gosia0225 12.12.05, 10:41 Polecam Bar XXL Burger na Akademickiej, dają pyszne jedzonko, zapiekaneczki z piekarnika, pizza tez bardzo dobra, a Ci którzy piszą bzdury na temat baru to poprostu z zazdrości i pewnie konkurencja, chamstwo!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzyk_maly Re: XXL Burger - super bar 12.12.05, 16:44 pewnie mają XXXLLLLMCML burgery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grozzz Re: XXL Burger - super bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:07 a dają, dają i żebys wiedział jakie te burgery są wieeelkie i tylko za 3 zeta JEDZONKO SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
aanda Re: XXL Burger - super bar 17.12.05, 23:54 Wystroj lokalu OK ale obsługa beznadziejna.Panie chyba nie wiedza co to uśmiech i bycie miłym dla klienta. Dzis obslugiwala mnie Pani ktora po 1. nie znała oferty lokalu (nie miala pojecia ze maja pizze z szynka) po 2 nabicie na kase zapiekanki i hamburgera trwalo okolo 5min, po 3 wyglad Pani pozostawial duzo do zyczenia (i nie chodzi mi o wyglad fizyczny tylko o schudnosc jej stroju) bllle po 4 jedzenie..piers z kurczaka mi smakowala, ale np. zapiekanka w polowie z surowymi pieczarkami a megahamburger..wole sie nie wypowiadać.Na pytanie o majonez powiedzieli ze nie maja a papryke Pani kazala mi szukac bo "gdzies powinna być" na innych stolikach. Beznadzieja wiecej tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: XXL Burger - super bar IP: *.sympatico.ca 18.12.05, 00:13 Poprosiles o ksionzkem skarg i zarzalen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: XXL Burger - super bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.05, 00:25 Eh jak dzieci,jak dzieci...ja też lubię Murder Kingi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: XXL Burger - super bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.05, 00:26 A i jeszcze cuś chcę Doda! Jakby Lidka powiedziała som REWELA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: XXL Burger - super bar IP: *.sympatico.ca 18.12.05, 00:37 No to tys String jeden co nie narzekasz ... hihihi ... my boy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: XXL Burger - super bar IP: *.internet.radom.pl 18.12.05, 10:37 popieram przedmówcę- wystrój OK (bo jeszcze świeży), obsługa i samo żarcie żadna rewelacja, czasem w środku wręcz ZIMNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: XXL Burger - super bar IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.05, 13:29 Cześć Tereska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tereska Re: XXL Burger - super bar IP: *.internet.radom.pl 18.12.05, 19:19 siemasz String! nie obraź sie, ale z wami- stringami mam bardzo intymny kontakt przez cały dzień, więc was lubię bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Cześć Tereska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.05, 21:02 My Ciebie też szanujemy,przyzwoicie się nosimy w czas upałów,niepogody,wiosny lata łoraz zimy... To cześć Tereska. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhh Re: XXL Burger - super bar IP: *.gazeta.pl / *.crowley.pl 19.12.05, 10:48 kiedyś to faktycznie tam było dobre jedzenie ale jeszcze na żeromskiego ostatnio jadłem na traugutta i kopromitacja wszystko zimne pani odgrzewała to przez ułamek sekundy nastepnie jebła tym na talerz a na uwgi dotyczące obróbki termicznej reagowała sobie tylko znanym rodzajem głupkowatego uśmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: XXL Burger - super bar IP: *.sympatico.ca 19.12.05, 12:17 Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr! Kiedys na Fosza/Marchlewskiego byla restauracja Roma i miala dosc dobre jedzenie wloskie ... Odpowiedz Link Zgłoś