Gość: ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 21:38 Zna ktoś inicjały tych gości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 05:55 znamy ale lepiej by policję i sąd zainterosowali się "pokrzywdzonymi"bo to dopiero bandyci.Natomiast ta firma ochroniarska padła w wyniku prowokacji tzw chlopców z miasta,bo faktycznie ten element nie był wpuszczany na dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.12.05, 09:36 znak zodiaku już nie obstawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ******* Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:25 Tacy chłopcy z miasta powinni siedzieć,a nie jeszcze sie bawić na dyskotekach i handlować prochami.Mają racje,że ich nie wpuszczają,ale pewnie policja się ich boi i nic im nie robi.Zapewne nie jeden z nich ma ciekawą teczke,ale najlepiej zgonic wszystko na ochrone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 01:24 Mam nadzieje ze pan prezydent L.Kaczynski,i pan Ziobro,zlikwiduje wszystkie agencje ochrony,dzialajace w ten sposob,poniewasz ochroniarz jest od tego ,aby zwrocic komus uwage lub go wyprowadzic z lokalu,a nie gazowac,ublirzac,bic...itp.Wydaje sie pracownikom tej agencji ze maja wieksza wladze od policji.nastepna sprawa pragne zwrocic uwage ze nie raz juz bylo glosno ,o ludziach ktorzy pod parasolem prawa postepowali nie slusznie i bylo o nich glosno,np afera starachowicka lub afera z generalem policji na slasku.Moral z tego taki ze agencja a agencja to roznica.Tym bardziej ze w chwili obecnej przeciwko agencji SKORPION wniesione jest do sadu pare spraw.Jrytujace jes tez ze wlasciciel tej agencji kiedys zostal osadzony na sankcji na okres 3miesiecy w wiezieniu w STALOWEJ WOLI w 1988roku za napad,wiadomo po tylu latach kartoteka automatycznie mu sie wyczyscila,ale sam fakt ze siedzial w wiezieniu,daje duzo do myslenia?Czemu w innych agencjach nie ma czegos takiego a jest w Radomiu okolo 10 agencji innych na ktorych nie ma skarg.Ale nie nam osadzac lecz sprawiedliwemu sadowi.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwy22 Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi 01.02.06, 01:42 Mam nadzieje ze Pan Prezydent L.Kaczynski,i Pan Ziobro,zlikwiduje wszystkie agencje ochrony,dzialajace w ten sposob,ponieważ ochroniarz jest od tego ,aby chronić, zwrocic komus uwage lub go wyprowadzic z lokalu,a nie gazowac,ublirzac,bić ...itp. Wydaje sie pracownikom tej agencji ze maja wieksza wladze od policji.Nastepna sprawa pragne zwrocic uwage ze nie raz juz bylo glosno ,o ludziach ktorzy pod parasolem prawa postepowali nie slusznie i bylo o nich glosno,np: afera Starachowicka lub afera z generalem policji na Ślasku. Morał z tego taki, ze agencja a agencja to roznica.Tym bardziej ze w chwili obecnej przeciwko agencji SKORPION wniesione jest do sadu pare spraw.Irytujace jes tez, ze wlasciciel tej agencji kiedys zostal osadzony na sankcji na okres 3 miesiecy w wiezieniu w STALOWEJ WOLI w 1988roku za napad,wiadomo po tylu latach kartoteka automatycznie mu sie wyczyscila,ale sam fakt ze siedzial w wiezieniu,daje duzo do myslenia? Czemu w innych agencjach nie ma czegos takiego a jest w Radomiu okolo 10 agencji innych na ktorych nie ma skarg.Ale nie nam osadzac lecz sprawiedliwemu sadowi.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka27 Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.udn.pl 05.02.06, 23:51 To co tu czytam za głupoty nie miesci sie w głowie!!!Jestem studentka prawa i od poczatku przygladam sie tej sprawie.Przeciez widac, ze na tym forum wypowiada sie wiekszosc pracownikow tej ochrony niz ludzi.Powiedzcie mi skad wy to mozecie wiedziec, ze oni chandluja prochami czy sa bandziorami??,mysle ze takie oszczerstwa i pomowienia na ich temat to głupota.Policja dawno by sie tym zajeła jak by byl jakis dowod na to.Oskarzeni pracownicy i szef owej ochrony poprostu mowia tak bo musza sie jakos z tego wyplatac ale mam nadzieje ze wam sie oberwie za wasze kłamstwo i zachowanie ponizej krytyki!!! Wescie pod uwage to,ze wy trzymacie prawie wszyste lokale w radomiu a nie oni,katujecie,gazujecie i bijecie niewinnych ludzi,ktorzy pzyszli sie tylko pobawic i robice selekcje kto wam pasuje a kto nie-watpie zeby własciciele lokali o tym wiedzieli bo by juz dawno nie bylo.Nie raz bylam swiadkiem takich zachowan ochroniarzy,widzialam jak wciagali do kibla sami wmyslali sobie prawo! MAM JESZCZE JEDNA PYTANIA??Dlaczego taki pan jak Jerzy A. szef agencji skorpion ma pozwolenie na prowadzenie tej strasznej agencjii!Wiecie dlaczego macie pretensje do tych chlopakow, dlatego ze chociaz oni sie nie boja zeby wam sie przeciwstawic i to jest teraz wasz bol!!!Dla mnie jestescie zwykłymi prostakami z wykształceniem podstawowym,dla was sie licza tylko sterydy i wyglad,a w głowie pusto! CO WY SOBA REPREZENTUJECIE-zwykłe prostackie geby!!!I mam nadzieje,ze prawo wrescie stanie na nogi po tych,ktorzy maja racje czyli nie agencja skorpion tylko jak wy ich nazywacie "bandziorami"!!!chociaz oni umieja zachowac sie stosownie do kobiety i sytuacji w ktorej sie znajduja!!!dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodi Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 213.199.219.* 06.02.06, 10:08 zobaczcie jest fajna stronka ochronainformacji.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.udn.pl 06.02.06, 14:20 Skorpiony o co wy walczycie??????POPROSTU NIE MACIE RACJI-NALEZYCIE DO EKIPY SKURW...TOWARZYSTWA!!!NAWET POPRAWNYCH KSYWEK NIE ZNACIE.WIEM ZE TO BEDZIECIE CZYTAC I DLA WASZEJ SŁABEJ SWIADOMOSCI TO SA LUDZI A WY JESTESCIE ZWYKŁYMI LESZCZAMI!ZASŁANIACIE SIE SZEFEM,KTORY MA WAS GDZIES I MYSLI JAK TU OD WAS Z ZARZUTU UCIEC!HAHAHA NAJLEPSZE JEST TO ZE TAK BYLO Z TYM HARACZEM A WY GRACIE TERAZ SWOJA BAJKE O NIEWINNYM KAPTURKU ZE TO NIE WY ANI SZEF-ALE TAKA JEST RZECZYWISTOSC.JA WAS ROZUMIE ZE NIE CHCECIE SIEDZIEC BO NIKT NA WASZYM MIEJSCU BY NIE CHCIAL:)))))))))))))))ALE MUSICIE JAKOS KARE PONIESC ZA ZŁE ZACHOWANIE.PO PIERWSZE WY TRZYMACIE LOKALE W RADOMIU I WY MACIE MAFIE:handlujecie prochami,gwałty na dyskotekach,kradzieze telefonow.samochodow ewnie nic o tym nie wiecie???hehehe-pewnie nie! BO AGECJA SKORPION JEST NAJLEPSZA WŁASNIE DLATEGO!!!MOGŁBYM DUZO TAK PISAC ALE PO CO?!!!I TAK KAZDY WIE JAK JEST!L.M I W.M ZAŁOZ PALKE WES GAZ I SKATUJ KOGOS I OKRADNIJ MOZE SPLACICIE JAKOS DŁUG U SZEFA ZE JEGO WYCIAGANIE HARACZY I GROZENIE I PRZEJMOWANIE W TEN WŁASNIE SPOSOB LOKALI JEST JUZ SPALONE!!!PEWNIE WAM JUZ PODZIEKOWAL ZA TO!J.A TO STARY ZŁODZEJ A TERAZ NAGLE MU SIE ODMIENILO-CIEKAWE CZEMU???MOZE BOI SIE ISC SIEDZIEC:))I TYLE .NARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzisiaj pada Ja znam IP: 194.242.62.* 09.12.05, 08:51 > Zna ktoś inicjały tych gości? I wtajemnicy mogę ci powiedzieć: napastnicy 1. L.M. 2. W.M. i pokrzywdzony R.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbvgfgtrd Re: Ja znam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:18 ochrona o której mowa przynajmniej robi porządek w mieście i nie boi się chłopaków z miasta w przeciwieństwie do innych agencji. Zapewne ci gangsterzy zbierali haracze z klubów do których nie są wpuszczani i teraz za wszelką cenę próbują ich zniszczyć przez uknuty spisek. ten kto zajmuje się tą sprawą powinien bliżej przyjżeć się życiorysem poszkodowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek pracownik ochrony IP: *.radom.pilicka.pl 12.12.05, 00:53 ta agencja jest naprawde zaje... sa tam konkretni ludzie a nie jak w innych agencjach ochrony, gdzie pracownicy robia w gaciach przy kazdej awanturze. a stawianie przed sadem chlopakow z tej agencji jest czysta glupota policja sie boi gangsterow a oni nie a z reszta co to sa za gansterzy jak sie policja zaslaniaja sami z siebie zrobili fraj... a dla agencji ochrony pelny respekt nie bojcie sie chlopaki robcie tak dalej czysccie miasto z gangsterow bo policja nie daje rady pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość w10 Re: Ja znam IP: *.udn.pl 30.01.06, 20:01 A może trzeba zapytać właściciela czym się zajmował się w przeszłosci:-)Ktoś mi mówił że zanim zajął się ochroną to robił podobne rzeczy co ci których teraz nie wpuszcza. KIM WCZEŚNIEJ BYŁ WŁAŚCICIEL? CZYM WCZEŚNIEJ SIĘ ZAJMOWAŁ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Ja tez znam IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 10:43 Masz rację, ja wiem kim był zwykłym bandziorem i takich zatrudnia. Pracowałem tam. Handel prochami, szantaż to wszystko prawda, tacy oni sa. Nie boja się ha, ha, ha. Niedawno na dyskotece sami dzwonili po policje bo sobie nie dawali rady z jednym małym pijaczkiem. Nie boja sie bandziorów? PEWNIE bo sami nimi sa, a wpuszczaja swoich kolesi i wszyscy sa zadowoleni. A własciciele? Im to chyba na reke/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgdfhfjnfvsgh Re: Ja tez znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:37 Gdybyś znał się trochę na prawie to wiedział byś , że człowiek który decyduje sie na prowadzenie takiej firmy ochroniarskiej przede wszystkim musi być czysty jak łza,a tym bardziej jego pracownicy.Warunkiem przyjęcia takiej osoby do pracy jest jego niekaralność.Kłamiesz twierdząc,że byłeś pracownikiem tej firmy,ponieważ sam jesteś bańdziorem skoro cię z tamtąd wyrzucili.Uważam , że jest to jedyna firma w Radomiu,która nie boi sie bandziorów i która robi z nimi porządek. Nie masz prawa oczerniac tej firmy ,jej właściciela oraz pracowników, ponieważ nie masz na to dowodów.Odnosze wrażenie ,że jesteś zwykłym zazdrośnikiem który sam ma ochotę przejąć te obiekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Ja tez znam IP: *.udn.pl 31.01.06, 17:58 Witaj drogi analfabeto. Nie zanm się na tego typu sprawach, ale jeśli tacy analfabeci mają cos wspólnego z ta firmą to ja dziękuję!. Naucz się pisać poprawnie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjggcxhjfgjjklg Re: Ja tez znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:13 i kto to mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ja tez znam IP: *.udn.pl 31.01.06, 20:15 rzeczywiście, mało masz do powiedzenia, ale czego mozna sie spodziewać po ludziach takiego pokroju. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Ja znam IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.06, 19:16 BYŁ ZŁODZIEJEM MA KONTAKTY Z BANDZIORAMI I TYLE??? BAMBER ,JERZYK = JERZY A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szrek Re: Ja znam IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.06, 19:09 L.M - LESZEK M. ,,,, WOJTEK M. bracia napastnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:10 zgodze sie z poprzednimi wypowiedziami. tak sie sklada ze znam poszkodowanych bo mieszkaja na mojej dzielnicy i to sa dopiero prawdziwi bandyci a nie ci oskarżeni ale niestety chyba policja sie ich boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.06, 19:31 TO ZNACZY ZEJESTEŚ GEJEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutki Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 82.139.32.* 16.12.05, 00:34 O czym w ogóle mówimy? O tym, że bandyta sprzedający narkotyki jest poszkodowanym? To wielka bzdura. Nie wpuszczani są do klubów, dlatego że właśnie handlują prochami. To się im nie podoba i próbują pozbyć się niewygodnej dla nich Agencji Ochrony.A poza tym myślę, że wiekszość obywateli mieszkających w Radomiu cohciażby ze słyszenia zna takie osoby jak: Bambo, Mieszczak, Pająk, Nosion. To właśnie oni są wielce poszkodowani. Uknuli sobie wersję wydarzeń i idą z tym w zaparte. Mimo wszystko myślę, że sąd rozpatrzy sprawę odpowiednio i skarze tych, którzy są naprawdę winni. Winni przede wszystkim ciężkiego pobicia Leszka M. oraz pomówienia innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.104.udn.pl 16.12.05, 00:36 przyjdzie i na nich pora...prędzej czy później sami się wzajemnie będą podpi...ć albo napi...ć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:02 hmmm-jeśli już jesteś taki poinformowany to powinieneś wiedzieć że Bambo i Mieszczak to ta sama osoba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:47 Chyba sobie żartujesz kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutki Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 82.139.32.* 17.12.05, 03:30 I tu muszę Cię zmartwić, Bambo to człowiek o inicjałach A.S a Mieszczak R.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamber Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 82.139.44.* 20.07.06, 11:29 nich J. A. idzie do więzienia to jest dopiero bandzior zbiera haracze pod przykrywką agenci juz policija znim nie trzyma bo ten JUREK jest poprostu nie do zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZNAJOMY Re: NIEZNAJOMY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.01.06, 23:46 MOIM ZDANIEM TO WSZYSTKO JEST ZUPEŁNIE ODWROTNIE NIE ZNAM SIE DOKŁADNIE ALE TA AGENCJA OCHRONY JUZ PRZEZ DLUZSZY CZAS SZUKALA ZWSZYSTKIMI ZACZEPEK, BILI NA DYSKOTEKACH , GAZOWALI OKRADALI Z PRYWATNEGO MIENIA NIEWINNYCH LUDZI!!CZEMU TYM SIE NIKT NIE INTERESUJE?TO SA BANDYCI!DOPROWADZILI DO STRASZNYCH WOJEN W RADOMIU A TAK NIE POWINNO BYC ONI STWORZYLI MAFIE! A CO Z GWAŁTAMI NA DYSKOTEKACH?CZEMU NIKT NIE REAGUJE?WSZYSTKIE ŚLEDZTWA PRZECIW WŁASCICIELOWI SA UMAZANE. A CO Z DYSKOTEKA W SICZKACH?JEST JESZCZE KILKADZIESIAT TAKICH PRZYPADKOW I PYTAN CO SIE DZIEJE?LUDZIE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca Re: NIEZNAJOMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 03:38 Ciekawe czyja to jest wypowieć albo konkurecja albo jeden z tych słabych GANGSTERóW.Człowieku na jakim ty świecie żyjesz zastanów sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: NIEZNAJOMY IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 10:50 nie, człowieku! to prawda, ciekawe z kim taki bandyta jak właściciel tej agencji ma powiązania, ze władze tego bandyckiego miasta pozwalaja mu na ta działalnosc. Dlaczego nikt z przedstawicieli prawa nie zainteresuje sie ta agencją? Sama byłam straszona na jednej z dyskotek. To MAFIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (..) Re: NIEZNAJOMY IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 14:41 nie wiem jaki masz cel oczerniając właściciela agencji! ktoś kto go zna wie jakim jest człowiekiem, ludzie potrafią odróżnić bandytów, od tych którzy dbają o bezpieczeństwo i porządek w dyskotekach i radomskich lokalach, a wiesz o co tu chodzi? O to że dla wielu ta agencja jest niewygodna, bo nie mogą kręcić swoich brudnych interesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: NIEZNAJOMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:19 BRAWO! TAK DEBILNEJ WYPOWIEDZI JUż DAWNO NIE CZYTAłAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: NIEZNAJOMY IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:33 generalnie nie chce mi sie czytac tych bzdur co tu sa wypisane. moge powiedziec jedno ze nie raz mialem nieprzyjemne sytuacje przez ochrone o wdziecznej nazwie SKORPION.a jakos z "chlopakami z miasta"nigdy nie bylo problemu nigdy nikt nie zaczepial mi dziewczyny czy dogadywal.skorpiony to buraki z pola i takie w nich selekcjonery jak z koziej dupy trabka.gdyby ich nie bylo w radomiu wiele by sie zmienilo do lokali przychodziloby wiecej osob.obecnie ludzie siedza w domach bo nikomu sie nie chce na nich patrzec.skorpiony=strach na ludzi!przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBS Re: NIEZNAJOMY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.02.06, 23:33 Hehe to prowokacja bandziory cisna na skorpionow bo ucieklo im wiele kasy sprzed nosa i glosno krzycza ALE juz sie skonczyly czasy ze chopaki z miasta stoja na bramkach handluja prochami lewa woda w lokalu wystawianie pijanych gosci na dziesiony Nastapil KONIEC ich czasow a to dzieki ww agencji i chwala im zato Co z tego ze w radomi jest wiele agencji jak zadna jak do tej pory niedawala sobie rady. Wiadoma sprawa kazda agencja ma swoje 5 min i to 5 min juz sko...miala ale nastepna jesli chce miec swoj czas musi dzialac tak samo albl lepiej Dzieki takim dzialaniom w radomiu od kilu lat powsataja jak grzyby po deszczu nowe lokale juz zaden wlasciciel lokalu nieobawia sie ze przyjada lysole i bedzie musial oddawac wiekszosc dochodu KONIEC LYSOLOM Z MIASTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta 21 Re: NIEZNAJOMY IP: *.udn.pl 16.02.06, 23:38 Dzień dobry jestem studentka z Krakowa i pochodze z Radomia.Chcialam przedstawic swoj punkt widzenia na temat agencji "SKORPION".Ta wspaniala radomska agencja ochrony sprawiła ze moj brat do końca życia bedzie kaleta.Zdażyło sie na DYSKOTECE w bylym klubie DEJA VU NA ULICY LIMANOWSKIEGO W RADOMIU.Obecnie ten klub nosi nazwe "CZARNA OWCA".Pewnego dnia bylismy z cała paczka na dyskotece w owym klubie i doszlo do sprzeczki pomiedzy ochrona SKORPION a moim chłopakiem którym nie podobała sie im jego fryzura poniewaz mial za duzo zelu tak to tłumaczyli.Moj braciszek wstawil sie za moim chlopakiem i zostal wyprowadzony z lokalu i tak pobity ze stracil przytomność.Zawiadomialam od razu karete ktora zabrała go do szpitala i policje.Wskazałam policji dokladnie sprawcow zdazenia ale wyszedl do nich pewnien osobnik ktory podawal sie za szefa agencji Skorpion i zaczal rozmawiac z policja wymyslajac kompletne bzdury ze to moj brat zaczal cała sprzeczke i pobił jednego z ochroniarzy.Niewiem jak to jest mozliwe skoro kazdy z owej ochrony jest od niego 2 razy wiekszy i potezniejszy.Ale policja uwierzyła szefowi ochrony i policjańci odjechali jakby nic sie nie stało.A moj braciszek przeszedł operacje w szpitalu wojskowym w Warszawie i ma wstaiwona płytek w czase.Sami oceńcie zachowanie tych zwierzaków bo nie moze ich inaczej nazwac poniewaz oni sa albo pod wpływem sderydów albo jakis srodków odurzajacych.Z poważaniem Marta Odpowiedz Link Zgłoś