Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:07 mojego Aniołka, który moze to czyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 20:09 a ja go nie kocham - może teraz to czyta,to a kysz,a kysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:23 A ja chciałabym kogoś kochać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 21:28 Tylko uważaj bo Aniołki nie istnieją,a tym bardziej nie czytają bo w niebie netu nie ma jeszcze póki co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podszyty pŁukasz Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.ats.pl / *.ats.pl 12.12.05, 21:27 -. .- - - - - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 21:30 Ty Marchewkowy Potwór jesteś,a nie Ukasz - Ukasz,Ukasz ty nam się Ukaż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:42 NIESAMOWITE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:23 Im większy człowiek, tym głebsza jego miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaa Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.radom.pilicka.pl 17.12.05, 00:42 Ja kocham J.S. Sara powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.radom.pilicka.pl 17.12.05, 01:56 Ja kocham naprawde kocham A.O.S Sara powodzenia v.V Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.05, 00:44 Tylko nie przekręcajcie broń boże liter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:54 to jest własnie moja perła kochana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: KOCHAM *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:16 Czy to naprawde jest możliwe pokochać kogoś po kilku latach ponownie??? Wystarczył jeden CUDOWNY pocałunek i wszystko wróciło...nawet zapomniany zapach tej osoby! Koniec roku jest dla mnie łaskawy (nie licząc duszności w klatce piersiowej i niewydolności żołądka). POZDRAWIAM WSZYSTKICH...ZWYKŁY DZIEŃ MOŻE NAS BARDZO ZASKOCZYĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string uważaj saro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:20 Uważaj bo najwyraźniej chłopak szuka cichej przystani na jednego sylwestra. wujek dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:26 Mam nadzieję, że nie...tym bardziej,że on wie, iż bardziej przypominam morze podczas sztormu. Kilka lat temu byliśmy razem i to ja zerwałam dla ... wstyd się przyznać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Thank you IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:27 Ale dziekuję za radę - naprawdę doceniam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:30 No to tym bardziej uważaj bo to mi wygląda na akcję odwetową i może to on w tej chwili w każdej chwili zerwać dla...wstyd się przyznać!!! uważaj bo na forum pojawił się blondi 26,który szuka partnera na sylwka.., no ale wybór jak zwykle należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:32 Mogę zadzwonić do prezyjaciela...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:33 Nie wierzę w akcie odwetowe, tym bardziej, że i jemu i mnie się nie ułożyło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Na swoje usprawiedliwienie to napisałem przed ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:32 Twoim Thank you... Teraz pewnie napiszesz Fuck you!!! no ale jak zwykle wybór należy do Ciebie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Na swoje usprawiedliwienie to napisałem przed IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:35 A do przyjaciela nie dzwoń,bo to jak znam życie jeszcze większy paszteciaż jest i bez grosza,nawet Ci petard nie wystrzeli bo taki z niego skąpiec jezd... Ja tam kupiłem za całe 200stówy to se poszczelamy z Erwinem i dozorcą,a tonemu to już się łoczka świecą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: Na swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:40 Biedne psy... (brak przenosni)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:39 Koniec roku chcę zakończyć z resztką... godności. Przyznam szczerze - do tej pory doszukiwałam się SENSU w drugim dnie. Mam nadzieję, że w 2006 karta się w końcu odwróci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az dziw bierze ze. Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollo Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:48 nie ma tu jeszcze.................................................uwaga................... ................................................................................ .........................LILLABAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 23:00 Saro nie ma drugiego dna,jeżeli ma się przesrane to na całego i do końca. Od Ciebie zależy tylko czy się z tego dołka wygrzebiesz,a przyjaciele owszem pomogą Tobie wbijając Ci jeszcze miecz krzyżacki w dupę. Tak więc nie przesadzaj bo nie odbicie się od wyimaginowanego drugiego dna, lecz zasada jak sam/a/ sobie nie pomożesz nikt ci nie pomoże powinna oświetlać twoją dróżkę do nowego roczku. A no i nie rzucaj się na szyję tej dawnej miłości - ufaj,ale kontroluj i nie pozwalaj mu za dużo pić na imprezie sylwestrowej bo może jakaś raca przez nieodpowiedzialnego gó..arza nogę,rękę,abo co jeszcze inszego urwać... No a już całkiem zbąblowany jak będzie przejmij kontrolę nad dzieciakiem i odprowadź za rączkę prosto do rodziców,bo.............................. licho nie śpi..... patrz. jak niżej www.kartki.wp.pl/kid,2033,nowakartka.html?ticaid=1d07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: KOCHAM *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:53 Sara, bylam kiedys w podobnej sytuacji jak ty i podobne mialam odczucia(tylko to nie bylo przed sylwestrem)ale nie do konca wiem czy byloby warto to wszystko powtarzac jeszcze raz. dalej wydaje mi sie ze znowu jak bym go zobaczyla to ugiely by mi sie nogi haha ale chyba nie warto powracac do przeszlosci- tak sadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re:*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:56 W tym co piszesz jest DUŻO racji!!! Ale kto nie ma szczęścia w miłości ten ma szczęście...no wlaśnie gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara1002 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:00 Chyba właśnie Wykorzystam Twoją radę. Tonący brzytwy się chwyta... DZIĘKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA JUTRO............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:06 BAWMY SIE NA CALEGO.......... w nowym roku bedzie o wiele lepiej.......... ze wszystkim!! ja zawsze tak mysle i jakoś jeszcze ciagne do przodu ps. aha tamten nowy rok nie nalezal do zbyt udanych bo zerwalam przez glupote z MOJA PERŁĄ PS2. ale juz jest dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: Now IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:09 Ważne tylko to co jest TERAZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Now IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:13 tak trzymac! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: string I stała się jasność...w temacie oczywista IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 23:38 A później dopiero zaczynają się problemy,a gdzie nowoczesna antykoncepcja - gdy "ogary" pójdą w las???.... Żeby tylko nad ranem nie okazało się że to ogry....buehahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara 1002 Re: I stała się jasność...w temacie oczywista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:45 I tu zostań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuka Re: I stała się jasność...w temacie oczywista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 09:41 tak jest łukasze to fajne chłopaki som :D Odpowiedz Link Zgłoś