Dodaj do ulubionych

CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI

IP: *.autocom.pl 15.12.05, 22:38
TO WSPANIALI,FANTASTYCZNI KIBICE.SZKODA,ŻE JUŻ MAŁO TAKICH LOKLANYCH
PATRIOTÓW W NASZYM MIEŚCIE RADOM
Obserwuj wątek
    • Gość: radomianin_71 Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:46
      PRAWDZIWY PATRIOTA - SZANUJE HISTORIE! -
      • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 15.12.05, 22:55
        Nie zmieniaj ników człowieku!!! Czarni Radom!!!
        • Gość: jas Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:12
          Dupa Czarni. gdzie oni sa??????????????
          • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 15.12.05, 23:28
            dzieciaczku nie zmieniaj ników i lepiej jzu idz spac bo mama daci w dupcie:)
        • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 13:16
          CZARNI RADOM nigdy jakaś tam nazwa sponsora
          • Gość: BOLEC Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:41
            No to powiedz mi gdzie teraz miesci sie siedziba klubu Czarni Radom??? Bo jakos
            nie moge znaleść?? W siatkarskim Radomiu tylko Jadar Radom!! I to nawet dzieci
            wiedza w radomiu
            • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 14:43
              Radom piszemy wielką literą:) a gdzie jest siedziba Czarnych Radom? zdziwiłbyś
              sie ale jest.TYLKO tobie to jest nie potrzebne:)
    • Gość: oprawca Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 80.50.201.* 16.12.05, 14:47
      Eeee madrala, moze rozbij swinke i zaloz klub siatkarski Czarni Radom. Bedziesz
      mniej krzyczal na tym forum, a praca spolecznika na pewno pozwoli Cie zostac
      madrzejszym czlowiekiem niz jestes nim obecnie
      • Gość: bolec Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:52
        no to powiedz gdzie sie miesci na którym śmietniku??? Zrozum takiego klubu juz
        nie ma!!!!!!!!!!!! to takie trudne???
      • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 14:53
        Troszeczkę będziecie mieć spokoju z mojej strony bo jadę na weekend do Bukowiny
        na narty:)
        W Krakowie zwaśnione grupy Wisły i Cracovi jak z wieloma rozmawiam jednym
        głosem twierdzą: u nas w Krakowie takie rzeczy nie byłyby możliwe.Dwa trzy razy
        i po sprawie...:)
        Tak jestem z Krakowa i nie wstydzę się że mieszkając kiedyś w Radomiu kibicował
        Czarnym.
        • Gość: oprawca Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 80.50.201.* 16.12.05, 14:56
          >Tak jestem z Krakowa i nie wstydzę się że mieszkając kiedyś w Radomiu
          >kibicował Czarnym.

I chcesz zeby Ci zrobic zdjecie ?
          • Gość: Bolec Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:02
            masz sie czym chwalic. To dla tych z Krakowa jesteś śmieć bo trzymasz i z
            Crakovia i z Wisłą:) lepiej tym sie nie chwal bo to nie Czarni tu najwyzej
            możesz dostać po ryju a w Krakowie to kosy lecą:))))
            • Gość: oprawca Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 80.50.201.* 16.12.05, 15:06
              misiu kolorowy, pierwszy raz na forum dyskusyjnym ? Naucz sie prosze odpowiadac
              na posty.
            • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 15:17
              Haha a jednak musisz powtórzyć lekcje czytania ze zrozumieniem:)
              Jednak ci wytłumaczę: napisałem że znam kibiców obydwu drużyn a nie że obydwu
              kibicuje:) A śmieciem są tacy jak ty dla 99,9% kibiców z Polski:)
              ok jest piękna zima czas na odpoczynek:)
              • Gość: witek Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.udn.pl 16.12.05, 22:08
                Tak,tak też popieram że Czarni Radom a nie jadar skaryszew
            • Gość: nie mogłem być Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.udn.pl 17.12.05, 17:38
              Mam nadzieję że dziś znów walczyli kibice Czarnych o wazne sprawy!!!
              • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 19.12.05, 18:11
                Czarni czytałem o waszej akcji w stolicy.Bardzo dobrze że wielcy zawodnicy i
                trenerzy ją poparli.
    • Gość: koko powrócił Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 20.12.05, 10:29
      CZARNI RADOM :)
    • Gość: Kibolek Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 82.139.35.* 20.12.05, 22:28
      Siedziba Czarnych w naszych sercach!
      • Gość: jaDAREK Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.12.05, 22:44
        Jestem ze stowarzyszenia Radomianie Razem i takich śmieci i niewdzięczników jak
        wy nigdzie nie widziałem. Patriotą jest pan Kupidura a nie wy!
        • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 21.12.05, 14:37
          hihihi koń by się uśmiał WESOŁYCH ŚWIĄT
        • Gość: Obywatel Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 212.160.172.* 22.12.05, 12:14
          Ja bym się na Twoim miejscu nie przyznawał skąd jesteś a jak już piszesz to
          chyba nie bardzo wiesz co robisz. W radomiu może i jest sponsor strategiczny
          który wyłożył trochę kasy na sport ale nie zmienia to faktu, że ten człowiek
          nigdy nie stworzy tak wielkiej, wpaniałej historii i tradycji o którą walczą
          teraz Ci którzy pomimo braku sponsorów, pomocy ze strony władz miasta jak
          również partii politycznych, walczą o zachowanie, o historię, o tradycję, o
          pamięć. To są prawdziwi patrioci. Dziwię się jednak Panu, i to bardzo. Jako
          przedstawiciel władz z wybory powinien Pan przejść się na mecz, na godzinkę
          przed rozpoczęciem i popatrzeć co się dzieje przed wejściem, jak łamane są
          podstawowe prawa obywateli, prawa konstytucyjne, jak łamane jest prawo przez
          właśnie takich ludzi jak Pan Kupidura. Czy wg Pana ktoś kto robi wedle własnego
          widzi mi się łamiąc przepisy może być nazywany patriotą? Dla mnie to śmieć.

Życzę Wesołych Świąt stowarzyszeniu Radomianie Razem i Panu Kupidurze.
          Zastanówcie się trochę w te święta nad sobą i nad tym co robicie bo jeśli nic
          się nie zmieni to będziecie w oczach wielu tylko k...

Pozdrawiam
          Obywatel
          • Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 22.12.05, 13:19
            oby więcej takich wypowiedzi jak pana Obywatela
            • Gość: RKS1910 Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.12.05, 00:31
              FORZA CZARNI RADOM
    • Gość: Fazi_ZKS Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:41
      Wszystkiego dobrego na święta dla WKSiaków od fanatyków Stilonu;)
      • Gość: :) Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.udn.pl 23.12.05, 03:12
        i dla Stilonowców od CZARNYCH RADOM
    • Gość: zarloczek INTELIGENCJA NIE SUMUJE SIE NA WAGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 13:27
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka