Gość: jdk IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.10.02, 19:24 Gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Carolus Re: Order dla Marka Golki IP: *.acn.waw.pl 15.10.02, 00:28 Skonczylem "Kochanowskiego" 8 lat temu,ale rowniez wtedy pan Marek byl dla mnie autorytetem. Wymagal duzo, ale potrafil zmobilizowac do wysilku nie powodujac przy tym nadmiernego wydzielania adrenaliny z powodu stresu. Jestem teraz lekarzem stomatologiem, a egzaminy na studia zdalem rowniez dzieki niemu.Pozdrowiam panie "psorze" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b13 Re: Order dla Marka Golki IP: *.radom.pilickanet.pl 15.10.02, 13:06 Gratuluję stokrotnie!!! Jest moim kolegą po fachu, ale jest niesamowity, a na dodatek trafia na swojej drodze na fantastyczną młodzież. Ja 20 lat temu z matematyki też miałem szczęście do takiej młodzieży i miałem sukcesy, ale to co on potrafi pokazać tego nikt nie zrobi. Kto go kiedyś zastapi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek-absolwent Re: Order dla Marka Golki IP: *.poz.cdp.pl, / *.crowley.pl 15.10.02, 15:01 Gratuluję, Psorze. Geniuszem z fizyki nie byłem (delikatnie mówiąc), ale miło Pana wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Order dla Marka Golki IP: proxy / 217.96.36.* 16.10.02, 10:52 Jest to jeden z niewielu nauczycieli, ktorego bardzo milo wspominam z Kochanowskiego. Na pewno naleza sie gratulacje i podziw bo na ta nagrode zasluzyl. Dla odmiany podam, ze zdecydowanie najmniej milo wspominam Wojtyne, ktory sie na mnie wyzywal i szkodzil celowo. Niestety nie przeszlo mi nadal pomimo, ze skonczylem w miedzyczasie studia i pracuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Order dla Marka Golki IP: *.ibles.waw.pl 16.10.02, 14:10 Dorzucam gratulacje za zasłużone wyróżnienie. Tym bardziej się cieszę, bo Marek Golka był "moim" fizykiem. Potwierdzam, że jednym z bardziej lubianych pedagogów, pomimo wysokich wymagań, jakie stawiał uczniom. leo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Order dla Marka Golki IP: *.waw-pie.leased.ids.pl 17.10.02, 10:21 Ja mogę się pochwalic,że byłam w pierwszej wychowawczej klasie Pana Marka (teraz już Marka, wiem, wiem, że niektórzy dziwią się,że "emeryci "zaglądają do internetu ).Był cudownym wychowawcą. Nigdy nam nie "truł", był przyjacielam no i oczywiscie wychował mnóstwo olimpijczyków.Teraz sama pracuję w szkole i wzoruję się na jego metodach w pracy z młodzieżą. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś