Dodaj do ulubionych

mam Was na oku...:-)

IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 15:57
www.euro-soft.com.pl/kamera/
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 16:02
      ale nawet takiego sniegu to jeszcze u siebie nie widzialam, niestety...
    • Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 16:15
      Nie mów że dopiero odkryłeś tą kamerę ?? :>
      Wesołych Świąt :-D
      • Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 16:30
        te odkrylAm dawno, dziekuje za zyczenia, wzajemnie i Dosiego Roku!
        • Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 17:08
          Sorka Lila ze to e :-p przecież wiem kim jesteś :-p po prostu przejęzyczenie
          • Gość: Miecio Re: mam Was na oku...:-) IP: 66.207.104.* 22.12.05, 17:14
            Wichajster, nikogo tu niczym nie zadziwisz ... Jak tam rekord swiata?
            • Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:25
              Mieciu, czyzbys sie bal o ten ustanawiany przez siebie rokrocznie w latach
              ubieglych dziesiecioleci?
              musisz byc niczym robocop, sadzac po czestotliwosci i emocjonalnosci Twych
              wpisow...
          • Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:18
            spoko,
            Do Siego Roku! (jesli wczesniej sie pomylilam w pisowni, bo naokolo glownie
            English)
          • Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:35
            Wichajstrze, ten Twoj fajny piesio ze zdjec musi byc dzisiaj prawdziwym
            mezczyzna:-)
            • Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 17:38
              Jeszcze nie to małolat :-P
              Dzięki za życzenia
              Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: l i l a b a j Re: mam Was na oku...:-) IP: *.server.ntli.net 22.12.05, 17:58
                moj diabel tez byl taki fajny, dopoki nie zaczal gryzc...
                jak zyje jeszcze nie widzialam, by pies spal kiedys centralnie na grzbiecie z
                podkurczonymi do brzucha lapami (to tak, jakby zolwia polozyc na jego skorupie)
                szkoda, ze nie pstryknelam mu fotki wtedy jak i wowczas, gdy zasnal kiedys na
                kanapie w pozycji iscie transcendentalnej,
                innym razem ogladalam jakis program a obok mnie na kanapie on spal sobie w
                najlepsze,
                w pewnym momencie uslyszalam jakis stlumiony brzdek - to moj psiak we snie
                spadl z kanapy...
                takie to male, a tyle radosci...

pozdrawiam
                • Gość: Wichajster Re: mam Was na oku...:-) IP: 82.139.38.* 22.12.05, 18:01
                  :D:D:D:D Skąd ja to znam :D:D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka