Dodaj do ulubionych

KOCHAM ŁUKASZA!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 20:07
mojego Aniołka, który moze to czyta ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 20:09

a ja go nie kocham - może teraz to czyta,to a kysz,a kysz
      • Gość: Sara1002 Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 21:23
        A ja chciałabym kogoś kochać...
        • Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 21:28

Tylko uważaj bo Aniołki nie istnieją,a tym bardziej nie czytają bo w niebie
          netu nie ma jeszcze póki co
    • Gość: podszyty pŁukasz Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.ats.pl / *.ats.pl 12.12.05, 21:27
      -. .-
      - - -
      - -
      - -
      -
      • Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.12.05, 21:30

Ty Marchewkowy Potwór jesteś,a nie Ukasz - Ukasz,Ukasz ty nam się Ukaż!!!
    • Gość: *** Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 22:42
      NIESAMOWITE!
    • Gość: Rysio Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.udn.pl 16.12.05, 23:13
      Ja też go kocham
    • Gość: Sara1002 Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 23:23
      Im większy człowiek, tym głebsza jego miłość.
      • Gość: Jaaa Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.radom.pilicka.pl 17.12.05, 00:42
        Ja kocham J.S.

Sara powodzenia
        • Gość: Kubuś Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.radom.pilicka.pl 17.12.05, 01:56
          Ja kocham naprawde kocham A.O.S
          Sara powodzenia v.V
      • Gość: string Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.05, 00:44

Tylko nie przekręcajcie broń boże liter.
        • Gość: kasia Re: KOCHAM ŁUKASZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:54
          to jest własnie moja perła kochana!
          • Gość: Sara 1002 Re: KOCHAM *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:16
            Czy to naprawde jest możliwe pokochać kogoś po kilku latach ponownie???
            Wystarczył jeden CUDOWNY pocałunek i wszystko wróciło...nawet zapomniany zapach
            tej osoby! Koniec roku jest dla mnie łaskawy (nie licząc duszności w klatce
            piersiowej i niewydolności żołądka).

POZDRAWIAM WSZYSTKICH...ZWYKŁY DZIEŃ MOŻE NAS BARDZO ZASKOCZYĆ!!!
            • Gość: string uważaj saro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:20

Uważaj bo najwyraźniej chłopak szuka cichej przystani na jednego sylwestra.

wujek dobra rada
              • Gość: Sara 1002 ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:26
                Mam nadzieję, że nie...tym bardziej,że on wie, iż bardziej przypominam morze
                podczas sztormu. Kilka lat temu byliśmy razem i to ja zerwałam dla ... wstyd
                się przyznać!!!
                • Gość: Sara 1002 Thank you IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:27
                  Ale dziekuję za radę - naprawdę doceniam!!!
                • Gość: string Re: ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:30

No to tym bardziej uważaj bo to mi wygląda na akcję odwetową i może to on w tej
                  chwili w każdej chwili zerwać dla...wstyd się przyznać!!!

uważaj bo na forum pojawił się blondi 26,który szuka partnera na sylwka..,
                  no ale wybór jak zwykle należy do Ciebie
                  • Gość: Sara 1002 Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:32
                    Mogę zadzwonić do prezyjaciela...???
                    • Gość: Sara 1002 Re: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:33
                      Nie wierzę w akcie odwetowe, tym bardziej, że i jemu i mnie się nie ułożyło!!!
                  • Gość: string Na swoje usprawiedliwienie to napisałem przed ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:32

Twoim Thank you...
                    Teraz pewnie napiszesz Fuck you!!!

no ale jak zwykle wybór należy do Ciebie

:)))))
                    • Gość: string Re: Na swoje usprawiedliwienie to napisałem przed IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:35

A do przyjaciela nie dzwoń,bo to jak znam życie jeszcze większy paszteciaż jest
                      i bez grosza,nawet Ci petard nie wystrzeli bo taki z niego skąpiec jezd...

Ja tam kupiłem za całe 200stówy to se poszczelamy z Erwinem i dozorcą,a tonemu
                      to już się łoczka świecą...
                      • Gość: Sara 1002 Re: Na swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:40
                        Biedne psy... (brak przenosni)!
                    • Gość: Sara 1002 Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:39
                      Koniec roku chcę zakończyć z resztką... godności. Przyznam szczerze - do tej
                      pory doszukiwałam się SENSU w drugim dnie. Mam nadzieję, że w 2006 karta się w
                      końcu odwróci...
                      • Gość: az dziw bierze ze. Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:46
                        • Gość: ollo Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:48
                          nie ma tu
                          jeszcze.................................................uwaga...................
                          ................................................................................
                          .........................LILLABAJ!
                      • Gość: string Re: Na swoje usprawiedliwienie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 23:00

Saro nie ma drugiego dna,jeżeli ma się przesrane to na całego i do końca.
                        Od Ciebie zależy tylko czy się z tego dołka wygrzebiesz,a przyjaciele owszem
                        pomogą Tobie wbijając Ci jeszcze miecz krzyżacki w dupę.
                        Tak więc nie przesadzaj bo nie odbicie się od wyimaginowanego drugiego dna,
                        lecz zasada jak sam/a/ sobie nie pomożesz nikt ci nie pomoże powinna oświetlać
                        twoją dróżkę do nowego roczku.

A no i nie rzucaj się na szyję tej dawnej miłości - ufaj,ale kontroluj i nie
                        pozwalaj mu za dużo pić na imprezie sylwestrowej bo może jakaś raca przez
                        nieodpowiedzialnego gó..arza nogę,rękę,abo co jeszcze inszego urwać...

No a już całkiem zbąblowany jak będzie przejmij kontrolę nad dzieciakiem i
                        odprowadź za rączkę prosto do rodziców,bo..............................
                        licho nie śpi..... patrz. jak niżej

www.kartki.wp.pl/kid,2033,nowakartka.html?ticaid=1d07
            • Gość: KASIA Re: KOCHAM *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:53
              Sara, bylam kiedys w podobnej sytuacji jak ty i podobne mialam odczucia(tylko
              to nie bylo przed sylwestrem)ale nie do konca wiem czy byloby warto to wszystko
              powtarzac jeszcze raz.
              dalej wydaje mi sie ze znowu jak bym go zobaczyla to ugiely by mi sie nogi haha
              ale chyba nie warto powracac do przeszlosci- tak sadze!
              • Gość: Sara 1002 Re:*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:56
                W tym co piszesz jest DUŻO racji!!! Ale kto nie ma szczęścia w miłości ten ma
                szczęście...no wlaśnie gdzie???
                • Gość: Sara1002 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:00
                  Chyba właśnie Wykorzystam Twoją radę. Tonący brzytwy się chwyta... DZIĘKI!!!
                  • Gość: KASIA JUTRO............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:06
                    BAWMY SIE NA CALEGO..........
                    w nowym roku bedzie o wiele lepiej.......... ze wszystkim!!
                    ja zawsze tak mysle i jakoś jeszcze ciagne do przodu

ps. aha tamten nowy rok nie nalezal do zbyt udanych bo zerwalam przez glupote z
                    MOJA PERŁĄ
                    PS2. ale juz jest dobrze!!!!
                    • Gość: Sara 1002 Re: Now IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:09
                      Ważne tylko to co jest TERAZ!!!
                      • Gość: kasia Re: Now IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:13
                        tak trzymac! pa!
                        • Gość: string I stała się jasność...w temacie oczywista IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 23:38

A później dopiero zaczynają się problemy,a gdzie nowoczesna antykoncepcja -
                          gdy "ogary" pójdą w las???....

Żeby tylko nad ranem nie okazało się że to ogry....buehahahaha
                          • Gość: Sara 1002 Re: I stała się jasność...w temacie oczywista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:45
                            I tu zostań!!!
                            • Gość: łuka Re: I stała się jasność...w temacie oczywista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 09:41
                              tak jest łukasze to fajne chłopaki som :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka