Dodaj do ulubionych

FORUM CZARNA OWCA

IP: *.172.udn.pl 13.11.05, 11:32
Właśnie sie dowiedziałem ze ruszyło forum czarnej owcy ciekawi mnie czy ten klub może bedzie jedyną dobrą alternatywą czy zamieni sie w spelune :)

PS. Już niedługo w Czarnej Owcy Angelo Mike
Obserwuj wątek
    • Gość: Lola Re: FORUM CZARNA OWCA IP: *.172.udn.pl 13.11.05, 11:34
      a to jak by ktoś strony nieznał :) www.klubczarnaowca.pl/? przedmówca chyba zapomniał podać :)
    • Gość: Ooo Re: FORUM CZARNA OWCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:18
      ruszylo ruszylo ale nikt nic nie pisze:))
      inne kluby to na forum to maja setki postow a tu bieda:]
      ale moze jakos sie rozkreci
    • jezus_chytrus666 Re: FORUM CZARNA OWCA 13.11.05, 14:28
      a ktos cos kiedys powiedzial ze w owcy w czwartki jest rockoteka, a to prawda
      jest czy nie? bo na stronie takiego info ni ma :/
    • Gość: bts Re: FORUM CZARNA OWCA IP: 82.139.44.* 13.11.05, 16:50
      na Angelo Mike się wybieram, obawiam się tylko, że znowu będzie malutko ludzi jak kiedyś na Levym (czyli 50 osób w klubie z czego 6 na parkiecie :)
      pozatym po zamknięciu royala, dresiarstwo musi znaleźć sobie nowy dom oby nie była to czarna owca...
      • Gość: KR! Re: FORUM CZARNA OWCA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:40
        Byłem w piątek w Klubie mUzycznym CZARNA OWCA i jestem pod wrażeniem poziom lokalu wysoki klimat fajny nawet trochę osób było wstęp gratis dla studentów ogólnie fajnie klub rewelacyjny nawet jak dla mnie.Mam nadzieję , że nadal będzie ostra selekcja i panowie w drresach nie będą tam wchodzić niech jadą na jakąś podradomską wioskę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka