru latach małżeństwa i spotkanie z abp. St. Dziwiszem pod
        > publiczkę... - jakoś tego nikt nie zauważa???)

No problemo... Było minęło. Teraz lepiej poczekajmy i zobaczmy co będzie.
      • Gość: swój chłop Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie IP: 82.197.43.* 24.10.05, 12:42
        Pewnie będzie Ci ciężko to pojąć, ale najbardziej mi się w Tusku podobało, że
        żył bez ślubu kościelnego przez te wszystkie lata. Podoba mi się, że jest
        leniwy (parę wystąpień przez 4 lata), bo jestem zdania , że lenistwo jest
        motorem postępu! Podoba mi się, że nie zna angielskiego , bo jest hedonistą i
        umi korzystać z życia. Ponadto ma niezłą gadanę - a ludzie którzy się nie
        umieją wysłowić poprostu nie myślą , ot co! A nade wszystko podoba mi się w nim
        to , że jest poprostu blondynem i ma niebieskie oczy - a to jest argument z
        którym polemizować poprostu nie wypada!?
    • Gość: jas fasola Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.10.05, 09:37
      przestrzegam przed uogólnieniami, typu na Tuska głosowali ludzie z wyższym
      wykształceniem, a na Kaczyńskiego - z podstawowym i średnim, albo za Tuskiem
      byli młodzi i przedsiębiorcy, a za Kaczyńskim emeryci i renciści i słuchacze
      Radia Maryja... ludzie zacznijcie czytać ze zrozumieniem i nauczcie się
      wyciągać logiczne wnioski z podawanych wyników sondażów i nie tylko!!!... - w
      każdej grupie nie było całkowitego poparcia, a różnice nie były wielkie... a
      jak na razie widzę, że górę biorą emocje zamiast obiektywna analiza...
      • Gość: rotwil Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:54
        Przypomne - narodowy socjalizm = faszyzm.
        Widzieliscie jak faszyzujący karzełek klaskał w czasie meczu?
        Rozśmieszył mnie.
      • Gość: Max No to ucz się czytać. IP: *.udn.pl 24.10.05, 11:11

Zobacz różnice w głosach w kategoriach
        - osoby z wykształceniem podstawowym
        - osoby z wykształceniem zawodowym
        - osoby po 60 roku życia
        i dopiero napisz że nie ma różnic.
        Uogólnienia sa oczywiście złe ale statystyka........
        • Gość: Ja Re: No to ucz się czytać. IP: 156.17.129.* 24.10.05, 11:55
          No ludzi po 60 roku życia będzie coraz mniej więc szanse Tuska w następnych
          wyborach rosną:) Za to Kaczyński pewnie bedzie walczył o większą ilość
          niewykształconych więc może młodzi teraz zmienią swego kandydata. Mam nadzieje
          że ogłupienie młodzych się nie uda!!!
        • Gość: Ewa Re: No to ucz się czytać. IP: *.udn.pl 24.10.05, 20:06
          Statystyka dotycząca wieku, wykształcenia, miast różnych wielkości wynikająca z
          sondaży jest tak samo wiarygodna jak wygrana Tuska wynikająca z takichże samych
          sondaży. Tusk miał wygrać a okazuje się, że Kaczyński wyprzedził go o 8%. Nie
          jeden czy dwa ale OSIEM! Tyle warte są sondaże i to samo dotyczy innych wyników
          uzyskanych w ten sposób.
    • Gość: paweu fajne wyniki Tuska ;-) IP: 195.164.48.* 24.10.05, 14:36
      Wszedłem na stronę www.prezydent2005.pkw.gov.pl i sprawdziłem gdzie w Radomiu
      wygrał Donald Tusk. W trzech punktach: dwóch aresztach śledczych i szpitalu
      psychatrycznym w Krychnowicach ;-) Nie traktujcie tego jako żadnej napaści -
      lubię Tuska, ale śmieszy mnie to, że wygrał właśnie w tych punktach Radomia ;-)
      • fnx1 Re: fajne wyniki Tuska ;-) 24.10.05, 14:42
        To faktycznie można odebrać jako zabawne... ale ... może to "NORMALNE" dla tego
        miasta...
      • Gość: author Re: fajne wyniki Tuska ;-) IP: 82.139.43.* 24.10.05, 20:05
        podaj łaskawco adres tej rzekomej strony, z której zaczerpnąłeś te mądrości

czarna.owca@wp.pl
        • Gość: ~heniek Re: fajne wyniki Tuska ;-) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.10.05, 12:28
          www.prezydent2005.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/W/146301.htm
          tu na samym dole można przeczytać
      • rotwil Re: fajne wyniki Tuska 27.10.05, 20:41
        To miasto Radom jest zwariowane. Przestępczość jest tu jedna z najwyższych w
        kraju. Miasto biedy i bezprawia pod płaszczykiem fałszywego katolicyzmu. A
        jeżeli już wymieniłeś Krychnowice baranie to powinieneś wiedzieć że prawo
        wyborcze mają tam pacjejnci tak zwani "normalni" leżący na oddziałach chorób
        wewnętrznych. Tak tak to nie tylko szpital dla chorych umysłowo. A i tak myślę
        że Ci chorzy na oddziałach dla chorych psychicznie są więcej warci niż bezmuzgi
        elektorat karła. Nie życzę Ci tego żebyś leżał kiedyś na oddziale "normalsów" z
        chorym brzuszkiem podczas wyborów bo przecież wszystkie kaczki podważą Twój
        głos ha, ha ,ha on głosował w Krychnowicach.
        • rotwil Re: fajne wyniki Tuska 27.10.05, 20:43
          Nie chce nkogo obrażać ale nie mogę się uspokoić po tych wyborach
          Peace
    • Gość: s Re: II tura wyborów w Radomiu i regionie IP: *.udn.pl 03.11.05, 08:27
      hmm moze jednak dobrze ze kaczynski...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka