Gość: lew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 22:15 Najwyższy czas zrobić porządek na forum z osobami o nickach -LIDKA,LILABAJ I STRING ..czy nie widzicie że prośby są ujęte w postach.Takiego stanu rzeczy nie ma na innych forach regionalnych, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wichajster Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: 82.139.38.* 26.11.05, 22:18 Podpisuje się stanowczo za a najbardziej to porządek z Lidkom bo uważa się za „Boga” tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony! Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.128.udn.pl 26.11.05, 22:36 Moze warto zaczac pisac do admina calego forum gazeta.pl skoro nie skutkuje tutaj. Adres forum@agora.pl. Admin radomski umie wycinac jedynie watki Bractwa Rowerowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.internet.radom.pl / *.internet.radom.pl 26.11.05, 22:43 Nie tylko :-) Cóż zrobić jaki admin takie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re:wkurzony IP: *.server.ntli.net 26.11.05, 22:45 wkurzony, byles kiedyc wkoguci? bo zaczynasz juz troche gdakac... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re:wkurzony string IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.11.05, 22:53 Myślę że jak się wszyscy nie uspokoicie w tej chwili to naślę na Was nie tylko Admina ale i Godżillę,Metahedorę,Gigana,oraz inne śmieszne zwierzaki - pluszaki. Dajcie mi obejrzeć w spokoju film na Jedynce z wartką akcją pt.Tajny Wydział. Jak wyście oglądali wiadomości wieczorne nick wam nie przeszkadzał. Będę musiał zastanowić się choć pomysła mam na jeden wątek który może pogodzić wszystkich. A teraz możemy na trzy cztery ponaciskać czerwone kosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony! Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.128.udn.pl 26.11.05, 22:42 Aha - i jeszcze: forum.abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 10:36 ja pisałe tam a teraz ty napisz i zobaczysz jaką otrzymasz odpowiedz- to wszystko pic na wodę fotomontaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony! Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.128.udn.pl 27.11.05, 11:59 Mimo wszystko warto sprobowac. A jak nie poskutkuje, to moze na adam.michnik@agora.pl? W koncu gdzies ktos sie wkurzy i zacznie dzialac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: DO ADMINISTRATORA FORUM ...... IP: *.kowala.sdi.tpnet.pl 27.11.05, 14:09 Mam dla Was złe wiadomości. Administrator nie jest w stanie zrobić tego o co prosicie z dwóch powodów. 1. Nie potrafi tego zrobić ( żaden wstyd, nie jest jedynym niedouczonym na b. ważnym stanowisku) 2. Te trzy osoby to żona, teściowa i szwagier administratora którzy mają płacone za każde kliknięcie na tym forum - więc nie będzie ryzykował konfliktu w rodzinie (pomijam aspekt finansowy - zapewne ma odpalaną działkę ) Ku pocieszeniu dodam że jest parę lokalnych forów które czyta się z przyjemnością , a nawet z zainteresowaniem ( z oczywistych wzgędów nie podam jakie to fora, bo nie chce mi się szukać następnych. Napewno rozwiązaniem byłoby założenie forum zamkniętego (prywatnego), a to zostawić na pastwę sępom... Odpowiedz Link Zgłoś