Dodaj do ulubionych

DO ADMINISTRATORA FORUM ......

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:15
Najwyższy czas zrobić porządek na forum z osobami o nickach -LIDKA,LILABAJ I
STRING ..czy nie widzicie że prośby są ujęte w postach.Takiego stanu rzeczy
nie ma na innych forach regionalnych,
Obserwuj wątek
    • Gość: Wichajster Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: 82.139.38.* 26.11.05, 22:18
      Podpisuje się stanowczo za a najbardziej to porządek z Lidkom bo uważa się
      za „Boga” tego forum
    • Gość: wkurzony! Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.128.udn.pl 26.11.05, 22:36
      Moze warto zaczac pisac do admina calego forum gazeta.pl skoro nie skutkuje
      tutaj. Adres forum@agora.pl. Admin radomski umie wycinac jedynie watki Bractwa
      Rowerowego
      • Gość: PITAGOR Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 26.11.05, 22:43
        Nie tylko :-)
        Cóż zrobić jaki admin takie forum.
      • Gość: l i l a b a j Re:wkurzony IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 22:45
        wkurzony, byles kiedyc wkoguci? bo zaczynasz juz troche gdakac...
        :-)))
        • Gość: string Re:wkurzony string IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.05, 22:53

Myślę że jak się wszyscy nie uspokoicie w tej chwili to naślę na Was nie
          tylko Admina ale i Godżillę,Metahedorę,Gigana,oraz inne śmieszne zwierzaki
          - pluszaki.
          Dajcie mi obejrzeć w spokoju film na Jedynce z wartką akcją pt.Tajny Wydział.
          Jak wyście oglądali wiadomości wieczorne nick wam nie przeszkadzał.

Będę musiał zastanowić się choć pomysła mam na jeden wątek który może pogodzić
          wszystkich.
          A teraz możemy na trzy cztery ponaciskać czerwone kosze.
    • Gość: wkurzony! Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.128.udn.pl 26.11.05, 22:42
      Aha - i jeszcze: forum.abuse@gazeta.pl
      • Gość: lew Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 10:36
        ja pisałe tam a teraz ty napisz i zobaczysz jaką otrzymasz odpowiedz- to
        wszystko pic na wodę fotomontaż
        • Gość: wkurzony! Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.128.udn.pl 27.11.05, 11:59
          Mimo wszystko warto sprobowac. A jak nie poskutkuje, to moze na
          adam.michnik@agora.pl? W koncu gdzies ktos sie wkurzy i zacznie dzialac!!
    • Gość: obserwator Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 14:09
      Mam dla Was złe wiadomości.
      Administrator nie jest w stanie zrobić tego o co prosicie z dwóch powodów.
      1. Nie potrafi tego zrobić ( żaden wstyd, nie jest jedynym niedouczonym na b.
      ważnym stanowisku)
      2. Te trzy osoby to żona, teściowa i szwagier administratora którzy mają
      płacone za każde kliknięcie na tym forum - więc nie będzie ryzykował konfliktu
      w rodzinie (pomijam aspekt finansowy - zapewne ma odpalaną działkę )

Ku pocieszeniu dodam że jest parę lokalnych forów które czyta się z
      przyjemnością , a nawet z zainteresowaniem ( z oczywistych wzgędów nie podam
      jakie to fora, bo nie chce mi się szukać następnych.
      Napewno rozwiązaniem byłoby założenie forum zamkniętego (prywatnego), a to
      zostawić na pastwę sępom...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka