Gość: aaa IP: 217.96.36.* 11.01.06, 12:55 Czy ktoś wie co powstało lub powstaje w miejsce KATAKUMB? Rzadko bywam w Radomiu a słyszałam, że są nieczynne i były jakies plany dot. otwarcia nowego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jezus_chytrus666 Re: Zamiast KATAKUMB 11.01.06, 13:28 w miejscu katakumb powstal klub go-go. otwarcie nastapilo w ten weekend. milej zabawy! (: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:31 Ja slyszałam że otwarcie było w sylwestra i ludzie a ktoś się nawet wypowiadał że wszystkie bilety były wysprzedane ale co do tego typu klubu to nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zamiast KATAKUMB IP: 217.96.36.* 11.01.06, 13:41 Ma ten klub jakąś nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:53 podobno Sothis czy jakoś tak ale zdania co do fajności klubu są podzielone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zamiast KATAKUMB IP: 217.96.36.* 11.01.06, 13:55 Dziękuję. Rozumiem, że nie jest to ciekawe miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:59 bardzo dobrze rozumiesz choć były osoby które chciały sobie zrobić autoreklame ale ludzie nie są głupi szkoda że nie ma już Katakumb a tak mamy klu z panienkami go-go (podobno) dzielnica też taka sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Zamiast KATAKUMB IP: 217.96.36.* 11.01.06, 14:06 Niestety czasami tak bywa. Ale podejrzewam, że zwolenników tego typu uciech też jest wielu więc pewnie ten klub z myślą o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:26 żałośni są tacy męzczyzni ale może są jeszcze porządni faceci, ja jestem ciekawa czy ci co taki klub mają posiadają rodziny - dzieci a jeśli tak to ciekawe co żony czy ich dziewczyny na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 15:41 Niedaleko kościółek Wacława. co na to p. Tadeusz Derlatka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigjefrey Re: Zamiast KATAKUMB IP: 213.195.149.* 11.01.06, 16:27 Klub nazywa sie SOTHIS, bylem w weekend i jest calkiem w porzadku, mozne spokojnie pogadac i wypic drinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigjefrey Re: Zamiast KATAKUMB IP: 213.195.149.* 11.01.06, 16:29 I jeszcze jedno, jacy ludzie sa zalosni. Jakis polglowek poscil plotke ze tam jest go go, nikt tam nie byl a wszyscy idioci powtarzaja, co za tepaki w tym miescie mieszkaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.01.06, 17:30 bylem w sobote i generalnie zmiana na plus .Pojawily sie skorzane kanapy i parkiet.Muza tez calkiem fajna -House glownie .Jednak jak narazie brakuje ludzi ,potrzebna jest reklama i selekcja przy wejsciu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:12 Szkoda , że zamkneli Piwnicę Artystyczną KATAKUMBY.Byłem tam na tylu imprezach typu połowinki,koncerty niezapomnine gwiazd typu:Sistars,Negatyw,Reni Jusis,IRA,Lombard,O.S.T.R,MOR.WA i inni.Fajny był lokal na koncerty teraz takiego w Radomiu już nie ma!A co do tego klubu Sothis to nie wiem nie byłem tam jeszcze nie wypowiadam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeo Re: Zamiast KATAKUMB IP: 82.139.37.* 11.01.06, 23:22 Jako osoba obeznan troche w temacie powiem tyle - na razie miejsce to nie ma okreslonego charakteru, czy bedzie typowo klubowe, czy bardziej kameralne (chodzi mi glownie o muzyke). Jak bedzie- zobaczymy, ale na pewno klub nie jest do spisania na straty. Co do "go-go" to takie atrakcje beda sie od czasu do czasu pojawiac lae raczej nie w weekendy io nie jest to zadna nowosc w Radomiu, bo strpitiz robia tez np w Medze. Moim zdaniem Sothis jest godny uwagi, tlyko musi sie wypormowac i okreslic na jakiego klienta chce przyciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicola Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:29 troche radomskiego undergound'u i tak powinno zostac......... papa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:38 Ty kolego to widze ze na kazdym forum na którym sie pokazesz to nic tylko obrażasz ludzi czytałem wypowiedzi do pani Asi i wiesz co powinieneś dostać po ryju prostaku, jak ci sie radom nie podoba to wynocha a plota o panienkach go- go w tym klubie zrobiła swoje i pewnie klub bedzie miał ludzi pokroju ciebie. Zastanów sie co piszesz albo wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigjefrey Re: Zamiast KATAKUMB IP: 213.195.149.* 12.01.06, 11:36 Ja tam pojde a ty siedz cicho w swojej norze przed tv i powtarzaj plotki, lubie Radom bo tu mieszkam ale prostactwo, glupota i bezmyslne powtarzanie plotek przez niektorych mnie przeraza. No coz ale niektorzy sa ograniczeni i nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:21 Jeżeli tacy ludzie jak Ty tam przychodzą to juz wiadomo dlaczego jest tam tak mało ludzi na poziomie bo jeśli Tobie big-cośtam imponują te kanapy to żal mi Ciebie niewiele Ci do szczęścia potrzeba.A i jeszcze jedno nie obrazaj Radomian skoro lubisz to miasto.Idz posiedz sobie na tych kanapach bo na dobrych klimatach się nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zamiast KATAKUMB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:41 Nikt tam nie był bo ludzie na poziomie nie pójdą do klubu gdzie panienki będą tańczyć przy rurze, wyobrażasz sobie pójść tam ze swoja dziewczyną bo ja nie więc nawet jej tego miejsca nie zaproponuje bo jeśli któregoś dnia tam pójde i wyskoczą te panny to sorry stary ale nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś