Gość: koko IP: *.autocom.pl 15.12.05, 22:38 TO WSPANIALI,FANTASTYCZNI KIBICE.SZKODA,ŻE JUŻ MAŁO TAKICH LOKLANYCH PATRIOTÓW W NASZYM MIEŚCIE RADOM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radomianin_71 Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:46 PRAWDZIWY PATRIOTA - SZANUJE HISTORIE! - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 15.12.05, 22:55 Nie zmieniaj ników człowieku!!! Czarni Radom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:12 Dupa Czarni. gdzie oni sa?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 15.12.05, 23:28 dzieciaczku nie zmieniaj ników i lepiej jzu idz spac bo mama daci w dupcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 13:16 CZARNI RADOM nigdy jakaś tam nazwa sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLEC Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:41 No to powiedz mi gdzie teraz miesci sie siedziba klubu Czarni Radom??? Bo jakos nie moge znaleść?? W siatkarskim Radomiu tylko Jadar Radom!! I to nawet dzieci wiedza w radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 14:43 Radom piszemy wielką literą:) a gdzie jest siedziba Czarnych Radom? zdziwiłbyś sie ale jest.TYLKO tobie to jest nie potrzebne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 80.50.201.* 16.12.05, 14:47 Eeee madrala, moze rozbij swinke i zaloz klub siatkarski Czarni Radom. Bedziesz mniej krzyczal na tym forum, a praca spolecznika na pewno pozwoli Cie zostac madrzejszym czlowiekiem niz jestes nim obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolec Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:52 no to powiedz gdzie sie miesci na którym śmietniku??? Zrozum takiego klubu juz nie ma!!!!!!!!!!!! to takie trudne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 14:53 Troszeczkę będziecie mieć spokoju z mojej strony bo jadę na weekend do Bukowiny na narty:) W Krakowie zwaśnione grupy Wisły i Cracovi jak z wieloma rozmawiam jednym głosem twierdzą: u nas w Krakowie takie rzeczy nie byłyby możliwe.Dwa trzy razy i po sprawie...:) Tak jestem z Krakowa i nie wstydzę się że mieszkając kiedyś w Radomiu kibicował Czarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 80.50.201.* 16.12.05, 14:56 >Tak jestem z Krakowa i nie wstydzę się że mieszkając kiedyś w Radomiu >kibicował Czarnym. I chcesz zeby Ci zrobic zdjecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolec Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:02 masz sie czym chwalic. To dla tych z Krakowa jesteś śmieć bo trzymasz i z Crakovia i z Wisłą:) lepiej tym sie nie chwal bo to nie Czarni tu najwyzej możesz dostać po ryju a w Krakowie to kosy lecą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 80.50.201.* 16.12.05, 15:06 misiu kolorowy, pierwszy raz na forum dyskusyjnym ? Naucz sie prosze odpowiadac na posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 16.12.05, 15:17 Haha a jednak musisz powtórzyć lekcje czytania ze zrozumieniem:) Jednak ci wytłumaczę: napisałem że znam kibiców obydwu drużyn a nie że obydwu kibicuje:) A śmieciem są tacy jak ty dla 99,9% kibiców z Polski:) ok jest piękna zima czas na odpoczynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.udn.pl 16.12.05, 22:08 Tak,tak też popieram że Czarni Radom a nie jadar skaryszew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie mogłem być Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.udn.pl 17.12.05, 17:38 Mam nadzieję że dziś znów walczyli kibice Czarnych o wazne sprawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 19.12.05, 18:11 Czarni czytałem o waszej akcji w stolicy.Bardzo dobrze że wielcy zawodnicy i trenerzy ją poparli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko powrócił Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 20.12.05, 10:29 CZARNI RADOM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibolek Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 82.139.35.* 20.12.05, 22:28 Siedziba Czarnych w naszych sercach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaDAREK Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.12.05, 22:44 Jestem ze stowarzyszenia Radomianie Razem i takich śmieci i niewdzięczników jak wy nigdzie nie widziałem. Patriotą jest pan Kupidura a nie wy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 21.12.05, 14:37 hihihi koń by się uśmiał WESOŁYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: 212.160.172.* 22.12.05, 12:14 Ja bym się na Twoim miejscu nie przyznawał skąd jesteś a jak już piszesz to chyba nie bardzo wiesz co robisz. W radomiu może i jest sponsor strategiczny który wyłożył trochę kasy na sport ale nie zmienia to faktu, że ten człowiek nigdy nie stworzy tak wielkiej, wpaniałej historii i tradycji o którą walczą teraz Ci którzy pomimo braku sponsorów, pomocy ze strony władz miasta jak również partii politycznych, walczą o zachowanie, o historię, o tradycję, o pamięć. To są prawdziwi patrioci. Dziwię się jednak Panu, i to bardzo. Jako przedstawiciel władz z wybory powinien Pan przejść się na mecz, na godzinkę przed rozpoczęciem i popatrzeć co się dzieje przed wejściem, jak łamane są podstawowe prawa obywateli, prawa konstytucyjne, jak łamane jest prawo przez właśnie takich ludzi jak Pan Kupidura. Czy wg Pana ktoś kto robi wedle własnego widzi mi się łamiąc przepisy może być nazywany patriotą? Dla mnie to śmieć. Życzę Wesołych Świąt stowarzyszeniu Radomianie Razem i Panu Kupidurze. Zastanówcie się trochę w te święta nad sobą i nad tym co robicie bo jeśli nic się nie zmieni to będziecie w oczach wielu tylko k... Pozdrawiam Obywatel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.autocom.pl 22.12.05, 13:19 oby więcej takich wypowiedzi jak pana Obywatela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RKS1910 Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.12.05, 00:31 FORZA CZARNI RADOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi_ZKS Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:41 Wszystkiego dobrego na święta dla WKSiaków od fanatyków Stilonu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: CZARNI RADOM - PRAWDZIWI PATRIOCI IP: *.udn.pl 23.12.05, 03:12 i dla Stilonowców od CZARNYCH RADOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarloczek INTELIGENCJA NIE SUMUJE SIE NA WAGE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 13:27 Odpowiedz Link Zgłoś