Gość: l i l a b a j IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 15:57 www.euro-soft.com.pl/kamera/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 16:02 ale nawet takiego sniegu to jeszcze u siebie nie widzialam, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 16:15 Nie mów że dopiero odkryłeś tą kamerę ?? :> Wesołych Świąt :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 16:30 te odkrylAm dawno, dziekuje za zyczenia, wzajemnie i Dosiego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 17:08 Sorka Lila ze to e :-p przecież wiem kim jesteś :-p po prostu przejęzyczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miecio Re: mam Was na oku...:-) IP: 66.207.104.* 22.12.05, 17:14 Wichajster, nikogo tu niczym nie zadziwisz ... Jak tam rekord swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:25 Mieciu, czyzbys sie bal o ten ustanawiany przez siebie rokrocznie w latach ubieglych dziesiecioleci? musisz byc niczym robocop, sadzac po czestotliwosci i emocjonalnosci Twych wpisow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:18 spoko, Do Siego Roku! (jesli wczesniej sie pomylilam w pisowni, bo naokolo glownie English) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:35 Wichajstrze, ten Twoj fajny piesio ze zdjec musi byc dzisiaj prawdziwym mezczyzna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 17:38 Jeszcze nie to małolat :-P Dzięki za życzenia Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:58 moj diabel tez byl taki fajny, dopoki nie zaczal gryzc... jak zyje jeszcze nie widzialam, by pies spal kiedys centralnie na grzbiecie z podkurczonymi do brzucha lapami (to tak, jakby zolwia polozyc na jego skorupie) szkoda, ze nie pstryknelam mu fotki wtedy jak i wowczas, gdy zasnal kiedys na kanapie w pozycji iscie transcendentalnej, innym razem ogladalam jakis program a obok mnie na kanapie on spal sobie w najlepsze, w pewnym momencie uslyszalam jakis stlumiony brzdek - to moj psiak we snie spadl z kanapy... takie to male, a tyle radosci... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 18:01 :D:D:D:D Skąd ja to znam :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś