Dodaj do ulubionych

Kielce POWIATEM!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:40
Mam nadzieję , że juz niedługo miasto Kielce stanie się powiatem i nasi posłowie zlikwdiują ten sztuczny twór województwo świętokrzyskie i ten grajdołek nad Silnica stanie się 208 tys.powiatem!
Specjalna komisja pod przewodnictwem PiS-u wyjaśni kulisy powstania tego sztucznego tworu zwanego wojewóztwem świętokrzyskim.PiS liwkidując to województwo zdobyłby sobie wielką sympatię mieszkańców Radomia i mógłby liczyć na duże poparcie w Radomiu.Byłby to tez w pewien sposób gest PiS wobec Radomia gdyż Radom bardzo duzo stracił przez Kielce ( Inwetsycje , lobbing,opinie).
Wierzę , że radomscy posłowie i nie tylko radosmcy poparliby tą inicjatywę.Na pewno za zagłosowali by posłwoe PiS z Radomi , raczej pani kopacz i pan Bałażak ( rodowity radomianin też byłby za ).
Panowie tak więc do dzieła uczyńmy Kielce powiatem popieram wasze działania mające na celu likwidacje kliku wojewódźtw w tym świętokrzyskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 00:49
      a pamietasz jak Ci likwidowali taki sztuczny twor, jakim w Twoim przypadku
      jest inteligencja???
    • remur Re: Kielce POWIATEM!!! 04.01.06, 01:06
      KR przeginasz,straszna nienawiść sprawia, że coraz mniej mam szacunku do tego
      co robisz. Władza, która bierze odwet na innych jest dyktaturą słusznej i
      jedynej drogi - kto nie z nami, ten wróg. Takiego PiSu to ja nie popieram.
    • Gość: megadeth Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 01:18
      oj, Wasze niedoczekanie. Województwa zostaną jak są, co najwyżej drobne korekty
      granic czy przesunięcia powiatów. Jeśli prawica teraz zliwkiwduje województwa to
      skończy się to tym, że prerżną na amen najbliższe, przedwczesne wybory.

A co do Radomia - to miałby lepiej z Kielcami, dla Warsiawki jest jedynie
      Neogrójcem.
      • Gość: 100% Radomianin Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.01.06, 08:25
        nom megadeth jak chcesz miec lepiej to sie przeprowadź do Kielc.
        Kielce są województwem ponieważ to dolina komuniastów tam zawsze SLD wygrywało
        jak inni walczyli za wolność kraju to Kielce uznawalio to za głupote ciekawe
        dlaczego ??
        Miasto czerwonych powinno się zlikwidować to sie do województwa nie nadaje a co
        megadeth lepiej nam w Kieleckim no cóż mi tam lepiej w warszawskim :-)
        • Gość: KR! Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:28
          Jak Radom i robotnicy Radomia walczyli z komuną to I sekretarz KC PZPR z Kielc krzyczał ,, PRECZ Z WARCHOŁAMI".Kielce są województwem przez przypadek w wyniku pseudo układu w sejmie ówczesnym 1997-2001 , gdy lewica i zdradziecka część AWS i UW poparrła ten szkodliwy dla Polski podział administarcyjny.Sam szef PO obecny Donald Tusk głosował wtedy za Kielcami , miedzy nimi przez to nie poparłem Tuska w wyborach.Podobnie myślało kilku mięszkańców Radomia , skoro w Radomiu dostał tylko 41000 głosów a Kaczyński , który nie przyczynił sie do utraty województwa dostał 62 tys.głosów.
          Nie sieję nienawiscia tylko rządam wreszcie SPRAWIEDLIWOŚCI , Kielce powiatem , w województwie małopolskim.
          • Gość: aza Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:43
            jak ja nie lubie KIELCZAKÓW !!!
          • Gość: @ KR! rozmawialem tydzioen temu z Panem..... IP: 213.199.233.* 04.01.06, 15:00
            Posłem Przemysławem Gosiewskim, w jego biurze poselskim w Kielcach, nie
            zapowiada likwidacji województw, jedynie korekty urzędów w miastach powiatowych
            oraz liczba samych powiatów ma sie zmniejszyć

niewierzysz, zapraszam do Kielc, umówimy sie z Panem posłem
            • Gość: KR na co czekasz Re: KR! rozmawialem tydzioen temu z Panem..... IP: *.satlynx.net 04.01.06, 15:09
              możesz wysiąść z pociągu jak będziej jechał do KRakowa i porozmawiasz z panem
              posłem, no na co czekasz krzykaczu!
            • gregory_z_radomia Re: KR! rozmawialem tydzioen temu z Panem..... 04.01.06, 15:16
              A który z posłów i która z partii odważy się powiedziec głośno o powaznych
              zmianach administracyjnych w "przeddzień" wyborów samorządowych?. To chyba
              logiczne że ostateczne decyzje i same zmiany zaczną się na jesieni 2006.
              • Gość: biskuo Re: KR! rozmawialem tydzioen temu z Panem..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 15:37
                jakie miasto tacy ludzie , jaki rozum taki KRetyn
                • Gość: Wichajster Re: KR! rozmawialem tydzioen temu z Panem..... IP: 82.139.38.* 04.01.06, 15:48
                  Typowe rozumowanie „chłopskie” Jak pisze coś na Was co jest prawdą to opluć
                  zgnoić i pogonić bo hańbi Wasze imie... Co nie??
                  KR RuLeZ!!!
          • redsock I sekretarz 04.01.06, 15:59
            Gość portalu: KR! napisał(a):

> Jak Radom i robotnicy Radomia walczyli z komuną to I sekretarz KC PZPR z
            Kielc
            > krzyczał ,, PRECZ Z WARCHOŁAMI".

Ten ówczesny I sekretaz KC PZPR był z Katowic i coś mi się widzi, że chyba nie
            on tak "krzyczał", ale może moja znajomość historii nie dorównuje twojej
            głupocie i zacietrzewieniu, a zatem mogę się mylić.
      • Gość: radomel Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:27
        >A co do Radomia - to miałby lepiej z Kielcami, dla Warsiawki jest jedynie
        Neogrójcem.

Grubo się mylisz! To raczej Kielce by miały lepiej przy Radomiu a nie na odwrót!!!
        • Gość: norbkielce Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.resetnet.pl 10.01.06, 14:22
          Ja proponuje: 1.Zlikwidować takze województwo opolskie, Opole tez jest mniejsze
          od Radomia. 2. Przeniesc stolice do Radomia. 3. Zdymisjonowac rzad i prezydenta
          a Pana KR(-etyna) uczynic imperatorem. 4. Zordanizować ogolnonarodowy wyjazd do
          kraju gdzie jest mniej KRetynow np. Burkina Faso. Mysle ze wtedy duma lokalna
          Pana KR bedzie w pelni usatysfakcjonowana. A jako kielczanin nie czuje sie
          lepszy od zadnego radomianina (mieszkam w pokoju z radomiakiem)a Radomiowi zycze
          jak najlepiej a przedewszystkim mniej KRetynow.
    • Gość: Roman Re: Kielce POWIATEM!!! IP: 195.116.245.* 04.01.06, 15:51
      I dziwić się, dlaczgo w tych samych warunkach i w tym samym otoczeniu jednym
      się wiedzie lepiej, a drugim gorzej. Prawda jest gorzka! Bozia nie wszystkim
      dała ten sam rozumek. Idioci mieszkają wszędzie, niezależnie od tego, czy są z
      Wielkiego Radomia (ma ze 230 tys.)czy malutkich i podłych Kielc (mają tylko ze
      220 tys.). Zadziwia mnie tylkota ogromna energia, skoncentrowana na tym, by
      drugiemu zrobić źle. Weź się chłopie do roboty, zrób sobie województwo
      radomskie, albo mazowieckie ze stolicą w Radomiu. W Kielcach na pewno nikt Ci
      nie będzie przeszkadzał, bo my to mamy gdzieś. A Kielce zostaw w spokoju. Nawet
      jako miasto powiatowe będą lepsze, bo ze swiadomością, że taki IDIOTA mieszka
      gdzieś indziej.
      • gregory_z_radomia Re: Kielce POWIATEM!!! 04.01.06, 16:00
        Małe sprostowanie Kielce mają 208 tyś !!!
      • redsock Re: Kielce POWIATEM!!! 04.01.06, 16:02
        Aleś mu pojechał po ambicji. Nie zrobiłbym tego lepiej. Gratulki i pozdrowienia.
      • Gość: Wichajster Re: Kielce POWIATEM!!! IP: 82.139.38.* 04.01.06, 16:08
        > Weź się chłopie do roboty, zrób sobie województwo
        > radomskie, albo mazowieckie ze stolicą w Radomiu. W Kielcach na pewno nikt Ci
        > nie będzie przeszkadzał, bo my to mamy gdzieś. A Kielce zostaw w spokoju.

Tak strasznie macie nas gdzieś i nasze województwo że aż piszecie na naszym
        forum wątki "zachęcające" do współpracy obu miast w twożeniu jednego silnego
        województwa (ze stalicą w Kielcach oczywiście). Czyżby się wam coś odmieniło ??
    • Gość: xymox Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 16:07
      KR!, Ty chyba strasznie zakompleksiały jesteś???
      • Gość: KR! Re: Kielce POWIATEM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 23:45
        Ty w kielczaku jesteś bardziej zakompleksiony niż ja a gadasz bzudry a prawda historyczna Cie bardzo boli.Co do tego I sekretarza to był on z Kielc a nie z Katowic wiem to z książęk historycznych , których ty nawet w ręku nie miałeś to , że mam 21 lat o niczym nie świadczy wiem więcej niz Ty o historii Radomia i Kielc.Kielce powiatem a i spadajcie do swego forum kielczanie grajdołek nad silnicą na was czeka.
        • miskorabol Re: Kielce POWIATEM!!! 05.01.06, 09:43
          moze i masz 21 lat ale na etapie rozwoju emocjonalnego i umysłowego pozostałes
          na niemowleciu
        • Gość: Ustronie Nie cierpię oszołomów ! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.01.06, 09:51
          Ty KR! zacznij się leczyć. Twój bełkot jest niestrawny. Wstyd mi, że jesteś
          z Radomia.
        • redsock prawda historyczna 05.01.06, 09:53
          pl.wikipedia.org/wiki/Edward_Gierek
          Masz prawdę historyczną, zakompleksiony kołku. I zwracaj uwagę, co i do kogo
          piszesz. Nie rozumiem tego "kielczaka", to ma być niby obraźliwe? Wolałbym w
          takim razie być "kielczakiem", ale niestety, tak jak ty, jestem z Radomia.
          Wstyd mi za tych z Radomia.

P.S.
          A 21 lat, to wcale nie jest mało. Informując wszystkich wokół o tym wpędzającym
          cię w kompleksy fakcie, sprawiasz wrażenie, jakbyś właśnie tym próbował
          tłumaczyć swoje głupawe, aroganckie, przepełnione zawiścią i świadczące o
          tępocie wypowiedzi. Stuknij się lepiej czymś ciężkim w banię, zanim kolejny raz
          zarzucisz komuś, że nie miał w ręku książki do historii. Choć właściwie, to
          nawet lepiej, jeśli ktoś nie miał żadnej z tych, które ty czytasz.

• Gość: KIELCE OUT Re: prawda historyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:46
            Ten grajdołek niech straci prawa miejskie!
            • Gość: KR! Re: prawda historyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:52
              RAdom dostał prawa miejskie w 1360r. a grajdołek nad Silnicą w 1364r.Mnie osobiscie satysfakcjonuje uczynienie Kielce miastem powiatowym w Małopolsce!
              • redsock Re: prawda historyczna 10.01.06, 15:52
                Gość portalu: KR! napisał(a):

> RAdom dostał prawa miejskie w 1360r. a grajdołek nad Silnicą w 1364r.

Ty naprawdę jesteś chory. Nawet jeśli Kielce dostałyby prawa miejskie 300 lat
                później niż Radom i miałyby dziś dwa razy mniej mieszkańców, to bez znaczenia,
                jeśli mają dostatecznie wiele instytucji typowych dla miast wojewódzkich,
                których zaś w Radomiu wciąż brakuje. Poza tym najwidoczniej tam ludziom po
                prostu żyje się lepiej i mają gdzieś takie grajdoły jak Radom z ich
                zakompleksionymi mieszkańcami razem, podczas kiedy tacy nieszczęśnicy z Radomia
                jak ty, wyznawcy spiskowej teorii dziejów, pieprzą bzdury bez opamiętania.
                Kielce mogą sobie nawet zostać miastem ledwie gminnym, ani mnie to ziębi, ani
                grzeje, ale jestem pewien, że wówczas twoje kompleksy wcale nie będą mniejsze,
                a wręcz przeciwnie, bo wtedy już zupełnie w pale ci się nie pomieści, że można
                nie ujadać i nie narzekać, kiedy się nie mieszka w mieście wojewódzkim.
                Zresztą o czym tu pisać, dla ciebie to chyba zbyt trudne, choć mnie akurat
                dziwi, chyba w twoim wieku nie byłem aż tak tępy.
                A co do prawdy historycznej: kole w oczy, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka