Dodaj do ulubionych

Polityka w Odrzywole

09.01.06, 22:23
Cześć. Uwaznie obserwuje to co sie dzieje w naszej Gminie i uważam, że to co
wyprawiają S.G. i J.B. to przesada. Uważam także, że te ich wygłupy nie
przynoszą im chwały tylko im szkodzą.Dlatego chciałbym powiedzieć coś tym
dwóm panom: OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!! bo robicie z siebie pośmiewisko. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • moherowyberet22 Re: Polityka w Odrzywole 10.01.06, 08:17
      witka! zawsze znajdą sie w kazdej miejscowości jakieś oszołomy ktore chcą troche
      zamieszać na płaszczyźnie społecznej i zaistnieć na pare chwil na ustach ludzi.
      tylko nie zdają sobie sprawy że robią wiecej zamieszania wokół siebie niż
      pożytku dla ogółu.pozdrawiam!
      • nemne Re: Polityka w Odrzywole 10.01.06, 10:57
        Cze! Wielce Szanowny Natanie99.
        Poniewaz to ja jestem jako jeden z wymienionych przez Ciebie inicjałów (Sławek
        G.) to bardzo Cię proszę o jakaieś bardziej szczegółowe informacje mnie
        dotyczace i mojej działalności.
        Zapewniam Cię, że na każdy Twój zarzut postaram sie za kilka dni odpowiedzieć.
        Abyś się mógł do tego lepiej przygotować, to na tablicy u J.B. na rynku
        przeczytaj co wg Głównego Geodety Kraju wyrabiają we Wspólnocie zapewne bliskie
        Ci "autorytety". Pozdrawiam.
    • slavero23 Re: Polityka w Odrzywole 10.01.06, 17:26
      Popieram SG W sumie jedyny czlowiek ktory cos miesza ale tylko po to zeby cos
      zrobic w dziurze zwanym Odrzywolem. mam nadzieje ze przynajmniej on postara sie
      zajac problemami mieszkancow
    • natan99 Re: Polityka w Odrzywole 10.01.06, 20:07
      Slavero 23 zajmij sie lepiej tą swoją grą w koszykówkę i nie mieszaj się w
      sprawy polityki, bo narazie to jesteś wielkim leszczem. Dlatego powinieneś
      trzymać swój język za zębami, bo tak będzie lepiej dla wszystkich.
      • odrzywolek Re: Polityka w Odrzywole 10.01.06, 21:34
        natan99 a ty jestes taki mocny? Bo widze ze bardzo bronisz interesu Jaśnie Nam
        Panującego. Widze ze najlepiej dla ciebie to nie odzywac sie w sprawach
        politycznych. Myslisz tak samo jak ta cała banda ktora rzadzi tym naszym
        grajdołem. Oni by chcieli zeby nikt im nie patrzyl na rece. Ale własnie bardzo
        dobrze ze jast taki ktos jak pan Sławomir G. bo gdyby nikogo nie interesowalo
        to co robia nasi włodarze to wiesz co by sie działo...? Wszystko by sprzedali,
        rozkradli by caly majątek odrzywolaków itd. Niech sie troche boją i wiedza ze
        zaden przekret nie ujdzie im. Bardzo prosty przykład... Wspólnota-Jaśnie Nam
        Panujacy powołał jakis smieszny zarzad komisaryczny w skład którego weszli same
        przydupasy pana Wójta. Czyli pan Tadeusz M. najwiekszy pochlepca JNP, szpicel-
        Piotr B., najwiekszy kręt Józef K (mysle ze słyszles o jego ostatnich
        przekretach...) następny faryzeusz odrzywolski Jan M. ps. Klapac i kilku
        innych. Brakuje jeszcze magistra śruby do kompletu. Ale z tego co wiem to ci
        panowie juz mają cieplutko.Mozna by bylo jeszcze wiecej pisac o przekretach i
        machlojkach ale mysle ze narazie wystarczy.
        Pozdrawiam bardzo serdecznie
        • suuzi Re: Polityka w Odrzywole 10.01.06, 22:05
          siemka natan99 przecież jest to forum kazdy może sie wypowiadać na jakiś
          temat.Wolność słowa.Ale opanuj się troche mam wrażenie, że Ty poprostu do pięt
          nie dorastasz "slavero23" i to cię boli.
          pozdrófffffki /suuzi;) /
          • nimitss Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 17:05
            witam zgadzam sie z suuzi co do tego ,że na tym forum każdy może wypowiadać się
            na jaki temat chcę. Wydaje mi się ,że natan99 ma jakiś uraz do slavero23 i
            teraz się odgrywa. Niech żyje wolność słowa!!!
            • natan99 Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 18:00
              Nie mam żadnego urazu do Slavero23, tylko uważam że nie powinien wypowiadać sie
              na temat władz gminy i tym bardziej ich krytykować, ponieważ nie osiągnął w
              życiu nawet 5% tego co oni. Dlatego lepiej bedzie jezeli polityką zajmą się
              ludzie starsi i ci, którzy w życiu maja doświadczenia związane z polityka, a
              nie 19- latkowie.Slavero23 prawda jest taka: żeby się zająć polityką musisz
              przeżyć jeszcze 15 lat i zdobyć do tego dobre wykształcenie(niewątpie że ci się
              to uda bo jesteś zdlonych chłopakiem).
              PS Władze gminy są bardzo wporządku i prosze was spróbujcie zrozumieś moje
              słowa. Ponieważ krytykuja tylko ludzie hamscy i niewychowani, bo najłatwiej
              jest wszystko krytykować. A trzeba spojrzeć na to wszystko z drugiej
              strony.Trochę szacunku i będzie wszystko O.K.
              POZDRO!!!!!!!!!!
              • ojciecdyrektor2 Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 18:22
                natan99! Synu! ale z ciebie wazelina! Co ty chcesz od slavero23 dlaczego
                odbierasz mu prawa do własnego głosu (coś mi się wydaje że ten ton wypowiedzi
                już widziałem na tym forum) jak każdy obywatel ma prawo do własnego zdania. A
                może nie podoba ci się poprostu to o czym slavero23 pisze? Nieładnie bardzo
                nieładnie. Coś mi się wydaje że jesteś zbłąkaną owieczką, która wpadła w g...o
                po same uszy. Radzę ci opamiętaj się bo dzień sądu jest coraz bliżej a wtedy....
                Zostań w pokoju
                • natan99 Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 19:44
                  Dla sprostowania chciałbym powiedzieć że nie jestem Leszek Ch. dlatego prosze
                  mnie nie obrażać.
              • nemne Re: Polityka w Odrzywole 12.01.06, 10:01
                Natanie - wzajemnapomoc - Leszku Ch.
                Napisaleś, że "krytykuja tylko ludzie hamscy i niewychowani, bo najłatwiej
                > jest wszystko krytykować. A trzeba spojrzeć na to wszystko z drugiej
                > strony.Trochę szacunku i będzie wszystko O.K."

Ty chyba sam juz nie wiesz co piszesz. Dlatego też przeczytaj Twój pierwszy
                wpis i Twój "apel".

Pozdrawiam. Slawek G. (nemne)
          • slavero23 Re: Polityka w Odrzywole 23.01.06, 20:18
            Mejbej tylko to nie ja zaczalem ta pogawedke a niejaki natan wielce sie rzuca
            jakby to on rzadzil odrzywolem
        • natan99 Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 14:17
          Odrzywolek powiem ci tylko tyle, że gdyby nie ten jak go nazywasz "JNP" to w
          Odrzywole było by zaprzeproszeniem wielkie gó..o. Bo nie widze nikogo innego
          kto bardziej nadawał by sie na takie stanowisko. On jest przynajmniej szanowany
          wśród posłów, senatorów itp. A dzięki takiemu szacunkowi nasza Gmina na tym
          dużo zyskuje. Jeżeli znasz kogoś innego człowieka który nadawał by sie na to
          stanowisko to prosze podaj kto to jest?? PS ja nie znam Waszego wójta osobiście
          choć wiele dobrego o nim słyszałem.
          Dlatego proszę cię żebyś nie pisał takich rzeczy(że rozkradł i rozdał majątek
          gminy), bo widocznie nic o tym nie wiesz. A jeżeli nie zna się tematu nie
          powinno się o tym pisać, bo można bardzo łatwo kogoś obrazić. A jeśli chodzi o
          władze Wspólnoty to, ja nic do nich nie mam tylko uważam ,że sami sobie
          szkodzą.Pozdrawiam!!!!
          • nemne Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 18:13
            Cze! Wielce Szanowny natanie99 Czy pozwolisz, że bedę do Ciebie zwracał się
            wzajemnapomoc - (z wpisów dotyczących demokracji w Odrzywole. Uważni
            forumowicze znajdą Twoje wpisy) lub po prostu Leszku Ch.
            A więc Leszku Ch. zapomniałeś jeszcze dodać, że jak to nazywasz "nasza gmina"
            (a więc jesteś z "naszej gminy") ma nie tylko wspaniałego Wójta, ale też nie
            bójmy się tego nazwać ma też i Wspaniałego Przewodniczącego Rady Gminy. (bez
            fałszywej skromności)
            Chociaż w Twoim wpisie widzę pewną niekonsekwencję, bo najpierw piszesz "nasza
            gmina", a później piszesz, że "nie znasz waszego Wójta".
            Chociaż z Twojego wpisu wynika, że wprawdzie JNP to TY nie znasz, ale za
            to znasz nie tylko J.B. ale też i Sławka G.
            Pozdrawiam Sławek G. (nemne).

P.S.
            Po co się w takim grajdolku marnuje Najwspanialniejszy (fajne słowo co?),
            ktorego zapewne zazdroszcża nam wszyscy.
            Zyczę Mu aby został Prezydentem Stolicy. W Warszawie zapewne też wiedzą o jego
            ogromnych kwalifikacjach.
            • natan99 Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 19:53
              Macie racje mam uraz do slavero23 ale to jeszcze z czasów gimnazjum z
              wycieczki. Mogę powiedzieć tylko ,że mam 19 lat i nie jestem za władzą wójta
              tylko chcę się sprzeciwić moim byłym kolegą z gimnazjum. Koniec tematu.
              • nemne Re: Polityka w Odrzywole 12.01.06, 08:51
                Natanie99 - wzajemnapomoc - Leszku Ch.
                Nie tylko ja ale okazuje się, że również w/w ojciecdyrektor2, rozpoznał styl
                Twoich wypowiedzi.
                W "Demokracji w Odrzywole" było podobnie.
                Rozpoczęło się od ostrej nagonki na mnie i na moją rodzinę, następnie
                wychwalanie Miłościwie Nam Panującego aby potem "wzajemnapomoc" zaczął udzielać
                belferskich "pouczeń" nawet dla 25-latków.
                Tam również, na sam koniec "wzajemnapomoc" mówi wszystkim "sorry” i „to nie ja
                to kolega”.
                Ponadto z przykrością musze stwierdzić, że jesteś nie przygotowany do
                merytorycznej dyskusji oraz zwyczajnie piszesz nieprawdę.
                Jak można najpierw wpisywać, że „w naszej gminie” , potem „nie znasz waszego
                Wójta”, „masz 19 lat” i „młodzi i ryby głosu nie mają” , (chociaż Ciebie to
                nie dotyczy tak to zrozumiałem , a w szczególności gdy te głosy nie są takie
                jak Ty), następnie „nie masz nic do Slawero23” aby potem znowu wszystkiemu
                zaprzeczyć i „masz problemy ze Slawero23”.
                (Slawero23 – ja również grałem czynnie w koszykówkę i na I Radomskiej
                Olimpiadzie Młodzieży (licealnej) byłem kapitanem drużyny, która zdobyła
                brązowy medal)

W demokracji (jest takie słowo, którego nie stosuje się w Odrzywole) to każda
                Władza, musi uznawać prawo innych do krytyki.
                Nie ma tu zastosowania wiek Obywatela. (przez duże O) Tym bardziej, że to
                mlodziez jest przyszlością, a nie takie stare pierniki jak nawet my.
                Widzisz Szanowny Leszku Ch.
                Ja chociaż, nie mam żadnej władzy, nie mam nic do innych, którzy mnie
                krytykują w związku z moja działalnością. (nie obrażają , bo to co innego).
                W końcu nie każdy musi mnie lubić, a już na pewno nie „gwardia” Jego
                Królewskiej Mości.
                (A tak na marginesie, to mając tak Najwspanialniejszego, to czy nie chcialbyś w
                Odrzywole założyć jego dynastii).
                To na razie tyle.

Pozdrawiam. Sławek G. (nemne).
                • nemne Re: Polityka w Odrzywole 12.01.06, 12:08
                  Zapomnialem jeszcze dodać, że wzajemnapomoc w "DEMOKRACJI W ODRZYWOLE" rowniez
                  tak jak natan99 "obserwował" i "nasłuchiwał" tylko, ze wtedy to "na targu".
                  Pozdrawiam.
            • odrzywolok Re: Polityka w Odrzywole 11.01.06, 21:44
              odrzywolek - jestes jednym z wielu idiotow zerujacych na plotkach - co
              uslyszysz to napiszesz i skomentujesz, rasumujac jestes dla mnie idiota, nie
              zadnej prawdy w tym co p[iszesz, dorosnij
              • odrzywolek Re: Polityka w Odrzywole 12.01.06, 15:02
                Szanowny odrzywolaku.
                Nie jestem idiotą ale moge z czystym sumieniem powiedziec ze ty nim jestes.
                A to co napisałem jest czystą prawdą i to nie są żadne plotki. Napewno uraziłem
                ciebie lub kogos z twojej rodziny. Ale niestety prawda w oczy kole. Pewnie
                jestes ty lub ktos z twojej rodziny jest powiązany z JNP i zaczynasz sie bawic
                w obrońce.
                Pozdrawiam serdecznie.
          • mocherowyberet33 Re: Polityka w Odrzywole 13.01.06, 15:31
            Drogi natanie 99 twoim wpisem do slawera pokazałeś, że pozostały ci we krwi
            metody zastraszania innych przekazane ci zapewne przez ojca ormowca . ps do
            wpisów swych postów używaj np. worda tam jest słownik ortograficzny pozdro i
            niech cię chroni moc ojca dyrektora omen
            • moherowyberet22 Re: Polityka w Odrzywole 13.01.06, 16:52
              ..widze że nas przybywa witam braciszka ! i pozdrawiam !
              • zuzia227 Re: Polityka w Odrzywole 13.01.06, 18:22
                natanie99 , dobrze że jest w Odrzywole ktos taki jak pan S., bo inaczej ty i
                tobie podobni to ze wspolnotą 7 przykazanie.
                Mam nadzieje, że jesli PiS będzie realizował to co obiecuje to .... tak jak
                obiecuje mocherowyberet.... odejdzcie w ..... i juz was nie będzie.
                • ojciecdyrektor99 Re: Polityka w Odrzywole 13.01.06, 18:33
                  Swięte slowa to co pisze zuzia. Będzie czekało kiedys na nich "piekiełko", jak
                  tak dalej .... wspolnote. Amen.
                  • klinik22 Re: Polityka w Odrzywole 13.01.06, 19:04
                    przeczytałem o wspolnocie na tablicy. z tego wynika ze wszystko bylo bezprawne
                    i nemne wsystko unieważnil. z tego wynika że racje ma zuzia i nemne to king i
                    przydupasy mu nie podskocza. siemka.
                    • fakir991 Re: Polityka w Odrzywole 13.01.06, 20:57
                      ..spoko mi drodzy mam nadzijeję że "nemne" ma racje ale moheroweberety moga mu
                      zaszkodzić wiec stwórzmy koalicje antymoher i wpisujmy sie jako
                      antymohery."nemne" rob to co robisz i patrz im na łapki.pozdrawiam !
                      • mocherowyberet33 Re: Polityka w Odrzywole 15.01.06, 10:22
                        Szanowny fakirze991 my bractwo beretów posłuszni ojcu dyrektorowi nie jesteśmy
                        zainteresowani działaniami skierowanymi przeciwko nemne , ponieważ jako jeden z
                        pierwszych podjął otwartą walkę z“ maryjankami” i ich przydupasami.
                        Dlatego bractwo nasze będzie popierać działania nemne i jego towarzyszy
                        zmierzające do obalenia tej kliki. pozdro i niech cię chroni moc ojca dyrektora
                        omen
                        • klinek5 Re: Polityka w Odrzywole 15.01.06, 11:07
                          Slawero23 ma racje. Wsyscy o tym wiedzą i dobrze że to napisał, a natan99 to
                          wazelina albo sam jes jeden z przydupasów.
                          • pixi19 Re: Polityka w Odrzywole 15.01.06, 13:52
                            "Pan Tadeusz" ks. IV

.....Dwie chyliły się karczmy po dwóch stronach drogi,

Oknami wzajem sobie grożąc jako wrogi;

Stara należy z prawa do zamku dziedzica,

Nową na złość zamkowi postawił Soplica.

W tamtej, jak w swym dziedzictwie, rej wodził Gerwazy,

W tej najwyższe za stołem brał miejsce Protazy.....

Na stołkach dokoła

Siedziały chłopy, chłopki, tudzież szlachta drobna,

Wszyscy rzędem; ekonom sam siedział z osobna.

Po rannej mszy z kaplicy, że była niedziela,

Zabawić się i wypić przyszli do Jankiela.

Przy każdym już szumiała siwą wódką czarka,

Ponad wszystkimi z butlą biegała szynkarka.

W środku arendarz Jankiel, w długim aż do ziemi

Szarafanie, zapiętym haftkami srebrnemi,

Rękę jedną za czarny pas jedwabny wsadził,

Drugą poważnie sobie siwą brodę gładził;

Rzucając wkoło okiem, rozkazy wydawał,

Witał wchodzących gości, przy siedzących stawał

Zagajając rozmowę, kłótliwych zagadzał,

Lecz nie służył nikomu, tylko się przechadzał.

"Mospanie - rzekł Bernardyn - babska rzecz narzekać,

A żydowska rzecz ręce założywszy czekać,

Nim kto w karczmę zajedzie i do drzwi zapuka.

Z Napoleonem pobić Moskalów nie sztuka.

Jużci on Szwabom skórę trzy razy wymłócił,

Brzydkie Prusactwo zdeptał. Anglików wyrzucił

Het za morze, Moskalom zapewne wygodzi;

Ale co stąd wyniknie, wie Asan Dobrodziéj?

Oto szlachta litewska wtenczas na koń wsiędzie

I szable weźmie, kiedy bić się z kim nie będzie;

Napoleon, sam wszystkich pobiwszy, nareszcie

Powie: <<Obejdę się ja bez was, kto jesteście?>>

Więc nie dość gościa czekać, nie dość i zaprosić,

Trzeba czeladkę zebrać i stoły pownosić,

A przed ucztą potrzeba dom oczyścić z śmieci;

Oczyścić dom, powtarzam, oczyścić dom, dzieci!"

Nastąpiło milczenie, potem głosy w tłumie:

"Jakże to dom oczyścić? Jak to Ksiądz rozumie?

Jużci my wszystko zrobim, na wszystko gotowi,

Tylko niech Ksiądz Dobrodziej jaśniej się wysłowi".

Ksiądz poglądał za okno, przerwawszy rozmowę;

Ujrzał coś ciekawego, z okna wytknął głowę,

Po chwili rzekł powstając: "Dziś czasu nie mamy,

Potem o tem obszerniej z sobą pogadamy;

Jutro będę dla sprawy w powiatowem mieście

I do Waszmościów z drogi zajadę po kweście".

• slavero23 Re: Polityka w Odrzywole 23.01.06, 20:21
          Popieram, tylko nie wiem czemu ten caly natan miesza do tego jeszcze moja gre w
          kosza? a on kim jest kolejnym nic nie robiacym robolem z odrzywolu?? wez sie
          chlopie za siebie.a to jest forum. moge pisac co zechce wiec nie doprowadzaj do
          konfliktu bo wtedy juz tak milo nie bedzie
          • nimitss Re: Polityka w Odrzywole 24.01.06, 19:46
            slavero23 dobrze mówi to jest forum i każdy może pisać co mu się tylko
            podoba... pozdro.
            • betti69 Re: Polityka w Odrzywole 28.01.06, 18:31
              Hej pseudo-lokalni patrioci,doprawdy smieszą mnie wasze problemy naprawde to
              dla was takie wazne który z "antków, śrób, czy innych sławków" nachapie się
              więcej w tym grajdole!
              pomyślcie moze o biednych dzieciakach które nie maja co ze sobą zrobić! odkąd
              pamiętam to park-sorry, kuweta dla kotów,to jedyna atrakcja.
              na szczescie to nie moje zmartwienie ja juz u Was nie mieszkam.
              • ojciecdyrektor99 Re: Polityka w Odrzywole 28.01.06, 19:05
                betti69.
                Ale z ciebie filozof. Przecież Odrzywół to rzeczywiscie nasz grajdoł i dlatego
                jak to sobie wyobrażasz, że wystarczy jak to napisałąś:
                >pomyślcie moze o biednych dzieciakach które nie maja co ze sobą zrobić! odkąd
                > pamiętam to park-sorry, kuweta dla kotów,to jedyna atrakcja.
                ico dlaej. Od samego myślenia o tych dzieciach i o parku to nic się nie zmieni.

> na szczescie to nie moje zmartwienie ja juz u Was nie mieszkam.

Jak też tak myślę, że skoro już tu nie mieszkaśż to zapewne w twojim nowym
                grajdołku to jes wszystko w porzadk i nie macie tam żadnych zmartwien. i aby
                tak dalej było czego jako "ten ktory tu niestety mieszka" ci życze. Amen.
                • elisabeth9 Re: Polityka w Odrzywole 28.01.06, 19:48
                  Dobrze to ojciecdyrektor99 ujął.
                  W telewizji też ciągle słyszę o myśleniu co zrobić dla poprawy losu innych i co
                  i nic.
                  Dlatego tez to co wpisuje betti69 to demagogia. Od samego >myślenia o parku i o
                  biednych dzieciach< to nie poleprszy sie ich losu. Ciekawe jak to sobie betti69
                  wyobraża. To jest nasz jak to nazywacie grajdol i to my musimy zasatanowic się
                  czy dalej popieramy tę sama wladzę bo jest tak dobrze czy też musimy
                  rzeczywiście myśleć kogo poprzec w nadchodzacych weyborach aby rzeczywiście ciś
                  w tym Odrzywole zmienic.
                  Ja chcialbym aby zmienic. I to jest moje zdanie a wy "róbta co chceta".
              • misiek748 Re: Polityka w Odrzywole 28.01.06, 21:03
                witkaaaa! dobrze mówisz "Betti69" i dobrze że zuważyłaś problem dzieci no może
                młodzieży powiedzmy w Odrzywole. Szkoda że takie "mądre" osoby wyjeżdżają z
                naszej miejscowości.Najłatwiej jest krytykować z daleka.

A tak apropo to nie przyjeżdżasz wogóle już do Odrzywołu??? myśle że jednak
                masz jakąs rodzine i chyba lepjej i milej by było jak by ta nasza miejscowość
                troche sie poprawiła a przecież samo sie to nie zrobi. więc trzeba wybrać kogoś
                kto to zmieni na lepsze - wybór jest niewielki bo wszyscy uciekaja stąd i nie
                ma w kim wybierać. od jakiegoś czasu Odrzywół był w niełasce a na pierwszym
                miejscu (takie jest moje odczucie) były okoloczne wsie jeżeli chodzi o
                inwestycje no dopiero teraz ta kanlizacja. jesteśmy u podstaw na etapie
                poprawiania chodników zanim dojdziemy do tego o czym piszesz troche to potrwa.
                mam nadzieje że szybko.nara.
                • nimitz4 Re: Polityka w Odrzywole 29.01.06, 09:31
                  Co ta betti69 p... ciekawe gdzie ona mieszka i czy tam to wszyscy zajmuja
                  sie "myślami" czy tez jest tam tak dobrze. Jakos nie slyszałem aby w
                  jakimkolwiek mieście w Polsce była kraina mliekiem i moodem prłynaca czy
                  też "ameryka".
                  Przecież Odrzywół to nasza miejscowośc i to właśnie my musimy wybrać kogoś aby
                  te uwagi dotyczace np. takiej młodzieżym i parku zacaął wreszcie realizować bo
                  obecne władze na pewno tego nie uczynily i nieuczynią. Dla nicgh to ważna jest
                  kasa i sprzedaże.
                  • nimitss Re: Polityka w Odrzywole 29.01.06, 13:53
                    W takim razie kogo musimy wybrać żeby cos ruszyło "Koziołka Matołka" czy
                    może "Tadka mysze"? Pozdro
                    • moher42 Re: Polityka w Odrzywole 30.01.06, 17:25
                      czy nimitss i nimitz4 to ta sama osoba?
                      • nimitss Re: Polityka w Odrzywole 30.01.06, 19:28
                        nie
    • robak113 Re: Polityka w Odrzywole 31.01.06, 20:01
      nemne zajmijsie swoją rodziną
      • richarrdo Re: Polityka w Odrzywole 02.02.06, 08:48
        Robak13, chcesz żeby nemne zajął się "swoją rodziną" abyś ty mógł dalej ze wraz
        ze swoją rodzina capcarapca.
        Robak uważaj na wedkarzy. hahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka