Dodaj do ulubionych

Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowied...

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.12.05, 21:38
Zna ktoś inicjały tych gości?
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 05:55
      znamy ale lepiej by policję i sąd zainterosowali się "pokrzywdzonymi"bo to
      dopiero bandyci.Natomiast ta firma ochroniarska padła w wyniku prowokacji tzw
      chlopców z miasta,bo faktycznie ten element nie był wpuszczany na dyskoteki.
      • Gość: ?? ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.12.05, 09:36
        znak zodiaku już nie obstawia?
      • Gość: ******* Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 15:25
        Tacy chłopcy z miasta powinni siedzieć,a nie jeszcze sie bawić na dyskotekach i
        handlować prochami.Mają racje,że ich nie wpuszczają,ale pewnie policja się ich
        boi i nic im nie robi.Zapewne nie jeden z nich ma ciekawą teczke,ale najlepiej
        zgonic wszystko na ochrone.
        • Gość: sprawiedliwy Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.02.06, 01:24
          Mam nadzieje ze pan prezydent L.Kaczynski,i pan Ziobro,zlikwiduje wszystkie
          agencje ochrony,dzialajace w ten sposob,poniewasz ochroniarz jest od tego ,aby
          zwrocic komus uwage lub go wyprowadzic z lokalu,a nie
          gazowac,ublirzac,bic...itp.Wydaje sie pracownikom tej agencji ze maja wieksza
          wladze od policji.nastepna sprawa pragne zwrocic uwage ze nie raz juz bylo
          glosno ,o ludziach ktorzy pod parasolem prawa postepowali nie slusznie i bylo o
          nich glosno,np afera starachowicka lub afera z generalem policji na
          slasku.Moral z tego taki ze agencja a agencja to roznica.Tym bardziej ze w
          chwili obecnej przeciwko agencji SKORPION wniesione jest do sadu pare
          spraw.Jrytujace jes tez ze wlasciciel tej agencji kiedys zostal osadzony na
          sankcji na okres 3miesiecy w wiezieniu w STALOWEJ WOLI w 1988roku za
          napad,wiadomo po tylu latach kartoteka automatycznie mu sie wyczyscila,ale sam
          fakt ze siedzial w wiezieniu,daje duzo do myslenia?Czemu w innych agencjach nie
          ma czegos takiego a jest w Radomiu okolo 10 agencji innych na ktorych nie ma
          skarg.Ale nie nam osadzac lecz sprawiedliwemu sadowi.Dobranoc
        • sprawiedliwy22 Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi 01.02.06, 01:42
          Mam nadzieje ze Pan Prezydent L.Kaczynski,i Pan Ziobro,zlikwiduje wszystkie
          agencje ochrony,dzialajace w ten sposob,ponieważ ochroniarz jest od tego ,aby
          chronić, zwrocic komus uwage lub go wyprowadzic z lokalu,a nie
          gazowac,ublirzac,bić ...itp. Wydaje sie pracownikom tej agencji ze maja wieksza
          wladze od policji.Nastepna sprawa pragne zwrocic uwage ze nie raz juz bylo
          glosno ,o ludziach ktorzy pod parasolem prawa postepowali nie slusznie i bylo o
          nich glosno,np: afera Starachowicka lub afera z generalem policji na Ślasku.
          Morał z tego taki, ze agencja a agencja to roznica.Tym bardziej ze w chwili
          obecnej przeciwko agencji SKORPION wniesione jest do sadu pare spraw.Irytujace
          jes tez, ze wlasciciel tej agencji kiedys zostal osadzony na sankcji na okres 3
          miesiecy w wiezieniu w STALOWEJ WOLI w 1988roku za napad,wiadomo po tylu latach
          kartoteka automatycznie mu sie wyczyscila,ale sam fakt ze siedzial w
          wiezieniu,daje duzo do myslenia? Czemu w innych agencjach nie ma czegos takiego
          a jest w Radomiu okolo 10 agencji innych na ktorych nie ma skarg.Ale nie nam
          osadzac lecz sprawiedliwemu sadowi.Dobranoc
        • Gość: Agnieszka27 Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.udn.pl 05.02.06, 23:51
          To co tu czytam za głupoty nie miesci sie w głowie!!!Jestem studentka prawa i
          od poczatku przygladam sie tej sprawie.Przeciez widac, ze na tym forum
          wypowiada sie wiekszosc pracownikow tej ochrony niz ludzi.Powiedzcie mi skad wy
          to mozecie wiedziec, ze oni chandluja prochami czy sa bandziorami??,mysle ze
          takie oszczerstwa i pomowienia na ich temat to głupota.Policja dawno by sie tym
          zajeła jak by byl jakis dowod na to.Oskarzeni pracownicy i szef owej ochrony
          poprostu mowia tak bo musza sie jakos z tego wyplatac ale mam nadzieje ze wam
          sie oberwie za wasze kłamstwo i zachowanie ponizej krytyki!!! Wescie pod uwage
          to,ze wy trzymacie prawie wszyste lokale w radomiu a nie
          oni,katujecie,gazujecie i bijecie niewinnych ludzi,ktorzy pzyszli sie tylko
          pobawic i robice selekcje kto wam pasuje a kto nie-watpie zeby własciciele
          lokali o tym wiedzieli bo by juz dawno nie bylo.Nie raz bylam swiadkiem takich
          zachowan ochroniarzy,widzialam jak wciagali do kibla sami wmyslali sobie prawo!
          MAM JESZCZE JEDNA PYTANIA??Dlaczego taki pan jak Jerzy A. szef agencji skorpion
          ma pozwolenie na prowadzenie tej strasznej agencjii!Wiecie dlaczego macie
          pretensje do tych chlopakow, dlatego ze chociaz oni sie nie boja zeby wam sie
          przeciwstawic i to jest teraz wasz bol!!!Dla mnie jestescie zwykłymi prostakami
          z wykształceniem podstawowym,dla was sie licza tylko sterydy i wyglad,a w
          głowie pusto! CO WY SOBA REPREZENTUJECIE-zwykłe prostackie geby!!!I mam
          nadzieje,ze prawo wrescie stanie na nogi po tych,ktorzy maja racje czyli nie
          agencja skorpion tylko jak wy ich nazywacie "bandziorami"!!!chociaz oni umieja
          zachowac sie stosownie do kobiety i sytuacji w ktorej sie znajduja!!!dobranoc
          • Gość: dodi Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 213.199.219.* 06.02.06, 10:08
            zobaczcie jest fajna stronka ochronainformacji.pl
          • Gość: kozak Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.udn.pl 06.02.06, 14:20
            Skorpiony o co wy walczycie??????POPROSTU NIE MACIE RACJI-NALEZYCIE DO EKIPY
            SKURW...TOWARZYSTWA!!!NAWET POPRAWNYCH KSYWEK NIE ZNACIE.WIEM ZE TO BEDZIECIE
            CZYTAC I DLA WASZEJ SŁABEJ SWIADOMOSCI TO SA LUDZI A WY JESTESCIE ZWYKŁYMI
            LESZCZAMI!ZASŁANIACIE SIE SZEFEM,KTORY MA WAS GDZIES I MYSLI JAK TU OD WAS Z
            ZARZUTU UCIEC!HAHAHA NAJLEPSZE JEST TO ZE TAK BYLO Z TYM HARACZEM A WY GRACIE
            TERAZ SWOJA BAJKE O NIEWINNYM KAPTURKU ZE TO NIE WY ANI SZEF-ALE TAKA JEST
            RZECZYWISTOSC.JA WAS ROZUMIE ZE NIE CHCECIE SIEDZIEC BO NIKT NA WASZYM MIEJSCU
            BY NIE CHCIAL:)))))))))))))))ALE MUSICIE JAKOS KARE PONIESC ZA ZŁE
            ZACHOWANIE.PO PIERWSZE WY TRZYMACIE LOKALE W RADOMIU I WY MACIE
            MAFIE:handlujecie prochami,gwałty na dyskotekach,kradzieze telefonow.samochodow
            ewnie nic o tym nie wiecie???hehehe-pewnie nie! BO AGECJA SKORPION JEST
            NAJLEPSZA WŁASNIE DLATEGO!!!MOGŁBYM DUZO TAK PISAC ALE PO CO?!!!I TAK KAZDY WIE
            JAK JEST!L.M I W.M ZAŁOZ PALKE WES GAZ I SKATUJ KOGOS I OKRADNIJ MOZE SPLACICIE
            JAKOS DŁUG U SZEFA ZE JEGO WYCIAGANIE HARACZY I GROZENIE I PRZEJMOWANIE W TEN
            WŁASNIE SPOSOB LOKALI JEST JUZ SPALONE!!!PEWNIE WAM JUZ PODZIEKOWAL ZA TO!J.A
            TO STARY ZŁODZEJ A TERAZ NAGLE MU SIE ODMIENILO-CIEKAWE CZEMU???MOZE BOI SIE
            ISC SIEDZIEC:))I TYLE .NARKA
    • Gość: dzisiaj pada Ja znam IP: 194.242.62.* 09.12.05, 08:51
      > Zna ktoś inicjały tych gości?

I wtajemnicy mogę ci powiedzieć:
      napastnicy
      1. L.M.
      2. W.M.

i pokrzywdzony
      R.M.

• Gość: vbvgfgtrd Re: Ja znam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:18
        ochrona o której mowa przynajmniej robi porządek w mieście i nie boi się
        chłopaków z miasta w przeciwieństwie do innych agencji.
        Zapewne ci gangsterzy zbierali haracze z klubów do których nie są wpuszczani i
        teraz za wszelką cenę próbują ich zniszczyć przez uknuty spisek.
        ten kto zajmuje się tą sprawą powinien bliżej przyjżeć się życiorysem
        poszkodowanych.
        • Gość: czlowiek pracownik ochrony IP: *.radom.pilicka.pl 12.12.05, 00:53
          ta agencja jest naprawde zaje... sa tam konkretni ludzie a nie jak w innych
          agencjach ochrony, gdzie pracownicy robia w gaciach przy kazdej awanturze. a
          stawianie przed sadem chlopakow z tej agencji jest czysta glupota policja sie
          boi gangsterow a oni nie a z reszta co to sa za gansterzy jak sie policja
          zaslaniaja sami z siebie zrobili fraj... a dla agencji ochrony pelny respekt
          nie bojcie sie chlopaki robcie tak dalej czysccie miasto z gangsterow bo
          policja nie daje rady pozdro
        • Gość: gość w10 Re: Ja znam IP: *.udn.pl 30.01.06, 20:01
          A może trzeba zapytać właściciela czym się zajmował się w przeszłosci:-)Ktoś mi
          mówił że zanim zajął się ochroną to robił podobne rzeczy co ci których teraz
          nie wpuszcza. KIM WCZEŚNIEJ BYŁ WŁAŚCICIEL? CZYM WCZEŚNIEJ SIĘ ZAJMOWAŁ???
          • Gość: jacek Re: Ja tez znam IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 10:43
            Masz rację, ja wiem kim był zwykłym bandziorem i takich zatrudnia. Pracowałem
            tam. Handel prochami, szantaż to wszystko prawda, tacy oni sa. Nie boja się ha,
            ha, ha. Niedawno na dyskotece sami dzwonili po policje bo sobie nie dawali rady
            z jednym małym pijaczkiem. Nie boja sie bandziorów? PEWNIE bo sami nimi sa, a
            wpuszczaja swoich kolesi i wszyscy sa zadowoleni. A własciciele? Im to chyba na
            reke/
            • Gość: dfgdfhfjnfvsgh Re: Ja tez znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 16:37
              Gdybyś znał się trochę na prawie to wiedział byś , że człowiek który decyduje
              sie na prowadzenie takiej firmy ochroniarskiej przede wszystkim musi być czysty
              jak łza,a tym bardziej jego pracownicy.Warunkiem przyjęcia takiej osoby do pracy
              jest jego niekaralność.Kłamiesz twierdząc,że byłeś pracownikiem tej
              firmy,ponieważ sam jesteś bańdziorem skoro cię z tamtąd wyrzucili.Uważam , że
              jest to jedyna firma w Radomiu,która nie boi sie bandziorów i która robi z nimi
              porządek.
              Nie masz prawa oczerniac tej firmy ,jej właściciela oraz pracowników, ponieważ
              nie masz na to dowodów.Odnosze wrażenie ,że jesteś zwykłym zazdrośnikiem który
              sam ma ochotę przejąć te obiekty.
              • Gość: GOSC Re: Ja tez znam IP: *.udn.pl 31.01.06, 17:58
                Witaj drogi analfabeto. Nie zanm się na tego typu sprawach, ale jeśli tacy
                analfabeci mają cos wspólnego z ta firmą to ja dziękuję!. Naucz się pisać
                poprawnie po polsku.
                • Gość: hjggcxhjfgjjklg Re: Ja tez znam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 19:13
                  i kto to mówi
                  • Gość: gosc Re: Ja tez znam IP: *.udn.pl 31.01.06, 20:15
                    rzeczywiście, mało masz do powiedzenia, ale czego mozna sie spodziewać po
                    ludziach takiego pokroju. pa
          • Gość: xxxx Re: Ja znam IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.06, 19:16
            BYŁ ZŁODZIEJEM MA KONTAKTY Z BANDZIORAMI I TYLE??? BAMBER ,JERZYK = JERZY A.
      • Gość: szrek Re: Ja znam IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.06, 19:09
        L.M - LESZEK M. ,,,, WOJTEK M. bracia napastnicy
    • Gość: radomianin Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:10
      zgodze sie z poprzednimi wypowiedziami. tak sie sklada ze znam poszkodowanych
      bo mieszkaja na mojej dzielnicy i to sa dopiero prawdziwi bandyci a nie ci
      oskarżeni ale niestety chyba policja sie ich boi.
      • Gość: XXXX Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.02.06, 19:31
        TO ZNACZY ZEJESTEŚ GEJEM
    • Gość: Malutki Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 82.139.32.* 16.12.05, 00:34
      O czym w ogóle mówimy? O tym, że bandyta sprzedający narkotyki jest
      poszkodowanym? To wielka bzdura. Nie wpuszczani są do klubów, dlatego że
      właśnie handlują prochami. To się im nie podoba i próbują pozbyć się
      niewygodnej dla nich Agencji Ochrony.A poza tym myślę, że wiekszość obywateli
      mieszkających w Radomiu cohciażby ze słyszenia zna takie osoby jak: Bambo,
      Mieszczak, Pająk, Nosion. To właśnie oni są wielce poszkodowani. Uknuli sobie
      wersję wydarzeń i idą z tym w zaparte. Mimo wszystko myślę, że sąd rozpatrzy
      sprawę odpowiednio i skarze tych, którzy są naprawdę winni. Winni przede
      wszystkim ciężkiego pobicia Leszka M. oraz pomówienia innych osób.
      • Gość: ppp Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.104.udn.pl 16.12.05, 00:36
        przyjdzie i na nich pora...prędzej czy później sami się wzajemnie będą
        podpi...ć albo napi...ć.
      • Gość: ktoś Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:02
        hmmm-jeśli już jesteś taki poinformowany to powinieneś wiedzieć że Bambo i
        Mieszczak to ta sama osoba ;-)
        • Gość: **** Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:47
          Chyba sobie żartujesz kolego
        • Gość: Malutki Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 82.139.32.* 17.12.05, 03:30
          I tu muszę Cię zmartwić, Bambo to człowiek o inicjałach A.S a Mieszczak R.M.
      • Gość: bamber Re: Pracownik i właściciel agencji ochrony odpowi IP: 82.139.44.* 20.07.06, 11:29
        nich J. A. idzie do więzienia to jest dopiero bandzior zbiera haracze pod
        przykrywką agenci juz policija znim nie trzyma bo ten JUREK jest poprostu nie
        do zycia
    • Gość: NIEZNAJOMY Re: NIEZNAJOMY IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.01.06, 23:46
      MOIM ZDANIEM TO WSZYSTKO JEST ZUPEŁNIE ODWROTNIE NIE ZNAM SIE DOKŁADNIE ALE TA
      AGENCJA OCHRONY JUZ PRZEZ DLUZSZY CZAS SZUKALA ZWSZYSTKIMI ZACZEPEK, BILI NA
      DYSKOTEKACH , GAZOWALI OKRADALI Z PRYWATNEGO MIENIA NIEWINNYCH LUDZI!!CZEMU TYM
      SIE NIKT NIE INTERESUJE?TO SA BANDYCI!DOPROWADZILI DO STRASZNYCH WOJEN W
      RADOMIU A TAK NIE POWINNO BYC ONI STWORZYLI MAFIE! A CO Z GWAŁTAMI NA
      DYSKOTEKACH?CZEMU NIKT NIE REAGUJE?WSZYSTKIE ŚLEDZTWA PRZECIW WŁASCICIELOWI SA
      UMAZANE. A CO Z DYSKOTEKA W SICZKACH?JEST JESZCZE KILKADZIESIAT TAKICH
      PRZYPADKOW I PYTAN CO SIE DZIEJE?LUDZIE ?
      • Gość: pogromca Re: NIEZNAJOMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 03:38
        Ciekawe czyja to jest wypowieć albo konkurecja albo jeden z tych słabych
        GANGSTERóW.Człowieku na jakim ty świecie żyjesz zastanów sie
        • Gość: nieznajoma Re: NIEZNAJOMY IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 10:50
          nie, człowieku! to prawda, ciekawe z kim taki bandyta jak właściciel tej
          agencji ma powiązania, ze władze tego bandyckiego miasta pozwalaja mu na ta
          działalnosc. Dlaczego nikt z przedstawicieli prawa nie zainteresuje sie ta
          agencją? Sama byłam straszona na jednej z dyskotek. To MAFIA
          • Gość: (..) Re: NIEZNAJOMY IP: *.wss.com.pl 31.01.06, 14:41
            nie wiem jaki masz cel oczerniając właściciela agencji! ktoś kto go zna wie
            jakim jest człowiekiem, ludzie potrafią odróżnić bandytów, od tych którzy dbają
            o bezpieczeństwo i porządek w dyskotekach i radomskich lokalach, a wiesz o co
            tu chodzi? O to że dla wielu ta agencja jest niewygodna, bo nie mogą kręcić
            swoich brudnych interesów!
      • Gość: *** Re: NIEZNAJOMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:19
        BRAWO! TAK DEBILNEJ WYPOWIEDZI JUż DAWNO NIE CZYTAłAM!
        • Gość: $$$ Re: NIEZNAJOMY IP: *.multifox.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:33
          generalnie nie chce mi sie czytac tych bzdur co tu sa wypisane.
          moge powiedziec jedno ze nie raz mialem nieprzyjemne sytuacje przez ochrone o
          wdziecznej nazwie SKORPION.a jakos z "chlopakami z miasta"nigdy nie bylo
          problemu nigdy nikt nie zaczepial mi dziewczyny czy dogadywal.skorpiony to
          buraki z pola i takie w nich selekcjonery jak z koziej dupy trabka.gdyby ich nie
          bylo w radomiu wiele by sie zmienilo do lokali przychodziloby wiecej
          osob.obecnie ludzie siedza w domach bo nikomu sie nie chce na nich
          patrzec.skorpiony=strach na ludzi!przykre ale prawdziwe

• Gość: CBS Re: NIEZNAJOMY IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.02.06, 23:33
            Hehe to prowokacja bandziory cisna na skorpionow bo ucieklo im wiele kasy
            sprzed nosa i glosno krzycza ALE juz sie skonczyly czasy ze chopaki z miasta
            stoja na bramkach handluja prochami lewa woda w lokalu wystawianie pijanych
            gosci na dziesiony Nastapil KONIEC ich czasow a to dzieki ww agencji i chwala
            im zato Co z tego ze w radomi jest wiele agencji jak zadna jak do tej pory
            niedawala sobie rady. Wiadoma sprawa kazda agencja ma swoje 5 min i to 5 min
            juz sko...miala ale nastepna jesli chce miec swoj czas musi dzialac tak samo
            albl lepiej Dzieki takim dzialaniom w radomiu od kilu lat powsataja jak grzyby
            po deszczu nowe lokale juz zaden wlasciciel lokalu nieobawia sie ze przyjada
            lysole i bedzie musial oddawac wiekszosc dochodu KONIEC LYSOLOM Z MIASTA
            • Gość: marta 21 Re: NIEZNAJOMY IP: *.udn.pl 16.02.06, 23:38
              Dzień dobry jestem studentka z Krakowa i pochodze z Radomia.Chcialam
              przedstawic swoj punkt widzenia na temat agencji "SKORPION".Ta wspaniala
              radomska agencja ochrony sprawiła ze moj brat do końca życia bedzie
              kaleta.Zdażyło sie na DYSKOTECE w bylym klubie DEJA VU NA ULICY LIMANOWSKIEGO W
              RADOMIU.Obecnie ten klub nosi nazwe "CZARNA OWCA".Pewnego dnia bylismy z cała
              paczka na dyskotece w owym klubie i doszlo do sprzeczki pomiedzy ochrona
              SKORPION a moim chłopakiem którym nie podobała sie im jego fryzura poniewaz
              mial za duzo zelu tak to tłumaczyli.Moj braciszek wstawil sie za moim
              chlopakiem i zostal wyprowadzony z lokalu i tak pobity ze stracil
              przytomność.Zawiadomialam od razu karete ktora zabrała go do szpitala i
              policje.Wskazałam policji dokladnie sprawcow zdazenia ale wyszedl do nich
              pewnien osobnik ktory podawal sie za szefa agencji Skorpion i zaczal rozmawiac
              z policja wymyslajac kompletne bzdury ze to moj brat zaczal cała sprzeczke i
              pobił jednego z ochroniarzy.Niewiem jak to jest mozliwe skoro kazdy z owej
              ochrony jest od niego 2 razy wiekszy i potezniejszy.Ale policja uwierzyła
              szefowi ochrony i policjańci odjechali jakby nic sie nie stało.A moj braciszek
              przeszedł operacje w szpitalu wojskowym w Warszawie i ma wstaiwona płytek w
              czase.Sami oceńcie zachowanie tych zwierzaków bo nie moze ich inaczej nazwac
              poniewaz oni sa albo pod wpływem sderydów albo jakis srodków odurzajacych.Z
              poważaniem Marta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka