Dodaj do ulubionych

Sukienka na studniówke 2006

03.12.05, 14:22
czesc...
jush nie długo sylwester a potem miesiąc studniówek... mam pytanie
szczególnie do dziewczyn... gdzie kupowałyście... które miejsca polecacie....
oczywiscie w przystępnej ceni aby były te kreacje
dzieki za pomoc.... bo nie wiem gdzie mam zacząc jej szukac...a potrzebna mi
na poczetek stycznia
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: Sukienka na studniówke 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 16:27
      atelier mody Miriam na slowackiego niedaleko kosciola na dole sa jakies czesci
      Fiata a na gorze Miriam, oni nigdy nie zawodza: oryginalne sukienki, z dobrych
      materialow, super serwis, kwoty... zalezy jaka masz kieszen- jak powiesz ze
      chcesz do 400zl to wybiora z takiego materialu zeby cie tyle wyniosla a wzor
      sukienki za 1000zl, ja zaplacilam 650zl
    • Gość: majonez Re: Sukienka na studniówke 2006 IP: 82.139.42.* 03.12.05, 18:20
      a ja polecam studio mody nicole w CH KOREJ, tam mają kupe sukienek, szyją tam sami, jest z zcego wybierac, dla mojej dziewczyny też tam szyli z zeszłym roku nie zapłąciłą dużo a wyglądała bosko
      • Gość: klara12 Re: Sukienka na studniówke 2006 IP: *.radom.pilicka.pl 03.12.05, 18:36
        Polecam salon sukien ślubnych i wieczorowych na Limanowskiego ( w pobliżu
        stacji krwiodawstwa). Niedrogo, bardzo ładnie. Ja dla córki w ubiegłym roku za
        bardzo oryginalny gorset i spódnicę zapłaciłam 600 zł. Projekt był dostosowany
        kolorystycznie i fasonem do zakupionych przez nas bardzo oryginalnych dodatków
        ( zostały one wkomponowane w spódnicę). Za typowy zestaw gorset+spódnica
        dziewczyny płaciły ok. 350-400 zł. Musisz się szybko zdecydować, bo ten salon
        jest bardzo oblegany i jeśli przyjdziesz tam zbyt późno, to mogą Ci już nie
        przyjąć zamówienia. My interesowałyśmy się tym problemem już w listopadzie.
        • Gość: tola Re: Sukienka na studniówke 2006 IP: 82.139.40.* 04.12.05, 21:45
          o rany co to za kreacje..ja za swoją sylwestrową czarną zapłaciłam 110 zł
    • Gość: Majka Re: Sukienka na studniówke 2006 IP: 82.139.35.* 03.12.05, 22:50
      Kochana jedź do Nadarzyna kupisz sobie niepowtarzajną kreację i za niewielką
      kasę
    • ankam87 Re: Sukienka na studniówke 2006 04.12.05, 21:19
      dzieki za te podpowiedzi...a gdzi polecacie jeszcze zajrzec...
      • Gość: karola Re: Sukienka na studniówke 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:21
        w nadarzynie w centrum mody i w halach maximus jest pelno towaru ale byle
        jakiego- sukienke na sylwestra na jakas potancowe to bym tam jeszcze kupila ale
        na studniowke?? w zyciu!! bylam tam jakies dwa tygodnie temu- wszystko na jedno
        kopyto, te sukienki wszystkie do siebie podobne. bylam tez w warszawie: blue
        city galeria centrum ch reduta arkadia i tez nic nie ma, wybor sukienek jest
        zaden, co do tego salonu sukien slubnych to ja tam szylam sobie juz chyba
        3sukienki w tym nawet komunijna 10lat temu. w sumie bylam zadowolona ale te
        sukienki sa tam takie... zwykle. nawet jak sobie jakos zaprojektowalam to szyja
        tam z takich materialow i taki maja juz nawyk szycia tam ze te sukienki
        wygladaja tak ze wiadomo skad sa. klasyczne.ceny... ja placilam na
        limanowskiego od 300 do 500-zalezy za ktora.a w zeszlym roku moja kolezanka z
        baczynskiego szyla tam na studniowke i mowi ze spotkala min. 15 dziewczyn w
        takich samych albo bardzo podobnych sukienkach. polecam bez zmian atelier na
        slowackiego- miriam.
        • Gość: zszokowana polecam IP: 193.140.227.* 06.12.05, 23:04
          Moj Boze!! Karola!! i w ogole cala reszta! to studniowka! a Wy suknie za 6oo zl
          szyjecie?? szok!! tyle dala moja przyjaciolka za piekna suknie slubna szyta na
          miare!
          zmieniajac temat- polecam pracownie krawiecka na pilsudskiego- mniej wiecej na
          przeciwko sadu, wejscie z bramy, po schodach na gore, wlascicielka, p.Agnieszka,
          doradzi i pomoze- ale tez oblegana!!
          • Gość: karola Re: polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 14:38
            "zszokowana" heh szczerze to z jednej strony uwazam ze to duzo... ale... z
            drugiej strony wydatki na studniowke wszystkie moje kolezanki maja podobne do
            mnie, kazdy ma inne podejscie dla jednego to tylko studniowka a dla niektorych
            az studniowka... ja chce wygladac nie mniej pieknie niz na swoim slubie na
            ktory dopiero chce miec sukienke z paryza;) na codzien wygladam jak szara
            myszka, wloski proste, nie maluje sie, ubrania raczej sportowe wiec chociaz
            przy takich okazjach chce byc taka mala gwiazdeczka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka