Dodaj do ulubionych

Aksamitny kapelusz Tuska

IP: *.udn.pl 12.11.05, 14:19
Tusk mówiąc w sejmie o moherowej koalicji okazał zwykłą pogardę dla
tych ludzi. Dla ludzi, którzy go nie poparli.
I w ten oto sposób Tusk w polityce jest juz spalony, sam się załatwił....
Pozostaje mu być oddżwiernym Leppera
Obserwuj wątek
    • Gość: kaiko Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.chello.pl 12.11.05, 14:59
      a ja sądzę że teraz jako największa partia opozycyjna PO zyska bardzo dużo poparcia.
      rząd Marcinkiewicza jest w dupnej sytuacji, nie będzie w stanie nic zrobić. Większość rzeczy będzie zależało od poparcia leppera. A na koalicji z populistami można tylko stracić.
      Z tym nietaktem w stosunku do maniakalnych dewotów spod znaku Radia Maryja się zgodzę, ale tylko dlatego, że takie słowa nie za bardzo przystoją poważnemu politykowi. Jednakże biorąc pod uwagę wypowiedzi PiSuaru na niektóre tematy, to te słowa i tak można uznać za bardzo wyważone.
      więc do przodu PO. niech jednojajowcy znikną ze sceny politycznej.
      • Gość: M@G Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.11.05, 16:36
        kaiko i tu masz rację.Teraz Lepper ma to co chciał. Rządzi z tylnego siedzenia.
        Bez jego poparcia pisuarki niczego nie uchwalą.Kaczka i Marcinek muszą się z
        nim liczyć na każdym kroku.
        • Gość: lew Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 17:04
          przypomina mi się film z okresu PRLu "Kapelusz pana Anatola "
          • Gość: gregor Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:27
            A mi się przypomina film "titanic"....
            • Gość: Barbara Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: 82.139.43.* 12.11.05, 22:12
              Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć.
              • Gość: hera Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 13.11.05, 11:03
                a coż to ma niby znaczyć
                • Gość: Barbara Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: 82.139.43.* 13.11.05, 12:49
                  ..,że lepiej byłoby z PO zgubić, niż z Lepperem znaleźć.
                  • Gość: / Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 13.11.05, 14:30
                    Tak ale PO obraziło się na cały świat za przegrane wybory a najbardziej
                    obrażony jest Tusiek.
    • Gość: ewa Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.11.05, 14:43
      PO to teraz dno!
      • Gość: rem Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.233.udn.pl 13.11.05, 14:45
        Nie PO tylko co niektórzy liderzy. Trochę rozsądku.
        • Gość: hera Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 13.11.05, 20:50
          Tusk dzielił Polaków chociaz gadał ze łączy. Rokita nie może zrozumiec że Tusk
          obraził Polaków tymi moherami. Teraz widać jacy to słabi politycy i dobrze sie
          stało ze PO nie jest z nimi w koalicji.
          • Gość: M@G Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.11.05, 20:58
            Z armią moherowych beretów to szczera prawda. Zasilają rydzyka comiesięcznymi
            wpłatami na konto tego oszołama i pisuarka
            rydzyk rzundzi!!!Berety do boju!!!
            • Gość: kiko Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 13.11.05, 21:00
              Sądzę, że D.Tusk mówiąc o moherowych beretach w sejmie popełnił polityczne
              harakiri. A tyle w kampanii się naopowiadał o swoim szacunku dla prostych
              ludzi. I ta pouczająca bajka o królu i staruszce...
              No cóż, przestał już być kandydatem i może być po prostu sobą.
              I pomyśleć, że moherowe berety robione jeszce z włóczki z Pewexu, były dość
              długo szczytem elegancji.
              • Gość: kaiko Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.chello.pl 13.11.05, 22:01
                BUHAHAHAHAHA
                a według mnie trafił po prostu w sedno sprawy
                to co teraz mamy to JEST koalicja moherowych beretów w domyśle ludzi baaardzo konserwatywnych, roszczeniowych, niszczących wszelkie objawy rozwoju kiedy miałyby one zaprzeczyć lub wykazać idiotyzm zasad, które wyznają mohery.
    • Gość: Konsument drobiu Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:10
      A czemu Ty sie ciagle tak martwisz o to PO i Tuska ? Martw sie wpierw o
      siebie, potem o spelniane obietnice PIS-uru, bo to wyborcy beda za nie Was
      rozliczac. Juz za 100 dni. PO i Tusk spokojnie sobie bez Twej ciaglej troski
      poradza. Opowidz nam ile mieskan jest juz gotowuch lub kiedy bedziemy mgli je
      zobaczyc. Mam wrazenie ze w wyborczym amoku zapomniales, ze wybory sie
      skonczyly i by ukryc bledne kroki PIS-u wciaz atakujesz tych z PO. Juz kiedys
      tak robili bliscy Wam programowo komuniscie "A u was to bija Murzynow".
      • Gość: mam pytanie Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 13.11.05, 22:23
        Mam pytanie. Unia Demokratyczna, Unia Wolności, Platforma Obywatelska z odłamem
        Partii Demokratycznej a w co się przepoczwarzą w następnej kolejności? Trzeba
        było głosować na PiS a przynajmniej na PSL lub nawet LPR i nie pozwolić
        Samoobronie wejść do sejmu.Teraz musimy się liczyć z Leperem ale to nie jego
        wina tylko tych co tak głosowali. Tak niewiele zabrakło do szczęścia.
        • Gość: kaiko Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.chello.pl 13.11.05, 22:25
          mam mały zarzut co do twojego postu,
          jest logicznie niespójny i ni cholery nie wiadomo o co w nim chodzi
          rozwin mysl
          • Gość: . Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 13.11.05, 23:43
            Kalko nie każdy ma taki móżg, aby wszystko zrozumieć. Twój to malutki rozumek.
            Kto wie gdzie można kupić męski beret moherowy. Myślę,że to będzi hit tej
            zimy.Przeciwnicy PO zakładją berety.
        • Gość: Konsument drobiu Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:48
          A czy zatem PiS to kontynuacja oslawionej PC, partii braci Kaczynskich ?
          • Gość: tadek Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 01:22
            Tusku Ty niedoszły przydencie wszystkich Polaków pogrzebałeś się sam. Gdzie są
            Twoje opowieści o matce pielęgniarce? Zaprzepaściłeś nasze głosy w wyborach do
            sejmu. Oddaje legitymację i idę do PISu. Obraziłeś 3/4 ludności miast i 9/10
            ludności wsi. Panie Rokita zgłupiałeś bo mie miałeś swojego zdania. Samochód
            premiera odjechał bezpowrotnie. UWAŻAJCIE tak narodu obrażąc NIE WOLNO!!!!!
            • Gość: Faraon Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 14.11.05, 09:18
              Nie jest istotne czy Rokita uważa ze Tusk nie obraził części Polaków. Istotne
              jest czy oni czują sie obrażeni.
    • Gość: hyzy Re: Aksamitny kapelusz Tuska IP: *.udn.pl 15.11.05, 15:54
      juz tyle czasu mineło o klęski a PO wciaz marudzi. Podaliby sobie dłonie z SLD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka