Dodaj do ulubionych

MANIPULACJE SONDAŻAMI

IP: 217.96.36.* 23.10.02, 11:01
NIE WIERZCIE W SONDAŻE PRZEDWYBORCZE, SZCZEGÓLNIE W "ECHU DNIA".WSZYSTKIE
PODLEGŁE WŁODARCZYKOWI OSOBY OD PRZEDSZKOLI DO CMENTARZA NA FIRLEJU MIAŁY
OBOWIĄZEK WYPEŁNIAC KUPONY ZTEJ GAZETY WISUJĄC NAZWESKO PANA W. KOORDYNOWAŁA
TO STRAŻ MIEJSKA.
Obserwuj wątek
    • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 23.10.02, 11:26
      Gość portalu: ECHO napisał(a):

> NIE WIERZCIE W SONDAŻE PRZEDWYBORCZE, SZCZEGÓLNIE W "ECHU DNIA".WSZYSTKIE
      > PODLEGŁE WŁODARCZYKOWI OSOBY OD PRZEDSZKOLI DO CMENTARZA NA FIRLEJU MIAŁY
      > OBOWIĄZEK WYPEŁNIAC KUPONY ZTEJ GAZETY WISUJĄC NAZWESKO PANA W. KOORDYNOWAŁA
      > TO STRAŻ MIEJSKA.

a jak nie wpisał, to dostawał mandat za złe parkowanie i blokadę na koło :-)
      Straż Miejska straszyła go równiez zakuciem w kajdany i przejechaniem skuterem,
      a komendant Kiraga przerobił swój gabinet na celę, w której miał zamykac
      wpisujących inne nazwiska. Zidiociałeś kompletnie ?
      • Gość: ANKA Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 81.15.184.* 23.10.02, 11:43
        Temida ! Z Ciebie to fajny gość ciekawi mnie kim jesteś.
        • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 23.10.02, 11:48
          Gość portalu: ANKA napisał(a):

> Temida ! Z Ciebie to fajny gość ciekawi mnie kim jesteś.

Nic odkrywczego nie napiszę ... człowiekiem, który mieszka w Radomiu. Po prostu.
          • Gość: ANKA Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 81.15.184.* 23.10.02, 12:02
            Dobrze, że wśród tych wszystkich oszołomów jest choć jedna normalna osoba. Tak
            trzymaj. Pozdrawiam.
            • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 23.10.02, 12:08
              Gość portalu: ANKA napisał(a):

> Dobrze, że wśród tych wszystkich oszołomów jest choć jedna normalna osoba.
              Tak
              > trzymaj. Pozdrawiam.

a już myślałem, że to ja jestem nienormalny ... dzięki. Pozdrowionka.
              • Gość: Robsonka Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: proxy / *.netia.pl 23.10.02, 12:32
                Akna napiasła że jesteś normalny.
                No, to gratuluję że masz się z czego cieszyć.
                A co byś powiedział gdybym napisał, że na forum wyróżniasz się brakiem kultury?
                Też byś się cieszył i był dumny, czy byś zaczął mnie wyzywać jak to w twoim
                zwyczaju?
                • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 23.10.02, 13:18
                  Gość portalu: Robsonka napisał(a):

> Akna napiasła że jesteś normalny.
                  > No, to gratuluję że masz się z czego cieszyć.
                  > A co byś powiedział gdybym napisał, że na forum wyróżniasz się brakiem
                  kultury?
                  > Też byś się cieszył i był dumny, czy byś zaczął mnie wyzywać jak to w twoim
                  > zwyczaju?

określenia, których używam dotyczą postępowania, a nie konkretnych osób. jeśli
                  tego nie rozumiesz - wyjaśniam po raz kolejny. Czy według Ciebie chamstwem jest
                  powiedzenie komuś, że postępuje parszywie, że po prostu jest tchórzem nie
                  potrafiącym nic oprócz dowalania komuś zza węgła ? Pisałem o tym niejeden raz.
                  I będę zawsze o tym pisał, kiedy ktoś będzie atakowany osobiście, personalnie z
                  imienia i nazwiska tylko dlatego, że nie może sie bronić, że Forum pozwala na
                  to, żeby wypisywać co się chce choając się za nickiem. Znalazłeś choć jedną
                  moją wypowiedź, w której napisałem nazisko osoby obrzucając ją zarzutami? nie
                  uważasz, że własnie pisanie - Gołąbek - Corleone, Rejczak - niemota,
                  Włodarczyk - kwadratowyy łeb, Wlazło - złodziej, MADA - malwersanci i
                  przekręciarze, bez dowodów, bez potwierdzeń - że to własnie jest objawem
                  chamstwa i tchórzostwa ? Przejrzyj inne posty na tym Forum. Według Ciebie są
                  OK, bo nikt nie obraża Ciebie ? A jeśli poczujesz się urażony, od razu
                  krzyczysz ? To może daj wypowiedzieć się Senatorowi. Może idź do niego
                  (przyjmuje każdego) i powiedz mu to prosto w oczy? Nie wystarczy Coi odwagi.
                  Wiesz to równie dobrze, jak ja.
                  • Gość: Robsonka Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: proxy / *.netia.pl 23.10.02, 13:30
                    Gość portalu: temida napisał(a):
                    >
                    > określenia, których używam dotyczą postępowania, a nie konkretnych osób.
                    jeśli
                    > tego nie rozumiesz - wyjaśniam po raz kolejny. Czy według Ciebie chamstwem
                    jest
                    > powiedzenie komuś, że postępuje parszywie, że po prostu jest tchórzem nie
                    > potrafiącym nic oprócz dowalania komuś zza węgła ? Pisałem o tym niejeden
                    raz.
                    > I będę zawsze o tym pisał, kiedy ktoś będzie atakowany osobiście, personalnie
                    z
                    >
                    > imienia i nazwiska tylko dlatego, że nie może sie bronić, że Forum pozwala na
                    > to, żeby wypisywać co się chce choając się za nickiem. Znalazłeś choć jedną
                    > moją wypowiedź, w której napisałem nazisko osoby obrzucając ją zarzutami? nie
                    > uważasz, że własnie pisanie - Gołąbek - Corleone, Rejczak - niemota,
                    > Włodarczyk - kwadratowyy łeb, Wlazło - złodziej, MADA - malwersanci i
                    > przekręciarze, bez dowodów, bez potwierdzeń - że to własnie jest objawem
                    > chamstwa i tchórzostwa ? Przejrzyj inne posty na tym Forum. Według Ciebie są
                    > OK, bo nikt nie obraża Ciebie ? A jeśli poczujesz się urażony, od razu
                    > krzyczysz ? To może daj wypowiedzieć się Senatorowi. Może idź do niego
                    > (przyjmuje każdego) i powiedz mu to prosto w oczy? Nie wystarczy Coi odwagi.
                    > Wiesz to równie dobrze, jak ja.

To co piszesz to jest masło maślane.
                    Bo według ciebie można powiedzieć, że ktoś postępuje parszywie a nie można
                    powiedzieć że jest parszywcem. Co za róznica.
                    Co do Gołąbka to nie muszę chodzić do każdego, o którym mam negatywne zdanie na
                    audiencje, żeby powiedziec co o nim myślę. Nie widzę żadnego problemu powtórzyć
                    to samo co tu napisałem bezpośrednio w oczy Gołąbkowi przy sposobności.
                    • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 23.10.02, 13:39

> Gość portalu: temida napisał(a):
                      > >
                      > > określenia, których używam dotyczą postępowania, a nie konkretnych osób.
                      > jeśli
                      > > tego nie rozumiesz - wyjaśniam po raz kolejny. Czy według Ciebie chamstwem
                      >
                      > jest
                      > > powiedzenie komuś, że postępuje parszywie, że po prostu jest tchórzem nie
                      > > potrafiącym nic oprócz dowalania komuś zza węgła ? Pisałem o tym niejeden
                      > raz.
                      > > I będę zawsze o tym pisał, kiedy ktoś będzie atakowany osobiście, personal
                      > nie
                      > z
                      > >
                      > > imienia i nazwiska tylko dlatego, że nie może sie bronić, że Forum pozwala
                      > na
                      > > to, żeby wypisywać co się chce choając się za nickiem. Znalazłeś choć jedn
                      > ą
                      > > moją wypowiedź, w której napisałem nazisko osoby obrzucając ją zarzutami?
                      > nie
                      > > uważasz, że własnie pisanie - Gołąbek - Corleone, Rejczak - niemota,
                      > > Włodarczyk - kwadratowyy łeb, Wlazło - złodziej, MADA - malwersanci i
                      > > przekręciarze, bez dowodów, bez potwierdzeń - że to własnie jest objawem
                      > > chamstwa i tchórzostwa ? Przejrzyj inne posty na tym Forum. Według Ciebie
                      > są
                      > > OK, bo nikt nie obraża Ciebie ? A jeśli poczujesz się urażony, od razu
                      > > krzyczysz ? To może daj wypowiedzieć się Senatorowi. Może idź do niego
                      > > (przyjmuje każdego) i powiedz mu to prosto w oczy? Nie wystarczy Coi odwag
                      > i.
                      > > Wiesz to równie dobrze, jak ja.
                      >
                      > To co piszesz to jest masło maślane.
                      > Bo według ciebie można powiedzieć, że ktoś postępuje parszywie a nie można
                      > powiedzieć że jest parszywcem. Co za róznica.
                      > Co do Gołąbka to nie muszę chodzić do każdego, o którym mam negatywne zdanie
                      na
                      >
                      > audiencje, żeby powiedziec co o nim myślę. Nie widzę żadnego problemu
                      powtórzyć
                      >
                      > to samo co tu napisałem bezpośrednio w oczy Gołąbkowi przy sposobności.

Przypominam - "parszywcy" odnosi się do postępowania niektórych osób. Nie
                      wymieniam nikogo z imienia i nazwiska. Których? Może tych, które reagują na to
                      określenie?
                      Jasne, że nie widzisz powodu, aby chodzić do każdego i mówić mu, co o nim
                      myślisz. lepiej wleźć na Forum i walnąć sobie posta "X jest świnia i złodziej".
                      Po co? Żeby Ci ulżyło? Zadzwoń do Agencji, przyjadą panienki i ulży Ci znacznie
                      bardziej, a innym zaoszczędzisz nerwów i ŁEZ, o czym zapominasz pisząc rozmaite
                      tego typu paszkwile, wymieniając nazwiska. Chciałbym zobaczyć, jak idziesz do
                      Senatora i mówisz mu to. Powiedz, kiedy tam się wybierzesz, a chętnie to
                      zobaczę. Tyle, że nigdy sie na to nie zdecydujesz. Nikomu, kto tak się
                      zachowuje na tym Forum nie wystarczy na to odwagi.
                      • Gość: Robsonka Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: proxy / *.netia.pl 23.10.02, 14:07
                        Temdia:
                        > Przypominam - "parszywcy" odnosi się do postępowania niektórych osób. Nie
                        > wymieniam nikogo z imienia i nazwiska. Których? Może tych, które reagują na
                        to
                        > określenie?
                        > Jasne, że nie widzisz powodu, aby chodzić do każdego i mówić mu, co o nim
                        > myślisz. lepiej wleźć na Forum i walnąć sobie posta "X jest świnia i
                        złodziej".
                        >
                        > Po co? Żeby Ci ulżyło? Zadzwoń do Agencji, przyjadą panienki i ulży Ci
                        znacznie
                        >
                        > bardziej, a innym zaoszczędzisz nerwów i ŁEZ, o czym zapominasz pisząc
                        rozmaite
                        >
                        > tego typu paszkwile, wymieniając nazwiska. Chciałbym zobaczyć, jak idziesz do
                        > Senatora i mówisz mu to. Powiedz, kiedy tam się wybierzesz, a chętnie to
                        > zobaczę. Tyle, że nigdy sie na to nie zdecydujesz. Nikomu, kto tak się
                        > zachowuje na tym Forum nie wystarczy na to odwagi.

Pisząc parszywcy zwracasz się nie do tych których ci się wydaje ale wszystkich,
                        którzy myślą inaczej niż ty. Wyjdź na ulicę i zacznij krzyczec do tłumu
                        parszywcy.
                        Forum to jest właśnie ulica gdzie w jednej chwili przebywa 50 osób.
                        Zastanów się trochę, choc wiem że to przyjdzie ci nie łatwo.
                        Nie zauważyłem na forum nikogo innego kto by tak chętnie rzucał obelgami jak ty.
                        Dlatego stwierdzam : BRAK CI PODSTAWOWOEJ KULTURY.
                        I skończmy tą jałową dyskusje.
                        • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 23.10.02, 15:59

> Temdia:
                          > > Przypominam - "parszywcy" odnosi się do postępowania niektórych osób. Nie
                          > > wymieniam nikogo z imienia i nazwiska. Których? Może tych, które reagują n
                          > a
                          > to
                          > > określenie?
                          > > Jasne, że nie widzisz powodu, aby chodzić do każdego i mówić mu, co o nim
                          > > myślisz. lepiej wleźć na Forum i walnąć sobie posta "X jest świnia i
                          > złodziej".
                          > >
                          > > Po co? Żeby Ci ulżyło? Zadzwoń do Agencji, przyjadą panienki i ulży Ci
                          > znacznie
                          > >
                          > > bardziej, a innym zaoszczędzisz nerwów i ŁEZ, o czym zapominasz pisząc
                          > rozmaite
                          > >
                          > > tego typu paszkwile, wymieniając nazwiska. Chciałbym zobaczyć, jak idziesz
                          > do
                          > > Senatora i mówisz mu to. Powiedz, kiedy tam się wybierzesz, a chętnie to
                          > > zobaczę. Tyle, że nigdy sie na to nie zdecydujesz. Nikomu, kto tak się
                          > > zachowuje na tym Forum nie wystarczy na to odwagi.
                          >
                          > Pisząc parszywcy zwracasz się nie do tych których ci się wydaje ale
                          wszystkich,
                          >
                          > którzy myślą inaczej niż ty. Wyjdź na ulicę i zacznij krzyczec do tłumu
                          > parszywcy.
                          > Forum to jest właśnie ulica gdzie w jednej chwili przebywa 50 osób.
                          > Zastanów się trochę, choc wiem że to przyjdzie ci nie łatwo.
                          > Nie zauważyłem na forum nikogo innego kto by tak chętnie rzucał obelgami jak
                          ty
                          > .
                          > Dlatego stwierdzam : BRAK CI PODSTAWOWOEJ KULTURY.
                          > I skończmy tą jałową dyskusje.

1. Po pierwsze - jeśli ten tłum będzie poniewierał kogokolwiek w mojej
                          obecności - na pewno wykrzyczę w jego stronę "parszywcy". Nawet jeśli będzie to
                          50 osób.

2. Po drugie - jeśli nie zauważyłeś rzucających obelgami - poczytaj dokłądnie,
                          to co się tu wypisuje, chyba, że twoim zdaniem słowa "złodziej", "gangster",
                          itp. nie są obelgami.

3. Po trzecie - podstaw kultury, a nie podstawowej kultury.

4. Po czwarte - nie ty będziesz mnie jej uczyć.

5. Po piąte - "tę" nie "tą", a to już podstawy języka polskiego.

6. Po szóste - nie myślą inaczej niż ja, tylko zachowują się sprzecznie już nie
                          tylko z zasadami przyjętymi w społeczeństwie, ale również sprzecznie z prawem,
                          które zakazuje publicznego wydawania wyroków przed orzeczeniem niezawisłego
                          sądu.

7. Po siódme - nie chce mi się z tobą gadać.
                          • Gość: Robsonka Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: proxy / *.netia.pl 24.10.02, 08:54
                            >
                            > 1. Po pierwsze - jeśli ten tłum będzie poniewierał kogokolwiek w mojej
                            > obecności - na pewno wykrzyczę w jego stronę "parszywcy". Nawet jeśli będzie
                            to 50 osób.
                            >
                            > 2. Po drugie - jeśli nie zauważyłeś rzucających obelgami - poczytaj
                            dokłądnie,
                            > to co się tu wypisuje, chyba, że twoim zdaniem słowa "złodziej", "gangster",
                            > itp. nie są obelgami.
                            >
                            > 3. Po trzecie - podstaw kultury, a nie podstawowej kultury.
                            >
                            > 4. Po czwarte - nie ty będziesz mnie jej uczyć.
                            >
                            > 5. Po piąte - "tę" nie "tą", a to już podstawy języka polskiego.
                            >
                            > 6. Po szóste - nie myślą inaczej niż ja, tylko zachowują się sprzecznie już
                            nie
                            >
                            > tylko z zasadami przyjętymi w społeczeństwie, ale również sprzecznie z
                            prawem,
                            > które zakazuje publicznego wydawania wyroków przed orzeczeniem niezawisłego
                            > sądu.
                            >
                            > 7. Po siódme - nie chce mi się z tobą gadać.

Mało kto tu kogo obraża. Ty natomiast piszesz do wszystkich, że są parszywcami.
                            Jeśli coś masz do kogoś to zwróć się bezpiośrednio do niego.
                            Nikt tu nie wydaje wyroków na nikogo.
                            Każdy natomiast może napisac co myśli na dany temat.
                            Myślę że gdybyś mógł to pozamykałbyś wszystkie gazety, które ci się nie
                            podobają .
                            A nie daj boże Internet. Jak ty możesz z tym spać.
                            Że też cenzura już nie istnieje.
                            Może zatrudnij się na recenzenta Forum w Gazecie.
                            Słyszałeś o czymś takim jak Hyde Park?
                            nie pozdrawiam
                            • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 24.10.02, 09:21

> Gość portalu: temida napisał(a):
                              > >
                              > > 1. Po pierwsze - jeśli ten tłum będzie poniewierał kogokolwiek w mojej
                              > > obecności - na pewno wykrzyczę w jego stronę "parszywcy". Nawet jeśli będz
                              > ie
                              > to 50 osób.
                              > >
                              > > 2. Po drugie - jeśli nie zauważyłeś rzucających obelgami - poczytaj
                              > dokłądnie,
                              > > to co się tu wypisuje, chyba, że twoim zdaniem słowa "złodziej", "gangster
                              > ",
                              > > itp. nie są obelgami.
                              > >
                              > > 3. Po trzecie - podstaw kultury, a nie podstawowej kultury.
                              > >
                              > > 4. Po czwarte - nie ty będziesz mnie jej uczyć.
                              > >
                              > > 5. Po piąte - "tę" nie "tą", a to już podstawy języka polskiego.
                              > >
                              > > 6. Po szóste - nie myślą inaczej niż ja, tylko zachowują się sprzecznie ju
                              > ż
                              > nie
                              > >
                              > > tylko z zasadami przyjętymi w społeczeństwie, ale również sprzecznie z
                              > prawem,
                              > > które zakazuje publicznego wydawania wyroków przed orzeczeniem niezawisłeg
                              > o
                              > > sądu.
                              > >
                              > > 7. Po siódme - nie chce mi się z tobą gadać.
                              >
                              > Mało kto tu kogo obraża. Ty natomiast piszesz do wszystkich, że są
                              parszywcami.
                              > Jeśli coś masz do kogoś to zwróć się bezpiośrednio do niego.
                              > Nikt tu nie wydaje wyroków na nikogo.
                              > Każdy natomiast może napisac co myśli na dany temat.
                              > Myślę że gdybyś mógł to pozamykałbyś wszystkie gazety, które ci się nie
                              > podobają .
                              > A nie daj boże Internet. Jak ty możesz z tym spać.
                              > Że też cenzura już nie istnieje.
                              > Może zatrudnij się na recenzenta Forum w Gazecie.
                              > Słyszałeś o czymś takim jak Hyde Park?
                              > nie pozdrawiam

jeszcze raz "po siódme" ... cieniutki jesteś, robaczku. Ale Cię oszczędzę.
                              Chyba mi jednak Ciebie szkoda. A'propos Hyde Parku - gdybyś naprawdę coś o nim
                              wiedział, (nie tylko słyszał) zauważyłbyś, że byli tacy, którzy po "występie"
                              dostawali nakaz opuszczenia UK w ciągu 24 godzin. Dlaczego? Poszukaj w
                              książkach (takie coś w tekturkach i ma kartki w środku), wtedy się dowiesz.
                              • Gość: Robsonka Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: proxy / *.netia.pl 24.10.02, 09:40
                                Nie odpowiedziałeś na mój poprzedni post, bo nie masz już nic do powiedzenia.
                                Więc zamilcz chłoptasiu.
                                • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 24.10.02, 12:59

> Nie odpowiedziałeś na mój poprzedni post, bo nie masz już nic do powiedzenia.
                                  > Więc zamilcz chłoptasiu.

Tak przypuszczałem. Nie rozumiesz tego, co czytasz... Przejrzyj jeszcze raz
                                  dokładnie. A teraz do osoby, która czyta posty Robsonce: Jeżeli chcesz, mogę
                                  przesłać ci alfabet oraz wymowę poszczególnych głosek w MP3. Poćwiczysz trochę
                                  z Robsonką i może sam cos przeczyta i napisze ? Ale to na nic. Jako się rzekło -
                                  nawet jeśli przeczyta, nie zrozumie.

• Gość: uchol Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: *.radom.pilickanet.pl 26.10.02, 23:51

> Gość portalu: Robsonka napisał(a):
                                    >
                                    > > Nie odpowiedziałeś na mój poprzedni post, bo nie masz już nic do powiedzen
                                    > ia.
                                    > > Więc zamilcz chłoptasiu.
                                    >
                                    > Tak przypuszczałem. Nie rozumiesz tego, co czytasz... Przejrzyj jeszcze raz
                                    > dokładnie. A teraz do osoby, która czyta posty Robsonce: Jeżeli chcesz, mogę
                                    > przesłać ci alfabet oraz wymowę poszczególnych głosek w MP3. Poćwiczysz
                                    trochę
                                    > z Robsonką i może sam cos przeczyta i napisze ? Ale to na nic. Jako się
                                    rzekło
                                    > -
                                    > nawet jeśli przeczyta, nie zrozumie.
                                    >

Robsonka
                                    Jestem całym sercem z tobą, ale z tym... kimś nie da się normalnie rozmawaić,
                                    więc radzę, daj sobie spokój. Jak to zwykle bywa Twoje najszczersze intencje
                                    taki... ktoś obróci przeciwko Tobie, lub czepiając się słówek poużywa sobie jak
                                    na szczotce ryżowej.
                                    Pozdrawiam Cię (choć nie zawsze się z Tobą zgadzam).
    • Gość: Nic smiesznego Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 217.97.156.* 23.10.02, 13:54
      Generalnie nie ulegajac emocjom, to niestety to wszystko z tymi wyborami jest
      smiechu warte, polityka to brudna rzecz, a polityka po polsku to heca, i nie
      chodzi mi wcale o "sensacje, manipulacje, itp" tylko o kadry ktore mamy
      wybierac, to tylko wybor mniejszego zla, niz jakiejs konkretnej idei popartej
      wlasnym postepowaniem (przyklad jest inny - nalezy pokazac sie w waznych
      okolicznosciach, porozmawiac , pokazac sie w prasie,dzieci, kwiaty, bankiety,
      uroczyste debaty, itp. i przy okazji troche poustawiac sobie), szkoda ze brak
      tu jakejkolwiek swiezej inteligentniejszej kadry.
      • Gość: day Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: *.4it.pl / 10.3.0.* 24.10.02, 12:12
        ODBIEGLIŚCIE OD TEMATU A SONDAŻAMI MANIPULUJE SIĘ DALEJ. kIRAGA I JEGO CHŁOPCY
        JEŻDŻĄ PO PODLEGŁYCH UM INSTYTUCJACH I ZBIERAJĄ KUPONY, WIEM BO PRACUJE TAM MÓJ
        BRAT.
        • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 213.25.138.* 24.10.02, 13:02
          Gość portalu: day napisał(a):

> ODBIEGLIŚCIE OD TEMATU A SONDAŻAMI MANIPULUJE SIĘ DALEJ. kIRAGA I JEGO
          CHŁOPCY
          > JEŻDŻĄ PO PODLEGŁYCH UM INSTYTUCJACH I ZBIERAJĄ KUPONY, WIEM BO PRACUJE TAM
          MÓJ
          >
          > BRAT.

A ja jestem Kiraga ... :)
    • Gość: j 23 Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 14:04
      Ty nie jesteś Kiragą! ty jesteś czerwonym pajacem, który pisze sam ze sobą! Ile
      razy bedę wytykał ci te twoje dwa adresy, z których piszesz i dyskutujesz sam
      ze sobą (213.25.138 i 81.15.184). Tu jesteś teraz Anka, gdzie indziej jeszcze
      inaczej. Lecz się debilu i nie zaśmiecaj forum. P.S. Jeżeli nie posłuchasz
      mojej rady to zabiorę się do pracy i dokładnie cię namierzę, zdemaskuję i
      ogłoszę publicznie na forum kim jesteś. JUŻ DOSYĆ MAM TWOICH WYPOCIN. DAJ
      POPISAC TYM KTÓRZY MAJĄ COŚ KONRETNEGO DO POWIEDZENIA.
      BRAWO ROBSONKA. DAWNO CIĘ NIE SŁYSZAŁEM (CZYTAŁEM). Pozdrawiam.
      • Gość: tey Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: *.radom.leased.ids.pl 25.10.02, 17:55
        POIERAM NIECH TEMIDA ZAJMIE SIĘ głupią temidą.
      • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 81.15.184.* 27.10.02, 20:00
        Gość portalu: j 23 napisał(a):

> Ty nie jesteś Kiragą! ty jesteś czerwonym pajacem, który pisze sam ze sobą!
        Ile
        >
        > razy bedę wytykał ci te twoje dwa adresy, z których piszesz i dyskutujesz sam
        > ze sobą (213.25.138 i 81.15.184). Tu jesteś teraz Anka, gdzie indziej jeszcze
        > inaczej. Lecz się debilu i nie zaśmiecaj forum. P.S. Jeżeli nie posłuchasz
        > mojej rady to zabiorę się do pracy i dokładnie cię namierzę, zdemaskuję i
        > ogłoszę publicznie na forum kim jesteś. JUŻ DOSYĆ MAM TWOICH WYPOCIN. DAJ
        > POPISAC TYM KTÓRZY MAJĄ COŚ KONRETNEGO DO POWIEDZENIA.
        > BRAWO ROBSONKA. DAWNO CIĘ NIE SŁYSZAŁEM (CZYTAŁEM). Pozdrawiam.

No i kto się powinien leczyć ? Sprawdź dokładnie adresy, weź się do roboty,
        przeproś Ankę i zabierz sie za namierzanie najbliższego sklepu z twardymi
        dyskami, bo mam dla Ciebie "prezent"... Do zobaczenia ... jak naprawisz
        maszynę. Jeśli BYŁA firmowa, przepraszam Twoejgo pracodawcę... ale cóż poradzę,
        że jego pracownik zajmuje sie głupotami... Jeśli chodzi o dwa adresy - zdarza
        się, że ktoś dysponuje kilkoma łączami. Ale czy to oznacza, że rozmawia sam ze
        sobą ? Podaję adres najbliższej poradni zdrowia psychicznego - ul. Okulickiego
        3. Zadzwoń przed siódmą. Może jeszcze Cię przyjmą ?
        • Gość: temida Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: 81.15.184.* 27.10.02, 20:30

> Gość portalu: j 23 napisał(a):
          >
          > > Ty nie jesteś Kiragą! ty jesteś czerwonym pajacem, który pisze sam ze sobą
          > !
          > Ile
          > >
          > > razy bedę wytykał ci te twoje dwa adresy, z których piszesz i dyskutujesz
          > sam
          > > ze sobą (213.25.138 i 81.15.184). Tu jesteś teraz Anka, gdzie indziej jesz
          > cze
          > > inaczej. Lecz się debilu i nie zaśmiecaj forum. P.S. Jeżeli nie posłuchas
          > z
          > > mojej rady to zabiorę się do pracy i dokładnie cię namierzę, zdemaskuję i
          > > ogłoszę publicznie na forum kim jesteś. JUŻ DOSYĆ MAM TWOICH WYPOCIN. DAJ
          > > POPISAC TYM KTÓRZY MAJĄ COŚ KONRETNEGO DO POWIEDZENIA.
          > > BRAWO ROBSONKA. DAWNO CIĘ NIE SŁYSZAŁEM (CZYTAŁEM). Pozdrawiam.
          >
          > No i kto się powinien leczyć ? Sprawdź dokładnie adresy, weź się do roboty,
          > przeproś Ankę i zabierz sie za namierzanie najbliższego sklepu z twardymi
          > dyskami, bo mam dla Ciebie "prezent"... Do zobaczenia ... jak naprawisz
          > maszynę. Jeśli BYŁA firmowa, przepraszam Twoejgo pracodawcę... ale cóż
          poradzę,
          >
          > że jego pracownik zajmuje sie głupotami... Jeśli chodzi o dwa adresy - zdarza
          > się, że ktoś dysponuje kilkoma łączami. Ale czy to oznacza, że rozmawia sam
          ze
          > sobą ? Podaję adres najbliższej poradni zdrowia psychicznego - ul.
          Okulickiego
          > 3. Zadzwoń przed siódmą. Może jeszcze Cię przyjmą ?

I jeszcze jedno: skoro się prosisz, to masz: otóż kiepski lamerzyno jesteś już
          namierzony. Myślałem, że tylko rozwalę Ci kompa, ale skoro piszesz o danych
          osobowych ... Może podać Twoje? Są gotowe. Kolejna kwestia - szukasz IP - dla
          twojej informacji - jadę przez tzw. anonimowy hub, z ustawieniem IP do wyboru.
          Może zatem kilka następnych postów wypuszczę pod twoim IP. Sam się
          namierzysz ... Sprawdź dokładnie te, spod których piszę. Znajdziesz swoich
          kolegów. Pozdrowionka, cieniasku. Mam nadzieję, że własny jad Cię kiedyś
          udusi.
    • Gość: piterek Re: MANIPULACJE SONDAŻAMI IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 09:25
      a jeśli takie będą rzeczywiste wyniki to napiszesz ,że Sraż miejska i
      nieboszczyki głosowali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka