niccolo.machiavelli 09.12.05, 18:56 Oczywiście trzyma się mnie czarny humor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KIBIC Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.dc.dc.cox.net 09.12.05, 19:26 <Oczywiście trzyma się mnie czarny humor.> To wcale nie taki "czarny humor", ale kazdy rozsadny kandydat na prezydenta powinien miec zespol ludzi, ktorzy maja taka znajomosc rzeczy i poparcie jakie zbudowal sobie RJ tutaj na forum: Punkty 24 typowan( )-( )liczba 2ek(wkazania na Prezydenta) KIBIC-Radomski (19)-(4) isoxazolidine (13) KR! (10)-(3) Gerwazy_Radomski (6)-(1) j-25 (4) olo1033 (3) Grigori_z_Radomia (2) Pitagor (2) jdk (1) over (1) Radomianin (1) sonoAndrzej (1) szybkaosa (1) temida (1) wesoła (1) Yoda (1) iuslex (0) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=31816884 54% typujacych poparlo RJ na kandydata na czlonka Rady Miejskiej. Sadze, ze takich wlasnie ludzi potrzeba Radomiowi aby wyjsc z Zapasci. I zaloze sie, ze nie "krytykanci" Internautow ale obecnych wladz "wygraja" nastepne wybory samorzadowe! “Enough is enough” jak to mowi stropolskie przyslowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . JAN ANDRZEJ JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.udn.pl 09.12.05, 21:07 Odpowiedz Link Zgłoś
jastill Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! 09.12.05, 22:47 A może na początek do Rady Miejskiej - jak wróci do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny_patriota Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! 09.12.05, 23:58 A kto to jest ten Jasiński? Czy ma on jakieś wsparcie poza 14 internautami? 14 głosów to trocę mało jak na prezydenta. Nawet znikome szanse na radnego. To taki lokalny Korwin-Mikke? A włąśnie: Z której on strony sceny politycznej. Możę jakiś aktywista z SLD albo moherowiec z LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.dc.dc.cox.net 10.12.05, 00:41 Sadze, ze strona polityczna bycia radnym jest niewiele znaczaca, gdyz bedzie sie zajmowal problemami smieci, ulic oraz chodnikow, itp, choc czasami moze byc pomocna gdy ma rozmawiac z Wojewoda o dodatkowych fuduszach dla miasta. <Nawet znikome szanse na radnego.> Jezeli taki jak RJ ma znikome szanse na radnego to wybierzecie sobie nastepnych innych "dobrych" albo "najlepszych" radnych na nastepna kadencje, zycze powodzenia! W typowaniu (isoxazolidine) uplasowal sie znacznie wyzej niz wielu obecnych radnych, ktorzy otrzymywali setki lub tysiece glosow w ostanium glosowaniu. Spokojnie pokona wielu z nich i w realnym glosowaniu! Przeciez wielu z nich to niemowy albo bojacy sie zabrac glosu albo klotliwi o nie istotne rzeczy!! Przytaczam punktacje: Wydra, Tadeusz39 Rejczak, Jan24 Kutkowska, B.23 KIBIC19 Gogacz, T.15 Klodzinski, L.15 Słupek, Jacek15 Wróbel, J.15 Banaszkiewicz, S.14 Łopuszanski, J.14 Gęsiak, Wojciech13 isoxazolidine13 Wlazlo, K.13 Włodarczyk, Adam13 Pisarek, R.12 Bak, Dariusz11 Byzdra, H.11 Słupek, Marek11 Surma, D.11 Derlatka, Tadeusz10 KR!10 Gołębiowski, Jerzy9 Marciniak, H.9 Radomska, Magdalena Maria9 Rejczak, Mirosław9 Ruszczyk9 Wędzonka, Wiesław9 Balcerowski8 Maszkiewicz, Zdzislaw8 Odpowiedz Link Zgłoś
niccolo.machiavelli RADOMIR JASIŃSKI tylko na isoxazolidine'a 10.12.05, 12:36 KIBIC! Taki ranking to o dupę potłuc. Jak można porównać wybitną radomską postać jaką jest Wojciech Gęsiak z jakimś nawiedzonym Radomirem Jasińskim? A obaj mają po 13 punktów. To skandal. Po prostu na tym forum przeważają różne oszołomy typu isoxazolidine, lidka, iuslex czy lilabay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: RADOMIR JASIŃSKI tylko na isoxazolidine'a IP: *.dc.dc.cox.net 10.12.05, 17:07 <Taki ranking to o dupę potłuc> Tu sie zupelnie nie zgodze. Te rankingi sa do zastanowienia sie nad wlasnym losem. Wyglada na to, ze wypowiadali/typowali Ci co sie interesuja polityka, znaja sie troche na niej, wiedza cos o ludziach, (ja nie wiedzieli to sie nie wypowiadali) i maja wlasna opinie, dlatego jest probka typu "expertow", jest znaczaca bo oni maja uzasadnione wlasne stanowisko, a nie zmieniajace sie jak sie sondze zmieniaja. Teraz inni w jak Ty wyciagaja wnioski z tego. Masz prawo miec taki wlasnie wniosek nie bronie Ci tego i nie bede krytykowal, ale cos w tym musi byc, ze Gesiak=Jasinski a wielu innych "wybitnych" jest poza Jasinskim. Teraz tylko nalezy okreslic co dla Ciebie i dla 24ch i dla mnie oznacza byc wybitnym w polityce dla Radomia. Przeciez ten wybitny Gesiak nie przedstawil jeszcze na tym Forum swojego Planu/Programu bycia wybitnym na scenie Radomia, a Jasinski od wielu lat pisze to co go i innych Radomian boli. Dlatego wlasnie tym wybitnym w Radomiu pomagamy sformulowac programy wyborcze i uczulic na to, ze Radom tak naprawde jest tam w jakies tam Zapasci za ktora Pan Gesiak a nie Jasinski ponosi jakas tam odpowiedzialnosc. Dlatego akcje wumieninych oszolomow sa niezwykle pomocne w pracy uswiadamiajacej, jak Radom wyjdzie z Zapasci to my tez znikniemy, pojawia sie na to miejsce inni, ale mnie to juz nie bedzie interesowalo. Dziekuje za zabranie glosu. PS Poznalem Jasinskiego, calkiem rozsadny i sympatyczny facet. Wie czego chce, wiecej takich oszolomow! Odpowiedz Link Zgłoś
iuslex Re: RADOMIR JASIŃSKI tylko na isoxazolidine'a 12.12.05, 09:53 Pierwsze pytanie(konkretne w odróznieniu do tych które ty stawiasz)co ta WYBITNA postać Gęsiaka zorbiła dla Radomia kiedy była prezydebtem tego miasta? Nie jestem przeciwnikiem Gęsiaka, ale nie jestem równiez jego zwolennikiem, ponieważ uważam że niczym się nie wyróżnił i nie wyróżnia. Dlatego pytam co takiego zrobił aby zasłużyć na przydomek wybitny? Co do nazwania mnie i innych oszołomem to pozwolę sobie nie komentować Twojego (braku) poziomu kultury. Jeżeli masz robić propagandę Gęsiakowi, to lepiej jej zaprzestań, chyba że preferujesz ten rodzaj agitacji vel Kurski z Pis. Jeżeli chcesz dykutować to konkretnie wskaż konkrety przemawiające za Gęsiakiem, a nie posługuj się epitetami wobec ludzi, których nie znasz, a nawet nie starasz się (nie umiesz) zapoznać z ich poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drupi Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.internet.radom.pl 10.12.05, 12:46 R.J. to taki sam oszołom jak Kibic. TO co oni piszą to się nazywa zaśmiecanie forum. A te idiotyczne rankingi Kibica który mi steruje to paraliżują mnie ze śmiechu. Prezydenci: Kibic, Isox, Słupek,Bąk no miodzio, Radom od razu stanie na nogi, buaaahahahahahhabuahahahahhahahabuahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: las Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.udn.pl 10.12.05, 19:21 śmiechu. Prezydenci: Kibic, Isox, Słupek,Bąk no miodzio, Radom od razu stanie Masz coś przeciw Bąkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.internet.radom.pl 10.12.05, 17:54 Wiesz kibic dlaczego nie nadajesz sie m in na prezydenta? Bo nie umiesz prostych spraw zrozumiec, chyba z setna osoba mowi ci ze ten ranking jest debilny a ty nie potrafisz tego zalapac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.dc.dc.cox.net 10.12.05, 17:59 Zrób lepszy! Takie to proste. Co nie ma ciebie czy tego co mu służysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.internet.radom.pl 10.12.05, 22:38 Jestem anarchistą i mam w dupie ciebie i twój ranking ale jestes smieszny bo na twojej liscie sa sami prawicowcy , a facet ktorego nie stac na obiektyhwizm nie moze byc prezydentem buahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha , oj kibuc kibuc lepiej wyjedz do israela! Odpowiedz Link Zgłoś
komnen Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! 12.12.05, 08:42 zgoda , pod warunkiem, że jak Radomir zostanie prezydentem miasta to na inauguracje zrobi koncert rockowy i sprowadzi Gamma Ray poza tym imię mu pasuje do maskotki miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfus Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.internet.radom.pl 12.12.05, 08:56 Błagam nie kpijcie już z Radomia, on się nadsaje najwyżej na zastępowego w zastępie Stokrotek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.dc.dc.cox.net 12.12.05, 09:46 Od kiedy Włodarczyk, Adam13 jest PRAWICOWCEM? A to, że inni sie nie zmiescili wynika poprostu z mody, teraz jest moda na PRAWICE co własnie oddaje dobrze moje zestawienie. Nie łudz sie, że w nastepnych wyborach LEWICA bedzie tak gesto reprezentowana. Jak na anarchiste to dobrze robisz zamieszanie, ale niczego bracie nie osiagniesz tym pokrzykiwaniem bez logicznej argumetacji, ale to typowa cecha anarchistow wiec należy to rozumiec. Nie mniej pozdrawiam i dziekuje za krytyke, bo "Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: niccolo IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 09:12 Aleśty dowciapny... A może byś tak pokazał gawiedzi co sam jesteś wart, zamiast czepiać się gościa, co przypisywanych mu intencji nigdy nie objawił? -Masz co pokazać? Stać cię na rzeczowe argumenty, czy tylko na personalne ataki? Tymczasowo jesteś jak jakaś Lidka lub inny giez, co naturą i powołaniem jego jest trzymać się cudzej d... w oczekiwaniu na okazję. Dekady równania w dół zaowocowały tym, że radomska populacja składa się teraz przeważnie z takich małych, zawistnych gnojków jak ty. -Nie dziwi więc, że w końcu i taki wątek został założony. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
niccolo.machiavelli Re: Yoda 12.12.05, 11:34 Yoda Gdy czytałem Twoją recenzję twórczości Lidki, to pękałem ze śmiechu. Natomiast teraz jestem zawiedziony. Chyba straciłeś poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: niccolo IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 11:47 Nic nie poradzę. -Było się lepiej określić z adresatem dowcipu. Gdyby to był KIBIC (który różne kandydatury wysuwa) -zrozumiałbym. Ale teraz wpisałeś się w tendencję, która czyni z Forum miejsce publicznego wyszydzania i dyskredytowania tych. którzy odważyli się mieć własne zdanie. Nagonki i lincze to kolejny krok, więc mam nadzieję, że się jednak w porę zreflektujesz. Chociaż na to, żeby z radomskiego forum zrobić coś społecznie pożytecznego - jest już chyba za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
niccolo.machiavelli Re: Yoda 12.12.05, 12:20 Nie mam nic przeciwko isoxazolidine. Po prostu jestem ciekawski i chciałem się dowiedzieć, kto to jest. W kilku miejscach próbowałem go sprowokować, ale nie wyszło. W końcu ze strony, którą on reklamuje www.wojewodztwo.radom.pl/00-publikacje.htm wziąłem jedno z nazwisk i - jak sądzę z reakcji uczestników forum - trafiłem. Jeśli isoxazolidine chce zostać radnym, to powinien się cieszyć, że jego zazwisko jest na widocznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Yoda IP: 213.199.233.* 12.12.05, 12:28 iso to opierniczacz i zarazem pracownik Politechniki Krakowskiej, gdyby wladze tej uczelni dowiedziały się jak on ciężko pracuije na forum, to już dawno by dołączył do grona radomskiej elyty bezrobotnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: @ IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 12:47 Niektórym płacą za efekty, a nie za godziny nieustającej symulacji pracy -jak w socjalistycznym kołchozie, z którego zapewne wyniosłeś swoje doświadczenia na temat organizacji pracy i metod jej wynagradzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: niccolo IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 12:43 Ło maaatko! -Ale sensacja! Ja jakoś nie miałem żadnego problemu z identyfikacją. Ty mi tylko powiedz: w jakim celu go tak chciałeś sprowokować? Czy bez prowokacji nie można wymieniać poglądów? Coś mi się wydaje, że posiadanie informacji o tożsamości jest sposobem na wynalezienie haka na przeciwnika, a nie metodą merytorycznej dyskusji. Jak się z kimś nie zgadzam, to piszę dlaczego i nic mnie nie obchodzi jego tożsamość. Mogę się nadziać na kogoś o większej wiedzy niż moja -ale to tylko mój zysk, bo może się czegoś dowiem z odpowiedzi. Nie widzę powodu by się zabezpieczać np. wiadomościami o preferencjach sexualnych rozmówcy albo historii jego przynależności do organizacji młodzieżowych i nie zamierzam z nadmiaru zainteresowania dostać kocij mordy (tu letki ukłon w stronę Stringa). Co tu właściwie jest w grze? Isox zaczął już komuś prominentnemu doskwierać -czy jak? I kiedy właściwie on (isox) stwierdził, że chce zostać radnym? -bo ja chyba przeoczyłem tą doniosłą deklarację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior Forum Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.12.05, 10:48 Yoda gdybyś umiał dobrze czytać to wyczytałbyś wczśniej w różnych wątkach pisanych przez KIBICA, że on działa tylko na argumenty.Ty wpasowałeś się na forum jakieś kilka iesięcy temu.On jest od kilku lat.Więc nie wywijaj szabelką tylko sięgnij do wątków archiwalnych (np. kiedy jeszcze prezydentem był Włodarczyk) i wyczytasz rzeczowe argumenty.Nepotyzm, kolesiostwo, żle pojęta solidarność partyjna to tylko tak z grubsza kilka z brzegów przykładów. Szczegółów było co niemiara.Np wybudowanie odcinka Żółkiewskiego dla firmy Echo Investment, w której wcześniej był pełnomocnikiem i pobierał coś ok.50tys zł miesięcznie (pisano o tym na forum bardzo często)!To jest taki drugi Schroeder tylko że namniejszą skalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.12.05, 11:39 >Yoda gdybyś umiał dobrze czytać to wyczytałbyś wczśniej w różnych wątkach > pisanych przez KIBICA, że on działa tylko na argumenty. -A co mnie KIBIC obchodzi? Pisałem do nicc-a o krytyce isox-a. Z isox-em sam polemizuję w różnych kwestiach, ale nie mam w tym własnego interesu, ani niczyich interesów nie bronię. Uważam zwyczajnie, że rzeczowa polemika może pomóc w wyrobieniu sobie zdania w ważnych dla wyborców sprawach. Nie ma tu wiele osób, które by się chciały tym zajmować bez względu na osobistą korzyść. Środowisko dziennikarskie ze względu na brak kompetencji, lenistwo i sprzedajność (patrz rzecznicy) niewiele wnosi do tej kwestii. Teraz i na Forum aktualnie rysuje się wyraźna tendencja do duszenia wszelkiej merytorycznej dyskusji za pomocą sprowadzania krytyki do personalnych rozgrywek lub rynsztokowych metod dyskredytowania polemistów. Nie wiem czy się tu wpasowałem ale wiem, że już mi się tu nudzi, bo dotrzeć z logiczną argumentacją do 3-4 osób, -to żaden wynik jak na środek masowego przekazu. Większość tutejszej gawiedzi to głupawe szczyle, emeryci zapatrzeni w czasy młodości za komuny, sztaby wyborcze lokalnej sitwy i rzecznicy instytucji publicznych po godzinach. -Nędza. Nie ma po co wyciągać szabelki. -Chyba tylko by dać upust frustracji w chwili słabości. To tyle w kwestii moich intencji. Twoich, mimo wysiłku powtórnego czytania Twojego post-u, -nie bardzo rozumiem. Kto był tym pełnomocnikiem i pobierał te 50tys.? -KIBIC? Kto o tym pisał w tych archiwalnych wątkach? -też KIBIC? -Gdzie tu jest ten podmiot domyślny, jak rany! Jak już nie będę miał nic pożytecznego do roboty i zostanę dziennikarzem lokalnych mediów -to może będę się zajmował stosownymi dochodzeniami. Póki co –pisz składnie jak do mnie rozmawiasz. -Bez urazy;) Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:07 Bardzo dobra działalnosć pana Radomira Jasińskiego powinna być nagrodzona i moim zdaniem powinien kandydowac do rady miejskiej na radnego.Na pewno by dużo wniósł do rady nie podlizywałby sie prezydentowi nie bedącemu z Radomia i od 3 lat nic nie robiacemu dla Radomia.Spełnia moje ewymagania na radnego jest z Radomia nieżle wykształcony i posiada kulturę osobistą z tego co pisał na forum od 3 pokoleń rodzina związana z Radomiem.Przyzwoity człowiek choć czesto sie z nim nie zgadzam na forum.No ale cóż tak bywa mamy demokrację , mój głos na radengo by dostał i pewnie wielu radomian tych prawdziwych z klasą z Radomia! by mu zaufało.Pozdrawiam wszystkich sensownych uczestników dyskusji na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:21 Nowi radni musza być z Radomia dośc spadachroniarzy w radzie miejskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
komnen Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! 12.12.05, 12:46 dzięki Yoda za ten fragment o sprzedajnych rzecznikach :);) podniósł mnie na duchu a taka polemika to nie pierwszy przypadek na tym forum - atak na coś o czym nie pisałeś a tak z innej beczki masz jakiś free time w tym tygodniu? jak tak to dryndnij krótko na komórkę vis et honor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: RADOMIR JASIŃSKI na prezydenta Radomia !!!!!! IP: *.dc.dc.cox.net 12.12.05, 14:14 Znow pada moj nick wiec sie wypowiadam. Moje statystyki dotycza tylko takich potencjalnych kandydatow. Gdy wymieniłem nick isox własciciel nicka protestował, ale mu wytłumaczyłem, ze to tylko sondaz co by było gdyby było. I sadze, ze zarowno isox jak i ja dostaniemy sie do władz jak nas ludzie o to poprosze sami sie nie zgłosimy dlatego wszyscy ci co nas atakuja, za to ze smiemy byc potencjalnymi kandydatami to ludzie od "czarnego humoru" i bojowkarze na łasce "zainteresowanych" z wielkim brakiem wyobrazni. Nawet potencjalnie czy wirtualnie nie mozna kandydowac bo "władcy" tego grodu boja sie o posady. Jak jestes dobrym, madrym i gospodarnym władca (tego dzisiaj zadaja wyborcy w Radomiu) to niczego nie musisz sie obawiac pozwolimy ci pozostac przy złobie ale jak nie to za nasza sprawa szukaj sobie juz dzisiaj posady bo otworzylismy i otwieramy ludziom oczy, trwa dosc wolno to otwieranie oczu ale caly czas trwa. My mamy z czego zyc wiec sie o posady w Radomiu nie boimy. Proponuje wiec zaprzestac personalnych atakow, one niczego nie zmienia w naszej postawie, zadawac konkretnie pytania a nie studiowanie naszych zyciorysow, fotografii czy nazwisk na to przyjdzie czas jak nasz ludzie o to poprosza. Dlatego czytajac nasze "wiesci" prosimy o dyskusje na temat, przemyslenia, werfikacje informacji oraz przekazanie wnioskow otoczeniu aby ono było swiadome co sie dla niego robi lub nie robi. kibic_radomski PS Czy czasem ktos nie dostaje "przyspieszenia" jeszcze nie wybory a juz strach? Odpowiedz Link Zgłoś